Orijinalini görmek için tıklayınız : The Makina | Subaru BRZ & Mazda MX-5 Miata
Buğra A.
05-01-2016, 09:37
Uzun zamandır The Makina bölümü çekmiyordum. Yeni bölüm geldi, sizlerle paylaşmak istedim.
Bu bölümde Yunus Bulduk'un sahip olduğu; Mazda MX-5 Miata ve Subaru BRZ otomobilleri konuk oluyor. Otomobiller Junique Design firmaları tarafından yapılmış araçlar.
Videoyu izledikten sonra beğenmeyi ve yorum yapmayı lütfen es geçmeyin. YouTube üzerinde bu tarz şeylerin önemi gerçekten büyük, lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
Umarım keyifli bir 7 dakika ayırırsınız. Görüşleriniz benim için önemli.
http://www.youtube.com/watch?v=cjeSA2Tsy20
zevkli adamın hali başka oluyor :)
_driver_
05-01-2016, 09:48
Hem araçlar hem de anlatımdaki detaylar bu sefer tamamen çok çok güzel olmuş. elinize, emeğinize sağlık Buğra
Adam zevk sahibi çekim çok iyi şu b.ktan trafiği keşke montajda silseydi bende seninle küfrettim :D:D
Tebrikler Buğra yine güzel bir video yapmışsın eline emeğine sağlık masalhhhh :icon_tup:
Yine eğlenceli olmuş eline sağlık. Mx-5 e aşık oldum mükemmel olmuş, hiç akla gelmiyecek kombinasyonlarla
Çekimde araçlarda çok güzel olmuş elinize sağlık
Erdem K.
05-01-2016, 10:10
çok güzel bir video, tebrikler ...
optimus_prime
05-01-2016, 10:13
serinin en güzel araçları bence ulaşılabilirlik açısından. arkadaş zevkliymiş hakikaten
Videoyu dün izledim.
İki araçta çok güzel ama Mazda daha bi tatlı geldi bana :)
Eline sağlık Buğra, devamını bekliyoruz ;)
Tr de böyle güzel arabaları gormek gercekten gurur verıcı
Mx5 ın fotolarını gorsem kesınlıkle yurt dısı sanardım
zevklı ınsanın halı her zaman farklı oluyor
Makıne serısının bence en kalıte kokan bolumu olmus
devamı beklıyorum Bugra :)
2 sinide çekimlerin yapıldığı gün, hadımköy - göktürk dönüşünde gördüm cidden çok canlıydı.. brz nin ses efsane..
2 aracında kaporta vs rwb nakai san tarzında olmuş ve çok ince ve güzel dokunuşlar.
buğranın da dediği gibi, miata' nın rengi krom kaplamaları araca renk vermiş.
brz çok tutulmasa da gayet güzel ve kullanışlı olmuş - video ya yine söyleyecek laf yok, emeğine sağlık.
İki araç ve çekimler harika..
Açık ara en baba episode bu olmuş tebrik ederim :) makinalar ateş ediyor, detaylı incelemeler de tam tadında olmuş.
Bu video sakinlik içeriyor. Umarım Birdahaki video eskisi gibi boğalardan oluşur.
Patisever
05-01-2016, 10:37
bu işdeki en iyi ve doğru adamsın bugra akpınar video yıne kalıte ve tavırlar brz kadar etkılı :)
Video da araçlar da çok güzel.. Videonun sonunda ise brz nin devir çevirmesi biraz kötü gibi geldi sadece o kadar :) zevkli adammis sahibi.. Güle güle binsin:)
Çok kaliteli çekimler ve güzel araçlar elinize sağlık.
Her bölümde kalite artıyor,olgunlaşıyor the makina.
Eleştirileri dikkate aldığın çok belli.
Araçlarada müthiş emeğine sağlık.
PiscocuK
05-01-2016, 12:11
Evet Buğra az tekrarlı çok keyifli bir video olmuş
Bir önceki videonu beğenmediğimi söylemiştim ama buna bayıldım
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Para ve zevk ayni anda cok az kisi de bulunuyor malesef bunu hep derim :) . Mx5 e ozellikle.gercekten bayildim ici disi bu kadar uyumlu bir tarzda bastan sona yapilmis bir arac gormemistim trde. Junique zaten cok iyi bir firma.
Her bölümü severek izledim ama bu bölüm bitmesin dedim :) Araçlara maşallah, sizin de ellerinize sağlık umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz
Efsane bir bölüm olmuş. Makinalar kalbur üstü ,çekimler çok güzel. :)
tuner faruk
05-01-2016, 13:32
Bu sefer gerçekten çok iyi bir bölüm olmuş Buğra ama çekimler biraz karanlık gibi geldi hatta önce telefondan izledim acaba telefondanmı diye ama pc dede aynı geldi gözüme Junique zaten çok kaliteli bir firma ve yaptıkları araçlar gerçekten efsane bu bölüm gerçekten güzeldi :icon_tup:
Altına yorum olarak da yazdım bu bölüm en iyisiydi çekim, kalite, arabalar... Araçların sahibi arkadaş çok zevkli ve parasını çok doğru harcamış. Mx5'e bayıldım. Brz'de gerçekten hoş ve güzel bir araba olmuş
R21TURBO 41
05-01-2016, 14:19
10 numara 5 yıldız olmuş yine.
Ferhat_V
05-01-2016, 14:47
mx mükemmel duruyor tam amerika işi..elinize sağlık.
Buğra A.
05-01-2016, 15:13
iki arac da mukemmel!
zevkli adamın hali başka oluyor :)
:icon_tup:
Hem araçlar hem de anlatımdaki detaylar bu sefer tamamen çok çok güzel olmuş. elinize, emeğinize sağlık Buğra
teşekkür ederim, önerileri dikkate almaya çalışıyorum. dikkat etmene sevindim :)
Adam zevk sahibi çekim çok iyi şu b.ktan trafiği keşke montajda silseydi bende seninle küfrettim :D:D
:D kurtulamıyoruz ya. teşekkür ederim :)
Tebrikler Buğra yine güzel bir video yapmışsın eline emeğine sağlık masalhhhh :icon_tup:
Çekimde araçlarda çok güzel olmuş elinize sağlık
çok güzel bir video, tebrikler ...
teşekkür ederim :)
Yine eğlenceli olmuş eline sağlık. Mx-5 e aşık oldum mükemmel olmuş, hiç akla gelmiyecek kombinasyonlarla
teşekkür ederim. valla bende bayıldım. kromlarında hiç sırıttığını düşünmüyorum.
Buğra A.
05-01-2016, 15:18
serinin en güzel araçları bence ulaşılabilirlik açısından. arkadaş zevkliymiş hakikaten
Videoyu dün izledim.
İki araçta çok güzel ama Mazda daha bi tatlı geldi bana :)
Eline sağlık Buğra, devamını bekliyoruz ;)
teşekkür ederim. Mazda konusunda katılıyorum, inanılmaz şirin geldi benimde gözüme :)
Tr de böyle güzel arabaları gormek gercekten gurur verıcı
Mx5 ın fotolarını gorsem kesınlıkle yurt dısı sanardım
zevklı ınsanın halı her zaman farklı oluyor
Makıne serısının bence en kalıte kokan bolumu olmus
devamı beklıyorum Bugra :)
teşekkür ederim abi :) senden bunları duymak mutlu etti beni.
2 sinide çekimlerin yapıldığı gün, hadımköy - göktürk dönüşünde gördüm cidden çok canlıydı.. brz nin ses efsane..
2 aracında kaporta vs rwb nakai san tarzında olmuş ve çok ince ve güzel dokunuşlar.
buğranın da dediği gibi, miata' nın rengi krom kaplamaları araca renk vermiş.
brz çok tutulmasa da gayet güzel ve kullanışlı olmuş - video ya yine söyleyecek laf yok, emeğine sağlık.
İki araç ve çekimler harika..
Açık ara en baba episode bu olmuş tebrik ederim :) makinalar ateş ediyor, detaylı incelemeler de tam tadında olmuş.
Bu video sakinlik içeriyor. Umarım Birdahaki video eskisi gibi boğalardan oluşur.
bu işdeki en iyi ve doğru adamsın bugra akpınar video yıne kalıte ve tavırlar brz kadar etkılı :)
Video da araçlar da çok güzel.. Videonun sonunda ise brz nin devir çevirmesi biraz kötü gibi geldi sadece o kadar :) zevkli adammis sahibi.. Güle güle binsin:)
Çok kaliteli çekimler ve güzel araçlar elinize sağlık.
Buğra A.
05-01-2016, 15:22
Her bölümde kalite artıyor,olgunlaşıyor the makina.
Eleştirileri dikkate aldığın çok belli.
Araçlarada müthiş emeğine sağlık.
teşekkür ederim. eleştiri ve önerileri dikkate almak lazım, yoksa kim izleyecek :)
Evet Buğra az tekrarlı çok keyifli bir video olmuş
Bir önceki videonu beğenmediğimi söylemiştim ama buna bayıldım
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Efsane bir bölüm olmuş. Makinalar kalbur üstü ,çekimler çok güzel. :)
Para ve zevk ayni anda cok az kisi de bulunuyor malesef bunu hep derim :) . Mx5 e ozellikle.gercekten bayildim ici disi bu kadar uyumlu bir tarzda bastan sona yapilmis bir arac gormemistim trde. Junique zaten cok iyi bir firma.
çok iyi ya maşallah
Her bölümü severek izledim ama bu bölüm bitmesin dedim :) Araçlara maşallah, sizin de ellerinize sağlık umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz
teşekkür ederim, inşallah. bilmukabele :)
life is life
05-01-2016, 15:24
Gayet başarılı, keyifle izledim.. Tebrikler..
Buğra A.
05-01-2016, 15:33
Bu sefer gerçekten çok iyi bir bölüm olmuş Buğra ama çekimler biraz karanlık gibi geldi hatta önce telefondan izledim acaba telefondanmı diye ama pc dede aynı geldi gözüme Junique zaten çok kaliteli bir firma ve yaptıkları araçlar gerçekten efsane bu bölüm gerçekten güzeldi :icon_tup:
teşekkür ederim. avuç içi kadar bir kamera kullanıyorum sadece ve varolan mekanların ışıklarını kullanmak durumundayım. garaj biraz büyük ve yüksek tavanlı olduğu için ışık konusunda sahne yetersiz kaldı. onun harici diğer açılarda sorun yok, gündüz çekimleri vs.. ?
Junique'ın yaptığı araçları bende çok beğeniyorum :)
Altına yorum olarak da yazdım bu bölüm en iyisiydi çekim, kalite, arabalar... Araçların sahibi arkadaş çok zevkli ve parasını çok doğru harcamış. Mx5'e bayıldım. Brz'de gerçekten hoş ve güzel bir araba olmuş
10 numara 5 yıldız olmuş yine.
mx mükemmel duruyor tam amerika işi..elinize sağlık.
Gayet başarılı, keyifle izledim.. Tebrikler..
yilmazcatalbas
05-01-2016, 15:46
Bu bölüm çok gecikti bildiğin dizi gibi yeni bölümü bekliyoruz :)
Makinalar çok iyi, çekim, muhabbet zaten süper. Her bölümde kalite artıyor. Tekrar eline, emeğine sağlık.
Ne makinalar varmış :) maşşallah cekimlere diyecek laf yok. Araç sahibide zevkli adammış :)
Mx5 büyüledi resmen harikaymış.. Çekimlerde bir o kadar iyi emeğinize sağlık.
Video yikim ekibi olmus, ellerinize saglik, ayrica;
Ulan Erdem abinin yaptigi su Miata yuzunden NC kovalarken dengesizlik yapip NA alicam o olucak sonunda. Ilani vardi zaten, videodan sonra girer yine :)
güzel olmuş ellerine sağlık BRZ nin yan girdiği kısım ve yavaşlatması çok güzel geldi. gözlerim m4 sahibi meşhur arkadaşı aramadı değil:)))
2 araçta tam tadında. konu,araç tanıtımları vs bence olabildigince kaliteli.
Maşallah :)
Elinize sağlık çekimler görüntüler yorumlar çok çok güzel olmuş
Sanki çekim banada karanlık geldi gibi
Araçlarda zevk işi ama ben 2 araç içinde yazık olmuş diyebilirim
Bana yapılan işlemler kötü geldi özellikle jant seçimleri tuzu biberi olmuş
Zevk işte..
Tekrardan emeğe saygı..
burakgunay
05-01-2016, 16:53
iki araba da çok az daha basılsa harika olur. miatanın rengi 10 üzerinden 11. brz zaten salya akıtangillerden.
çekimleri de çok kaliteli buldum, başarılarının devamını dilerim abi.
emreaydın
05-01-2016, 17:41
The makinayı başından beri takip ediyorum hiç şüphesiz en zevkle izlediğim hiç bitmesin istediğim belli oldu. Gerçekten araçlar ayrı çekim ayrı kaliteli.. Sürekli bakıyordum yeni video geldi mi diye. Beklediğimize değdi kesinlikle,bu tarz detaylı incelemeleri olan bölümler için takipteyim
Mx-5 için ayrı bi çekim olmalı. Hastasıyım o makinanın. Başarılarının devamını dilerim abi
Buğra A.
05-01-2016, 19:04
Bu bölüm çok gecikti bildiğin dizi gibi yeni bölümü bekliyoruz :)
Makinalar çok iyi, çekim, muhabbet zaten süper. Her bölümde kalite artıyor. Tekrar eline, emeğine sağlık.
***** kurumsal hayat, yoksa bende istiyorum haftalığa dökeyim şu projeyi ama mümkün değil :) affınıza sığınıyorum o sebeple.
teşekkür ederim.
Ne makinalar varmış :) maşşallah cekimlere diyecek laf yok. Araç sahibide zevkli adammış :)
Mx5 büyüledi resmen harikaymış.. Çekimlerde bir o kadar iyi emeğinize sağlık.
Video yikim ekibi olmus, ellerinize saglik, ayrica;
Ulan Erdem abinin yaptigi su Miata yuzunden NC kovalarken dengesizlik yapip NA alicam o olucak sonunda. Ilani vardi zaten, videodan sonra girer yine :)
güzel olmuş ellerine sağlık BRZ nin yan girdiği kısım ve yavaşlatması çok güzel geldi. gözlerim m4 sahibi meşhur arkadaşı aramadı değil:)))
2 araçta tam tadında. konu,araç tanıtımları vs bence olabildigince kaliteli.
Maşallah :)
teşekkür ederim.
Elinize sağlık çekimler görüntüler yorumlar çok çok güzel olmuş
Sanki çekim banada karanlık geldi gibi
Araçlarda zevk işi ama ben 2 araç içinde yazık olmuş diyebilirim
Bana yapılan işlemler kötü geldi özellikle jant seçimleri tuzu biberi olmuş
Zevk işte..
Tekrardan emeğe saygı..
teşekkür ederim. *****, Sony'nin makinesini tanıttığım için var olan makul ortamlarda çekim yapmak durumundayım. ek ekipman kullanmamam gerekiyor (ışık vs.. gibi) bazı monitörlerde kontrast seviyesi yüksek, parlaklık seviyesi düşük oluyor (mesela MAC kullanıyorsanız doğru renge yakın bir renk alırsınız). bazılarında da düşük kontrast fakat yüksek parlaklık söz konusu oluyor. karanlık olan bölüm bir tek garaj, onun harici karanlık görüntü alıyorsanız monitörünüzle ilgili bir problem vardır (aynısı telefon içinde geçerli) problemden kastım şu, tabi ki bozuk demiyorum yanlış anlaşılmasın :) yüksek dinamik kontrastı kaldırabilecek nitelikte cihazlar olmayabilir.
Buğra A.
05-01-2016, 19:06
iki araba da çok az daha basılsa harika olur. miatanın rengi 10 üzerinden 11. brz zaten salya akıtangillerden.
çekimleri de çok kaliteli buldum, başarılarının devamını dilerim abi.
Süper olmuş tebrikler
Mx-5 için ayrı bi çekim olmalı. Hastasıyım o makinanın. Başarılarının devamını dilerim abi
The makinayı başından beri takip ediyorum hiç şüphesiz en zevkle izlediğim hiç bitmesin istediğim belli oldu. Gerçekten araçlar ayrı çekim ayrı kaliteli.. Sürekli bakıyordum yeni video geldi mi diye. Beklediğimize değdi kesinlikle,bu tarz detaylı incelemeleri olan bölümler için takipteyim
teşekkür ederim.
Video gerçekten başarılı. 50 frame çekilmiş olması sebebiyle sahnelerde karanlık çıkmış ama PC'de 50 frame izleyince akıcılık çok iyi. :)
westalim
05-01-2016, 19:36
abi ellerine sağlık araçlar harika zevkli arkadaşmış. keyifli keyifli izledim. youtubedanda likeledik:icon_tup:
Karakteri olan bir Video olmuş basarilar
sinanbaysal
05-01-2016, 20:54
eleştiricem ama içinden sövecen diye yazmıyorum ahusad :D saka tabıkı arac zevkımın bıraz dısında kalsada keske bıraz daha uzun olsaydı dedım. cok keyıflıydı yıne cok guzel olmus ellerıne saglık :)
Tayfun.O
05-01-2016, 21:00
Brz Yaktı geçti devamını bekliyoruz
turbo&quattro
05-01-2016, 21:24
Bugune kadarki en guZel anlatim diyebilirim, araclara zaten soylenecek sey yok 10 numara 11 yildiz. Ellerine saglik Bugra.
ÜSTÜNERC
05-01-2016, 21:24
Çok keyifli videolar hazırlıyorsunuz emeklerinize sağlık.Yeni videoları bekliyoruz :)
Yıne bolll keyıfler yasattın bıze kardesım....
Harika bir video olmuş kardeşim, eline emeğine sağlık :)
her videoda bir adım daha ileri gidip çıta yükseliyor.
takip etmesi keyifli, eline sağlık kardeşim.
mehmetugur
05-01-2016, 22:03
Tam bitti demiştim ki devam ediyormuş. Videonun bu tarz kapanmasını çok beğendim. Tebrikler!
Bende bu bölümü çok beyendim farklı makinalar görmek güzel emeğinize sağlık.
Buğra A.
06-01-2016, 08:51
Video gerçekten başarılı. 50 frame çekilmiş olması sebebiyle sahnelerde karanlık çıkmış ama PC'de 50 frame izleyince akıcılık çok iyi. :)
abi ellerine sağlık araçlar harika zevkli arkadaşmış. keyifli keyifli izledim. youtubedanda likeledik:icon_tup:
Karakteri olan bir Video olmuş basarilar
Brz Yaktı geçti devamını bekliyoruz
Çok keyifli videolar hazırlıyorsunuz emeklerinize sağlık.Yeni videoları bekliyoruz :)
teşekkür ederim.
eleştiricem ama içinden sövecen diye yazmıyorum ahusad :D saka tabıkı arac zevkımın bıraz dısında kalsada keske bıraz daha uzun olsaydı dedım. cok keyıflıydı yıne cok guzel olmus ellerıne saglık :)
estafrullah canım, niye küfür edeyim :) teşekkür ederim.
Bugune kadarki en guZel anlatim diyebilirim, araclara zaten soylenecek sey yok 10 numara 11 yildiz. Ellerine saglik Bugra.
teşekkür ederim abi. valla her bölümde anlatım diye başımı yedin, biraz hazırlanıp gittim bu sefer :)
Buğra A.
06-01-2016, 08:55
Yıne bolll keyıfler yasattın bıze kardesım....
saol abi, senden duymak güzel :)
Harika bir video olmuş kardeşim, eline emeğine sağlık :)
saol Yavuz abi :)
her videoda bir adım daha ileri gidip çıta yükseliyor.
takip etmesi keyifli, eline sağlık kardeşim.
önerileri doğru bir şekilde uygulayabildiğimi görmek güzel, teşekkür ederim kardeşim :)
Tam bitti demiştim ki devam ediyormuş. Videonun bu tarz kapanmasını çok beğendim. Tebrikler!
yok, bitmedi henüz ama kesin bir tarihi olmadığı için süpriz yumurta gibi şu an :) teşekkür ederim.
Bende bu bölümü çok beyendim farklı makinalar görmek güzel emeğinize sağlık.
teşekkür ederim. BRZ ve MX-5 belki diğer makineler gibi hızlı değil ama özenle hazırlanmış araçlar.
Arabalar çok iyi çekim çok eğlenceli olmuş elinize sağlık
Makinist
06-01-2016, 09:55
Artık söylenecek bişe kalmamış. Gerçektende çok çok iyi :)
mehmetugur
06-01-2016, 15:26
Seri bitti anlamında değil video bitti anlamında yazmıştım :)
güzel çekim olmuş elinize sağlık. brz o görüntüsüyle güzel bir motor modifiyesini haketmiş. supercharger yapılsa çok eğlenceli olur.
Buğra A.
07-01-2016, 10:39
Arabalar çok iyi çekim çok eğlenceli olmuş elinize sağlık
Artık söylenecek bişe kalmamış. Gerçektende çok çok iyi :)
Seri bitti anlamında değil video bitti anlamında yazmıştım :)
eyvallah :)
güzel çekim olmuş elinize sağlık. brz o görüntüsüyle güzel bir motor modifiyesini haketmiş. supercharger yapılsa çok eğlenceli olur.
2JZ planları vardı en son konuştuğumuzda. teşekkür ederim bu arada :)
ÖmerF.Bayar
07-01-2016, 10:50
Bugra tebrik ederim, cok zevkli bir video olmus :)
Ingilizce alt yaziya devam etmeni oneririm nacizane :)
ben araçlardan çok arada hafif küfürler yandan geçen farklı bir arabayla yayını kesmesi çok hoşuma gidiyor.
Video BRZ aldırır adama. Tebrikler çok başarılı buldum hem çekimi, hem araçları..
Buğra A.
08-01-2016, 09:27
Bugra tebrik ederim, cok zevkli bir video olmus :)
Ingilizce alt yaziya devam etmeni oneririm nacizane :)
teşekkür ederim. İngilizce altyazı eklenecek müsait vaktimde.
ben araçlardan çok arada hafif küfürler yandan geçen farklı bir arabayla yayını kesmesi çok hoşuma gidiyor.
Video BRZ aldırır adama. Tebrikler çok başarılı buldum hem çekimi, hem araçları..
AliGizda
08-01-2016, 14:45
MX-5 taradı resmen :) Anlatım gerçekten çok güzel olmuş. Devamını bekliyoruz :)
japonlar the makinayı yukarı taşıyacak japondan devam etmelisin Buğra, eline sağlık.
araçlar çok güzel, sahibi de zevkli belli ki onunda emeğine sağlık.
ilk defa böyle bu tarz videoyu sonuna kadar izledim,arabalar güzel ama anlatım arabalrdan da güzel elinize sağlık
blumenberg
10-01-2016, 17:27
Yine kalite konuşmuş, normalde sevmem bu tarz arabaları fakat özenle saklanmış ve yapılmışlar, hoşuma gitti
Buğra A.
11-01-2016, 09:28
MX-5 taradı resmen :) Anlatım gerçekten çok güzel olmuş. Devamını bekliyoruz :)
japonlar the makinayı yukarı taşıyacak japondan devam etmelisin Buğra, eline sağlık.
araçlar çok güzel, sahibi de zevkli belli ki onunda emeğine sağlık.
ilk defa böyle bu tarz videoyu sonuna kadar izledim,arabalar güzel ama anlatım arabalrdan da güzel elinize sağlık
Yine kalite konuşmuş, normalde sevmem bu tarz arabaları fakat özenle saklanmış ve yapılmışlar, hoşuma gitti
mx-5'e bayıldım süper
Buğra A.
11-01-2016, 21:28
1 haftada 100.000 izlenme. desteklerinizden ötürü tekrar teşekkür ederim sevgili TechTurkey ahalisi :)
Tebrikler eline saglik. Bu sefer cidden cok begendim çekimi. Ama arac sahibinin tavirlari biraz samimiyetsiz geldi bana. Sendeki doğallık ve samimiyet arkadasta biraz eksik kalmis. Bitsede gitsek modunda :)
Araclar hakkinda yorumum mx5 i rezil etmişler.Arabanin ruhuna aykiri ne varsa takilmis.65 mustang toplar gibi japon toplamislar.
Buğra A.
12-01-2016, 09:18
Tebrikler eline saglik. Bu sefer cidden cok begendim çekimi. Ama arac sahibinin tavirlari biraz samimiyetsiz geldi bana. Sendeki doğallık ve samimiyet arkadasta biraz eksik kalmis. Bitsede gitsek modunda :)
Araclar hakkinda yorumum mx5 i rezil etmişler.Arabanin ruhuna aykiri ne varsa takilmis.65 mustang toplar gibi japon toplamislar.
Sizin videolardan sonra taklitçiler artmış.
Taklitler aslını yaşatır :)
.::EmrE::.
16-01-2016, 01:52
BRZ hoş ama MX5 çok daha Tokyo işi olmuş bence. Mükemmel.
Buğra A.
17-01-2016, 22:56
:)
BRZ hoş ama MX5 çok daha Tokyo işi olmuş bence. Mükemmel.
aynen, bende mx-5'de tutuklu kaldım resmen :)
link var mı taklitlerin çok merak ettim :)
buğraya yazcak bişey yok :)
link var mı taklitlerin çok merak ettim :)
Sanırım bundan bahsediyor;
https://www.facebook.com/OOzerPhotography/videos/749228121875516/
Buğra A.
18-01-2016, 20:46
son_samuray
18-01-2016, 21:09
hem araçlar hemde yorumlar çok şahane :)
Buğra A.
20-01-2016, 16:21
hem araçlar hemde yorumlar çok şahane :)
teşekkür ederim.
yilmazcatalbas
01-02-2016, 11:25
Güncel yok mu? :)
Buğra A.
01-02-2016, 22:53
Güncel yok mu? :)
eski sponsorum olan firma ile yollarımızı ayırdık ama sponsorsuz devam edebilirim gibi gözüküyor. önümüzdeki haftaiçi bir planlama söz konusu olur :) ilgi için çok teşekkür ederim.