PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Carpip kacma

Mpower
30-12-2015, 13:04
16 J 7698 acil ismini soyismini adresini bulmam lazim

STP
30-12-2015, 13:08
Tanidik sigorta acenten varsa hemen bulursub

Mpower
30-12-2015, 13:11
Plakanin sonu 88 simdi forumdan berk kardesim yardimci oldu acentasinin numarasini aldim onlarda acmiyor

MK8800
30-12-2015, 13:47
Ticari arac plakasi degil mi bu?

KÖROĞLU
30-12-2015, 14:12

Opel görünüyor, bi işe yaramaz ama eklemiş olayım. Direkt polise gitmek daha iyi, onlar arayıp ulaşıyorlar hemen.

http://s11.postimg.org/v86tledv7/Ekran_Al_nt_s_A.jpg (http://postimage.org/)
çoklu resim yükle (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)

Emre-Dylan
30-12-2015, 14:14

Ticari evet

doush
30-12-2015, 14:16
Çarpıp kaçtıklarında olduğunuz yerde beklemenizi isteyecek kadar mal polis. Birazcık hareket etseniz olmaz kendiniz halledin diyor.

streetracer_nos
30-12-2015, 14:17
Polisi çağırıp kaza yerinde tutanak tutturuyosun .Sonrasında sana verilen dosya numarası ile karakola gidip şikayetçi oluyosun .Sonra senin peşinde koşmaya başlar zaten çarpan kişi .Kendini yormana gerek yok yani

Mpower
30-12-2015, 17:11
Adama ulaştık hallettik olayı yardımcı olan herkese teşekkürler

34btr1907
30-12-2015, 18:05
Polisi çağırıp kaza yerinde tutanak tutturuyosun .Sonrasında sana verilen dosya numarası ile karakola gidip şikayetçi oluyosun .Sonra senin peşinde koşmaya başlar zaten çarpan kişi .Kendini yormana gerek yok yani

inkar etme durumunda ispat nasıl edilebiliyor mobese vs yoksa civarda

vurmuş biyere benım sucum yok derse vs

gokayy
30-12-2015, 18:16

@Ertekin isimli üyenin uyguladığı sistem devreye giriyor
" Bir miktar dövdüm sonra bankadan parasını çektik noter satışı ve "bu şekilde hoş olmadı" lafından sonra bir miktar daha dövdüm yolladım "

DOA
30-12-2015, 20:24
plaka alabildiginiz icin sanszlisiniz. 5 sene kadar once, daha 1 haftalik aracima vuran kisi kacmaya calisiyor. mahalleli tarafindan durdurulup camima telefon numarasini birakmasi icin zorlaniyor. adam da numara birakiyor.
dondugumde numara yazili kagidi gordum, numarayi aradim, tabiki de aldigim cevap "aradiginiz numara kullanilmamaktadir" oldu.
sonuc: 1 haftalik daha 100 km'de arac, sol on kapi boyali + hatira olarak sakladigim not kagidi :)

Mpower
30-12-2015, 23:15
plaka alabildiginiz icin sanszlisiniz. 5 sene kadar once, daha 1 haftalik aracima vuran kisi kacmaya calisiyor. mahalleli tarafindan durdurulup camima telefon numarasini birakmasi icin zorlaniyor. adam da numara birakiyor.
dondugumde numara yazili kagidi gordum, numarayi aradim, tabiki de aldigim cevap "aradiginiz numara kullanilmamaktadir" oldu.
sonuc: 1 haftalik daha 100 km'de arac, sol on kapi boyali + hatira olarak sakladigim not kagidi :)

Bu ikinci oldu önce ki olayda da gece 12 civarı arabaya çarpıp kaçtılar ertesi gün bulduk abi vallahi farketmedim öyle böyle

streetracer_nos
31-12-2015, 09:57

Valla kamu davasına kadar gidiyor .Ama ilk etapta olay yerinde polisin tutanak tutması gerekiyor.Dosyayı karakol savcılığa göndermeden hatasını kabul edip uzlaşmaya gidiyorum derse ufak tefek para cezasıyla yırtıyor yoksa karakol gönderdikten sonra kamu davası falan bi sürü şey biniyor karşı tarafa plakayı alan varsa mutlaka gören biriside vardır sonuçta .Hatta eminse kendim gördüm de diyebilir. Bu arada polisin dediği sen arabanı istersen yaptır ama mutlaka fatura al ...1 ay önce başıma geldi ilk defa polisli bi işte uğraşmadan işimi hallettim.Hatta plakayı alan komşuda 1 harf eksik almış e-devletten harf kombinasyonuyla buldum aracı polis gelene kadar