PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka degısıklıgı

GKHNGS
04-01-2016, 20:50
Arkadaslar ***** sıtede bır suredır aracımın fotograflarıyla sahte ılan acılıp ınsanlar dan kapora alınıyor...En son bırı sıkayet etmıs yarın polise ıfade vermeye gıdıcem... Bu ısten fena sıkıldım plakayı degıstırmek ıstıyorum aracımın...Nasıl bır yol ızlemem gerekıyor ?

ckrc
04-01-2016, 21:05
Arkadaslar ***** sıtede bır suredır aracımın fotograflarıyla sahte ılan acılıp ınsanlar dan kapora alınıyor...En son bırı sıkayet etmıs yarın polise ıfade vermeye gıdıcem... Bu ısten fena sıkıldım plakayı degıstırmek ıstıyorum aracımın...Nasıl bır yol ızlemem gerekıyor ?

İkametgah değişikliği ile satış-devir-sigorta poliçesi vs uğraşmadan değişiklik yapabiliyorsunuz.

DOA
05-01-2016, 00:01
aynen direk ikamet degisikligi ile 30 gun icerisinde degistirebiliyorsunuz.

Bolkar1st
05-01-2016, 00:22
Ikametkah değişince plaka degistirmek icin Ücret felan odemiyormuyuz yanlışımı anladım.

driftboy
05-01-2016, 08:45
ikametgah degisimine gerek yok. trafik tescile gidin durumu izah edin emniyete bi mail atıyor memur, max 1 gün içerisinde geri dönüş oluyor. ikametgah degismeden de plaka degisiyor. bizzat denedik yaptık. bu plakanın eski sahibinin hasımları var üstüme yatırıyolar rahatsız ediyolar arabamı ciziyolar filan da de..

kelalper
05-01-2016, 10:37
tamam da plakayı değiştirsen ne değişecek. Bu seferde arabanın yeni resimleri ile kapora alacaklar yakalarlarsa. Suç senin değil para senin hesabına yatmamış telefon numarası senin değil. Savcıda gitsin o dümbükleri yakalasın seni neden arıo gel ifade ver diye.

+soner
05-01-2016, 10:44
Görmeden kapora verilir mi arabaya ? Nedir yani altıüstü bir araba. Hayati önem taşımıyor sonuçta,ne avanak insanlar var.