Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo gti mi yoksa sciroccomu?
Arkadaslar herkese iyi gunler.. Basliktada belirttigim gibi bu iki aractan birini alma dusuncem var. Scirocco manuel olucak.Ama stage 1 yazilim filitre komple egsoz yaptigim zaman hangisin performansi daha iyi olur. yardimlarinizi bekliyorum . Herkese iyi forumlar ...
Arkadaslar herkese iyi gunler.. Basliktada belirttigim gibi bu iki aractan birini alma dusuncem var. Scirocco manuel olucak.Ama stage 1 yazilim filitre komple egsoz yaptigim zaman hangisin performansi daha iyi olur. yardimlarinizi bekliyorum . Herkese iyi forumlar ...
git her durumda roccodan hızlı oluyor. Hem dsg hem hafiflik avantajı var. 0 veya garantili araç almıyacaksan dsg tercih etmemeni tavsiye ederim.
rocco stock hali poloya göre agır zaten. Stage 1 rocco stock gti ayarında olur. Sökerim roccoyu diyorsan ok ama full takılı halde cok zor.
polo daha hızlı olur ama sciroccoyu tercih ederim...beyaz olmazsa iyi olur...cam tavan olsun..birde manuel olsun..:)
Valla garantisi yok alcagim arabanin :)
Eyvallah sagolasin bazi yerlede rocconun daha hizli oldugunu soyleyen var o yuzden merak ettim bende
SametYkn
06-01-2016, 11:07
polo :hoo:
Abi arada 20 hp var az da degil simdi :)
bence ibiza cupra :D poloya göre biraz daha sürüş olarak iyi geldi. ama poloda daha dolu bir araç.
Rocco nasıl hızlı olsun. Yüklerseniz standart gti dan hızlı olabilir evet.
Polo 180Hp diğeri 160,
Polo 1169 kg rocco 1360kg
Rocoo fazlaca ağaya düştü. Ben ya GTI alırdım ya da yukarda yazıldığı gibi bocanegra ya cupra vs bakardım..
Not: stage 2 rocco sahibiydim..
git her durumda roccodan hızlı oluyor. Hem dsg hem hafiflik avantajı var. 0 veya garantili araç almıyacaksan dsg tercih etmemeni tavsiye ederim.
Valla garantisi olmaz alcagim arabanin
Herkese yardimlarindan dolayi cok tesekkur ederim.. Konu silinebilir
Bir not daha ileteyim,
Alacağınız araç yetkili servis bakımlıysa, DSG nin doğacak her türlü arızasını iyi niyet kapsamında yaptırabilirsiniz.
Bir not daha ileteyim,
Alacağınız araç yetkili servis bakımlıysa, DSG nin doğacak her türlü arızasını iyi niyet kapsamında yaptırabilirsiniz.
Bunu bilmyodum tesekkurler
onursumer
06-01-2016, 12:25
Servis bakimli gti mantikli olur
Polo gti veya ibiza cupra :icon_tup:
buda.pest
06-01-2016, 13:00
servis bakımlı polo :icon_tup:
yusuf yılmaz
06-01-2016, 18:18
rocco kantar kilosu 1300 polo 1200 kg
ben dsg derim hız seviyorsan polo
çok önemli değilse rocco ama dsg derim
canozgur106
06-01-2016, 19:10
Bende Polo diyenlerdenim biraz daha elit bana göre kırmızı cam tavan tek kapı yada 4 kapı farketmez al geç düşünme bile..
Polo yada bocanegra diyorum. bocanegra görsel anlamda fotoğraf üzerinden değerlendirilmemesi gereken bir araç canlı hali çok daha farklı çok daha güzel. fotolarda sivrisinek gibi çıkıyor nedense fotojenik değil kendileri.
servis garantili gti..
ama bagajda herzaman yağ bulundurun.
scirocco güzel araba ama polo Gti ruhunu taşıyor. tarz meselesi aynı motor aynı araba. ama scirocco bi tık daha iyi bence
Mustafa Birsesli
10-01-2016, 22:55
sadece yol tutuşu için bile polo derim
Kutluhan
13-01-2016, 11:56
bu piyasa yüzünden scirocco derim
omrasm01
13-01-2016, 11:58
Polo Gti derim
ben gti derdim , 2 kapı kırmızı cam tavanlısından.
dulger007
13-01-2016, 12:44
Herkes bir yorum katmışta açıklama yapmamış +'sı nedir rocconun yada cupranın , kişisel tercihlermi teknik verilermi
LnchCntrl
13-01-2016, 13:07
Mavi scirocco.
Polo açıkçası 4k olunca bana bişey ifade etmiyor. olucaksada 2k olsun bari farklı duruyor.
burak_2885
13-01-2016, 13:10
Rocco'nun daha ağır bir duruşu var bence
Suleyman
13-01-2016, 16:41
Polo GTI. :cool:
Yürümede Polot Gt
Görüntü Diyosan Rokko ancak 160 lık mauel alırım yüklerim diyosan para harcarım Rokkodan şaşma ;)