Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi gaz yememe sorunu hk.
Apocaltique
07-01-2016, 01:15
İyi aksamlar, aracim kar nedeniyle 7-8 gundur kapali otoparkta yatiyordu, az once cikarip eve getirene kadar hiç gaz yemedi, devirleri dipgaz halde yavas yavas tirmaniyor, boşta bile..
Yarin benzin aldiktan sonra sorun devam ederse sizce neyden olabilir, bildigin 90 beygir gibi.
Zaten tam evin onunde benzin bitti, daha da calişmadi, ve benzin bitse dahi isik yakmayan aracımın benzin isigi yandi :) :)
Benzin degilse sorun nedir tesekkurler..
Raindrops
07-01-2016, 01:35
Yardımcı olamayacağım bilgim yok konuyla ilgili ama çok yazasım geldi. Aileniz karşı çıkmak da haklıymış arabaya, satın gitsin artık her geçen gün bi sorun çıkartıyor :)
Apocaltique
07-01-2016, 08:30
Yardımcı olamayacağım bilgim yok konuyla ilgili ama çok yazasım geldi. Aileniz karşı çıkmak da haklıymış arabaya, satın gitsin artık her geçen gün bi sorun çıkartıyor :)
Öyle malesef ama henuz bir sorun cikartmiş degil :) Daha cebimden para cikaracak bir sorunu olmadi.
Ama az once benzin doldurdum, sente atlak olabilir mi, boşta bile okuz gibi boguluyor araç, rolanti devrimde 0'a yakin cok yavas calisiyor motor, triger gevşekti zaten atlama yapmis olabilir mi?
drivertech
07-01-2016, 16:29
Sağdan soldan bi sensör fişi çıkmış olabilir duman vs. Var mı arıza yakıyor mu araç net bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
Apocaltique
07-01-2016, 18:37
Sağdan soldan bi sensör fişi çıkmış olabilir duman vs. Var mı arıza yakıyor mu araç net bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
Duman sifir, ariza yakmiyor hocam.
orfozvolkan
11-01-2016, 11:14
Sente atlak olduğunda dediğiniz gibi okuz gibi bogurur arac ariza neymiş bulabildiniz mi ?
fsunnetci
11-01-2016, 11:28
distributör yani ateşleme kaynaklı bujileri en son ne zmn değiştin ?
rekord2000
11-01-2016, 18:55
Trıger nasıl gevşekti? Çok sakat bir durum bu. Muhtemelen sente atlamış.
Apocaltique
15-01-2016, 15:12
Trigerin gergi bilyası bundan once yapanlar tarafindan gevşek birakilmiş, araç sente atlamış, triger paramparça olmuş, en az 3-4 diş tamamen yemiş, dış kısminda bir yirtik oluşmuş, kopmadigina sükrettim, triget setini oem şeklinde değistirdim, sente yerine getirildi, kasnaklar düzeltildi, sorunsuz kullaniyorum, teşekkurler.