PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uno Ön Göğüs Çatlaması Hk.

SpeedlinE™
06-01-2016, 20:09
Merhaba,öncelikle konuyu yanlış yerde açmış olabilirim onun için özür dilerim.
1995 Model Fiat Uno 70S sahibiyiz,ön torpido/göğüs kısmında ufak ufak çatlaklar meydana geldi.(fotoğraftaki araç bizim değil fakat çatlayan bölümü belirttim.Size esas sorum o çatlakların başladığı yer çıkıyor mu? Çıkmacıdan bulup değiştirebilir miyiz? Oralar tamir edilebilir mi? Tamir edilip üstü kaplanabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
http://i.hizliresim.com/pBza9o.jpg
Yakın zamanda çatlak olan kısımların fotoğrafını eklerim

RafetAraç
06-01-2016, 22:19
Tamir olur tabi konsol sökülerek macunlanıp boyanır ve çatlaklar kapanır

SpeedlinE™
06-01-2016, 22:23
Sizce cok sırıtır mı normalde kendi yapısı dümdüz değil ama macunlanirsa bence düz olacaktır kendi yapısı biraz daha dokuluda

_Burak_
06-01-2016, 22:49
aynı şekilde pütürlü yapıyorlar anlamazsınız bile

Yigit-Y
06-01-2016, 22:53
Bence deri kaplattir

O macun yine zamanla catliyor 2 defa masraf

Yada torpidoyu değiş

SpeedlinE™
06-01-2016, 23:07
Puturlu sekilde tamir ettirmenin tahmini masrafi hakkinda bilginiz varmi acaba? Birde deri kaplanabilmesi icin o yerin cikmasi zorunlu mu sabit bir parca gibi duruyorda bahsettigim yer birde abes durur mu?

kangomania
07-01-2016, 08:12
Hassas işlere beceriniz varsa bir enjektör yardımı ile catlagi siyah silikonla iyice doldurup tamamen kurumasini beklerdim. Sonra da maket bıçağı veya neşter ( ben neşter kullanıyorum daha hatasiz yuzey elde ediyorum ) ile tesviye edilebilir. Çatlak torpido görünce ilk bu yöntem geliyor aklıma siyah silikonla jantlara Renault logosu yapmış biri olarak :)