PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nİssan x traİl - captİva ???

OBAN
10-01-2016, 10:33
Arkadaşlar 2003-2005 X Trail 2.0 Benzinli modelleri var aramızda daha önce veya şuan kullanan varsa artılarını eksilerini merak ediyorum, ortalama 33-37 arasında gidip gelen bir piyasası var. Muadili olarak Honda CRV baktım aynı modelleri 40-45 arasında geziyor ama kokpit olarak pek hoşuma gitmiyor.

Birde 2008-2009 Captiva kovalıyorum ancak partikül filtresi gibi başka kronik bir sorunu varmı merak ediyorum ? ***** marka üretimi durdu yedek parça vs...

2. Elde hangisi daha hızlı satılır.

Ortalama 35.000₺ verip 2003-2004 Model X Trail mi ? Yoksa 50-55 fiyat aralığında 08-09 dizel Captivamı?

NOT: Araziye çıkmıyorum şehir içinde kullanıcam.

ahmetbaha-drs
10-01-2016, 10:44
Opel Antara'yı Captiva yerine tercih ederdim şahsen, örnek bir ilan ekliyorum fikir olması açısından.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-yok-boylesi-67000km-de-dizel-otomatik-260262177/detay

Shadow_Dancer
10-01-2016, 10:49
Opel Antara'yı Captiva yerine tercih ederdim şahsen, örnek bir ilan ekliyorum fikir olması açısından.
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-yok-boylesi-67000km-de-dizel-otomatik-260262177/detay)

Benim komşumda var bundan, iç mekanı çok şık duruyor.. Bunların şanzımanı ne Ahmedim ?

OBAN
10-01-2016, 10:54
Teşekkürler. Antarada baktım ancak pek hoşuma gitmedi. Captiva daha yakışıklı geliyor.

ahmetbaha-drs
10-01-2016, 11:06
Benim komşumda var bundan, iç mekanı çok şık duruyor.. Bunların şanzımanı ne Ahmedim ?

Abi benim bildigim 5ileri otomatik bunlar Captiva ile aynı zaten platform, bunlarında şanzımanlarında pek sorun çıktı diyen duymadım bence fiyatına göre güzel arabalar.

yilmazcatalbas
10-01-2016, 11:10
Eğer km çok düşük ve hatasız boyasız olmayacaksa captivayı sadece uzun süre binmek için al. Yoksa satarken aldığın yada istediğin paralara satman zor. Yakıtı gerçekten fazla ve şanzımandan dolayı hantal bir araç. Sağlam, parçası ve bakımı ucuz.

coolvtec
10-01-2016, 12:25
jip ararken ben de bakmıştım hepsine. captiva ve antarada krank sorunu olduğunu okumuştum, dorumudur bilmem. benzinli x-traillerde ise tüp subabplara zarar veriyormuş.

ben olsam 50-55 lere ya grand vitara alırdım (çok sağlam araba yakışıklı da) ya da düşük km temiz crv (tüpte ve her açıdan sorunsuz, ikici eli iyi).
aynı durumda 6 önce kalmıştım. vitara mı crv mi derken biraz daha kasıp 2.0 dci xtrail aldım. kasabilirseniz tavsiye ederim.

OBAN
10-01-2016, 15:08
jip ararken ben de bakmıştım hepsine. captiva ve antarada krank sorunu olduğunu okumuştum, dorumudur bilmem. benzinli x-traillerde ise tüp subabplara zarar veriyormuş.

ben olsam 50-55 lere ya grand vitara alırdım (çok sağlam araba yakışıklı da) ya da düşük km temiz crv (tüpte ve her açıdan sorunsuz, ikici eli iyi).
aynı durumda 6 önce kalmıştım. vitara mı crv mi derken biraz daha kasıp 2.0 dci xtrail aldım. kasabilirseniz tavsiye ederim.

Düğün yapıcam yaza daha fazla kasamam maalesef :) Suziki parçadan dolayı yakınanlar oldu ve pek hoşuma gitmiyor ama sağlamlığı ve arazi olarak çok met ettiler.

Erdem K.
11-01-2016, 08:15
captiva heybetli ve çok şık ancak yakıt tüketimi ş.içinde bir hayli fazla ve hantal.

X-trail 2003-5 kasaların içi çok eski ve 2.ellerinin şahsen hızlı olduğunu pek düşünmüyorum.

Mümkünse Crv tercih edin derim ...

OBAN
11-01-2016, 21:12
captiva heybetli ve çok şık ancak yakıt tüketimi ş.içinde bir hayli fazla ve hantal.

X-trail 2003-5 kasaların içi çok eski ve 2.ellerinin şahsen hızlı olduğunu pek düşünmüyorum.

Mümkünse Crv tercih edin derim ...

X trailden vazgeçtim. Bir tane Captiva buldum sanırım onu alıcam. Fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Konu amacına ulaşmıştır silinebilir.