Orijinalini görmek için tıklayınız : MCM 71 RS tekrar bende
exclusive
26-12-2015, 23:24
Aracımı geçen yıl amcadan teyzeden huzurevinden değil forumumuzdan Emre abiden ortak arkadaşımız vasıtası ile aldım.
Normalde bu tip araba almamam gerekirdi çünkü araç alım satımı yapıyoruz hiç 200 hp + bir arabam olmamıştı ve çok heves ettim aldım.
Fazla el değiştirmemiş ve yetkili servis bakımlı olması beni cezbetti.
Canını almamışlar ama bana 7500 tl lik tramer bırakmışlar tampon ve farlar değişmiş kaportada metal aksamda değişen olmamış.
Emre abi sağolsun ta technix coil , ps3 lastik , orjinal ekipman ekran almış , alt salıncakları balataları felan yenilemiş vs vs araba gayet iyiydi bana geçtiğinde zaten başkasında masraf açmaz bana gelince başlar genelde :cool:
Aldıktan sonra bende yetkilide ( o zaman daha Merdan ustayı tanımıyordum ) buji bobin yağ filtre ön takım arka balata felan yeniledim sonra sağ cam krikosu ve upc panosu bozuldu içerideki plastik kısımlarda plasti dip vardı onları söktüm boyattım direksiyonu kapladım cart curt derken paraya sıkıştım sattım çok pişman oldum. Sattığım kişi yakıt almaya geliyordu haftada 1 kez içim gidiyordu 5 ay sonra dedim abi sen bunu geri sat bana olur olmaz derken Sinan abi S3 bulmuş onu alıcam dedi getirdi arabayı hop notere tekrar aldım arabamı. Sağolsun bana satarken yağ bakımını yaptırıp verdi downpipe ( Süreyya usta ) ve yazılım yaptırmıştı onlarda bana kaldı;)
Yazılımdan memnun kalmamış turbo elektrovanası bozulmuş stock a çevirmiş aracı o şekilde aldım yaptırdım vanayı felan Süreyya ustada cut out yaptırdım motor şanzuman tüm kulakları yeniledim ecufast te yazılım yaptırdım dertler bitti derken şimdide arka teker bilyası ve yağmur sensörü bozuldu ıvır zıvır onlarla uğraşıyorum şu an.
Merdan usta ve Candan çok yardımcı oldular onlara da çooook teşekkür ediyorum
Çok uzadı konu neyse mal aşşağıda :)
http://i64.tinypic.com/24llkw1.jpg
http://i68.tinypic.com/8xoosg.jpg
http://i68.tinypic.com/1tr2wk.jpg
http://i66.tinypic.com/r8h4jt.jpg
http://i68.tinypic.com/33p5vz8.jpg
http://i67.tinypic.com/23w906s.jpg
by serçe
26-12-2015, 23:31
Maşallah kazasız belasız
asmisinsan
26-12-2015, 23:32
Bu araci benzin aldigim benzincide goruyorum uskudar sapagindaki shell de kazasiz belasiz merdan usta iidir
kalipson
27-12-2015, 06:22
Hayırlı olsun...
Temiz kalabilmiş nadir RS'lerden. Allah kaza bela göstermesin. ekran için de TR haritası yüklendi mi? Çok estetik bi parça.
RedELite
27-12-2015, 08:30
Hayırlı Olsun maasallah. 34 SAA 37 Plakalı Beyaz MRS'yi Kullanmıstım (Sahibi Ozan abiydi o zaman) Sagolsun Ozan abim verdi İnanılmaz bir araba 7'den 70'e cok fena dikkat cekiyor, Tadı Hala damagımdadır. Miltek Egzoz vs. vardı bide :) Cok keyifli bi aracınız var gercekten kazasız belasız kullanın..
NakkaSss
27-12-2015, 08:31
Maşallah yaza doğru bende bir megane rs alacağım inşallah. Hep istedim bir türlü nasip olmadı bırakamadık dizeli. :D Ama bu sefer olacak. :D
Karacahemtin orada shellde görüyordum bir dönem. Sanırım orada çalışıyorsunuz. Maşallah kazasz belasiz
exclusive
27-12-2015, 10:45
Teşekkürler iyi dilekleriniz için işyerimiz bahsettiğiniz yer karacaahmet Shell beklerim bizim yakıtlar iyidir roll de belli eder kendini :)
Harita bağlantısı yok sadece görüntü bende anlamadığım için öylece duruyor. Önümüzdeki ay sparcolara geçebilirsem fotoğraf atarım
kalipson
27-12-2015, 10:53
Gelişmeleri bekliyorum. :)
ahmetmalcok
27-12-2015, 11:19
Maşallah . RS başka duruyor her zaman. Kazasız belasız.
Maşallah. Çok güzelmiş :)
İlk çıktığı zamanlar aynı böyle turuncu bir RS görmüştüm o zamanlar modifiye de böyle her sokakta görülmüyordu. Ağzım açık izlemiştim araba gidene kadar vay amuha diyerek :D maşallah güzel araç o günden beri severim Allah kaza bela vermesin
buda.pest
27-12-2015, 17:29
Okul bitince hızlı bi araba (+200hp) alma sürecine girdiğimde almak istediğim arabalardan biri aracınız.Dp,yazılım vs yapın sonra bana satın :D
Şaka bi yana,maşallah aracınız çok güzel. Konuyu fotoyla doyurursanız seviniriz :))
DeliceBirkan
27-12-2015, 18:01
MaşAllah kazasız belasız tekrardan hayırlı olsun :)
canozgur106
27-12-2015, 19:08
MaşAllah kazasız belasız Mrs merak ettiğim araçlardan iyi günlerde olsun..
ugurcan52
27-12-2015, 19:09
maşallah çok canlı duruyor
Maşallah F7R dan sonra niyetim var şunlardan bitanesine.
UmutBuran
28-12-2015, 09:29
Maşallah Allah kaza bela vermesin, Başakşehir de görüyordum sanki :)
Cliosportve
28-12-2015, 09:39
Güzel giden bir RS
Yolda denkleşmiştik bir ara :)
Erdem K.
28-12-2015, 09:39
bu arabaya turuncu çok yakışıyor :) maşallah ...
hakandal
28-12-2015, 09:43
Maşallah, merdan ustanın orda görmüştüm. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
tlgylmz106
28-12-2015, 12:49
Forumda artıyor sanırım MRS sahipleri :) Hayırlı olsun maşallah güzel günlerde kullanın.
exclusive
28-12-2015, 18:15
Güzel giden bir RS
Yolda denkleşmiştik bir ara :)
başakşehirde clio rs ile mi ? kuzenimdeydi o akşam araba bahsetmişti dp yazılım ( ecufast ) cut out var ama sanki egzoz arabanın gidişini kesiyor baştan sona komple yapılırsa iyi olur diyorlar ama bilemiyorum
exclusive
28-12-2015, 18:18
başakşehir 2.etapta görebilirsiniz 6 gün orada duruyor evin önünde
topluca alıntı yapamıyorum teşekkürler herkese ayrıca bildiğiniz düzgün bir coilover ustası var mı Anadolu yakasında sağ ön taraf ses yapıyor cıvatası mı ne gevşiyormuş
Cliosportve
29-12-2015, 08:41
başakşehirde clio rs ile mi ? kuzenimdeydi o akşam araba bahsetmişti dp yazılım ( ecufast ) cut out var ama sanki egzoz arabanın gidişini kesiyor baştan sona komple yapılırsa iyi olur diyorlar ama bilemiyorum
Bende arkadaşın clio rs i denemeye çıkmıştım
Senin kuzeninde denemeye çıkmış tam o an
Rastlantı işte :)
Bugüne kadar çok megane ile denedim
Maşallahı var MCM'nin :bravo:
serkan1905
30-12-2015, 12:34
Kazasız belasız maşallah..
exclusive
31-12-2015, 16:36
Bende arkadaşın clio rs i denemeye çıkmıştım
Senin kuzeninde denemeye çıkmış tam o an
Rastlantı işte :)
Bugüne kadar çok megane ile denedim
Maşallahı var MCM'nin :bravo:
başakşehir de olursan bir ara hem tanışırız hem deneriz aldım alalı polo gti ile 1 kez denedim harici hiç kısmet olmadı
kalipson
31-01-2016, 16:11
TA Technix coilover vardı di mi MCM RS'te?
Bu arabanın egzoz konumlandırmasına bayılıyorum, kazasız-boyasız kullanın.
alperaslann
31-01-2016, 22:46
Maşallah kazasız belasız gazlamalar :)
Berker Y.
01-02-2016, 05:39
MaşAllah kazasız belasız yakışıklı araba :)
Fırtına_siR
01-02-2016, 06:32
Maşallah kazasız belasız MCM rs ile Eskişehir'de yaklaşık 2 sene önce çalıştığım katlı otopark da tanışmıştık şimdi yeniden görünce eski dost görmüş gibi sevindim :D Maşallah
Soyadiniz kaya mi
Araca masallah bu arada
Eski sahibi Emre'nin çok yakın arkadaşıyım. Aracı almasına ben vesile olmuştum gidip beraber almıştık :) Çok güzel diri, çok iyi yürüyen bozulmamış ender rs'lerdendir.
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
asmisinsan
01-02-2016, 09:00
geçen aksam shell de kuzu kuzu yatıyodu gene:D
kelalper
01-02-2016, 09:04
Kazasız belasız güle güle kullanın. Maşallah temiz duruyor. Cutout ın önüne ufak bi aynı kalınlıkta susturucu koyarsanız kaybettiklerinizi geri toplarsınız. Ben deneme yanılma yoluyla çok uğraşmıştım o araba ile. 76 lık downpipe sonra gene 76 lık kısa bi susturucu sonrasında 76 lık cutout ve devamı stock. Emme öncesindeki kısa hortumu ve turbonun emme hortumunu ve turbodan çıkıp intercoolera giden metal boruların ortasındaki hortumları samco yapın hem gaz tepkisi artıyor hem de basınç arttıkça hortumlardan kayıp azalıyor. Ama o arabadaki en fazla kazanç volan ve baskı balatadan geliyor. Kendi balatası ve baskısı yazılımdan sonra fark etmesenizde tam olarak gücü aktaramıyor.
sinanbaysal
01-02-2016, 12:10
masallah cok guzel aracınız kazasız belasız
exclusive
01-02-2016, 19:25
TA Technix coilover vardı di mi MCM RS'te?
evet ta technix var ama memnun değilim bana sert geliyor ama candan sürdü çok beğendi
Bu arabanın egzoz konumlandırmasına bayılıyorum, kazasız-boyasız kullanın.
saolun teşekkürler :D
Maşallah kazasız belasız gazlamalar :)
arada sıkıyorum valla :D
MaşAllah kazasız belasız yakışıklı araba :)
çok saolun tesekkürler
Maşallah kazasız belasız MCM rs ile Eskişehir'de yaklaşık 2 sene önce çalıştığım katlı otopark da tanışmıştık şimdi yeniden görünce eski dost görmüş gibi sevindim :D Maşallah
bende seviniyorum görünce :)
Soyadiniz kaya mi
Araca masallah bu arada
faruk kaya dan bahsediyorsan siteye giriş yasağı varmış ağır ban yemiş :D:D az önce beraberdik
Eski sahibi Emre'nin çok yakın arkadaşıyım. Aracı almasına ben vesile olmuştum gidip beraber almıştık :) Çok güzel diri, çok iyi yürüyen bozulmamış ender rs'lerdendir.
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Emre abi sağolsun çok has adam arabayada iyi bakmış elinden geldiğince
geçen aksam shell de kuzu kuzu yatıyodu gene:D
ya burda yatıyor yada tepretoğullarında zaten çok seviyo servise gidip masraf açmayı :D
Kazasız belasız güle güle kullanın. Maşallah temiz duruyor. Cutout ın önüne ufak bi aynı kalınlıkta susturucu koyarsanız kaybettiklerinizi geri toplarsınız. Ben deneme yanılma yoluyla çok uğraşmıştım o araba ile. 76 lık downpipe sonra gene 76 lık kısa bi susturucu sonrasında 76 lık cutout ve devamı stock. Emme öncesindeki kısa hortumu ve turbonun emme hortumunu ve turbodan çıkıp intercoolera giden metal boruların ortasındaki hortumları samco yapın hem gaz tepkisi artıyor hem de basınç arttıkça hortumlardan kayıp azalıyor. Ama o arabadaki en fazla kazanç volan ve baskı balatadan geliyor. Kendi balatası ve baskısı yazılımdan sonra fark etmesenizde tam olarak gücü aktaramıyor.
abi dp Süreyya usta yapımı 76 lık orta susturucu iptal kaçlık bilmiyorum sonda cut out denen zımbırtı var o da Süreyya ustadan ses güzel ama eksoz açıkken bariz alt devirler ölüyor ve 4. ve 5. viteste araba gitmiyor. cut out kapalı iken sorun yok.cut outun önüne nasıl bir susturucu koymam lazım onu anlayamadım ama ?? abi bide o hortum işlerinden hiç anlamam anca ilerde yine sana danışırım
masallah cok guzel aracınız kazasız belasız
sağolun teşekkürler
exclusive
14-02-2016, 22:55
http://i67.tinypic.com/6730ht.png
kalipson
15-02-2016, 04:45
Maşallah. Nadir kalan araçlardan.
Maşşal Allah nazarlardan esirgesin :)
SHOCKİNG
20-02-2016, 16:12
Araca Maşallah işi bilen kişiler tarafından kullanıldığı belli. Bende yeni megane rs sahibi oldum , forumda sayımız giderek artıyor gibi :) Müsait bir günde hem tanışma hemde deneme yapmak için megane rs sahibi kişilerle toplansak derim.
Cliosportve
20-02-2016, 16:16
Facebook üzerinden eski ve yeni Renault Sport kullanıcılarını toplandığımız hali hazırda bir platform var
Mart Sonu - Nisan Başları gibi bir buluşma düzenlemeyi düşünüyoruz.
Face grubu / https://www.facebook.com/groups/renaultsportturkey/?fref=ts
İnstagram / https://www.instagram.com/renaultsportturkey/
kalipson
20-02-2016, 16:19
Araca Maşallah işi bilen kişiler tarafından kullanıldığı belli. Bende yeni megane rs sahibi oldum , forumda sayımız giderek artıyor gibi :) Müsait bir günde hem tanışma hemde deneme yapmak için megane rs sahibi kişilerle toplansak derim.
Hayırlı olsun. :)
mikelazi
20-02-2016, 16:36
bir çok kere denk gelmiştim bu araca.zaten görmemek imkansız rengin masallahı var.
kazasız belasız iii günlerde binin.
SHOCKİNG
20-02-2016, 16:55
Facebook üzerinden eski ve yeni Renault Sport kullanıcılarını toplandığımız hali hazırda bir platform var
Mart Sonu - Nisan Başları gibi bir buluşma düzenlemeyi düşünüyoruz.
Face grubu / https://www.facebook.com/groups/renaultsportturkey/?fref=ts
İnstagram / https://www.instagram.com/renaultsportturkey/
Takibe aldım. :)
Hayırlı olsun. :)
Çok teşekkür ederim.
Sti_Ozan
20-02-2016, 17:20
Hayirli olsun araciniz,temiz bilindik arabalar cok az kaldi tadini cikartin aracinizin. Kazasiz belasiz surusler dilerim :)
kalipson
21-02-2016, 18:09
Masallah , cok guzel ☺
O da güzel, sizinki de.... :)
Satmaktan vazgeçtiniz sanırım.
kalipson
21-02-2016, 18:10
Takibe aldım. :)
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Siz hangi RS'i aldınız?
exclusive
21-02-2016, 22:36
havalar düzelsin bir kaç denemeye gelmek isterim aracı görmek için bu arada Renault sport sticker aldım beğenmedim sökebilirim tavsiyesi olan var mı
SHOCKİNG
22-02-2016, 00:47
Rica ederim. Siz hangi RS'i aldınız?
06FCK50 cam tavansız 2005 model
SHOCKİNG
22-02-2016, 00:49
havalar düzelsin bir kaç denemeye gelmek isterim aracı görmek için bu arada Renault sport sticker aldım beğenmedim sökebilirim tavsiyesi olan var mı
Havalar şu sıralar güzel gidiyor. Organize olup megane rs sahipleriyle dosthane denemeler yapabiliriz.
O da güzel, sizinki de.... :)
Satmaktan vazgeçtiniz sanırım.
:) Aslinda satsam mi satmasam mi karar veremiyorum. Bunu satip uzerine birseyler ekleyip ev alasim var. Ama araba da beni satma der gibi bakiyor yuzume :) bir de gecen hafta acik hava filtresi, dp ve kumandali egzozu geri taktim. Arabadan inesim gelmiyor . Nasil yapcsz bilemedim. Ama saticam illa ki. Evden baski var :):)
Bursa'ya gelirseniz beklerim. Bi yemek yeriz beraber.
NakkaSss
22-02-2016, 10:17
Yaza doğru bende bir megane rs almayı düşünüyorum. Clio rs, williams derken hep içimde bir megane rs sevdası yanar tutuşur :D
kalipson
22-02-2016, 11:26
:) Aslinda satsam mi satmasam mi karar veremiyorum. Bunu satip uzerine birseyler ekleyip ev alasim var. Ama araba da beni satma der gibi bakiyor yuzume :) bir de gecen hafta acik hava filtresi, dp ve kumandali egzozu geri taktim. Arabadan inesim gelmiyor . Nasil yapcsz bilemedim. Ama saticam illa ki. Evden baski var :):)
Bursa'ya gelirseniz beklerim. Bi yemek yeriz beraber.
İnşallah. Gelip tanışmak, hiç olmadı bi çayınızı içmek isterim.
Aracınız TR'de diri kalmış maks. 5-6 araçtan biri. Ona göre bi karar verirseniz sizin için daha hayırlı olur bence. Çünkü bu namussuz RS'ler alışkanlık yapıyor ve sonra sattığına pişman ediyor adamı. Bu benim 3. RS'im. Artık eşim de bıraktı söylenmeyi, kabullendi.. :)
Ha tabii evdir, arsadır ya da sıfır muadil bi araç için satılacaksa O.K.
Çok samimi söylüyorum; satarsanız dönüp arkaya bakma ve pişman olma ihtimaliniz çok yüksek. Birçok arkadaş ve bizzat kendimin tecrübesi ile sabit.
Hayırlısı olsun :)
serkan_rs
27-02-2016, 08:05
tahir kardeşim yeniden hayırlı olsun aracın kazasız belasız cezasız kulanman dileğiyle:d
asmisinsan
27-02-2016, 08:20
dün akşam bayagı bi inceledim aracı gene benzin alırken bi pasta cila istiyor:D
exclusive
26-03-2016, 17:48
http://i67.tinypic.com/2888l5s.jpg
Aracım satılık düşünen varsa bilgisi olsun. Cooler ı taktım arabanın kaderi değişti resmen sesi gidişi çok fark ediyor boşa demiyorlarmış megane rs e cooler şart diye.
Marş motorunuzu bozmamaya dikkat edin lütfen çünkü 1,5 milyar yenisi :):)
Rot kolunuda netten aldım bir problem çıkmadı almayı düşünen olursa kargo felan hızlı geliyor
Cooler için Candan'a çok teşekkür ediyorum her zamanki gibi dost işi bir ticaret oldu :)