Orijinalini görmek için tıklayınız : B sınıfı Lideri Anket
İzzet Göçmen
07-01-2016, 16:15
www.otopark.com adlı sitenin yapmıs oldugu bi anket var belki oy kullanmak istersiniz fiestacılar ve hyundaciler sosyal agadan örgütlenip birinci olma cabasındalar :D
Bu forumda dahil bütün Türkiye'de BMW nin ve Mercedesin küçük sınıfta araç üretmemesi iyi olmuş, kör gibi yapışırlardı. Gerçi VW ve audi var, fanboyları onlara zıplar şimdi. Polo hadi yine kötü bir araç değil ama çıkıp 'A1 abi yeaaa' diyecekler olacaktır. Aynısının pahalısı çünkü. Ne kadar pahalı, ne kadar led, o kadar iyi.
Ben Turkiyedr internet anketlerine inanmiyorum, durust degiliz cunku, adam i20 fani, yegeni, amcasi, kizi iviri ziviri kim varsa oy verdiriyor, sonra su siraya geldi..turkiyede araba masturbasyon meselesi, herkes aldigi araba her yerde 1. Olsun istiyor, psikologlarin iktidarsizlikla araba holiganligi arasindaki iliskiyi arastirmalari lazim bence
mert_can 41
07-01-2016, 22:10
Vallah diyerlerini bilmemde günlük fieasta kullanıyorum kiralık direksiyonu çok başarılı şehir içinde kıvraklığıda iyi ama uzun yolda ve uzun süre kullanımda sıfırlar birinin dün frenleri boşaldı başka fieasta ile değiştik bununda freninden ses geliyo fren sistemleri dayanıksız sanırım
Sınıf liderini otopark.com belirleme yetkisini kimden almışlar.
Bizden izin aldilar mı?
Fiestam.com kurucusuyum bu arada. Oyum hicbirine :)
Sınıf liderini otopark.com belirleme yetkisini kimden almışlar.
Bizden izin aldilar mı?
Fiestam.com kurucusuyum bu arada. Oyum hicbirine :)
Fiestam çılgınlar gibi ankette fiestaya asılıyor valla :D bende araç yok ama sıkı takipçisiyim valla 50 kadar kartvizit dağıttım bi o kadar daha duruyor çekmecede :D
Koray abi sağolsun o kadar iyi yonetiyor ki emimim geçerler:)
huseyinturk
07-01-2016, 22:46
Yeni İ20nin euru ncap testleri 4 yıldızdı yanlış hatırlamıyorsam, ama birincde gelir bizde
Yeni İ20nin euru ncap testleri 4 yıldızdı yanlış hatırlamıyorsam, ama birincde gelir bizde
Mermiye kafa atan bir millet korkarmi sence :)