Orijinalini görmek için tıklayınız : en iyi parlatan wax-cila hangisidir arkadaşlar öneriniz (beyaz arac için )???
Patisever
24-12-2015, 12:32
Başlıkdakı gibi arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum sizlerden
i-vtec07
24-12-2015, 12:37
Cila dan çok yüzeyin durumu önemli . Kılçal çizik çoksa polisaj gerekli parlaklık için.
Soft99 king of gloss tavsiye ederim.
Cliosportve
24-12-2015, 12:47
En son clio 4 'te soft99 kullanmıştım
Hem kalıcılık hemde parlaklık bakımından çok iyi
asmisinsan
24-12-2015, 13:59
bu ürünleri nereden temin edebilirim internette genelde bölünmüş satıyorlar tavsiye edeceginiz bi yer varmı
asscutter
24-12-2015, 14:05
www.detailingdukkani.com
www.kimyasaladamlar.com
ben bu iki siteden memnun kaldım
bu ürünleri nereden temin edebilirim internette genelde bölünmüş satıyorlar tavsiye edeceginiz bi yer varmı
çok ayıp .:goz:
çok ayıp .:goz:
Merhaba,
Clio 4 gibi biraz böyle buzdolabı gibi beyaz bir araç için kalıcılıktan çok derin ve ıslak bir parlaklık hedefinde olan birisi için ne önerirsiniz.
sürekli parlaklık peşindeydim ama sonra bir arkadaşın lafı üzerine kafam karıştı kendisi bana parlaklık başka derinlik başka dedi ve komple krom olan bir aracı anlayabilmem için örnek olarak gösterdi.
araç son derece parlak ama tüm detay,hatlarını vs kaybetmişti sonra siyah bir araçta belli başlı birkaç ürünün uygulanmasını göstermişti inanılmaz güzel duruyordu.
sonradan o arkadaş ile irtibat kaybettik ürünlerde aklımda kalmadı, dediğim gibi derinlik kendini belli edecek bir parlaklık peşinde clio4 beyazı için hangi wax yada sealentı tavsiye edersiniz?
Ben genelde erdem boya'dan temin ediyorum gayette memnunum.
asmisinsan
24-12-2015, 15:59
ahahhahaahahaha olm sen mühendis degilmiydin:D
-Murat Özcan-
24-12-2015, 16:09
Erdem boyada iyidir..
Boya durumu iyiyse Soft 99 fusso waxı tavsiye ederim.
Kırmızı araç varken onu atıyodum araba yanıyodu :)
canozgur106
24-12-2015, 19:13
Beyaz araçta ne kadar işe yarar bilmiyorum ama meguiars nxt 2.0 da iyidir nütün araçlarımda onu kullandım Gayet başarılıydı renkleri Siyah ve griydi araçların
Bolkar1st
24-12-2015, 21:03
nxt güzel gerçekten eski laci vtec imde kullandım cokta memnunddum fakat uygulaması yoruyor sonuc çok iyi :) suan beyaz sciriccoda pek verim alamadım sanırım :)
ozan gülle
24-12-2015, 23:15
Tam aradigim konu olmus meguiars66yla meguiars hizli cila kullaniyorum ama derinlik parlaklik yok gibi geliyor soft99 u cok duydum beyaz arabada etkilimi birde branda kullanmaktan tavanda bagaj kapaginda cizikler var cokta derin olmayan istanbula tasindim burda guvenipte boyayi asindirmadan tavana ve bagaj kapagina ince pasta yaptiracagim tavsiye edilen bi yer varmidir basaksehire yakin olursa bide tadindan yenmez ��
derinlik ve parlaklık için ilk adım boyada hiç dairesel çizik yada hare olmamasıdır. bunun için polisaj(pasta) yaptırmak gerekiyo .. ha cilanın parlaklığa katkısı olmaz demek değil bu tabiki. mutlaka oluyor. genelde sıvı cilalar parlak ama dayanıksız oluyor. sıvı cila olarak sadece nxt kullandığım için fazla yorum yapamıycam :) ben genelde koruma olarak fk1000p atıp üstünde brilliant shine detailer uyguluyorum. velleh müthiş ölir. :D
aşındırmadan pasta olmaz. korkmayın işinin ehli bi adamın boyaya zarar verme ihtimali sıfırdır. vernik tabakasını aşıp boyaya kadar inmek sandığınız kadar kolay değil :) 50 mikron kalınlığında vernik varsa en ağır aşındırıcı (sanıyorum şuan scholl s3) en fazla 5-6 mikron aşındırır. üstüne de daha az bi aşındırıcı atılıp hareler alınır.. fazla çizik yoksa ağır aşındırıcıya gerek kalmayabilir. hafifi de iş görür.
-istanbulda detailteam solutions var. başka pek bildiğim yok bireysel olarak yapanlar vardır mutlaka daha ucuza
Başlıkdakı gibi arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum sizlerden
Merhaba,
Clio 4 gibi biraz böyle buzdolabı gibi beyaz bir araç için kalıcılıktan çok derin ve ıslak bir parlaklık hedefinde olan birisi için ne önerirsiniz.
sürekli parlaklık peşindeydim ama sonra bir arkadaşın lafı üzerine kafam karıştı kendisi bana parlaklık başka derinlik başka dedi ve komple krom olan bir aracı anlayabilmem için örnek olarak gösterdi.
araç son derece parlak ama tüm detay,hatlarını vs kaybetmişti sonra siyah bir araçta belli başlı birkaç ürünün uygulanmasını göstermişti inanılmaz güzel duruyordu.
sonradan o arkadaş ile irtibat kaybettik ürünlerde aklımda kalmadı, dediğim gibi derinlik kendini belli edecek bir parlaklık peşinde clio4 beyazı için hangi wax yada sealentı tavsiye edersiniz?
Beyaz araçtan sonuç almak hem kolay hem zor ancak doğru ürünlerle en iyi parlaklığı yakalamak mümkün. Sentetik bazlı waxlardan ziyade doğal Carnauba içeren waxlara yönelmenizi tavsiye edeceğim. Örneğin Valet Pro Beading Marvellous , içeriğinde %40 oranında doğal Carnauba özü mevcut.
Üstelik orjinal ambalajında 50ml ve 250ml boyları da mevcut. 50ml sedan bir araçta yaklaşık 6-7 uygulama tekrarı yaptırtacaktır.
Aralık sonuna kadar indirimi de kaçırmayın derim :)
http://www.detail-box.com/BEADING-MARVELLOUS-50-ML,PR-455.html
Müşterimizin tercih ettiği Beyaz aracı üzerinde uygulanmış hali ve su iticiliğini instagram üzerinden paylaşabilirim.
https://www.instagram.com/p/6kIJ19Sxx1/
https://www.instagram.com/p/6gzw16SxzZ/
https://www.instagram.com/p/82Z74jM6gQ/
https://www.instagram.com/p/6jhmWns6lY/
Parçalı bulutlu ortamda fotoğrafları
http://i65.tinypic.com/2a95j4g.png
http://i68.tinypic.com/xe361k.jpg
http://i65.tinypic.com/2ltk1hh.jpg
http://i68.tinypic.com/15qdr35.jpg
http://i68.tinypic.com/21a0nzr.jpg
Ben Gyeon bathe+ ile yıkayıp yine gyeon wet coat sıkıyorum güzel bir parlaklık veriyor.
40 saat cila yapmakla uğraşmaya gerek yok bence.
d.berkay
25-12-2015, 15:33
Soft99 King Of Gloss öneririm. Dayanıklılığı çok yüksek olmasa da parlaklığı oldukça iyidir. Tabi boya yüzeyinin iyi durumda olduğunu varsayıyorum..
Ürünlerin temini konusunda arzu ederseniz yardımcı olabilirim..
AhmetCan
02-01-2016, 12:35
Abilerim,6 aylık beyaz renk, yeni hyunda i20 aracımız, var alırken bayide boya koruma yaptırmıştık ,ortalama 6 ay gider demişlerdi kalıcılığı.şimdi ise ben kendim her yıkamadan sonra uygulayabileceğim hem boyayi koruyan hemde parlaklık veren bir ürün arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
Abilerim,6 aylık beyaz renk, yeni hyunda i20 aracımız, var alırken bayide boya koruma yaptırmıştık ,ortalama 6 ay gider demişlerdi kalıcılığı.şimdi ise ben kendim her yıkamadan sonra uygulayabileceğim hem boyayi koruyan hemde parlaklık veren bir ürün arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
Aracınız hayırlı olsun. Yıkama sonrasında kurulamayı kolaylaştıran, su iticiliği ve parlaklığı arttıran sprey cila şeklinde bir ürünü özellikle önerebilirim.
http://www.detail-box.com/CITRUS-BLING-Cok-Yonlu-Hizli-Cila-500-ML,PR-445.html
sorun şuki türkiyedeki oto satışçıların %99u anlık satana kadar mantığı ile arkadaşlar sonrasını pek umursamıyorlar.
size bu korumayı yapan servis acep korumanın 6 ay gidebilmesi için oto şampuan kullanılması gerektiğini söyledimi merak ettim? açıkçası bmwden aracım var ,mercedesten hanımın aracı var bir önceki aracımız s60 volvoydu hiçbirindede söylemediler namussuzlar.
petrolde,oto yıkamacıda kullanılan sabunun sınıfı gereği çok ama çok aşındırıcı ve güçlü ve maalesef uygulanan cilaya korumaya adeta tecavüz ediyor kimyasallarıyla ve korumanın etkisi değil 6 ay 3 yıkama bile olabilir.
o sebeble gelecek korumanızda aracınıza mutlaka kaliteli oto şampuan alıp yıkamacının mutlaka bununla yıkamasını isteyiniz.
aracımda aynı işlemlerle aynı oto cila kullanılmıştı ilk etapta yağmurda su boncukları binlerceydi koruyordu sonradan araç parladığı için halen koruma var sanıyordum oysaki yağmur yağınca tüm etkisinin gittiğini görmüştüm,ömrü 2 ay gitmedi.
akabinde yeniden koruma yaptığımda clay yaptım,pasta yaptım, 2 kat cila uyguladım ve oto şampuan kullanarak yıkadım 6-7 ay kadar gitti diyebilirim vede haftada 1 yıkadığım halde.
sorun şuki türkiyedeki oto satışçıların %99u anlık satana kadar mantığı ile arkadaşlar sonrasını pek umursamıyorlar.
size bu korumayı yapan servis acep korumanın 6 ay gidebilmesi için oto şampuan kullanılması gerektiğini söyledimi merak ettim? açıkçası bmwden aracım var ,mercedesten hanımın aracı var bir önceki aracımız s60 volvoydu hiçbirindede söylemediler namussuzlar.
petrolde,oto yıkamacıda kullanılan sabunun sınıfı gereği çok ama çok aşındırıcı ve güçlü ve maalesef uygulanan cilaya korumaya adeta tecavüz ediyor kimyasallarıyla ve korumanın etkisi değil 6 ay 3 yıkama bile olabilir.
o sebeble gelecek korumanızda aracınıza mutlaka kaliteli oto şampuan alıp yıkamacının mutlaka bununla yıkamasını isteyiniz.
aracımda aynı işlemlerle aynı oto cila kullanılmıştı ilk etapta yağmurda su boncukları binlerceydi koruyordu sonradan araç parladığı için halen koruma var sanıyordum oysaki yağmur yağınca tüm etkisinin gittiğini görmüştüm,ömrü 2 ay gitmedi.
akabinde yeniden koruma yaptığımda clay yaptım,pasta yaptım, 2 kat cila uyguladım ve oto şampuan kullanarak yıkadım 6-7 ay kadar gitti diyebilirim vede haftada 1 yıkadığım halde.
Somut örnekler, birebir tecrübeler her zaman 1. şahıstan en hakikati duymak beni mutlu ediyor. Tekrar tekrar ve tekrar hatırlatmak gerekirse aracınızı benzinlikte yıkatıyorsanız sadece tazyikli suyunu, vakumunu havasını vs. kullanın ama ne bezini ne kimyasalını kesinlikle kullanmayın.
AhmetCan
07-01-2016, 08:24
Aracınız hayırlı olsun. Yıkama sonrasında kurulamayı kolaylaştıran, su iticiliği ve parlaklığı arttıran sprey cila şeklinde bir ürünü özellikle önerebilirim.
CITRUS BLING - Çok Yönlü Hızlı Cila 500 ML (http://www.detail-box.com/CITRUS-BLING-Cok-Yonlu-Hizli-Cila-500-ML,PR-445.html)
Abi tavsiyen için çok teşekkür ederim en yakın zamanda sipariş vericem.
AhmetCan
07-01-2016, 08:28
Somut örnekler, birebir tecrübeler her zaman 1. şahıstan en hakikati duymak beni mutlu ediyor. Tekrar tekrar ve tekrar hatırlatmak gerekirse aracınızı benzinlikte yıkatıyorsanız sadece tazyikli suyunu, vakumunu havasını vs. kullanın ama ne bezini ne kimyasalını kesinlikle kullanmayın.
Aracı kendim evimizin bahçesinde ,yıkıyorum sonaxın turuncu şampuanını kullanıyorum.Bayiden alırken söylediler yıkamaya ,kullandığınız temizleyicelere bağlı diye yorumuzun içn teşekkür ederim.
konu açmayarak buradan devam etmek istedim
Katı wax almak istiyorum ama ciddi tecrübe sahibi bir kaç bildiğim kişiler var forumda bilgi edinmek adina ''en iyi wax hangisidir'' koruma ve parlaklık, birde kalıcılık olarak kıyaslar isek en uygun alınabilecek yer neresidir.Sizin aklınızdaki markalarıda belirtirseniz sevinirim
Almak istediğim aklımda olanlar;
1. Auto Finesse Soul Carnauba Wax
2.Meguiars Ultimate Paste Wax
3.fk1000p
4. collinite 915 yada 476
sıralama doğru mu? :) öyleyse Meguiars Ultimate Paste Wax alacağım.
Mehmetmert
29-05-2017, 12:22
C2V3 kullansak nasıl olur ? fiyatıda çok uygun , uygulama yapmasıda çok kolay. 2-3 ay gitse yeter diye düşünüyorum ne diyorsunuz waxdan daha mantıklı değilmi ?
Grimlord
29-05-2017, 13:31
Valet Pro Mad Wax tavsiye ederim
https://www.youtube.com/watch?v=75B6fcFRzz0
Emre İlbi
29-05-2017, 20:35
Katı wax almak istiyorum ama ciddi tecrübe sahibi bir kaç bildiğim kişiler var forumda bilgi edinmek adina ''en iyi wax hangisidir'' koruma ve parlaklık, birde kalıcılık olarak kıyaslar isek en uygun alınabilecek yer neresidir.Sizin aklınızdaki markalarıda belirtirseniz sevinirim
3.fk1000p
Auto Finesse Temptation kullanıyorum, çok memnunum, Soul daha fazla Carnauba içeriyor (%33)
memnun kalacağınızı düşünüyorum
3.fk1000p
Kesinlikle Autofinesse tercih etmenizi öneririm bu liste içerisinde :)
Alabileceğim yerler hakkinda onerisi olan var mi? koruma aralığı nedir uzun ömürlüğü açısından bakacak olursak eğer
Emre İlbi
29-05-2017, 22:21
Alabileceğim yerler hakkinda onerisi olan var mi? koruma aralığı nedir uzun ömürlüğü açısından bakacak olursak eğer
3 ay olarak ön görüyorlar, ancak Ülkemiz şartları göz önünde bulundurulursa, iyi bakıldığı takdirde korumanın 2 ay süreceğini düşünüyorum,
burada var, ancak rakam biraz yüksek
Auto Finesse Soul Carnauba Wax - Derin Parlaklık Veren Katı Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/auto-finesse-soul-carnauba-wax-derin-parlaklik-veren-kati-cila-200-ml-pm-otbkdsou200)
bu rakamlar verilince Essence %40 Carnauba ile tercih sebebi olabilir
Auto Finesse Essence Carnauba Katı Cila 200 ml. | Cilalar (https://www.otogold.com/auto-finesse-essence-carnauba-kati-cila-200-ml)
rahat uygulamak içinde bu aplikatörü öneririm
Auto Finesse Waxmate XL-Wax Uygulama Pedi : ARAC BAKIM AKSESUARLARI : : www.boyassi.com (http://www.boyassi.com/urun/auto-finesse-waxmate-xl-wax-uygulama-pedi_2151.aspx?CatId=271)
RafetAraç
29-05-2017, 22:48
soft99 authentc çok çok çok başarılı benm gözmde özellikle koyu renklerde
Konuya dahil olmadan evvel herkese selamlar :)
Waxları kategorize ediyorsak
Carnaubalı ve Montan içerikli sentetik cilaları ayrı tutmamız gerekir. Neden ? Carnaubalı pahalıdır, daha derin ve ıslak görüntü sağlar ve çoğunlukla dayanıklılık bir tık aşağıda kalır. Formülü güçlendirilmiş carnaubalar dayanıklıdır ancak bu kez fiyat etiketleri saçma sapan seviyede artar.
Sentetik cilalar ise kalıcı özellikleriyle ön plana çıkarlar. Parlatırlar, derinleştirirler ama zengin carnaubalı bir ürün kadar başarılı parlayamazlar, hissiyata sahip olamazlar.
3.fk1000p
Soul listede gerçek carnauba olan üründür. Bu listede sizi en tatmin edecek üründür.
Teknolojisi çok çok eskidi, taze bir ürünü bulmak ülkemizde dert.
Yarın bayiilerle koordineli şekilde stoklara tekrar kontrol edip bakıcam, sana AF Soul buluruz :)
opak beyaz aracımda collinite 915 kullanıyorum gayet memnunum.Öneriler üzerine auto finesse sipariş geçicem birazdan:)
memincbn
30-05-2017, 07:58
sıralama doğru mu? :) öyleyse Meguiars Ultimate Paste Wax alacağım.
aracınız ne renk?
Hafta sonu Meguiars NXT Generation Katı Wax denedik aracıma (metalik gri) uygulaması zor ama parlaklığı çok hoşuma gitti.
Fiyat olarak sizin yazdığınız ürün biraz daha pahalı. Daha iyi olabilir :)
aracınız ne renk?
Hafta sonu Meguiars NXT Generation Katı Wax denedik aracıma (metalik gri) uygulaması zor ama parlaklığı çok hoşuma gitti.
Fiyat olarak sizin yazdığınız ürün biraz daha pahalı. Daha iyi olabilir :)
aracım beyaz yaklasık 1 senedir her yıkamadan sonra zevki wax atıyorum ama yıkama aralıgım 2 haftada 1 daha önce kullandıgım marka ''auto magic ez wax''tı ama daha kaliteli bir ürüne geçmek istiyorum yorumlara bakılırsa ''Auto Finesse Soul Carnauba Wax '' en mantıklısı aralarında.
aracımın rengi sarı ve aracıma dyo nun mor rengdeki wax nı uyguluyorum guzel oluyor. hatta bugun arabamda kirec lekelerı ıcın sirkeli su ile yıkayıp bır kat daha wax atacagım.
Ben de benzer bir arayistaydim. Farkli forumlardan vs baya arastirip, sirasiyla asagidaki urunleri uyguladim.
İpa
Poorboys black hole glaze
Fk 1000p
Sonuc benim icin fazlasiyla yeterli oldu.
Bu detailing konusu da derya deniz, 4500tl ye kadar waxlar falan var.
Bence cok fazla ucmadan, bolunmus urunlerle guzel islemler yapilabiliyor.
Dedigim gibi sadece detayli bi arastirma yaparak vardigim sonuc, asagi yukari butun urunler bir sekilde guzel etki gosteriyor. Olayin hobi kismina girilecekse bence farkli waxlardan bolunmus urunler alarak denemelerle otomobilinize en uygun cila/wax bulunabilir.
Yoksa bu ise cok paralar gider onu farkettim :)
rahmitanir
29-06-2017, 08:51
Kimse yazmamış, sormak istiyorum:
Sonax'ın ürünleri en kolay ulaşılan ürünler, maliyeti abartı değil ve koçtaş'ta falan kolayca bulunabiliyor.
Sonax Çizik giderici Güçlü Cilayı önerir misiniz?
Araç Beyaz.
savurkac
11-07-2017, 09:47
Sonax'ın cilasını veya Turtle Wax'ın cilasını alacaktım.Turtle Wax'ın 500 ml cilası 20,48 tl ye düşünce Turtle Wax'ı aldım.
Beyaz Astra H'a uyguladım.Sonuç fiyatına göre gayet iyi.Su iticiliği vs. hoşuma gitti.
Tavsiye ederim.
blumenberg
12-07-2017, 14:27
Meguiars'ın NXT Car Wash cilalı araç yıkama şampuanını kullandım baya etkili ve hoşuma gitti. Tavsiye ederim.
PiscocuK
31-07-2017, 09:44
Yeni konu açmak istemedim bir kaç sorum olacak detaycı arkadaşlara :D
aracım 2015 model ve beyaz renk.Genelde yatıyor ve garaj olayını çözemediğim için uçan tozlar reçineler vs üzerine yapışıyor.Bahçede kendi imkanlarımla yıkıyorum fakat artık dışı pütür pütür zımpara gibi olmuş
Şimdi sorularıma geçiyorum
1- Aliexpressten aldığım kil ile burada satılan killerin arasında işlev farkı varmı?
2- Aracı önce yıkayıp sonra Adam's detail spray ile (pembe) cilalıyordum bezle siliyordum yanlışmı yapıyorum
3- Aracı yıkayıp killesem sonrasında o pembe cila yada yine Adam's süt rengi bir ürünü daha var yine cila onunla makina yardımı ile cilalasam bu zımparalık gidermi? Makina ile gireceğim için her hangi bir baskı uygulamak istemiyorum araca sadece iyice yesin bez izi kalmasın ve biraz daha etkili olsun amacım
Genel olarak amacım arcın dış yüzeyindeki zımparalığı gidermek yumuşa bir doku sağlamak
parlasın yansın gibi bir amacım yok fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Bu araca evde bir çok ekipman var ama benim tecrubem olmadığı için boyaya zarar vermemek adına girişmiyorum ama canımda girişmek istiyor.Yoksa mantık olarak her zaman derim herkes bildiği işi yapsın diye
Yeni konu açmak istemedim bir kaç sorum olacak detaycı arkadaşlara :D
aracım 2015 model ve beyaz renk.Genelde yatıyor ve garaj olayını çözemediğim için uçan tozlar reçineler vs üzerine yapışıyor.Bahçede kendi imkanlarımla yıkıyorum fakat artık dışı pütür pütür zımpara gibi olmuş
Şimdi sorularıma geçiyorum
1- Aliexpressten aldığım kil ile burada satılan killerin arasında işlev farkı varmı?
2- Aracı önce yıkayıp sonra Adam's detail spray ile (pembe) cilalıyordum bezle siliyordum yanlışmı yapıyorum
3- Aracı yıkayıp killesem sonrasında o pembe cila yada yine Adam's süt rengi bir ürünü daha var yine cila onunla makina yardımı ile cilalasam bu zımparalık gidermi? Makina ile gireceğim için her hangi bir baskı uygulamak istemiyorum araca sadece iyice yesin bez izi kalmasın ve biraz daha etkili olsun amacım
Genel olarak amacım arcın dış yüzeyindeki zımparalığı gidermek yumuşa bir doku sağlamak
parlasın yansın gibi bir amacım yok fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Bu araca evde bir çok ekipman var ama benim tecrubem olmadığı için boyaya zarar vermemek adına girişmiyorum ama canımda girişmek istiyor.Yoksa mantık olarak her zaman derim herkes bildiği işi yapsın diye
1- Kil olarak Aliexpress vs taş gibi ürünleri almayın derim. Yüzeyde gereksiz yere çizik oluşturuyorlar. Aracın durumu çok kötü değilse Valet Pro Turuncu , pütürler çok ve ele fazla geliyorsa Valet Pro Mavi Kil i tercih edin derim.
2- Detail Sprey in uygulamasında herhangi bir problem yok.
3- Hangi üründen bahsettiğinizi bilemediğimden net yorum yapamayacağım. Ancak ele gelen zımpara etkisi yüzeydeki kalıntılar sebebiyle oluyor. Kil sonrası bu durumdan büyük oranda kurtulmuş olacaksınız.
PiscocuK
31-07-2017, 10:01
1- Kil olarak Aliexpress vs taş gibi ürünleri almayın derim. Yüzeyde gereksiz yere çizik oluşturuyorlar. Aracın durumu çok kötü değilse Valet Pro Turuncu , pütürler çok ve ele fazla geliyorsa Valet Pro Mavi Kil i tercih edin derim.
2- Detail Sprey in uygulamasında herhangi bir problem yok.
3- Hangi üründen bahsettiğinizi bilemediğimden net yorum yapamayacağım. Ancak ele gelen zımpara etkisi yüzeydeki kalıntılar sebebiyle oluyor. Kil sonrası bu durumdan büyük oranda kurtulmuş olacaksınız.
ürünlere baktım netten tam olarak elimde bunlar var.ve ayrıca bezlerde mevcut.Birde pasta cila için makinam var
kili bir arabada denedik.Evet işe yaradı ama ben tüm pütürleri alır sanıyordum yine kalanlar oldu.Belki yapabileceği bu kadar belkide biz düzgün uygulayamadık
bu işlemleri öğrenebleceğimiz kısa eğitimler varmıdır acaba.Hertürlü imkan var haftasonunu değerlendirmek adına ama tecrübe yok
https://i.hizliresim.com/pWV6zn.jpg (https://hizliresim.com/pWV6zn)
https://i.hizliresim.com/kWROB9.jpg (https://hizliresim.com/kWROB9)
https://i.hizliresim.com/aGRz3g.jpg (https://hizliresim.com/aGRz3g)
https://i.hizliresim.com/N1JZAL.jpg (https://hizliresim.com/N1JZAL)
Baradiel46
14-08-2017, 01:57
ürünlere baktım netten tam olarak elimde bunlar var.ve ayrıca bezlerde mevcut.Birde pasta cila için makinam var
kili bir arabada denedik.Evet işe yaradı ama ben tüm pütürleri alır sanıyordum yine kalanlar oldu.Belki yapabileceği bu kadar belkide biz düzgün uygulayamadık
bu işlemleri öğrenebleceğimiz kısa eğitimler varmıdır acaba.Hertürlü imkan var haftasonunu değerlendirmek adına ama tecrübe yok
https://i.hizliresim.com/pWV6zn.jpg (https://hizliresim.com/pWV6zn)
https://i.hizliresim.com/kWROB9.jpg (https://hizliresim.com/kWROB9)
https://i.hizliresim.com/aGRz3g.jpg (https://hizliresim.com/aGRz3g)
https://i.hizliresim.com/N1JZAL.jpg (https://hizliresim.com/N1JZAL)
Hocam youtubede detailing tube adinda bir kanal var orayi takip et kabaca anlatayim sana guzel sonuc almak icin ilk once demir tozu temizlyici sonra kil hamuruyla tekrar temizleme sonrasinda pasta cila boya koruma seramik kaplama sana kalmis bu islemleri uygularsan iyi bir sonuc alirsin
Hatta linkini buyrunuz :)
DetailingTube.com - Turkiye'nin İlk Detaylı Arac Bakım Sitesi (http://www.detailingtube.com/)
smtkrglu
21-09-2017, 09:30
https://i.hizliresim.com/2EyG8j.jpg
boya koruma ve wax olarak bu ürünleri kullanıyorum tavsiye ederim herkeze
smtkrglu menzerna almayı planlıyorum. 400 den sonra 2500 şart mı ? 400 sonrası 3800 yapmayı düşünüyorum.
deri için 3m sonrası bir örnek görsel var mıdır paylaşabileceğin ?
smtkrglu
21-09-2017, 10:06
smtkrglu menzerna almayı planlıyorum. 400 den sonra 2500 şart mı ? 400 sonrası 3800 yapmayı düşünüyorum.
deri için 3m sonrası bir örnek görsel var mıdır paylaşabileceğin ?
Abi 400 biraz çizik bırakıyor kalın olduğu için bu çizikleri 2500 alıyor daha sonra 3800 ile de hareler alınıyor hare ve cila için ben 4000 aldım fiyatı biraz yüksek 3800 e göre ama mantık aynı 400 den sonra 3800 çizik almada biraz başarısız kalabilir 3 aşamalı daha iyi sonuç veriyor ama uygulama öncesi demir tozu ve kili yapmanı tavsiye ederim 3m i ben torpido için kullanıyorum aracım kumaş koltuklu mat temiz ve ilk günkü hisse veriyor deride kullanmadım nasıl sonuç verir bilmiyorum