Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıl sonu kampanyaları? Ve mütevazi ses sistemi

TaGo
27-12-2015, 09:19
Arkadaşlar bu sene diğer yıllara göre daha çok kampanya var birçok üründe. Bende ibiza cupra ya mütevazi güzel ses veren bir sistem yapmak istiyorum. Double dan tutunda compenant ina ve amfi basina kadar öneride bulunurmusunuz. Birde yıl bitmeden elektronikte fiyatları düşmüş yer tavsiyeside olabilir

xcel
27-12-2015, 12:20
Takip :icon_tup: 13 cm component tavsiyesi.:o

TaGo
27-12-2015, 17:14
Hadi ya bu bilindik sitelerde vs elektronik eşyalara acayip indirim var. Yokmu haberi olan

mimit
27-12-2015, 18:27
Güzel ses isityorsanız double pioneer sony yada kenwood gibi markalardan seçin,navigasyonlu çin malların da ses kalitesi ne yazık ki iç açıcı durumda değil.

Amfi olarak soundmagus H500 uygun olabilir.Biraz daha düşük değerlerde olmasına rağmen jbl 5355 de uygun fiyatlı bulunursa iş görür.

component olarak ta uygun fiyatlı Powerbass s5c(13 cm) Powerbass S6c(16 cm ) kullanabilirsiniz, bass olarak ta gene powerbass ın 20 ve 25 cm lik Xl ve
2xl bass ları ortalığı yıkmasa da güzel ses verecektir, boyut olarak ta 30 cm lik lere göre biraz daha bagajda kullanım alanı bırakır. Mütevazı denildiği için başlangıç seviyesi diyebileceğimiz ürünler yazdım.

EREN34
27-12-2015, 19:23
Takip :icon_tup: 13 cm component tavsiyesi.:o

Satılıklarda olan dls yi gözünü kapat ve al. Aynısını kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada satan arkadaşı tanımam. Yanlış anlaşılma olmasın.

xcel
28-12-2015, 05:28
Teşekkür ederim. bu aynı ürün için 2.tavsiye. Demekki var bir hikmet :icon_tup:

EREN34
28-12-2015, 06:45
Teşekkür ederim. bu aynı ürün için 2.tavsiye. Demekki var bir hikmet :icon_tup:

Aslında ben de kendi aracım için 16cm olana göz koydum da şu sıra o maddi olarak zor. Pusuda bekliyorum :)

painkller
28-12-2015, 09:27
Satan omer abi icin 1 2 sey soyleyeyim, daha yeni mono amfiyi alirken tanistik. Sonuna kadar urununun arkasinda duran bir insan. Ha 0 almissiniz ha ondan almissiniz.

Ucuz birsey istiyorsanizda infinity 9500cxleri oneririm. Tizi on planda olan bir mid, sub un altinda kolay kolay ezilmiyor, duzgun konumlandiginda.

Indirim icinde aktif olarak gezmek gerekiyor vatan/mediamarket/bimeks gibi yerleri. Subeden subeye farkli indirim/sistem olusumlari var.

Ome_RS
28-12-2015, 09:28
Satan omer abi icin 1 2 sey soyleyeyim, daha yeni mono amfiyi alirken tanistik. Sonuna kadar urununun arkasinda duran bir insan. Ha 0 almissiniz ha ondan almissiniz.

Ucuz birsey istiyorsanizda infinity 9500cxleri oneririm. Tizi on planda olan bir mid, sub un altinda kolay kolay ezilmiyor, duzgun konumlandiginda.

Indirim icinde aktif olarak gezmek gerekiyor vatan/mediamarket/bimeks gibi yerleri. Subeden subeye farkli indirim/sistem olusumlari var.

Referansın için teşekkür ederim Berat. İyi günlerde kullan :)

Tarkan abi amfinin kontrolunu bugün tekrar yaptım herhangi bir sıkıntı yok.
Bence oldukça uygun bir rakama alabileceğin en güzel sistem olur değerlendir derim.
http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/210748-infinity-ve-dls-kaliteli-ses-sistemi-parcalari.html

sıfır takımı kampanyada 2200-2300 Tl civarında.