Orijinalini görmek için tıklayınız : peugeot 307 derece yanlışlıgı
Mehmet Opc
08-01-2016, 16:40
Geçen gün aracım kapıdaydım sabah bi kalktım aynasi komple kırılmış bende gittim Yan sanayi bire bir sağ ayna aldım.Araçım peugoet 307.Fakat aynayı taktıktan sonra derece 3 derece falan fazla gösteriyor bu ayna yan sanayi diye mi öyle gösteriyor.Ve yanlış gösteriyorsa bu aynanın içindeki termometreyi değiştirebilirmiyim.Değiştirebilirsem nerden bulabilirim
şasenin son 8 hanesini veirseniz yardımcı olmaya çalışırım
Mehmet Opc
08-01-2016, 16:58
şasenin son 8 hanesini veirseniz yardımcı olmaya çalışırım
83625035 şimdiden teşekkür ederim
YAnlış gösterip göstermedğini bilemiyorum ama farklı olduğunu düşünüyorsanız illaki ısıölçerdendir.
Tek başına değiştirebilirsiniz sadece sensörü onunda fiyatnı ve aynanın fiyatını resimin içerisine yazdım.
Aklınıza takılan birşey olursa sormaktan çekinmeyin.
http://i.hizliresim.com/5MVOyM.png
Mehmet Opc
08-01-2016, 18:23
YAnlış gösterip göstermedğini bilemiyorum ama farklı olduğunu düşünüyorsanız illaki ısıölçerdendir.
Tek başına değiştirebilirsiniz sadece sensörü onunda fiyatnı ve aynanın fiyatını resimin içerisine yazdım.
Aklınıza takılan birşey olursa sormaktan çekinmeyin.
http://i.hizliresim.com/5MVOyM.png
70 lirada çok fazla ısı ölçer için ben aynayi 100 liraya aldım zaten :) keşke eski aynayi atmasaydimda onun ısı ölçeriyle değiştirirdim
Söylediğim fiyat OEM ürün fiyatları keşke atmasaydın ucuz etin yahnisi 3 dereceden bişey olmaz artık 100lık ayna sonuçta resistans çalışıyor mu peki ?
Mehmet Opc
09-01-2016, 13:00
Söylediğim fiyat OEM ürün fiyatları keşke atmasaydın ucuz etin yahnisi 3 dereceden bişey olmaz artık 100lık ayna sonuçta resistans çalışıyor mu peki ?
Resistansı çalışıyor elektroniğide sorunsuz çalışıyor ve ustam dediki bire bir peugoet ürünüdür dedi yani en iyi peugoet yan sanayisi yapan markaymış o taktığı ayna zaten markasi kısa bişeydi 4-5 harfliydi
Saçma gelebilir ama
akü kutup basını sokup 10 dk bekleyip
arac bilgi ekranından derece ayarlarını tekrar C yapıp okeyleyip denermisiniz ?
Mehmet Opc
09-01-2016, 15:13
Saçma gelebilir ama
akü kutup basını sokup 10 dk bekleyip
arac bilgi ekranından derece ayarlarını tekrar C yapıp okeyleyip denermisiniz ?
olur denerimde düzeliceğini sanmiyorum böyle
olur denerimde düzeliceğini sanmiyorum böyle
Kutup başını sökün birde far veya teybi açın. Sistemde bazen enerji kalabiliyor, komple sıfırlayın.
Mesela hondanın kitapçığında böyle bi ayrıntı var. Manuel kalibrasyona müsade ediyor.
D›fl S›cakl›k Göstergesi
Bu gösterge d›fl s›cakl›¤› santigrat derece cinsinden görüntüler.
S›cakl›k sensörü ön tamponda bulunur. Dolay›s›yla, s›cakl›k de¤eri yol yüzeyin- den ›s› geçifli, motor ›s›s› ve çevre trafi¤inden gelen egzoz gaz› s›cakl›¤›n- dan etkilenebilir. Bu durum araç 30 km/s (19 mil/s) alt›nda bir h›zla seyrederken yanl›fl bir s›cakl›k de¤erinin gösterimine yol açabilir
D›fl s›cakl›k yanl›fl görüntüleniyorsa, 3°C’ye kadar daha s›cak veya daha so¤uk olarak ayarlayabilirsiniz (sayfa 113’e bak›n›z).
NOT: Bu ifllemin yap›lmas›ndan önce s›cakl›k sabitlenmelidir.