Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelinde azcık burda sövün [Motosiklet içerir]
https://www.youtube.com/watch?v=i9pP7lfueh4
Day Walker
29-12-2015, 13:48
Söv söv nereye kadar o güvenliğin onun plakasını alıp polise bildirmesi gerekir.
ayrıca dünya kadar kamera var ordan bakıp ceza yazabilirler.
Kapalıçarşı tarafında başladı sanırım denk gelsem yanlamasına depük atarım :D:D:D
yusufcan_k
29-12-2015, 13:54
Söv söv nereye kadar o güvenliğin onun plakasını alıp polise bildirmesi gerekir.
1,55 le 1.59 arasında zaten polis aracı geçiyor böylelerine kapıyı açacaksın.. motorculara saygım var ama itlere yok
Adam polis arabasının yanından geçiyor Polisin miklediği yok, güvenliğinde. Demekki neymiş, bunları ezecekmişsin.
free-hifi
29-12-2015, 13:56
Trafik polisi ile karşı karşıya geldi zaten Ç:D
Adama neden sövüyim anlamadım sen o yolu kullanamıyosun o kullanıyo diye mi ? öteki türlü yaptığı zaten kendine
Day Walker
29-12-2015, 14:00
Arkadaşlar bur yolda motorlu araç gidebilir adamın gördüğüm 2 tane suçu var.
1. 2 tramvayın arasında tehlikeli bir şekilde duruyor.
2. ordan kurtulduktan sonra yayalara yeşil yanarken geçiyor.
polis bu olaylardan sonra yanından geçtiği için olayın farkında değil.
İşte bu düşse tramvay ezse kondüktör suçlu olur neden görmedin diye.
Şehir içinde motorcuyu geçtim yayaların yanından bile nasıl geçiyor allah korusun carpsa yazık olcak show yapıcam derken
Adama neden sövüyim anlamadım sen o yolu kullanamıyosun o kullanıyo diye mi ? öteki türlü yaptığı zaten kendine
Hiçbirşeyden sövmesem, 2.03 için söverim...
Evet çok kıskanıyoruz motorcuları, o yüzden küfür ediyoruz. Motorcuların çoğu da zaten kendilerinin kıskanıldığını düşünüyor ve yol üstünlüklerinin kendilerinde olduğunu düşünüyor her ne hikmetse..
Böyle kullanan kim olursa olsun gözünün üstünde kaşın var diye bile sövülür. İnsanların arasından o hızla geçmenin mantığı nedir? Adam olsun küfür yemesin.
Hadi o zaman yangına körükle gideyim :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=Crk3Ti3mDMM
[QUOTE=Jackie;8014924]Hadi o zaman yangına körükle gideyim :D:D
Seri küfür ettim izlerken.
Evimin dibindeki, yayayla dolu sokaklarda saçma sapan hareketler yapıyo, umarım denk gelmem bir gün. Tehdit değil söylediğim, bu gidişle birilerine zarar vericek. Benden de, sevdiğimden de, mahallelimden de uzak dursun.
AliGizda
30-12-2015, 15:26
Anasınınkini bir gün tersten görür o zamanda kaldırırlar ona başını, motorun. Umarım başkasının canını yakmaz.
Evet şimdi bu arkadaş böyle bi video çekmiş, yarın yine otobanda uyanıklık yapayım derken bir yerde otomobillerin arasında sıkışıp kalacak, sonra onu her zamanki gibi videoya alıp, aynanı kırarım, kafanı kırarım gibi artislik yapacak. Başına bişey gelirsede madur edebiyatı yapacak. :) Otomobil sürücülerinin motorculara saygıları yok değil, olanları var ama, kaçtane motorsiklet sürücüsü gördüysem, trafikte hepsi yayalara ve diğer vasıtalara karşı acayip saygısız...
darkmoon
30-12-2015, 15:44
motordan bu tip 10 tane 100 tane örnek verilirde arabadan 50 bin tane verilir.. boş verin bu işin bir sonu yok.. nasıl böyle sürenler varsa efendi efendi sürenlerde var.. bu motoru böyle sürmüş diye gidip bütün motorculara sövücek düşman olucak halimiz yok.. tıpkı arabada makaslar atıp insanların hayatını tehlikeye atanlar gibi..
motordan ekmek yiyen çok insan var kargo dan tut kuryeden tut evde yemek sipariş verdiğinizde evinize kapınıza kadar gelen yemeğe kadar.. bırakın bu işleri kabullenin artık yollarda motorlularda var.. bu herife bir lafım yok buna sövün sayın ama bütün motorlularıda bu adamla aynı kefeye koymayın.. yolunda edepli adaplı efendi efendi çok süren motorcu var..
PiscocuK
30-12-2015, 15:54
onkarakterçocuğu
böyleleri ölsün sana bana zarar vereceğine gebersin
mert_can 41
30-12-2015, 20:56
vallah gıcığım böylelerine anlamıyorum neyine güveniyolar bunlara vurmucam diye kaç kere kaza atlattım izmitte bir sapak var akşam 5-6 kalabalık oluyo özellikle orda arabanın döndüğünü göre göre döndüğü yere dalıyolar birde makas atıyolar ki takip te edemiyosun bir gün birini denk getiricem orda bakim elimden alabilceklermi :)
Şu tavırla keşke denk gelseler de kameranın kalan kayıt kısmını konusuz film çekerek tamamlasak
Bravo altın madalya insan fazlalıkları..
Saygisiz insan.. Ne desek bos.
Arabaci veya motorcu diye ayirmaya gerek yok; beyinsiz iste.
Allah ıslah etsin , boyle giderse uzun yaşamaz yaşatmaz..
Birinin ters anına gelirse kask, mask da koruyamaz onu.
tayreep_john
01-01-2016, 21:21
biride geçerken şaplağı yapıştıramamış kulağının üstüne :D
Hakkaten yaw söv söv nereye kadar
Bu tırtılı esas motorcular görse onlarda döver ama ben size deyim ;)
Sarper55
01-01-2016, 23:14
Girilmeyecek yere girmiş bekliyorum ehi ehi diyor güvenlikte tek ses etmiyor. Sonra gidiyor hem yaya geçidi hemde yeşil yanan yerde yayaları ezme pahasına da gidiyor. Polisin umurunda değil yanından geçerken. Sonra da bu ülkede her bayram şöyle kaza oldu her gün şu kadar kişi öldü diye haberler çıkıyor. Kuralsızlık denetimsizlik diz boyu ülkemizde
Şimdi arkadaşlarına izletip makarasını yapıyolardır. eyvallah güzel sürüyosun dostum da ne gerek var. Özellikle de istanbul gibi bi yerde. 3 kez motordan düştüm. 20 ile giderken yatıp 10 metre sürüklenmiştim. Şakası yok hiç . Kaza yapınca anlar Allah korusun tabi.
Hangi aracı kullandığı değilde beyninin hangi kısımlarını kullandığı önemli.