Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazın gelmesini isteyen tırcı küfürbaz dayı :D
https://www.youtube.com/watch?v=DXI12BepSYk
Kendisi şu havada kamyon kullanırken, elinde telefon video çekiyor. Sonra milletin şöförlüğüne laf ediyor.İnip yardım edeceğine ya da ambulans çağıracağına, mal gibi izliyor.1.04'te kazadan kurtulan kadınlara bile küfrediyor. Katıksız o.ç. Anadolu çomarı.
turboman
01-01-2016, 20:57
Bu gamyoncular kendilerini uçak pilotu sanıyolar ya bende bunlara tav oluyorum yok ben bilmemkaç senedir şöförüm diyene dalasım geliyo efendi olanlarıda var ama geneli bu barzo gibi
Yazık yav ilk vuran fena girdi inşallah ölen yoktur, şoföründe ağzını si...
optimus_prime
01-01-2016, 21:02
****** cocugu boyle arabaya bınerse boyle olur dio,binek araçlar kapatmış sanki yolu kodumun davarı
bu tırtılında dediği gibi her anasından çıkan tırcı-kamyoncu bunun gibi hayvan olursa millet saygı duymaz ne o mesleğe nede o mesleğin icrasına..
yalnız bunun gibi sanılmasın hepsi.. çok gördüm yolda yardım eli uzatabilmek için kendi canını tehlikeye atanı, arka tarafta yorgan-battaniye yerine kütüphane kuranı..
hddsheriff
01-01-2016, 22:07
Kamyoncu mal orası kesin de , o havada takip mesafesi ve süratini ayarlayamayıp kaza yapanlar ne çözemedim.
Ozan Özer
01-01-2016, 22:25
Böyle bir art niyete söylenecek söz yok zaten..
Ama araçlar bu hava için oldukça hızlı.
Kamyoncu mal orası kesin de , o havada takip mesafesi ve süratini ayarlayamayıp kaza yapanlar ne çözemedim.
Böyle bir art niyete söylenecek söz yok zaten..
Ama araçlar bu hava için oldukça hızlı.
eğer o tırtıl türkü çağırmak-küfür etmek-bu yaptıkları matahmış gibi telefona kaydetmek gibi direksiyonda yapılmayacak bu tarz davranışları yapmamış olsaydı; yolda durmuş olan araçları ilk gördüğü anda (dikkat edin telefonu başka yere tutuyor panik olup yolda park edenleri görünce) Dörtlü flaşörlerini yakıp arkasından gelenleride uyarmış olsa, lahım çukuru ağzından böyle küfürler duymamış olacaktır zira önleyecekti bu kazayı arkadan gelen araçlar her nekadar takip mesafesine sadık kalmasalar bile.. öküz oğlu öküz önlemek şöyle dursun utanmasa çekirdek alıp çıtlayacak kazalar peşpeşe gelirken..
Orcun_Simsek
01-01-2016, 22:50
Tırcının yaptığı ş*refsizliğin alası. Trafik bu her an hey şey olabiliyor. Orda durum millete sövmek yerine in aşağı insanlara bir bak yardım edilebilecek bir şey var mı diye. En azından hiç bir şey bilmiyorsan diğer gelecek araçları uyar yada insanlar o anın şokunu atlatsın diye bir su ikram et.
Kazayı yapan araçların hatası da çok büyük. Hava sisli ve belli ki yolda buzlanma var. Ne var yani acelen ne? Ölüm kalım meselesi mi de bu kadar sürat yapıyorsun? 5-10 dakika geç gitsen ne kaybedersin? O erken gideceğimiz 5-10 dakika bizim yada yanımızdaki insanların hayatından daha mı önemli. Bir yere 5 dakika erken gitmek için uğraşıyoruz ama düşünmüyoruz ki bir daha oraya gidemeyebiliriz yaşayamayabiliriz. Yanımızdaki insanların canına bir şey olsa bunun hesabını nasıl veririz. O vicdan azabından nasıl kurtuluruz. İnsanlarımız ölmeyi bayılmak sanıyor.
Ben prof. şoför olmadığım halde sisli havada görüş mesafesi 20-30 metrenin altına düştüğü zaman dörtlüleri yakıp hızımı düşürüyorum. Yada hava sıcaklığının 0 ve altında olduğu günlerde mümkün olduğunca sakin gidip ani fren yapmaktan kaçınıyorum. Gideceğim yere 5-10 dakika geç gidiyorum ama sağ salim gidiyorum. Ben bu yaşımda bunlara dikkat ediyorken bu koca koca adamlar / kadınlar nasıl dikkat etmiyor.