Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Konağı Düğün Salonu Yorum Tavsiye vs
phoenixs
10-01-2016, 16:23
İyi günler öncelikle kısmetse 8 Temmuz da düğün planlıyorum Bugün ANKARA KONAĞI'na gittik baktık açık alanını gerçekten çok beğendik ama öğrendikki yazın ankara konağında aynı anda 5 düğün gerçekleşiyormuş.
Biz düğünü yemekli yapmayı planlıyoruz 5 düğün salonu minimum rakamdan 500 den hesaplasak 2500 Kişi eder.
Burası aynı anda 2500 kişiye kavurma verecek kapasitede bi yermi?
Genel olarak düğüne giden katılan olumlu olumsuz yorum yapacak her türlü bilgiye ihtiyacım var.
Şu anda Kır bahçesini 8 temmuz cuma gününe ayırdık yemekli olacak şekilde ama değiştirebiliriz.
Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.
İyi günler öncelikle kısmetse 8 Temmuz da düğün planlıyorum Bugün ANKARA KONAĞI'na gittik baktık açık alanını gerçekten çok beğendik ama öğrendikki yazın ankara konağında aynı anda 5 düğün gerçekleşiyormuş.
Biz düğünü yemekli yapmayı planlıyoruz 5 düğün salonu minimum rakamdan 500 den hesaplasak 2500 Kişi eder.
Burası aynı anda 2500 kişiye kavurma verecek kapasitede bi yermi?
Genel olarak düğüne giden katılan olumlu olumsuz yorum yapacak her türlü bilgiye ihtiyacım var.
Şu anda Kır bahçesini 8 temmuz cuma gününe ayırdık yemekli olacak şekilde ama değiştirebiliriz.
Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.
ne alaka la 5 dugun salonu bunu anlamadık kanka acıkla
ne alaka la 5 dugun salonu bunu anlamadık kanka acıkla
Mekan 5 ayrı organizasyona ev sahipliği yapabilecek durumda olduğunu söylemiş. Bunun aslı astarı var mı onu öğrenmek istiyor.
yemekli düğün düşünürseniz akp genel merkezinin yakınlarıında şahhane var. bikaç kere yemekli düğüne gittim gayet başarılıydı. karşılaştırma açısından faydası dokunur
Kartal3urak
10-01-2016, 21:40
Ankara Konağı Belediye'ye Ait ve İşletmesi Eğer Şahsa Verilmediyse Fiyatlar Gayet Uygun.. Şahhane'de Kişi Başı Kırmızı Etli Menü 55 TL den başlar
Gölbaşı uzak demezseniz Kronos oteli öneririm. Orayı da seçenekler arasına kesinlikle katmanızı tavsiye ederim.
Ankara Konağı Belediye'ye Ait ve İşletmesi Eğer Şahsa Verilmediyse Fiyatlar Gayet Uygun.. Şahhane'de Kişi Başı Kırmızı Etli Menü 55 TL den başlar
burak sız dugun arabası susluyorsunuz demı:)
bora1311
10-01-2016, 23:17
ben geçen yaz düğünümü Erguvan Kasrı nda yaptım, görüşmenizi tavsiye ederim.
Kır düğünü için başarili bir mekan, yemekleri de çok güzeldi...
wiesmann
11-01-2016, 07:59
valla kardeş yakın zamanda benimde düğünüm olacak Allah nasip ederse bizim hatunun yakın arkadaşı geçen yaz orada düğün yaptı hiç memnun kalmadılar. orkestra başka geldi, klima bozuldu filan..görüntü bende de pozitif bir imaj yarattı ama pratikte kötüler.son zamanlarda orada düğün yapan var mı memnun mu bir daha sor istersen.
Kartal3urak
11-01-2016, 10:18
burak sız dugun arabası susluyorsunuz demı:)
Gelin Arabası Forum Üyelerine %25 İndirimli :D
wiesmann
11-01-2016, 10:38
Gelin Arabası Forum Üyelerine %25 İndirimli :D
bende isterem. iletişim bilgilerini pm alıyım :)
Kartal3urak
11-01-2016, 12:30
Yolladım Özelden :)
Yolladım Özelden :)
Ben de bi iletişim pm alabilir miyim temmuzda düğün var aklımda olsun :)
biz geçen yaz "asfor ve arus" var orada yemekli düğün yapmıştık. büyük olan salon hangisi tam bilmiyorum ama baya güzeldi, pursaklar da protokol yolu üstünde gayet güzel ve şık bir yer. bir araştırın alternatif olur en azından.
Kartal3urak
11-01-2016, 16:54
Ben de bi iletişim pm alabilir miyim temmuzda düğün var aklımda olsun :)
Gönderdim.. Gelin buketi gelin arabası süsleme vs de sıkıntı yapmayın hallederiz
CasabLanca
13-01-2016, 00:28
Hatırlayanlar olur Ankara kahvaltı buluşmamızı orda gerçekleştirmiştik, işletme tamamen özel ve benim nazarımda profesyonel. Hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum ekip senelerdir bu işlerde uzman kişiler