Orijinalini görmek için tıklayınız : Güvenilir Pet Shop!
Sercan Keklik
09-11-2008, 20:45
Arkadaşlar selam...
Güvenilir bir pet shop arıyorum.. Köpek alacagım fakat bir ton köpek var piyasada, ırkı vs bellı olmayan bır köpek almak ıstemıyorum cünkü evde beslıcem ve sürekli benle beraber olacak.. bu yüzden güvenilir köpeginin arkasında duran fiyatlarda uçup kaçmıcak bir pet shop bakıyorum.. Tanıdık, eş, dost veya bu işle ilgilenen varsa pm yolu ile görüşelim :)
Čaglar Pet Shop
Bakirkoy
Kopegimi,akvaryumuma baliklarimi,kopegimin yemini,kušlarimi,kuš kafeslerimi kaplumbaglarimi herseyimi aldigim b.koyde tek guvendigim yillardir bildigim biryerdir :)
Mesut Bey'le gidip gorusursen yardimci olur:)
Sercan Keklik
09-11-2008, 20:58
Aradıgım cins Chow Chow ve Kahverengı
Rockford
09-11-2008, 21:00
sercan (missing) ufuk abinin ailesi petshop sahibiydi kendisine ulas istersen halen aynı işi yapıolarsa yardımcı olucaktır :)
emretorlak
09-11-2008, 21:23
Pet shoptan değil.Sağlıklı bir köpek arıyorsan anne altından alman gerekir.Pet shoplarda satılan hayvanların çoğu ticari amaçlarla anne sütünden erken kesiliyorlar,kapalı alanlarda tutulduklarından kas ve diğer fiziksel gelişimleri sağlıklı bir köpeğinki gibi olmuyor,psikolojileri bozuk olduğundan hastalıklara açık kapı bırakıyorlar...etc.Çevrende veya internet üzerinde,evde doğum yapmış bir anne köpeğin yavrusunu alman maddi manevi senin açından çok daha avantajlı olacaktır.
Not:Petshop sahibi veya çalışanları bu mesajım üzerine saldırmasın.Bu konularda en az sizler kadar tecrübe sahibiyim.Beslemediğim ve yavru almadığım hayvan sayısı azdır.Yılan,papağan,kedi,köpek,akvaryum,eklem bacaklılar,sincap,kemirgenler...etc. gibi türleri yıllardır misafir ettim ve etmekteyim :)
TURBO CİVİC
09-11-2008, 21:50
bencede kesinlikle anne babayı gorup al.eger buyuk ırk bir hayvansa kesinlikle anne babanın kalca cıkıgı riski yoktur raporları olsun.saf istiyosan secere gor.bak ben rott aldım anne altından saftı (guyaa)suan hayvanın ne oldugu belli diil.inan cok zor bir karar aceleye getirme cunku allah saglık sıhhat verirse 10 15 sene senle olcak.onun icin cok dikkatli ol derim
Sercan Keklik
10-11-2008, 08:36
teşekkürler tavsiyeleriniz için, bursada hayvan çiftlikleri varmış oraları öneriyorlar ne dıyorsunuz bu konuya?
serkan demir
10-11-2008, 08:58
beslenebilecek en güzel hayvanlardan birisi köpek:) hayvan beslemek için çok güzel bi seçim.
anne altından almak çok daha iyidir.acele etmeden güzel bi seçim yapmalısın bence :)şimdiden hayırlı olsun.
Sahilde çin aslanını alıp kızların dikkat odağı olmakta cabası kardeşim aaah :)
Sercan Keklik
10-11-2008, 10:20
huahuauahuaaha =) kaan kıskanma sanada verırım köpegı arada bı tuvalete falan götürürsün bızde kalırsın haah
Kanka ayıp ediyosun her türlü getirini götürünü yaparız, hayvan dostuyuz :)
Bence direk güvenilir bilindik bir çiftlikten al. Petshop'tan hayvan alma konusunda kotu bir tecrubem oldu zamanında. Petshop'tan aldıgım 2.5 aylık alman kurdu 2 ay sonra gençlik hastalığından öldü. 2 ay gibi kısa bir süre bile sizin ona bağlanmanız için çok uzun bir süre, ne kadar üzücü olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Daha sonra çiftlikten (Tarkan Özvardar) yeni bi yavru aldım. Annesi, babasını görüp tüm herşeyi hakkında bilgi alabildim ve şu an çok sağlıklı 5.5 aylık bi Alman kurdum var. Bu da ufaklığın geldikten 15 gun sonraki resmi, eve gidince şimdiki halini de yollarım.
http://img522.imageshack.us/img522/5581/asilir7.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=asilir7.jpg)http://img522.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Benim görüşüm kesinlikle çiftlikten alınmasından yanıdır.
olcay_bora
10-11-2008, 12:08
topaz kennel
maske filmindeki köpeğin cinsi ne :)
o cinsler büyümüyo dimi?
Bizde dün yorkshire terrier aldık..15 gün sonra teslim edilcek hala anne sütüyle beslendiği için..Aldığımız kişi ,evinde 12 tane yorkshire terrier olan ve bu tür için kitap yazmış bi hanımefendi..Petshopta satılanlardan biraz pahalıya geldi ama köpeğin dedesinin kim olduğu bile belli kimlikleri var zaten..en mantıklısı anne altından ve işi bilen birisinden almak..Araştırman lazım acele etmemelisin bence..
Buna benziyor bizimkide :)
http://puppydogweb.com/gallery/yorkshireterriers/yorkshireterrier_bella.jpg
emretorlak
10-11-2008, 14:00
teşekkürler tavsiyeleriniz için, bursada hayvan çiftlikleri varmış oraları öneriyorlar ne dıyorsunuz bu konuya?
Profesyonel çiftliklerden de sağlıklı yavrular alınabilir.Hem anne babayı da görme şansın olur.Anne altından almış olacaksın yine.
Can_ank;
Sağlıkla büyüt çok güzel bir köpek :) Eğer aynı kişiden bahsediyorsak Tarkan Ankara'nın en tecrübeli köpek eğitimcilerinden de biri olsa gerek.Bu konuda çok tecrübeli bi isim.
Göki
Jack Russell Terrier'den bahsediyorsun sanırım:)
Bizde dün yorkshire terrier aldık..15 gün sonra teslim edilcek hala anne sütüyle beslendiği için..Aldığımız kişi ,evinde 12 tane yorkshire terrier olan ve bu tür için kitap yazmış bi hanımefendi..Petshopta satılanlardan biraz pahalıya geldi ama köpeğin dedesinin kim olduğu bile belli kimlikleri var zaten..en mantıklısı anne altından ve işi bilen birisinden almak..Araştırman lazım acele etmemelisin bence..
Buna benziyor bizimkide :)
http://puppydogweb.com/gallery/yorkshireterriers/yorkshireterrier_bella.jpg
Aldığınız kişinin adı Selmin mi?
Eğer annealtından köpek bulmakta zorluk çekiyorsanız Veterinelerlere telefon edip yardım isteyebilirsiniz. Çünkü vet. müşterileri doğum için vet.e gitmez zorunda. Eğer istediğiniz ırk varsa sizi sahibine yönlendirebilirler. Zaten Vet.lerde size köpeğin seceresi hk. bilgi verirler...
Profesyonel çiftliklerden de sağlıklı yavrular alınabilir.Hem anne babayı da görme şansın olur.Anne altından almış olacaksın yine.
Can_ank;
Sağlıkla büyüt çok güzel bir köpek :) Eğer aynı kişiden bahsediyorsak Tarkan Ankara'nın en tecrübeli köpek eğitimcilerinden de biri olsa gerek.Bu konuda çok tecrübeli bi isim.
Göki
Jack Russell Terrier'den bahsediyorsun sanırım:)
Saol Emre. Herkes umarım sağlıkla büyütür bu sevimli hayvanları. Sonuçta sizin bi parçanız oluyorlar ve arada çok güzel bir bağ oluşuyor.
Büyük ihtimal aynı Tarkan'dan bahsediyoruzdur. Can Dostum programı vardı bi ara televizyonda ordaki veteriner olan arkadaş, çiftliği de Gölbasında. Hatta şu an askerde, ordunun köpeklerini eğitiyor:) Şubat gibi gelsin askerden benim ufaklık da dogru onun yanına:D
PROMINENT
10-11-2008, 15:05
bende de vardı chow chow beyaz..
bakamayınca belirli biryaştan sonra bizim darıcadaki hayvanat bahçesine bıraktım ilk hayvan orada da mutlu olamayınca bursada bir hayvan çiftliğine gönderdiler..
birdaha ne hayvandan nede bakıcılarından şikayet gelmişti..
bu konularda oldukça iyi olduklarını duydum...
bencede oralara bir bak derim
Aldığınız kişinin adı Selmin mi?
Evet Selmin hanımdı..Tanıdık mı?
Symetnix
10-11-2008, 16:10
sercan sen beni ara ben acıbadem den kendı kopegımı aldıgım yere goturuyım senii.
serkan demir
10-11-2008, 16:21
maske filmindeki köpeğin cinsi ne :)
o cinsler büyümüyo dimi?
filmdeki adı maylo olanmı :D
Jack Russell Terrier'den bahsediyorsun sanırım:)[/QUOTE]
benerden bulurum ondan ?
filmdeki adı maylo olanmı :D
he gurban maylo muahahaha hastayım ona ya :)
Evet Selmin hanımdı..Tanıdık mı?
Kendisini Yorkshire adamış birisidir. Türkiye de neredeyse tüm yorki sahipleri tanır kendisini. ayıptır sorması. kaça mal oldu?
Kendisini Yorkshire adamış birisidir. Türkiye de neredeyse tüm yorki sahipleri tanır kendisini. ayıptır sorması. kaça mal oldu?
Evet gerçekten bütünleşmiş o cinsle..1000 euro
Sercan Keklik
11-11-2008, 00:29
ben bugun bı anneye gıttım bakmaya, annenın kuyruk kısmına dogru tüyleri dökülmüştü, huylandım.. yavrular cok sevımlı ve saglıklı gözüküyordu 33 günlüktüler, artık annelerini emmediklerini vermek istediklerini belirttiler fakat banada buda mantıklı gelmedı.. en azından bir 45 gün yavru ile anne beraber kalsa daha ıyı olur dıye düşünüyorum..
Anne yavrularını hiç umursamıyor bile belkide onun yavruları bıle degıl diye düşünürken, anneyı emdıler dogurmamuş anneyı emerlermi tabi bilmiyorum..
Annenın sırtındakı ise böyle o kısımdakı tüm tüyler dökülmüş, derisi gözüküyor üstünde sıyah sıyah noktalar vardı.. bende 2-3 gün düşünmek istedim açıkcası.. Yarın 2 ayrı arkadaşımın tanıdıgı 2 ayrı pet shopa gıdıcem bakalım onlarda ne çıkıcak :)
edit:
sanırım veren kısıler aşı parasından kaçtıkları için vermek ıstedıler :S
Evet gerçekten bütünleşmiş o cinsle..1000 euro
Şimdiden hayırlı olsun. Ankara'da petshop fiyatı 1000$. Anne altından almak çok ayrı bir olay. Zira kendi yorkimi öyle aldım. Arabayı galeriden değilde sanki direk fabrikasından almak gibi bişii :)
Bu arada eğitimi konusunda yardıma ihtiyacınız olursa elimden geleni yaparım. Hatta almadan önce Selmin Hanımın yazdığı kitabı (sadece yorkilere özel) okumanızı tavsiye ederim. Çok doğru bir tercih yaptığınızıda söyleyemeden geçemicem :)
Serkan.S
12-11-2008, 03:36
Kesinlikle çiftlikten almanı tavsiye ederim.Bursadaki çiftlikleri iyi duymuşsun daha 1 ay önce çiftlikten köpek aldım çok memnunum.Safkan bir labrador dedesine kadar belli annesinin altından aldık.Ve inanılmaz ilgililer,gittiniz veterinere kimline kadar yolluyorlar.Fiyat olarakda sizi hiç üzmiyecektir.Ben burda bir petshopta labrador için 550-650€ gibi bir fiyat alırken orda kardeşlerinin yanında annesinin altında olan 50 gunluk bir yavruyu 500 ytl ye aldım.Mutlaka gitmeni öneririm yavrulardan birini kucağına aldın zaman hangisine sahip olacağını da görürsün böylelikle çünkü biz böyle sahip olduk , annemin kucağından inmedi. :)
CasabLanca
12-11-2008, 03:39
benim önerim secereli bir alman çoban alman kesinlikle pişman olmazsın. köpek komut vermen için gözünün içine bakıyor :D