Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tehdit ve küfür cezası hakkında.

By CrAzY
05-01-2016, 12:44
Merhabalar arkadaşlar abiler 08.2015 tarihinde olan olaydan dolayı bana savcılıktan kağıt gelmiş 5 bina sakini bana küfür etmişim diye dava açmıslar olayın aslı arabayı cektiğim yere cardak koymaları eski haline getirdiğimde beni tahrik etmeleri sözleriyle benimde bi tarafı yiyen ceksin demem üzerine sikayetci olunmus sizce sonucu ne olur pek bilgim yok sabıkam vs'm de yok yaptırımı ne olablir.Hey Allahım ne günlere kaldık ya.

Yigit-Y
05-01-2016, 12:46
video ses kaydı varmı ?

By CrAzY
05-01-2016, 12:47
Hayır hiç birşey yok ayrıca 2 komsu var diğeride sanırım bana diş bileğliyordu hepsi bir olmuş .Ne video ne ses kaydı hiç bişey yok

alperkirman
05-01-2016, 12:47
para cezası alırsın aynı şey başıma gelmişti trafikte sinirler gerilince aşaa inip biraz sövdüm şikayette bulunmuş sonrasında plakamdan mahkemeye çağırdılar yatar cezasını para cezasına çevirip ödedik 2500tl

By CrAzY
05-01-2016, 12:48
para cezası alırsın aynı şey başıma gelmişti trafikte sinirler gerilince aşaa inip biraz sövdüm şikayette bulunmuş sonrasında plakamdan mahkemeye çağırdılar yatar cezasını para cezasına çevirip ödedik 2500tl

Tmda abi ne alaka ya 2500 vs bu ülkede adam vursan yarın salıyorlar saçma bence he bide yani ben böyle dedikden sonra aynı sekilde seni barındırmayacağız sözleri oldu buda tehdite girer ohalde.

onun haricinde 08.2015 de gelen bir kağıtta 15 gün süre sonra sulh mahkemesi diyor ve onlarında bundan haberi yok sikayetci olanlarda gitmemiş eee demeyecekmi savcı nerdeydiniz diye hadi ben gitmedim onlarda gitmemiş.

Yigit-Y
05-01-2016, 12:51
İyi bir avukat gerek ceza almazsın.

İspatlanması gerek küfürün senin olay yerin olduğunun bile ispatlanması gerek .

By CrAzY
05-01-2016, 12:53

Abi öyle olması gerek ee bu adamlar bunu dedi diyorda bende aynı sekilde onlara beni bu binada barındırmayacaklarını söyeldiler desem nası ispatlayacağım yani borum *** bir olay .

ouzs
05-01-2016, 12:54
Ses kaydına gerek yok şahitler varsa konunun aleyhinde sonuçlanması muhtemel. Yalnız komşuluk ilişkileri nereye gidiyor bilinmez. Bi yerde aile gibi olanlar var bi yerde de böyle birbirine dava açacak kadar olayı büyütenler var. Gereksiz muhabbetler. Bu gibi insanlarla ilişkiyi kesmek en güzeli.

Bence konuşun. Sinirli davrandım uzatmayalım deyip davayı geri çekmelerini sağlayın olsun bitsin. Bazen iyimser olmak fazlasıyla huzur getirir. Tabi çekerlerse geri. Komşuluk ölmüş.

Yigit-Y
05-01-2016, 12:55
Abi öyle olması gerek ee bu adamlar bunu dedi diyorda bende aynı sekilde onlara beni bu binada barındırmayacaklarını söyeldiler desem nası ispatlayacağım yani borum *** bir olay .

ben öyle bir şey demedim diyeceksin.

bugüne kadar adli herhangi bir olaya karışmadım.

adli sicilim temizdir.

komşularım apartmandan haksız yere attırmak için iftira atmaktadırlar.

manevi yönden bende tazminat talep ediyorum dersin :D

Eren G.
05-01-2016, 12:57
Vay arkadaş küfüre 2500tl ceza kesilmiş, trafik kazasında 3 takla attım alnım yarıldı kafama kadar 20küsür dikiş atıldı surat içinde sabit iz kaldı karşı tarafın suçu sabit olmasına rağmen 4000tl anca ödedi şerefsiz adaletine sokayım türkiye. Tek tesellim canımdan olmadım çomarın teki yüzünden.

By CrAzY
05-01-2016, 12:59
Ses kaydına gerek yok şahitler varsa konunun aleyhinde sonuçlanması muhtemel. Yalnız komşuluk ilişkileri nereye gidiyor bilinmez. Bi yerde aile gibi olanlar var bi yerde de böyle birbirine dava açacak kadar olayı büyütenler var. Gereksiz muhabbetler. Bu gibi insanlarla ilişkiyi kesmek en güzeli.

Bence konuşun. Sinirli davrandım uzatmayalım deyip davayı geri çekmelerini sağlayın olsun bitsin. Bazen iyimser olmak fazlasıyla huzur getirir. Tabi çekerlerse geri. Komşuluk ölmüş.

Benim ilgili oldugum sahısa gittim özür diledim tm geri alcam dedi sonra ses cıkmadı simdi sordum kaldı gitti diyor öbürküleriyle konusmadım diyor

Kahn23
05-01-2016, 13:02
Merhabalar arkadaşlar abiler 08.2015 tarihinde olan olaydan dolayı bana savcılıktan kağıt gelmiş 5 bina sakini bana küfür etmişim diye dava açmıslar olayın aslı arabayı cektiğim yere cardak koymaları eski haline getirdiğimde beni tahrik etmeleri sözleriyle benimde bi tarafı yiyen ceksin demem üzerine sikayetci olunmus sizce sonucu ne olur pek bilgim yok sabıkam vs'm de yok yaptırımı ne olablir.Hey Allahım ne günlere kaldık ya.

Aynısı bizim de başımıza geldi.
Karşı taraf dükkanımızın önüne arabasını parketmişti. Kendilerini usulca uyarmamıza rağmen dikkate almadılar. Sonra küfür ve tehdit havada uçuştu.
Haksız oldukları halde polise şikayette bulundular. Polis bu gibi durumlarda kendilerine ilk gelenin her zaman haklı olduğunu söyledi.

Sonrasında mahkemeye sevkedildik. Sonuç mu ? Hakimden 10 dak. nasihat sonrasında serbest :)

ES353
05-01-2016, 13:04

Iyi guzel diyosunuzda bu arkadasinda sahidi varsa ne olacak ? Ben o saatte orda degildim dese bi kac sahit tutsa x yerdeydik diye o zaman ne olacak ? Ben olsam orda olmadigimi kanitlayamacaklarsa (evin onunu goren kamera, ses kaydi gibi) bende sahit tutar orda degildim kardesim derim.

Yigit-Y
05-01-2016, 13:07
paralelci kalıyor de 3 komşun için hemen içeri atıyorlar :D:D:D

By CrAzY
05-01-2016, 13:08
Yiğit abi sen cok fenasın.Yorumlar cok mantıklı abiler

Yigit-Y
05-01-2016, 13:10
Sıf çekemiyorlar diye iftira atıp siz değerli mahkemeyi meşgul ediyorlar sayın hakim bey dedin mi

o zaman davanın masraflarını bile onlar öder :D

By CrAzY
05-01-2016, 13:10
Sıf çekemiyorlar diye iftira atıp siz değerli mahkemeyi meşgul ediyorlar sayın hakim bey dedin mi

o zaman davanın masraflarını bile onlar öder :D

La abi billur geçme ya ciddi bişey sorduk :)

Le10ur
05-01-2016, 13:12
kardesım gecmıs olsun oncelıkle bı avukat tut durumu ızah et bu bahceye yapılan cardak normalde bına sakınlerınden ımza toplanarak mı yapıldı veya tapu da o alan yesıl alan mı otopark mı gecıyor onu bılmen lazım daha sonra kufurle felan para cezası almazsın merak etme

onursumer
05-01-2016, 13:15
yalanlayıp ustune manevi olarak karşı dava açmak gerekli belkide , iyi bir avukat çozer bu işi haklı duruma bile belki çıkarır

By CrAzY
05-01-2016, 13:15
kardesım gecmıs olsun oncelıkle bı avukat tut durumu ızah et bu bahceye yapılan cardak normalde bına sakınlerınden ımza toplanarak mı yapıldı veya tapu da o alan yesıl alan mı otopark mı gecıyor onu bılmen lazım daha sonra kufurle felan para cezası almazsın merak etme

Binayı babam yaptı abi cardak koyulan yer projede ''otopark'' diye geçiyor.Projede elimizde mevcut

Yigit-Y
05-01-2016, 13:22
Binayı babam yaptı abi cardak koyulan yer projede ''otopark'' diye geçiyor.Projede elimizde mevcut

binayı boşaltırsın ciddiyim.çürük raporu alırım filan diye tehtit et :D

By CrAzY
05-01-2016, 13:23
Abi zaten araştırdım davacılar icap etmez ise dava düşermiş aradan 4 ay geçmiş kimsede ses yok .

By CrAzY
05-01-2016, 13:24
1) Eğer bir hukuk davası söz konusu ise;

A) Davacı iseniz; Mahkemeye gitmemeniz halinde davayı takip eden bir vekiliniz de yok ise dava düşecektir yani davanız müracaata bırakılacaktır. Bunun anlamı davanızı harç yatırmaksızın 1 ay içinde veyahut yeniden harç yatırmak kaydı ile 3 ay içerisinde yenileyebileceğiniz, aksi halde bu süreler geçtikten sonra davanızın hiç açılmamış sayılacağıdır. Davanız açılmamış sayılır ise süreye bağlı taleplerde hak düşürücü süreyi geçirebilirsiniz; yani bir daha açacağınız dava süresi geçtiğinden reddedilir veyahut dava açma hakkınız zamanaşımına uğrar ise karşı yanın bu yönde savunmada bulunmasına imkan tanımış olursunuz.

B) Davalı iseniz; duruşmaya gitmemeniz halinde vekiliniz de bulunmuyorsa, yokluğunuzda gerçekleşen işlemlere safhalara itiraz etme olanağı kaybedebilirsiniz.

2- Eğer bir ceza davası/ soruşturması söz konusu ise;

Mutlaka duruşmaya katılmak/savcılığa gitmek zorundasınız. Eğer bir mazeretiniz var ise bunu duruşma gününden önce belgesi ile birlikte mahkemeye ulaştırmanız gerekmekle birlikte, duruşmaya vekiliniz katılırsa bir sonraki celse sizi hazır etmek üzere mahkemeden süre de isteyebilir.

Eğer mazeretiniz ve davayı takip eden bir vekiliniz yok ise davaya bizzat da katılmaz iseniz; öncelikle mahkemece / savcılıkça ihzaren celbinize (polis vasıtası ile zorla getirilmenize) ve bundan da sonuç alınamaz ise hakkınızda yakalama kararı çıkarılmasına sebebiyet verirsiniz. Yakalandığınızda kendiliğinizden gitmediğiniz makam önüne ifadeniz alınmak üzere çıkarılır ve dosya kapsamına ve delil durumuna göre tutuklanmanızı gerektirir bir sebep yoksa ifadeniz alındıktan sonra serbest bırakılırsınız. Eğer yakalanmanız işgününe, mesai saatine değil de, haftasonuna denk gelir ise ilgili makam önüne çıkarılana dek bir-iki gün nezarethanede tutulabilirsiniz.

İhzaren celp; çağrıya icabet etmeyip mahkemeye / savcılığa kendiliğinden gelmeyen kişinin çağrıda bulunan resmi makam önünde bir sonraki celse polis tarafından hazır bulundurulmasıdır. Uygulamada hakkınızda ihzar çıkar ise polis memurları adresinize gelerek veyahut sizi karakola çağırarak bir sonraki mahkeme gün ve saatini bilidirip burada hazır bulunmanızı ve size verdikleri küçük bir kağıda mahkeme kalemince katıldığınıza dair kaşe ve imza vurularak kendilerine teslim etmenizi isterler.

Tanık sıfatını taşıyor iseniz bu da sorumluluk gerektirir. Eğer tanıklıktan çekinebilecek kişilerden değilseniz, doğru şekilde resmi makam önünde belirtilen günde hazır bulunmalı ve tanıklık yapmalısınız. Aksi halde yukarıdaki prosedür sizin için de geçerlidir. Diğer yandan tanık sıfatı ile katılır ve fakat yalan beyanda bulunursanız, yalan yere yemin etme ve tanıklık etmenizden dolayı hakkınızda cezai işlem uygulanabilir ve bir anda sanık durumuna düşebilirsiniz.

clioGT
05-01-2016, 13:29
geçmiş olsun

ama sanki

http://www.hukuki.net/forum.php

bu tarz forumlar daha yardımcı olur sana.

By CrAzY
05-01-2016, 13:30
geçmiş olsun

ama sanki

Hukuki.NET Forumlar (http://www.hukuki.net/forum.php)

bu tarz forumlar daha yardımcı olur sana.

Üyelikle uğraşmak istemedim abi :)

yearone
05-01-2016, 13:55
Geçmiş olsun öncelikle... Eğer komşuların senin aleyinde bişey söylerlerse ceza alabilirsin.Çünkü şahitliğe çok önem veriyorlar. Sen de yanında şahit götürmen lazım. Bunlar yalancı şahit olmamalı çünkü yemin ettiriyorlar.

By CrAzY
05-01-2016, 14:01
Geçmiş olsun öncelikle... Eğer komşuların senin aleyinde bişey söylerlerse ceza alabilirsin.Çünkü şahitliğe çok önem veriyorlar. Sen de yanında şahit götürmen lazım. Bunlar yalancı şahit olmamalı çünkü yemin ettiriyorlar.

Babam da vardı baba sahit olabiliyormu

yearone
05-01-2016, 14:03
Olur herkes olabilir. Yalancı olmayacak sadece

SULTANOGLU
05-01-2016, 14:06

Şaka maka Komşulardan biri demedimi babanın binasımı diye :D

ouzs
05-01-2016, 14:10
Iyi guzel diyosunuzda bu arkadasinda sahidi varsa ne olacak ? Ben o saatte orda degildim dese bi kac sahit tutsa x yerdeydik diye o zaman ne olacak ? Ben olsam orda olmadigimi kanitlayamacaklarsa (evin onunu goren kamera, ses kaydi gibi) bende sahit tutar orda degildim kardesim derim.

Annenin babanın çocuklarının üzerine ve ya kuran üzerine yemin etmeyi yalan yere şahit bulmayı kendine yedirebilecek karakterdeysen yapabilirsin tabiki bunu.

Otopark olarak geçiyorsa apartman sakinleri ile toplantı düzenlenip orasının otopark olduğunu ispatlayın. Davayı onların değil sizin açmanız isabet olurmuş bu durumda. Huzur bozmak ta suçtur. Otopark yerine park etme deyip oraya çardak yapmak istemekte nedir.. Tavsiye mahkemeye bulaşmadan kendi aranızda çözüme ulaştırmaya çalışmanız. Toplantı talep edin yöneticiden.

ES353
05-01-2016, 14:31
Annenin babanın çocuklarının üzerine ve ya kuran üzerine yemin etmeyi yalan yere şahit bulmayı kendine yedirebilecek karakterdeysen yapabilirsin tabiki bunu.

Otopark olarak geçiyorsa apartman sakinleri ile toplantı düzenlenip orasının otopark olduğunu ispatlayın. Davayı onların değil sizin açmanız isabet olurmuş bu durumda. Huzur bozmak ta suçtur. Otopark yerine park etme deyip oraya çardak yapmak istemekte nedir.. Tavsiye mahkemeye bulaşmadan kendi aranızda çözüme ulaştırmaya çalışmanız. Toplantı talep edin yöneticiden.

Haklisin is yemine geldimi olmaz.

kesici
05-01-2016, 14:32
Müslüman olmayan arkadaşın yokmu kardeşim O'na yemin ettir o zaman.

Draniela
05-01-2016, 14:41
Ben olsam karşı taraf birleşmiş bana böyle bir oyun oynuyor derim madem ki kanıt yok ortada.

Hakkımda konuşulan konu üzerine herhangi bir delilleri bulunmamaktadır. Hayatım boyunca bir defa bile suçum olmadı. İlk defa böyle bir suçlamayla karşı karşıya kaldım. Böyle bir durumu şahsıma hakaret olarak görüyorum ve bu benim psikolojimi bozdu.

Akabinde alırım psikolojimin bozulduğuna dair rapor, yapıştırırım maddi manevi tazminat davasını. :D

Eray35
05-01-2016, 14:50

ahahahhaah harbiden tam imzalık...

By CrAzY
05-01-2016, 15:41
Şaka maka Komşulardan biri demedimi babanın binasımı diye :D

Haha yok hepsi zaten bizim peder beyden aldı daireleri bende madem öyle yaptılar devamını getircem

By CrAzY
05-01-2016, 15:44
Ben olsam karşı taraf birleşmiş bana böyle bir oyun oynuyor derim madem ki kanıt yok ortada.

Hakkımda konuşulan konu üzerine herhangi bir delilleri bulunmamaktadır. Hayatım boyunca bir defa bile suçum olmadı. İlk defa böyle bir suçlamayla karşı karşıya kaldım. Böyle bir durumu şahsıma hakaret olarak görüyorum ve bu benim psikolojimi bozdu.

Akabinde alırım psikolojimin bozulduğuna dair rapor, yapıştırırım maddi manevi tazminat davasını. :D

Mantıklı bir yorum ben de tam bu şekilde dusunuyorum ciddi sekilde canımı sıktı

By CrAzY
05-01-2016, 15:46

Projeyi gösterdim önce iyimser davrandım olmadı eşşek gibi biliyorlar ama hala uğraşıyorlar.

utkunoa
05-01-2016, 15:52

:bravo::bravo::bravo:

Emre Akçay
05-01-2016, 15:58
Sabıkan yoksa 5 yıl HAGB.

Caesar
05-01-2016, 16:04
Öncelikle;

1. Sonucuna katlanamayacaksan insanlara küfür etmeyeceksin.

2. Onlar vazgeçse dahi sen vazgeçme bir kaç şahit bul kesinlikle küfür etmemiştir diye git mahkemeye ifadeni ver. Onlar gitmedi diyorsun sende gitmezsen yine sen suçlusun git kendini kanıtla tam tersi olayları lehine çevir onların aleyhine olsun.

3. 1. seçeneği tekrardan gözden geçir.

By CrAzY
05-01-2016, 17:01
Öncelikle;

1. Sonucuna katlanamayacaksan insanlara küfür etmeyeceksin.

2. Onlar vazgeçse dahi sen vazgeçme bir kaç şahit bul kesinlikle küfür etmemiştir diye git mahkemeye ifadeni ver. Onlar gitmedi diyorsun sende gitmezsen yine sen suçlusun git kendini kanıtla tam tersi olayları lehine çevir onların aleyhine olsun.

3. 1. seçeneği tekrardan gözden geçir.

1.İnsanlara ben küfür etmedim , küfür etti dediler .
2. Çok doğru diyorsun

blow07
05-01-2016, 18:31
Bu ülkede hersey olur . Yandaş değilsen mutlaka ceza yersin . Yandaş isen salip gecerler

G.U.Z.
05-01-2016, 18:45
Yigitinkinden daha saglam fikir: cunhurbaskanimiza hirsiz dediler bahcede konusurlarken dersin, aninda 155ten hizli polis gelir tutuklar

huseyinturk
05-01-2016, 19:03
Binada insanlar ortak kararla çardak yapıyorlar, günümüz için büyük bir başarı bence. Seni neden rahatsız etti ki yeri başka yer yok mu araç koymak için?

ckrc
05-01-2016, 19:08
Hukuki boyut aciklanmista, sana cardak yaparken yer gosterdi mi kat malikleri?
Eger yer gosterildiyse neden kabul etmedin, merakimdan soruyorum gercekten.
Yer gosterilmedi ise, sonuna kadar haklisin. Yer gosterdiler ise, fiziki sartlarida uygun ise birak 50-100-200 bin liralik arabalar icin birilerini uzmeye degmez.

MCN21
05-01-2016, 19:16
Bizim sitede dolandirici bir spor hocasi vardi. Butun site cephe aldi isten cikardilar. Bu sefer bambaska olaylar girdi. En son benim peder sinirlenip mailde saymis yavs.sak bilmem ne diye(mail oldugu icin yazili olarakta mevcut). Adam herkezle davali zaten. Bizede acmis. En son durusmaya gittigimizde peder girdi iceri 5-10'dk sonra cikt. Hakim, yargic(tam bilgim yok hangisiyse) sormus neden soyledin boyle birsey diye. Pederde duzgun bir dille yavsaga baska ne denir demis :D sonrada mevzu kapandi. 5-10 dk da cozuldu yani

Le10ur
05-01-2016, 19:39
otopark gecıyorsa sıkıntı yok orayı cardaga cevırmelerı ıcın tum bına sakınlerınden ımza toplanması gerekıyor ve 1 kısı ıtıraz ederse olmuyor.Ellerınde boyle bı delıl yoksa ben senın yerınde olsam o arabayı ordan kıpırdatmam

mehmet6r
05-01-2016, 19:47
İftiradan sebep Maddi manevi tazminat davası aç abi. Arabanı bile değişirsin belki :)

vectra-tuner
05-01-2016, 19:48
Alıcan bi deli raporu... Memlekette dolandırıcı,terörist namussuza ceza yok, düzgün insanların yaşaması zor...

veliazak
05-01-2016, 19:49

Kaç tane komşusu var daha neyin ispatını soracaklar ki?

Akibetin bu şekilde olur ama miktar bence daha fazla olur... Dava bitene kadar para biriktirsen iyi olur derim. Avukat tutarak boşuna avukata da para verme.

Yigit-Y
05-01-2016, 20:05
Küfür ses tellerinin çarpışması ile çıkar ve yok olur.

Yalancı sahit olmak 2002 den beri türk milletinin kanında var.

Dava delil sayilmasi icin somut delil aranır.

Yemin ise komedidir. Yemin bu ülkede 1 dk edilip 1 dk bozulur.
2002 den beri öyledir

Ben olsam binayi komple tehdit ederim 1 kisi bile basvursa curuk raporu alınip kaymakamlik binayi bosaltabilirsin.

Allah bana boyle insanlar dusurmesin her deligi biliyoruz cok sukur itina ile mikerim nokta :)

jnrjames
06-01-2016, 00:43
Yanlis anlamayin objektif olmak uzere soruyorum;

Kufur olmayabilir anladimda, tutusu yiyen cektirsin vs gibi cumleler tehdit sayilirmi acaba? Olan olmus tabi ki uzucu can sıkıcı bir durum.

Ancak bu sahitlik isine bence de dikkat edin. Beklemediginiz bir bicimde bi kayit bir sey cikarsa sizin acmaya calistiginiz dava vs de size patlayabilir. Yakindaki bina is yeri vs de kamera vs varmidir, diyalog nerede gecmistir bilemem tabi.

Olayi siyasete baglamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum ayrica(tarafsiz olarak) gereksiz olarak konu sapabilir.

Bu cumleyi lutfen yanlis anlamayin ama bile isteye aldiginiz curuk raporunu cok rahat bi sekilde hakem kuruluna vs sokarak binanin saglam cikabilecegini, yahut yaptirimlar tazminatlar magduriyetler gecen surelerinde magduriyet meblalariyla sizlere fatura edebilecek bilgi ve donelere sahip , en az ya da en cok sizler kadar cogu seyi bilen insanlarin oldugunuda unutmayin. Karsinizda ki insani kendinizden daha akilli dusunun lutfen her zaman. Bu basari yuzdesini artirir.

FK.Sub
06-01-2016, 01:02
Herkes böyle yalancı şahit bulup, birbirini şikayet etse ülkede birbirine girer,o yüzden birşey yapacaklarını hiç zannetmiyorum.Şayet ellerinde sizin küfür ettiğinize dair bir görüntü var ise canınızı yakarlar.Eğer birşey kanıtlayamazlar ise iftira atmaktan dolayı karşı taraflara dava açma imkanınız fazlaca olur o zaman sizde onların canını yakarsınız.

By CrAzY
06-01-2016, 11:35
Bu ülkede hersey olur . Yandaş değilsen mutlaka ceza yersin . Yandaş isen salip gecerler
Türkiyede işler böyle yürüyor malesef dayın varsa kralsın.

Yigitinkinden daha saglam fikir: cunhurbaskanimiza hirsiz dediler bahcede konusurlarken dersin, aninda 155ten hizli polis gelir tutuklar
Hahah yalnız onlar hem ampülcü ya :D

Binada insanlar ortak kararla çardak yapıyorlar, günümüz için büyük bir başarı bence. Seni neden rahatsız etti ki yeri başka yer yok mu araç koymak için?

Hukuki boyut aciklanmista, sana cardak yaparken yer gosterdi mi kat malikleri?
Eger yer gosterildiyse neden kabul etmedin, merakimdan soruyorum gercekten.
Yer gosterilmedi ise, sonuna kadar haklisin. Yer gosterdiler ise, fiziki sartlarida uygun ise birak 50-100-200 bin liralik arabalar icin birilerini uzmeye degmez.
O çardağı oraya koyanda benim :D arabamı sattım ortada diye kenara çektim aracımı alınca parkıma tekrar çekerim diye yerine getirdim olay bu.Garajın ortasına çardak koysalar seni rahatsız etmezmi ? Çardak için yer gösterildiğini cidden ilk defa duydum belediye geldi attı yol kenarına çektik bu kadar yer : KAZAN.

Bizim sitede dolandirici bir spor hocasi vardi. Butun site cephe aldi isten cikardilar. Bu sefer bambaska olaylar girdi. En son benim peder sinirlenip mailde saymis yavs.sak bilmem ne diye(mail oldugu icin yazili olarakta mevcut). Adam herkezle davali zaten. Bizede acmis. En son durusmaya gittigimizde peder girdi iceri 5-10'dk sonra cikt. Hakim, yargic(tam bilgim yok hangisiyse) sormus neden soyledin boyle birsey diye. Pederde duzgun bir dille yavsaga baska ne denir demis :D sonrada mevzu kapandi. 5-10 dk da cozuldu yani

Bende buraya bakan savcı ile görüştüm böyle olayların hepsiyle uğraşsaydık başımızı kaşıyamazdık bişey olmaz işine bak dedi bende eyw dedim.

otopark gecıyorsa sıkıntı yok orayı cardaga cevırmelerı ıcın tum bına sakınlerınden ımza toplanması gerekıyor ve 1 kısı ıtıraz ederse olmuyor.Ellerınde boyle bı delıl yoksa ben senın yerınde olsam o arabayı ordan kıpırdatmam
Onur abi yeri biliyorsun işte mevzu bu sekilde yürüdü ama çardağın adını geçiren yok olay döndü dolaştı tehdit ve küfüre anlaşılan biz bilmeden diş bilemişler simdide bir oluyorlar.

İftiradan sebep Maddi manevi tazminat davası aç abi. Arabanı bile değişirsin belki :)

Alıcan bi deli raporu... Memlekette dolandırıcı,terörist namussuza ceza yok, düzgün insanların yaşaması zor...
Malesef öyle .

Küfür ses tellerinin çarpışması ile çıkar ve yok olur.

Yalancı sahit olmak 2002 den beri türk milletinin kanında var.

Dava delil sayilmasi icin somut delil aranır.

Yemin ise komedidir. Yemin bu ülkede 1 dk edilip 1 dk bozulur.
2002 den beri öyledir

Ben olsam binayi komple tehdit ederim 1 kisi bile basvursa curuk raporu alınip kaymakamlik binayi bosaltabilirsin.

Allah bana boyle insanlar dusurmesin her deligi biliyoruz cok sukur itina ile mikerim nokta :)
Allah eline düşeceklere sabır versin halime şükrettim abi :D

Yanlis anlamayin objektif olmak uzere soruyorum;

Kufur olmayabilir anladimda, tutusu yiyen cektirsin vs gibi cumleler tehdit sayilirmi acaba? Olan olmus tabi ki uzucu can sıkıcı bir durum.

Ancak bu sahitlik isine bence de dikkat edin. Beklemediginiz bir bicimde bi kayit bir sey cikarsa sizin acmaya calistiginiz dava vs de size patlayabilir. Yakindaki bina is yeri vs de kamera vs varmidir, diyalog nerede gecmistir bilemem tabi.

Olayi siyasete baglamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum ayrica(tarafsiz olarak) gereksiz olarak konu sapabilir.

Bu cumleyi lutfen yanlis anlamayin ama bile isteye aldiginiz curuk raporunu cok rahat bi sekilde hakem kuruluna vs sokarak binanin saglam cikabilecegini, yahut yaptirimlar tazminatlar magduriyetler gecen surelerinde magduriyet meblalariyla sizlere fatura edebilecek bilgi ve donelere sahip , en az ya da en cok sizler kadar cogu seyi bilen insanlarin oldugunuda unutmayin. Karsinizda ki insani kendinizden daha akilli dusunun lutfen her zaman. Bu basari yuzdesini artirir.

Yok raporla felan uğraşamam yani ortada bişey yokken velveleye vermeleri canımı sıkıyor gel sorunu benle konuş çöz yok çözsende aynılar kaç defa konuştuk 1 2 kişi birbirlerini dolduruyorlar geliyorlar tekrar.

Herkes böyle yalancı şahit bulup, birbirini şikayet etse ülkede birbirine girer,o yüzden birşey yapacaklarını hiç zannetmiyorum.Şayet ellerinde sizin küfür ettiğinize dair bir görüntü var ise canınızı yakarlar.Eğer birşey kanıtlayamazlar ise iftira atmaktan dolayı karşı taraflara dava açma imkanınız fazlaca olur o zaman sizde onların canını yakarsınız.

Eğer olay mahkemeye taşınır ise delil isterim veremezler ise de Babam bypass Annem panik atak hastası piskolojik olarak etkilediğindiğimi belirtir açarım manevi tazminat davası onlar düşünsün.

academian97
06-01-2016, 12:10
Doğruluktan şaşma, otoriteni koru, haklarını bil, fa-sol (ellerine koz) verme.

By CrAzY
06-01-2016, 12:16
Doğruluktan şaşma, otoriteni koru, haklarını bil, fa-sol (ellerine koz) verme.

Hiç bir şekilde yalana başvurmam olanı söylerim ceza alcağımı bilsemde kafam rahat olur abi.

Yigit-Y
06-01-2016, 12:17
Seni bu dünyada küçük düşürecek her kim varsa hayatı ona zindan et senden değerli kimse yok çünkü.

G.U.Z.
06-01-2016, 13:36
Oo kazan mii, hele bi de ampulcuyse kac gitsin leerturk un ciftligi oralar, bir bakmissin evini kizilcahamama surmusler

By CrAzY
07-01-2016, 11:37
Oo kazan mii, hele bi de ampulcuyse kac gitsin leerturk un ciftligi oralar, bir bakmissin evini kizilcahamama surmusler

Alayı ampülcü zaten :) abi o kadar maça kusura bakmasın kimsede yok :D

canozyavuz
07-01-2016, 13:38
Hemen hemen aynı durumdayız kardeşim. Şu anda benim de benzer bir şikayet dosyam var benimki trafikte gerçekleşti. Ben mobeselerle vs. verdiği yalan ifadeyi çürütebiliyorum ve yanımda tanığım vardı. Öncelikle önemli olan karşı tarafın tanıklıklarını çürütmen ve kesinlikle her şeyi olduğu gibi anlatman. Zaten asıl konunun muhattabından özür de dilemişsin. Hadi en kötü ihtimali düşünelim para cezası ve peşine de 5 yıl erteleme veriyolarmış. 5 yıllık süre içerisinde bu cezan adli sorgulamalarda vs. çıkmıyor. Sadece hakkında farklı bir şikayet vs. olduğunda savcılar görebiliyor. Geçmiş olsun. Maalesef ülkemizde gücü gücüne yetene yürüyor.

By CrAzY
08-01-2016, 11:22
Hemen hemen aynı durumdayız kardeşim. Şu anda benim de benzer bir şikayet dosyam var benimki trafikte gerçekleşti. Ben mobeselerle vs. verdiği yalan ifadeyi çürütebiliyorum ve yanımda tanığım vardı. Öncelikle önemli olan karşı tarafın tanıklıklarını çürütmen ve kesinlikle her şeyi olduğu gibi anlatman. Zaten asıl konunun muhattabından özür de dilemişsin. Hadi en kötü ihtimali düşünelim para cezası ve peşine de 5 yıl erteleme veriyolarmış. 5 yıllık süre içerisinde bu cezan adli sorgulamalarda vs. çıkmıyor. Sadece hakkında farklı bir şikayet vs. olduğunda savcılar görebiliyor. Geçmiş olsun. Maalesef ülkemizde gücü gücüne yetene yürüyor.
Aynen abi bu insanlar malesef ki kahbe olmuş sürekli musallat oluyorlar yok birgün vurup yıkacam birini o olcak yani ne gerek varki orta da bişey yok iken böyle şaçma şeylere başvuruyorsun.Ben neysem o abi hakkımı savunurum ama doğruyla varsın savcu yanlışsın desin kessin cezamı .

meLaNchoLic
08-01-2016, 12:08
bana komşum dava açıcak 2500tl ödicem onlarında yanına kalıcak.. yok öyle bi dünya.. gece arabalarını çekiciye yükler götürürm valla :D (polis çevirmesine alkollü girmemek için kaskonun yol yardımını kullanmış adamım ben :D )