Orijinalini görmek için tıklayınız : 2017 Model Honda s2000
uluckaban
10-01-2016, 21:49
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2017-model-honda-s2000-261909567/detay)
Evet arkadaşlar ben çekirdeği hazırladım yorumları bekliyorum :D Fotoğraftaki araç nsx olsada açıklama manidar yorumlarınıza sunuyorum. Muhtemelen alttaki linkte yazan habere istinaden açılan bir ilan :D
http://otomobil.haber3.com/honda-2017de-350-bgden-guclu-bir-s2000-uretebilir-haberi-41245.htm
Canselmo
10-01-2016, 21:52
Önden sıramı alıyorum , ekstra kola isteyen var mı ?
Canselmo
10-01-2016, 21:54
Şaka maka 150.000 tl olmuş s2000 ler dalgamı geçiyorlar yoksa alan satan var mı bu fiyatlara
uluckaban
10-01-2016, 21:55
Aramızdan birisi değilse ben birşey bilmiyorum :D
Büyük boy çerez kola ve bilimum atıştırmalıkla beklemedeyim :D
Abi ne diyebilcen bu millete
HondatugraL
10-01-2016, 21:57
Bencede haklı s2k yı bu paraya koyanlar neyın kafasını yaşıyorlar. Harbiden o parayada alan varsa yanı kımse kım ama ağır enayi kusura bakmayın
uluckaban
10-01-2016, 21:58
Bencede haklı s2k yı bu paraya koyanlar neyın kafasını yaşıyorlar. Harbiden o parayada alan varsa yanı kımse kım ama ağır enayi kusura bakmayın
deme öyle deme aramızda çok varlar :hihih:
Shadow_Dancer
10-01-2016, 22:00
Ergen detected..
Hadi çıkartın şimdi tapuları beyler :D
Niye garipsediniz ki S2K için çocuğumu keserim diyen arkadaş vardı forumda piyasanın böyle isyanlara ihtiyacı var :D
exvitermini
10-01-2016, 22:04
yav he he diyesim geldi
Ketçap mayonez de olsun mu ?
b.ustaoglu
10-01-2016, 22:12
adam haklı ama gerçektende :D 150bin nedir arkadaş. bugün sıfır km premium d segment araç satın alınıyo o paraya
Ohoo beyler s.a Yok mu ucuza s2000 :S
Orijinali, bilinçli ellerde saklananı güzel de, sıkıntılısı biraz şey. Ney?
Yukarıdaki dediğim bilinçli sahiplerini ayrı tutuyorum ve üzülerek söylüyorum ki, S2000 parayı bulan torbacı arabası şu Zaman'da. 2. si de scirocco. Fazlası var, azı yok.
ogunozcan
10-01-2016, 22:34
hırs yapmıs abım ılan acmış artık:D
s2000 Türkiye'den başka bir ülkede bu kadar prim yapmamıştır herhalde. Yazın 200 000 Tl yi görürüz :D
ogunozcan
10-01-2016, 22:54
Daha neler cikar kimbilor sole 20k da falan olsa :)
Sti_Ozan
10-01-2016, 22:57
O fiyat,suanda isim yapmis bi cok s2000 den daha ucuz. Sacma sapan bi piyasamiz var zaten. Buda gelsinde ortalik şenlensin. 2009 model s2000 2017 sinden daha pahali :D arabayi satarkende derler artik "bu efsane kasa yav,koleksiyonluk bu. Bununla u.t sifir cizdi,harun yanladi. Daha cok ederde biz herkes binsin diye ucuza veriyoruz" :D :D
O paraya man s2000 alır ticaretime bakarım ��
Honda hastası olsakta daha o kadar aklımızı kaybetmedik :))
Birkaç gün önce BY sarı s2000 satıldı sanırım dediğin fiyatlara
ooo s2bin alırım bı dal:D
individual
10-01-2016, 23:09
150.000Tl satılıyor valla.
Tmm bir malın fiyatını satıcısı belirler serbest piyasa ama bu kadar edermi tartışılır valla
http://i.hizliresim.com/PPnlM9.jpg (http://hizliresim.com/PPnlM9)
Burak Demirci
10-01-2016, 23:16
pıyasa böyle talep cok araba az sıfır arabada alırsın başka arabada alırsın evde alırsınama ıllede s2000 dıyen adama aldıramazsın başka araç hem fıyat hakkında yorum yapmak kimseye düşmez tüm arabaların pıyasası cok arttı bir bu araba değil yanı
Kendimiz artırdık kendi insanımız diyelim . Millet hava olsun şekil olsun diye türlü borçlara girip belki de bir inat uğruna araç sahibi oldular .
Bu o arabaya biniyorsa benim neyim eksik ben de binerim ulan mantığı yaktı yıktı ortalığı . Sadece birkaç kişi değil çoğunluk hastırı çekseydi şimdi yine 70 80 lerde seyrediyordu piyasa :) s2000 için değil sadece diğer tüm Araçlar içinde .
Cidden çok anormal bir milletiz . Sırf şu ikinci el araçların piyasasının yükselmesinden bile anlayabiliriz bizden bir şey olmayacağını . Ben de sıfır araç aldım aldığım fiyattan koydum ilana ve zaten pazarlık payıydı derken zararına vericem . Millet milleti öpme derdinde
Buna RX-8 i de ekleyin ilanlarda hemen hemen 15 tane var ise şimdi 23 30 tane ilan açıldı. Düşük km vs Rx-8 in sükse yaptığı zamanda buğra arkadaşımızın araçı tanıttıktan sonra tavan yaptı. Hemen millet elden çıkarma havasına girdi. Piyasa acayip deli paralar dönüyor :)
2017 ye kadar 1000 sayfayi bulur bu konu. Çekirdek üreticileri iyi prim yapar bu konu varken.
Piyasasını geçtim pert oldukça değerlenen nadir modellerden :D
RedELite
11-01-2016, 08:15
Yukarıdaki dediğim bilinçli sahiplerini ayrı tutuyorum ve üzülerek söylüyorum ki, S2000 parayı bulan torbacı arabası şu Zaman'da. 2. si de scirocco. Fazlası var, azı yok.
Kardesim yazdıgın yorumun Altına imzamı atıyorum.. Kağıthane'de yaşıyorum Kagıthane'de Uyusturucu Vakası maalesef haddinden fazla. Şahinde Torba tutanlar parayı bulunca, Seat Leon'a geçti. Bu Şerefsizler parayı biraz daha bulunca Sciroccoya geçti, Biraz daha bulunca S2000'e geçti.. Yani Gerçektende Şuan S2000 ve Scirocco Torbacı Arabası..
Hatta Başıma söyle bişey geldi ; Kağıthane İdare yolunda İSKİ Genel müdürlügü var. Önünde Asayiş ve trafik ortak çevirmesi var Pazar günü güpe gündüz Sanırım Uyusturucu arıyorlardı. Önümde bi tane yapılı Scirocco gidiyordu Adamlar yola atlayıp onu çevirdiler bana geç devam et dediler.
Konu içeriğine gelirsek 150.000 TL'ye 3.20D Cabrio alırım hiç degilse Mazotlu Az yakar Çok kaçar :D
bence işin komik yanı o fiyatlara satılması değilde belli bir s2000 grubu var alıyorlar piyasadaki s2000 leri biraz cila boya bir kaç yerde şunun için boyattım bunun için boyattım kelimeleri ondan sonra toplu olarak satışa sunup 10-20 k üstü iteliyorlar. yoksa araç şahane duruyor ve cidden tutuluyor fiyata takılmayın takılacaksanız gariban mercedesi tofaşa takılın 14-15 bin TL lere çıktı ve 1.4 honda ların 15 e alıcı bulamazken 22 ye vermemelerine takılın
yenisi cıkınca eskisini alırız beklemedeyim :)
GuneyOnur
11-01-2016, 08:31
Reserved.Type-R konusu gibi değerlenir burası.
ogunozcan
11-01-2016, 08:32
arkadaşlar bence bosuna kendınızı yormayın bu paralara catır catır araclar satılıyor. ea satıldı 140 a by satıldı veya satılcak 150 ye ıkı gun sonra o bu su satılır o paralara yanı bı sekılde parası olan alır sonucta zaten pıyasada az olan bı arac sonucta gıdıp adamlar 96 is e eger 20 bın ısterse adamlar s2k ya da gıdıp 150 ıster.
ogunozcan
11-01-2016, 08:35
bu arada ılan acan arkadas dayanamayıp ılanı kapatmıs:D
bu arada 200 K ya S2000 var beyler ilgilenen olursa sarı 2009 :D
Valla ben bu arabaların bu kadar piyasa yapmasındaki sebebi yeni gelen otomobillerin eskileri kadar hissiyatlı ve performanslı olmadığından dolayı olduğunu düşünüyorum . Yeni mobel atarlı birşey almak istiyorsan en kötü 70-80 bini gözden çıkartmak zorunda kalıyorsun . Çoğu insanda o kadar alım gücü de olmadığı için Vti-Gti- E36 lar aklınıza ne geliyorsa uçtu gitti fiyatlar bunları gören S200 typer sahipleride uzadı gitti :D
yeni s2000 çıkınca eskisi ucuzlar alırız diyen arkadaşlar haklısınız :)
yeni s2000 çıkınca eskisi ucuzlar alırız diyen arkadaşlar haklısınız :)
fn2 çıktı ep3 ucuzladı mı ? :) Benim typer 50 küsürlere gitmiş samsuna :)
vtecburac
11-01-2016, 09:17
Millet vtec 2 leri satiyor 45binliraya kimse burda onu tartismiyor s2000i tartisiyor
piyasası yükselmeyen araba var beyler.takıldınız bi hondaya. 350z ler 60-70 iken 100 lerin üstüne çıktı.c6 lar 200 leri gördü.tanıdıgım birisi sattığı c6 yı 10 bin üstüne teklif ediyo geri almak için adam vermiyor.106 lar 25 leri geçti. rs ler hakeza. biraz objektif olun.her arabanın piyasası yükseldi.oyüzden boşuna atıp tutmayın burda. ülkenin gerçeği bu ;) yalnız bildiğim kadarıyla s2000 grubunun bi başkanı var en çokta o yükseltiyo piyasayı, şivo mudur nedir :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
vtecburac
11-01-2016, 09:21
S2000 binicileri hemen hemen herkes birbirini taniyor ama ben hic torbaciya rastlamadim senin bildigin biri varsa soyle bizde taniyalim konuyu biraz acsana bakalim sen mi torbacisin bizmi bakalim
Rakamlara bu kadar edermi şaşırmışlar ya kim kime zorla satıyor alanda var satanda adam hesap kitap yapmaz kafasına koymuştur hayalidir 150 de verir 180 de serbest piyasa arkadaşlar...
2006 sarı spoon s2000 satılık 200000 tl isteyen varsa ulaşabilir
34tb9544
11-01-2016, 09:43
Torbacidan s2000 alirim bi dal ��
yav yeter ya kimsenin piyasa yükseltiği yok, aksine sosyal medya da yayınlanan kazalı fotoğraflar düşürmesi lazım aksine. kaldı ki biz bile s2k kullanıcaları olarak bu durumlardan rahatsısız. herşeyden öte zevkimizin bile sefasını kuramıyoruz. herkes bi alemde ! yok pahalı yok şöyle vs... bugün elbette bir s2k alıcısı olmak gerekten çok zor bu da bence s2k sahiplerini suçlayacağınıza, ülke ekonomisini suçlayın. Bugün s2k sanmayın ki bir lambo, bir ferrari,bi porsche ! bugün benzin fiyatları,vergisi,bakımı,kaskosu bugünün türkiye sinde ciddi paralar ve bundan dolayı bu segment araçlara binilemediği için değerli, superspor arabalara en yakın araba, bugün s2k yerine kıyaslayabileceğiniz bir araba en yakın ben düşünüyorum bulamıyorum ? kendi şahsımcada bi porsche alsanız sanırım yıllık gideri 40K civarında olur. Eee bunu verebilecek standart yaşamında 100 kişiden kaç kişi verebilir ? 5-10 kişi. Hala en yenisi 7 yaşındaki arabaları konuşur olmuşuz, bugün o dediğim şeyler düşsün, s2k ya bakmazsınız bile, saygılarımla
torbacı, apaçi benzetmelerine gelince de, dostum bugün emin ol altına bir tane bu arabalardan versem, veya da binsen sanırım ailenden daha çok değer verirsin. bugün kimse kızmasın bu forumda olan çoğu insan arabacı tayfası olarak takılıyor. her arabacının içinde de APAÇiLİK vardır. bu arabalara benzetmeleri de yok bagcılar, esenler benzetmesi yapmazsanız sevinirim, eger sen cok prezantable veya cok elit bir kişiysen o zaman üst segment arabalara bin konuş ! Bu ülkede herkes bütçesine göre konuşuyor. Bizim kendi bir aile grubumuz var evet adı da #s200clubturkey ! burda 20 yaşından 40 yaşına kadar insanlar var, kimisi tecrubelı kimisi cahil kimisi ticaretinde vsvs. onun için eksikliklerimiz olabilir. Torbacı dediğin insanların hangi şartlarda yaşadığını bilmeden konuşma derim ! herkes beni de sevmek zorunda değil senide ama saygı göstermek zorunda,
LnchCntrl
11-01-2016, 09:54
hastalık gibi bişe çocuğumu keserim s2k için...
250 sayfa garantisi veriyorum.
ogunozcan
11-01-2016, 09:54
o yeeeee işte beklenen teklif
yav yeter ya kimsenin piyasa yükseltiği yok, aksine sosyal medya da yayınlanan kazalı fotoğraflar düşürmesi lazım aksine. kaldı ki biz bile s2k kullanıcaları olarak bu durumlardan rahatsısız. herşeyden öte zevkimizin bile sefasını kuramıyoruz. herkes bi alemde ! yok pahalı yok şöyle vs... bugün elbette bir s2k alıcısı olmak gerekten çok zor bu da bence s2k sahiplerini suçlayacağınıza, ülke ekonomisini suçlayın. Bugün s2k sanmayın ki bir lambo, bir ferrari,bi porsche ! bugün benzin fiyatları,vergisi,bakımı,kaskosu bugünün türkiye sinde ciddi paralar ve bundan dolayı bu segment araçlara binilemediği için değerli, superspor arabalara en yakın araba, bugün s2k yerine kıyaslayabileceğiniz bir araba en yakın ben düşünüyorum bulamıyorum ? kendi şahsımcada bi porsche alsanız sanırım yıllık gideri 40K civarında olur. Eee bunu verebilecek standart yaşamında 100 kişiden kaç kişi verebilir ? 5-10 kişi. Hala en yenisi 7 yaşındaki arabaları konuşur olmuşuz, bugün o dediğim şeyler düşsün, s2k ya bakmazsınız bile, saygılarımla
saygı bızden :D
torbacı, apaçi benzetmelerine gelince de, dostum bugün emin ol altına bir tane bu arabalardan versem, veya da binsen sanırım ailenden daha çok değer verirsin. bugün kimse kızmasın bu forumda olan çoğu insan arabacı tayfası olarak takılıyor. her arabacının içinde de APAÇiLİK vardır. bu arabalara benzetmeleri de yok bagcılar, esenler benzetmesi yapmazsanız sevinirim, eger sen cok prezantable veya cok elit bir kişiysen o zaman üst segment arabalara bin konuş ! Bu ülkede herkes bütçesine göre konuşuyor. Bizim kendi bir aile grubumuz var evet adı da #s200clubturkey ! burda 20 yaşından 40 yaşına kadar insanlar var, kimisi tecrubelı kimisi cahil kimisi ticaretinde vsvs. onun için eksikliklerimiz olabilir. Torbacı dediğin insanların hangi şartlarda yaşadığını bilmeden konuşma derim ! herkes beni de sevmek zorunda değil senide ama saygı göstermek zorunda,
adana merkez patlıyor herkezzzzz :D
Birazdan bazı arkadaşlarımızın katkılarıyla zengin fakir don kilot muhabbeti çıkabilir :).
Konuyu açıp kaçıyorlar ya sonra birbirine düşüyor millet :).
106 gti 25-30 liralara çıktı kimsenin bir şey dediği yok ama konu honda oluncaaaaa gardaaaş işin rengi değişiyor :D
Dm mi atalım cepten mi ulaşaım duman la mı ? ben 199000 gibi düşünüyorum uygunsa görüşelim lütfen BEB bey
uluckaban
11-01-2016, 10:29
ekran görüntüsü alan varsa paylaşabilir mi ilan gümledi :D
Otto_Skorzeny
11-01-2016, 10:32
hibrit diyo, yemişim öyle s2000i
Guzel ulkemde piyasa alt ust.Bulgaristan komsu ulkemiz aramizda sadece 1 km lik kapi kule sinir kapisi var.2007 vsa li 12.400 km de bir s2k e 38 bin tl ye sahip olabiliyosunuz :(
http://i.hizliresim.com/GoPX26.png
S2k'e binen bir daha vazgeçemiyormuş fiyat sürekli tavan.
Draniela
11-01-2016, 10:49
Zamanında ev falan alana kadar 60 binden 6 tane s2000 alsaydık şimdi köşeyi dönmüştük :D
huseyinturk
11-01-2016, 10:52
O paraya man s2000 alır ticaretime bakarım ��
Honda hastası olsakta daha o kadar aklımızı kaybetmedik :))
hahaa :D :D
Bak bu temiz hem kırmızı hemde 65000e
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-otobus-cok-temiz-s2000-orjinal-257689524/detay)
Buda basılmışı
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-otobus-caner-tir-pazarindan-satilik-1997-mod-s2000-man-261346866/detay)
Guzel ulkemde piyasa alt ust.Bulgaristan komsu ulkemiz aramizda sadece 1 km lik kapi kule sinir kapisi var.2007 vsa li 12.400 km de bir s2k e 38 bin tl ye sahip olabiliyosunuz :(
Banane kazalıdır o belki hacizi vardır :( .Türkiyemin asfaltı reklamı sürücüleri başka , onların kullanmadığı arabayı napayım banane hem 150 bin olmazsa bakmaya bile değmez :(
torbaci kelimesi pek hoş olmamis. 2011 12 de tv varken onlarca s2k sahibi ile tanistim hic torbaci gormedim, hepsi de efendi adamlar. hatta ben disardan biraz elit olduklarini dusunmustum ama adamlarla ayni masaya oturunca yanildigimi hissettim. elbette gun gectikce , arabalar el degistirdikce kullananlarin profili degisiyordur ama bireysel "malliklari" genele baglamayalim.
s2k dan daha kupon bir araci ilan vermis biri olarak, satici fiyati belirler. sen a da desen b de desen o belirler. satmak isteyen fiyat kirar , istemeyen kirmaz. burda her allahin gunu cigirtkanlik yapmak bana yersiz geliyor. genel itibariyle s2k degil tum piyasa ucmus durumda. ama is alici da bitiyor. almayin kardesim. bana da onlarca kisi mesaj atiyor fiyatla ilgili. arkadasim, clionun fullu olmus 70 kagit, git ona bin diyorum o halde. bu tarz spor arabalara sahip olmak kolay degil, temizini bulmasi da idamesi de guc. bu yuzden farkli ve yeni modellerle fiyat karsilastirmalari da gereksiz oluyor...
Hiç yorum yapmıcam :D
Aracım 12.000 km de 300.000 Tl verseniz satmam :)
34tb9544
11-01-2016, 11:43
Yeni bi ilan daha dusmus HAYALLERİMİ SATİYORUM diye hahahaha ya bi araba bu kadar mi dert olur
34tb9544
11-01-2016, 11:45
Sizde mi bizim gibi torbacisiniz abi ***** s2k sahipleri olarak torba tutuyoruz siz mali kimden aliyosunuz acaba
Kimse kimseye saygı göstermek zorunda değil, saygı denilen şey öyle herkese gösterilmez; saygı kazanılır. Söylediklerinle, yaptıklarınla, hayat biçiminle, dünya görüşün ile saygı kazanılır. Bir adama sırf benden önce doğdu diye saygı göstermem.
Ben ilk postumda her S2000'e binen torbacı mı dedim, hayır. Hatta bilinçli sahiplerini ayrı tutuyorum dedim, bilinçli kullanıcı iseniz siz neden üstünüze alındınız? Bugün nasıl ki Opel Tigra çoğu milletin gözünde ne olarak biliniyorsa, benim ve tanıdığım bir çok kişinin gözünde S2000 bu.
İkincisi, arabacı değilim; bu terimden de nefret ederim. Arabalara karşı olan genel eğilimi, sıradan insanlardan daha fazla bir insanım. Ve keşke o arabalardan bir tanesini versen de, verdiğin gibi evsizlerin ısınması için ateşe verip sana ne kadar yanıldığı göstersem. Dünya üzerinde hiç bir maddi değer yok ki, ailemden fazla değer vereyim. Benim gözümde araba sadece arabadır. Bir arabaya, haddinden fazla, taparcasına değer vermek bana her zaman komik gelmiştir. Araba lan bu işte, yeri geldiğinde sokak kenarına bıraktığın büyük bir metal yığını. Sen parana hükmet, paran sana değil. Bir sonraki sahibi için almadın, kendin için aldın arabayı. Bin, gez, dolaş. Ayrıca eklemek isterim ki, içimde apaçilik de yok; ancak siz de varsa onu bilemem.
Yazdığınız tek cümle ile de zihniyetinizi çok kadar güzel ele vermişsiniz, işte siz ve sizin gibi düşünenler, insanlara entellektüel ve kültürel birikimleri, hayat görüşleri, söyledikleri, yaptıklarına değil, bindiği arabalara göre değer verenler yüzünden bu ülkede bu şekilde yaşıyoruz. Çünkü sizin gözünüzde, metrobüse binen adam ya da alt segment araçlara binen elit, adam saygı duyulacak, "prezantabl" ya da herhangi bir birikimi olan adam değildir, olamaz.
Ama çok büyük şekilde yanılıyorsunuz, ben burada 150.000 TL ile S2000 almak yerine Sprinter alıp ekmeğine bakan adam tanıyorum, ben burada 4 yabancı dil bilipte metrobüsle işe giden adam biliyorum, ben yine burada şirket arabası ile Dacia Lodgy ile işinde gücünde adam biliyorum, ki hepsi saygı duyulacak nadide insanlar.
İşi sidik yarışına çevirmeyeceğim, ama emin ol o çok güzel arabalarınızdan bir tane alacak param var ama önceliklerim farklı. (http://www.docs.sasg.ed.ac.uk/fees/taught_2016-2017.cfm?sorter=Programme_Name)
Unutmadan, inşallah o 150.000 TL'lik kabe örtüsü kıvamında değer verdiğiniz araçlarınızın kasko primini de 150.000'den yatırıyorsunuzdur; çünkü Allah korusun arabanıza birşey olduğu zaman kaskonun elinize vereceği miktar, tam olarak şu.
(http://i63.tinypic.com/mtti50.png)
Şu aile meselesine de bitiyorum, ne kadar da kolay kullanıyorsunuz böyle kelimeleri. Aile dediğin, uğruna herşeyi göze alacağın insanlardan oluşur. Sen o "aile"nde ki kaç kişi herşeyi göze alabilirsin?
Not: TEKRAR SÖYLÜYORUM, kendini bilen, tanısam saygı duyacağım kişiler tenzih dışıdır. "Arabacı" arkadaşlar sonuna kar üstüne alınabilir ama.
Sinan'S2k
11-01-2016, 12:06
S2000'ini sevenler belli oluyor :)
Tolga abi, heralde 10 kere sordum Şafak abiye :)
Teyit ettiğin için sağol, senden duymuş oldum:D
400 ? :D
Boşversenize beyler ne 150k'ya s2000 i piyasayı yükselten bi iki tane arkadaş var işleri sadece instagram yada facebook hesaplarında arabalarını paylaşmak başka fotografı olmayan +1000 ve üzeri takipçisi olan arkadaşlar (takip edenlerde arabayı takip ediyor) cafede çay içerken aynı kareye arabayıda sığdıran kişiler bu arkadaşlar yüzünden bu aracın piyasaı bukadar arttı beni forumun çoğu kişi tanır bende s2000e bindim 2013 yılında ama bunlar gibi kar amaçlı bakmadım yada reklamını yapıp piyasayı yükseltmedim binip hevesimi alınca,istekli bi arakdaşıma sattım oda bindi hevesini aldı ve sattı
hiç birimiz alalım v3 takalım iki prof foto çekip +30bin karla ilana koyalım demedik
şimdi 2. araç olarak 350z ye biniyorum sosyal medyada fotoları yok piyasa aracı değil her kavşakta yanlamıyorum keyif amaçlı biniyorum sadece semtimden tanıyanlar bilir ve satmaya karar verdiğimdede +30bin kar koyup satmayacağım hakkı neyse o
Şimdi bi iki tip kalkıpta demesin mal onların kardeşim isteyen istediği fiyata satar bunu yapmak ticaret değil simsarlıktır
demek istediğim 150binlere falan inanmayın piyasayı yükseltmek amaçlı yapılan manipülasyonlar bunlar
Kimse kimseye saygı göstermek zorunda değil, saygı denilen şey öyle herkese gösterilmez; saygı kazanılır. Söylediklerinle, yaptıklarınla, hayat biçiminle, dünya görüşün ile saygı kazanılır. Bir adama sırf benden önce doğdu diye saygı göstermem.
Ben ilk postumda her S2000'e binen torbacı mı dedim, hayır. Hatta bilinçli sahiplerini ayrı tutuyorum dedim, bilinçli kullanıcı iseniz siz neden üstünüze alındınız? Bugün nasıl ki Opel Tigra çoğu milletin gözünde ne olarak biliniyorsa, benim ve tanıdığım bir çok kişinin gözünde S2000 bu.
İkincisi, arabacı değilim; bu terimden de nefret ederim. Arabalara karşı olan genel eğilimi, sıradan insanlardan daha fazla bir insanım. Ve keşke o arabalardan bir tanesini versen de, verdiğin gibi evsizlerin ısınması için ateşe verip sana ne kadar yanıldığı göstersem. Dünya üzerinde hiç bir maddi değer yok ki, ailemden fazla değer vereyim. Benim gözümde araba sadece arabadır. Bir arabaya, haddinden fazla, taparcasına değer vermek bana her zaman komik gelmiştir. Araba lan bu işte, yeri geldiğinde sokak kenarına bıraktığın büyük bir metal yığını. Sen parana hükmet, paran sana değil. Bir sonraki sahibi için almadın, kendin için aldın arabayı. Bin, gez, dolaş. Ayrıca eklemek isterim ki, içimde apaçilik de yok; ancak siz de varsa onu bilemem.
Yazdığınız tek cümle ile de zihniyetinizi çok kadar güzel ele vermişsiniz, işte siz ve sizin gibi düşünenler, insanlara entellektüel ve kültürel birikimleri, hayat görüşleri, söyledikleri, yaptıklarına değil, bindiği arabalara göre değer verenler yüzünden bu ülkede bu şekilde yaşıyoruz. Çünkü sizin gözünüzde, metrobüse binen adam ya da alt segment araçlara binen elit, adam saygı duyulacak, "prezantabl" ya da herhangi bir birikimi olan adam değildir, olamaz.
Ama çok büyük şekilde yanılıyorsunuz, ben burada 150.000 TL ile S2000 almak yerine Sprinter alıp ekmeğine bakan adam tanıyorum, ben burada 4 yabancı dil bilipte metrobüsle işe giden adam biliyorum, ben yine burada şirket arabası ile Dacia Lodgy ile işinde gücünde adam biliyorum, ki hepsi saygı duyulacak nadide insanlar.
İşi sidik yarışına çevirmeyeceğim, ama emin ol o çok güzel arabalarınızdan bir tane alacak param var ama önceliklerim farklı. (http://www.docs.sasg.ed.ac.uk/fees/taught_2016-2017.cfm?sorter=Programme_Name)
Unutmadan, inşallah o 150.000 TL'lik kabe örtüsü kıvamında değer verdiğiniz araçlarınızın kasko primini de 150.000'den yatırıyorsunuzdur; çünkü Allah korusun arabanıza birşey olduğu zaman kaskonun elinize vereceği miktar, tam olarak şu.
(http://i63.tinypic.com/mtti50.png)
Şu aile meselesine de bitiyorum, ne kadar da kolay kullanıyorsunuz böyle kelimeleri. Aile dediğin, uğruna herşeyi göze alacağın insanlardan oluşur. Sen o "aile"nde ki kaç kişi herşeyi göze alabilirsin?
Not: TEKRAR SÖYLÜYORUM, kendini bilen, tanısam saygı duyacağım kişiler tenzih dışıdır. "Arabacı" arkadaşlar sonuna kar üstüne alınabilir ama.
benim 3 satır da anlatmak istediğimi, 20 satır da anlatamadınız galiba ! saygı yaşla,parayla olmaz öncelikle bunu bilin, milletin bindiği arabaları keyif aldığı seyleri o zaman yargılama gibi sorununuz olmalı, bırakın o zaman keyfimizi sürelim, değerinin üzerinde olmasının sebeplerini yazdım, eğer dikkatli okursanız algılarsınız, şuan da bile boş bir muhabbet yapıyorsunuz, sizin hangi konuda sıkıntınız varsa ona yorum yapayım? etik kuralları insanların değer yargılarını ölçen şeylerle yargılamıyoruz zaten. ya siz benim ne anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz ya da anlatmak istediğiniz şeyi anlatamıyoruz. bizim para pulla işimiz yok size ben fiyat söledim mi yukarda ki yazımda ? fiyat ı belirleyen insanlara cevap verirseniz daha akılcı bir yorum yapmış olursunuz, umarım istediğiniz araçlarınızı istediğiniz fiyatlara alırsınız...
s2000'ni parası olsada almayacak ama fiyatlarını dert edicek, yorum yapacak ne kadar çok kişi varmış :D
zaten iyi arabalara binenler takip ediyorsanız satmıyor araçlarını dikkat ederseniz, fiyatlar şundan kaynaklı diye tahmin ediyorum alt segment (2000 model den, 2005 e kadar olan, aramızda veya forumda olan arkadaşlar yanlış anlamasın) bu modeller daha ucuz olduğu için 150K lık arabalara istinaden, 90-100K doğal olarak, insanlar da diyor ki vsasız 2005 model bu para ediyorsa ben de böle bi para isityorum dan kaynaklı, ben de kendime göre temiz bir araç a biniyorum piyasa daki fiyatlandırmaya göre sanırım 130K eder ama kendi kendi bakıyorum etmez, kendimi kandırmama gerek yok, ama satmaya kalksam herhalde isterim, sizde istersiniz, insan kendini bu konu da aşamaz diye düşünemiyorum, 90K ya aldığım bir araba, şuan ortalama bu fiyatı kim yukseltıyorsa bilmiyorum, yukselmesının sebeplerı bence ulke den kaynaklı.90K ya vermem diye dusunuyorum sanırım sizde vermezsınız,
sanırım apaçi olmak insan çok :D
150.000 i spor araba için gözden cıkarsam alacağım son araba s2000 olur az daha ekleyip corvette c6 alırım
S2000'ini sevenler belli oluyor :)
abi ya km ile doğru orantılı mı bu fiyatlar :D
Zamanında ev falan alana kadar 60 binden 6 tane s2000 alsaydık şimdi köşeyi dönmüştük :D
mantıklı bir haraket olurmuş :D
Sinan'S2k
11-01-2016, 12:55
tolga abi, heralde 10 kere sordum Şafak abiye :)
teyit ettiğin için sağol, senden duymuş oldum:d
400 ? :d
450 450 :d
Pardon google translate filan mı kullanıyorsunuz ?
34tb9544
11-01-2016, 12:59
Janti olmus 7 bin tavani olmus 5 bin jantina 1 milyar hardttopuna 2 milyar istendigi zamanlari biliyorum 26 ya yatak sarmislari ilandaydi niye artiriyosunuz sizin yuzunuzden s2000 e binemiyoruz ben ariyorum 2009 varsa alirim guzel fiyata
Sinan'S2k
11-01-2016, 12:59
abi ya km ile doğru orantılı mı bu fiyatlar :D
Tolga abi satmayacağı için o fiyat. Onun evladı o :) Aynı benimki gibi :)
Janti olmus 7 bin tavani olmus 5 bin jantina 1 milyar hardttopuna 2 milyar istendigi zamanlari biliyorum 26 ya yatak sarmislari ilandaydi niye artiriyosunuz sizin yuzunuzden s2000 e binemiyoruz ben ariyorum 2009 varsa alirim guzel fiyata
jant honda bayi fiyatı bugün 9850 TL (kdv dahil) :D
Konu bir arkadaşın gırgır maksatıyla ilan vererek paylaşmasıydı şimdi yine saçma sebepten dolayı,bazı arkadaşların egolarını tatmin ederek ilerlemeye devam ediyor.
Sanırım yabancı uyruklusunuz ve Google Translate kullanarak S2000 Türkiye piyasası hakkında yorum yapmaya çalışıyorsunuz. Çünkü konuşabilseniz, çok şeyler anlatacaksanız bu çok açık.
How much is a es-two-thousand in your country? My kayınço has the same car, he says it's very cheap in there.
Pardon google translate filan mı kullanıyorsunuz ?
ne alaka R ?
Sanırım yabancı uyruklusunuz ve Google Translate kullanarak S2000 Türkiye piyasası hakkında yorum yapmaya çalışıyorsunuz. Çünkü konuşabilseniz, çok şeyler anlatacaksanız bu çok açık.
How much is a es-two-thousand in your country? My kayınço has the same car, he says it's very cheap in there.
KKTC benim profilimde yazmıyor ? Siz önce KKTC nereye bağlı olduğunu öğrenin, Sensin :D
34tb9544
11-01-2016, 13:04
Sen istiyor sikibin verecek 100 milyar sen istiyor temiz sikibin verecek cok para
translate değil telefondan yazıyor muhtemelen otomatik düzeltme yapıyor.
eee bırakta yapayım TR ye bağlı 2 tane S2k ya biniyorum, bırakta TR S2K piyasasında yapayım :D, yani olmayanlar yapıyorda benim yapmam ayıp olmaz dimi ?
tolga abi bence açık arttırma yapıyor fiyatı yükseltiyor cidden :D keşke herkes tolga abi gibi olsa
Varr buu:) kimse almasa piyasa böyle olmazdi beyler acik olalim. Öyle bi ihtimal olmadigina göre alan razi satan razi olayi devam edecek.. Forumdan suraya yazanlardan herhangi biri 90 liraya 30 binde s2000 alsa,eminim ertesi gün ilan acar 130a.
ogunozcan
11-01-2016, 13:09
svnsngl abi birini bana versene:D
para çokomel para çokomeeel paraa çokomeeeeel
translate değil telefondan yazıyor muhtemelen otomatik düzeltme yapıyor.
dilim döndüğünce anlatıyorum ama sanırım istanbul boğazından geçip çanakkale boğazından KKTC ye gidene kadar değişiyor ne yapayım abi :D
34tb9544
11-01-2016, 13:12
Unal turan binmeseydi satmayi dusunmezdim unal bindi diye satilabilir ama binen torbaci gormedim hangi torbaciysa zevkli adammis
Varr buu:) kimse almasa piyasa böyle olmazdi beyler acik olalim. Öyle bi ihtimal olmadigina göre alan razi satan razi olayi devam edecek.. Forumdan suraya yazanlardan herhangi biri 90 liraya 30 binde s2000 alsa,eminim ertesi gün ilan acar 130a.
bende onu sölüyorum hangi Türk insanı yapar ya bunu 90 ana al , 90 ana ver, bırakın güldürmeyin ya :D , haklısın dostum
Açarsam en adi o.çocuğuyum :) . Allahın verdiği nimetle paramızı kazanıp araba alıyoruz hevesimiz geçiyor satıyoruz . Kendi işimiz gücümüz var ona göre hareket ediyoruz , cebime iki kuruş fazla girecek diye simsarlık yapamam kardeşim.
Eski fiyatları olsaydı alırdım biliyorsun almak istediğim araçlardan birisi . Şu piyasada bu fiyatlarla almak kendime göre enayilik zamanında E60 M5 fiyatı şimdi s2000 parası :).
Dediğin gibi millet alıyor ki hala artarak devam ediyor fiyatları alanlar da kabahat satanlar da değil. Sadece s2000 için değil zaten bu mevzu her arabanın fiyatı haddinden fazla pahalı . Allah millet olarak düzelmek nasip eder inşallah.
ogunozcan
11-01-2016, 13:13
bu ılanı acan arkadasa ıyı msj attık sonrasında saolsun kotulemek ıcın yapmadıgını anlatmıs :) kendısıde motor surucusymus ama sikibin sevıyomus ondan ole yapmıs
RedELite
11-01-2016, 13:16
Abi hakikatten İstanbul / Kağıthane ve Alibeyköy'de torbacıların Arabası hatta 3 tane var Benim bildigim 1'i kırmızı 2 tanesi siyah 3 üde torbacı :) Eskiden Leonlara biniyorlardı Parayı bulunca scirocco ve s2000'e geçtiler :)
Valla 84.000 TL'ye sıfır İ30 Aldım Bu paraylada s2000'de alırdım sciroccoda alırdım Cooper S Cabrio'da alırdım ama benzinine ve bakımlarına dayanamayacagım arabaya para Baglamak istemedim :)
KKTC benim profilimde yazmıyor ? Siz önce KKTC nereye bağlı olduğunu öğrenin, Sensin :D
KKTC'de Türkçe konuşuluyor, kendilerine ait bir dilleri yok. Sadece ait kendi şiveleri vardır.
Örn: "Gardaşcım s2000'nin içine araba alın? Elimde buz gibin bir fiestacık vardır"
kktc'de türkçe konuşuluyor, kendilerine ait bir dilleri yok. Sadece ait kendi şiveleri vardır.
Örn: "gardaşcım s2000'nin içine araba alın? Elimde buz gibin bir fiestacık vardır"
sensİn :d,
34tb9544
11-01-2016, 13:21
BU ARABA NASİL 130 etsin v3 bile yok allah askina
http://i.hizliresim.com/nLjd2V.jpg (http://hizliresim.com/nLjd2V)
Açarsam en adi o.çocuğuyum :) . Allahın verdiği nimetle paramızı kazanıp araba alıyoruz hevesimiz geçiyor satıyoruz . Kendi işimiz gücümüz var ona göre hareket ediyoruz , cebime iki kuruş fazla girecek diye simsarlık yapamam kardeşim.
Eski fiyatları olsaydı alırdım biliyorsun almak istediğim araçlardan birisi . Şu piyasada bu fiyatlarla almak kendime göre enayilik zamanında E60 M5 fiyatı şimdi s2000 parası :).
Dediğin gibi millet alıyor ki hala artarak devam ediyor fiyatları alanlar da kabahat satanlar da değil. Sadece s2000 için değil zaten bu mevzu her arabanın fiyatı haddinden fazla pahalı . Allah millet olarak düzelmek nasip eder inşallah.
mantıklı :D
BU ARABA NASİL 130 etsin v3 bile yok allah askina
http://i.hizliresim.com/nLjd2V.jpg (http://hizliresim.com/nLjd2V)
kaç model ki bu, kaç bin de bu araç ?
34tb9544
11-01-2016, 13:26
Abi hakikatten İstanbul / Kağıthane ve Alibeyköy'de torbacıların Arabası hatta 3 tane var Benim bildigim 1'i kırmızı 2 tanesi siyah 3 üde torbacı :) Eskiden Leonlara biniyorlardı Parayı bulunca scirocco ve s2000'e geçtiler :)
Valla 84.000 TL'ye sıfır İ30 Aldım Bu paraylada s2000'de alırdım sciroccoda alırdım Cooper S Cabrio'da alırdım ama benzinine ve bakımlarına dayanamayacagım arabaya para Baglamak istemedim :)
Kagithanede kac tane var ki s2000 sana zahmet plakalarini yazarmisin rica etsem
PROMINENT
http://i.hizliresim.com/vnXGbm.jpg (http://hizliresim.com/vnXGbm) :heyoo:
Sinan'S2k
Unal turan binmeseydi satmayi dusunmezdim unal bindi diye satilabilir ama binen torbaci gormedim hangi torbaciysa zevkli adammis
Kim biniyorsa biniyor. Bize ne? Ben hiç dert etmem kimin bindiğine. Ferrari'ye Bentley'e binen ciğeri beş para etmez adamlarda var. Paran olsa Ferrari Bentley almayacakmısın? Bence kimin ne dediğini umursamayın aracınızdan zevk almaya bakın...
Kim biniyorsa biniyor. Bize ne? Ben hiç dert etmem kimin bindiğine. Ferrari'ye Bentley'e binen ciğeri beş para etmez adamlarda var. Paran olsa Ferrari Bentley almayacakmısın? Bence kimin ne dediğini umursamayın aracınızdan zevk almaya bakın...
dogru konusanı alkıslayacaksın, tesekurler
dilim döndüğünce anlatıyorum ama sanırım istanbul boğazından geçip çanakkale boğazından KKTC ye gidene kadar değişiyor ne yapayım abi :D
Valla Anıl ben alırkende pahalı buldum ama zevkin bedeli olmazmış kıyıp aldım iyikide almışım :D
Zamanında e60 m5 parası ama şuan e60 m5 kaç papel :D typer ların 23 25 olduğu zamanlarıda biliyoruz s2000 lerin 50 olduğunuda ozamanlarda böyle pahalı lafları dolanıyordu her zaman dolanacak fiyat tartışması hiç bitmeyecek
Yiğit G.
11-01-2016, 13:31
110 bine e cillop gibi 90 binde hardtoplu bayandan 911 carrera 4 buldum 300hp.. 2000 model.. aynı para s2000 e verilir mi .. Ha daha çok isterim s2000 cidden ama temizlere 120-130 istiyorlar gözünüzü seveyim ya...
valla bende gördüm şekercinin birinde s2k ama hiç problem değil alcak param olsa ön cama zuptı çuptıı isyan tetick bile yazarım :D hiç kimseyide takmam sıkıntı değil yani :) 10 numara makina ama o kadar para verilirmi verilmez
Valla Anıl ben alırkende pahalı buldum ama zevkin bedeli olmazmış kıyıp aldım iyikide almışım :D
Zamanında e60 m5 parası ama şuan e60 m5 kaç papel :D typer ların 23 25 olduğu zamanlarıda biliyoruz s2000 lerin 50 olduğunuda ozamanlarda böyle pahalı lafları dolanıyordu her zaman dolanacak fiyat tartışması hiç bitmeyecek
Yok samet ben yazdım zaten sadece s2000 için geçerli değil tüm arabaların fiyatları gereksiz yere artıyor. s2000'in sayısı az diyelim mesela bir polo gti'nin ibiza cupranın da mı sayısı az ? :). Satan da o kadar parayı isteyen de suç aranmamalı alan adamda kabahat . Ülkenin ekonomik durumu yükselse bi nebze diyicem ki millet paralandı alıyor :).
34tb9544
11-01-2016, 13:36
110 bine e cillop gibi 90 binde hardtoplu bayandan 911 carrera 4 buldum 300hp.. 2000 model.. aynı para s2000 e verilir mi .. Ha daha çok isterim s2000 cidden ama temizlere 120-130 istiyorlar gözünüzü seveyim ya...
O arabayla bi servise gir bakalim ne olucak
Ben devriyaj degistim 1.5 lira
Fren aldim komple 2 lira
Bunlari porsche servisine bi sorarmisin ???
s2k binicisi olarak, porsche daha mantıklı
_muhaRRem
11-01-2016, 13:42
ben s2k arıyorum 2009 model 5 k da 55k
Fren aldim komple 2 lira
bu da ayrı birşey tabi TR şartlarında :D
çok ciddi araçlara sahip oldum, çok daha ciddi arabalarada eş dost vs sayesinde kullandım.
samimiyetle söylüyorum benim için en önemli faktör bir arabadan ne kadar zevk alıp yüzünüzün ne kadar güldüğüdür.
bir araba 0-200km/h ye 10sn de çıkar ama sıkıcıdır
bir başka araba 200km yapamaz bile ama hayatında tadamadığın zevki hissettirir sana.
işte S2000 öyle birşey , bence verdiği zevk süper arabaların bile veremediği gerek gündelik gerek spor gerek pisko kullanabileceğiniz sizin canınızı yakmayacak gerçekten çok kıymetli bir araç.
Sinan senin bu arabaya bağlılığından dolayı sana olan sevgim her geçen gün artıyor :) , adamın dibisin :D:D
Beni bi tek sen anlıyon , birde şafak ,bazen batıkan , arada sırada asil , yeni yeni sivan , gizlice kekuti :)
dogru konusanı alkıslayacaksın, tesekurler
Bende EJM yi alkışlıyom , 180 TL olur mu cash ???? :D
Sinan senin bu arabaya bağlılığından dolayı sana olan sevgim her geçen gün artıyor :) , adamın dibisin :D:D
Beni bi tek sen anlıyon , birde şafak ,bazen batıkan , arada sırada asil , yeni yeni sivan , gizlice kekuti :)
Teşekkürler tolga abi , ama sinan's2k bence çok başarılı bir binici
Bende EJM yi alkışlıyom , 180 TL olur mu cash ???? :D
abicim, ben şu s2k fiyatını ben çözemedim; km mi ? yıl mı önemli ? :D
Tolga abi, heralde 10 kere sordum Şafak abiye :)
Teyit ettiğin için sağol, senden duymuş oldum:D
400 ? :D
Gel bi tur beraber gazlayak ama arabamı isteme benden :D:D:D
ogunozcan
11-01-2016, 14:01
emreeeeee koş yetişşşşşş
abicim, ben şu s2k fiyatını ben çözemedim; km mi ? yıl mı önemli ? :D
Senin yaşın ile artıyor , yaşlandıkça olgunlaşıyon , tecrübe kazanıyon , arabanın fiyatı artıyor. Arabanın km si yaşı ile alakası yok :D:D
ogunozcan
11-01-2016, 14:10
Hayallerle yasiorum adli ilan da artik yok :)
Gel bi tur beraber gazlayak ama arabamı isteme benden :D:D:D
Aslında bir gün denesek mi :) geçersem belki takas ederiz :D
Sinan'S2k
11-01-2016, 14:24
Batıkan, anlayamaz abi o S2000 üstüne gül kokladı :D Kekuti'yi de gizliden S2000 ci mi yapıyoruz?
Sinan'S2k
11-01-2016, 14:25
Bu düzeltme olmaması öldürüyor beni :)
Abi beni şımartıyorsun sağolasın.
Aslında bir gün denesek mi :) geçersem belki takas ederiz :D
hmmmm DEV 20 loading korkutucu geldi :o , Sen Urfa , canım Gökhanım :hahaha: ile bir yarış geçersen kalkalım :D :D :D
Batıkan, anlayamaz abi o S2000 üstüne gül kokladı :D Kekuti'yi de gizliden S2000 ci mi yapıyoruz?
Abi benim nazarım deymez, ama çok gözüm vardı Tolga abininkinde :)
Zaten tipimde musait torbacı derler artık hahahaha
bende torbacıyım s2000i amatemdenmi müracat edip alıyoruz bilgi verirmisiniz s2k sahipleri ?
hmmmm DEV 20 loading korkutucu geldi :o , Sen Urfa , canım Gökhanım :hahaha: ile bir yarış geçersen kalkalım :D :D :D
Abi Urfa Bey çok elit, bizimle takılmıyor :D :D
Sinan'S2k
11-01-2016, 14:30
Abi benim nazarım deymez, ama çok gözüm vardı Tolga abininkinde :)
Zaten tipimde musait torbacı derler artık hahahaha
:)
Bu arada Gökhan'ın SC ile deneyebilirsin güzel deneme olur hakikaten...
Tolga abide flyby yapar :)
:)
Bu arada Gökhan'ın SC ile deneyebilirsin güzel deneme olur hakikaten...
Tolga abide flyby yapar :)
Abi bende para kalmadı şaka bir yana :) lastik falan alırsam Gökhan abinin sözü var zaten denicez..
Geçen kazara 1.8 açtık, bariyere giriyordum :D zaten bariyerler özel ilgi alanım hahahaha
Sinan'S2k
11-01-2016, 14:36
Abi bende para kalmadı şaka bir yana :) lastik falan alırsam Gökhan abinin sözü var zaten denicez..
Geçen kazara 1.8 açtık, bariyere giriyordum :D zaten bariyerler özel ilgi alanım hahahaha
Para çokomel eğrisi para yönünden düşüş gösteriyor zaten yıllar geçtikçe :) Aman dikkatli kullan.
Lastik şart.
s2000 eskidi artık. Bana s3000 lazım :D Yoksa s4000 filan :D
ogunozcan
11-01-2016, 14:40
ahaaaa 151 lık ılan yok oldu:D
neden s2000 diyorlar, torbacı diyorlar, hala 2017 diyorlar :)
http://i.hizliresim.com/XL9RY0.jpg
Sinan'S2k
11-01-2016, 14:48
Vurup duruyorlar, senelerdir böyle :)
Bu arada KFL süper Şafak.
Yapma millet kendini doğricak yere atıp kesicek.. :)
Bigün yolda Doa'nın arabayla giderken anama kay babam ol diye bağırdı çocuk :D
Yine ceza alıcam kesin :)
Vurup duruyorlar, senelerdir böyle :)
Bu arada KFL süper Şafak.
Sağolasın Sinan, bilmukabil.
Evrim devam ediyor, s2000i eğlenceli kılanda bu bence, paramız, zamanımız ve sağlığımız yettiğince devam
hepimizinkine maşallah :)
Millet anasina kaydirmaya bayiliyor memlekette.. Bu insanlar niye böyle konusur anlamis degilim
Sinan'S2k
11-01-2016, 14:56
Yapma millet kendini doğricak yere atıp kesicek.. :)
Bigün yolda Doa'nın arabayla giderken anama kay babam ol diye bağırdı çocuk :D
Yine ceza alıcam kesin :)
Buna çok güldüm :D
Sinan'S2k
11-01-2016, 14:58
Millet anasina kaydirmaya bayiliyor memlekette.. Bu insanlar niye böyle konusur anlamis degilim
Bu ülkede bir tartışmada, kavgada edilen ilk küfür oç olursa, millet anasına da kaydırır herşeyi der bence. Midesiz ve utanılacak haldeyiz.
34tb9544
11-01-2016, 15:09
Milletin anasina kaydiran araba hahahahahah yapma kekuti koltuktan dustum gulerken
Sinan'ın araba kraldır. Ben kısaca ona "The King" diyorum. :)
AlwaysFast
11-01-2016, 15:29
Ben 150 bin lira verecek olsam golf R,Evo X,2.5 Sti,3.35,350 Z,S3 alırım başkada eklenecekler vardır sanırım.
ogunozcan
11-01-2016, 15:36
vergılerde cok onemlı aralarında cok fark oluyo
SULTANOGLU
11-01-2016, 15:38
Fotodaki 3 kişi hala boyun ağrısı çekiyor.
http://cdn.meme.**/instances/58466592.jpg
Sinan'S2k
11-01-2016, 15:42
Ben 150 bin lira verecek olsam golf R,Evo X,2.5 Sti,3.35,350 Z,S3 alırım başkada eklenecekler vardır sanırım.
Onlarda güzel seçenekler ama arz talep tercih meselesi bu tamamen. Bana sorarsan içlerinde S2000'e direk rakip olan 350z cabrio olur ya da bmw z4 3.5is olabilir. Ancak ben şahsen sl55 alırım.golf R, evo, s3 çok alakasız araçlar. Kıyaslayamazsın bence bir kere üstü kapalı :)
Sinan'ın araba kraldır. Ben kısaca ona "The King" diyorum. :)
Evrenciğim 2016 Type R ın hayırlı olsun , beyaz renk 10 numara kazasız belasız maşallah .... :o
THE KİNG demek KFL demek , boyun ağrısıda yapar , boyun kaymasıda , sırt kaymasıda :)
DOA ayıp oluyo bizler elit nezih insanlarız :D
Işınlanıyor. :hahaha:
Yaw arkadaş iyiki bu konuyu açmış hasret giderdik , fake sahibinden ilanlar kalktı . Ne kadar hayırlı oldu :heyoo:
s2000 eskidi artık. Bana s3000 lazım :D Yoksa s4000 filan :D
Bora seni 5 lt - S5000 atmosferik paklar ancak :)
AlwaysFast
11-01-2016, 15:44
Bu saydıklarım arabalarda bi 350Z ile 3.35 in vergisi yüksektir.Onlarında donanımı kalitesi s2binden 5 gömlek üstündür.S2bini kotulemiyorum burda güzel araba ama 2004 model feh arabaya 150 bin lira nedir kardeşim şaşırıyorum ben.
Evrenciğim 2016 Type R ın hayırlı olsun , beyaz renk 10 numara kazasız belasız maşallah .... :o
THE KİNG demek KFL demek , boyun ağrısıda yapar , boyun kaymasıda , sırt kaymasıda :)
DOA ayıp oluyo bizler elit nezih insanlarız :D
Işınlanıyor. :hahaha:
Yaw arkadaş iyiki bu konuyu açmış hasret giderdik , fake sahibinden ilanlar kalktı . Ne kadar hayırlı oldu :heyoo:
Tekrar teşekkür ederim Sinan kardeşim. :)
AlwaysFast
11-01-2016, 15:48
Acuraya'da geçen konu açmışlardı neden bu para vs.ama Acuradan Tr'de iki tane var 10 binde yazarım 100 binde kimse eleştirmez fiyatı piyasası yok arabanın.
ogunozcan
11-01-2016, 16:10
Bu saydıklarım arabalarda bi 350Z ile 3.35 in vergisi yüksektir.Onlarında donanımı kalitesi s2binden 5 gömlek üstündür.S2bini kotulemiyorum burda güzel araba ama 2004 model feh arabaya 150 bin lira nedir kardeşim şaşırıyorum ben.
hersekılde 350z alırım o paralar olsa hemde cabrıo
Tedavi olduk :)
Tayfun.O
11-01-2016, 16:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hayaller-satista-262018748/detay
güldürdü :D
streetracer_nos
11-01-2016, 17:11
@mody
Maşallah yanıyor cihaz.Kazasız belasız kullanın
İbrahim33
11-01-2016, 17:20
valla yalan yok , bi yerden 1-2 trilyon vursa gözünün yaşına bakmam en temiz s2k yı alırım 150 kağıda. ama dersen ki *** zoruyla çalışıp kazandığın paraya alacaksın o zaman bi durur düşünürüm bu paralar verilir mi diye ?
Yiğit G.
11-01-2016, 18:15
Fren aldim komple 2 lira
Servis ücretlerini tartışıyorsak gidelim hyundai coupe alalım... Gücünden , kalitesinden , yol tutuşundan vs vs parasını ne kadar hak ettiğinden bahsediyoruz.. Ayrıca bütün parça fiyatlarına baktım en çok değişenlere.. öyle ahım şahım uçuk fiyatlar değil.. senin verdiğin fiyatların 2 katı aşagı yukarı (işçiliği bilmem..)
S2000 33.000 tl ye almış birisi olarak şunu diyebilirim.
Cehennem sıcak ve parayla klima taktiramaz kimse :)
Dm mi atalım cepten mi ulaşaım duman la mı ? ben 199000 gibi düşünüyorum uygunsa görüşelim lütfen BEB bey
Yüksek müsadenizle numaramı dm atıyorum pazarlık ama bir görün derim m3 takaslı olabilir
Car Care Turkey
12-01-2016, 16:04
Dünyanı her yerinde S2000 fiyatları yükseliyor yalnız. Bknz Almanya:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=218585703&zipcode=&scopeId=C&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=18&pageNumber=3
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=219950383&zipcode=&scopeId=C&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=18&pageNumber=3
Honda S2000 als Cabrio/Roadster in Chemnitz - Mittelbach (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=210637276&scopeId=C&isSearchRequest=true&zipcode=&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=18&pageNumber=2)
http://www.autotrader.co.uk/used-cars/honda/s2000/used-honda-s2000-2-0-roadster-2dr-nantwich-fpa-201601019754714?logcode=p
Elizabeth diyor ki sen gel bana ben de çok ucuza var :D
Car Care Turkey
12-01-2016, 16:14
http://www.autotrader.co.uk/used-cars/honda/s2000/used-honda-s2000-2-0-roadster-2dr-nantwich-fpa-201601019754714?logcode=p
Elizabeth diyor ki sen gel bana ben de çok ucuza var :D
Var ama bu fiyata S2000 alırsan başına çok iş alırsın, ucuz fiyatlı S2000 ilanları uzun süre orada kalıyor, alan yok satan yok. Servis geçmişi belli değil vs vs. İngiltere'de nispeten daha ucuz Almanya'dan. Sağdan direksyon olanları Almanya'da iyi para ediyor genelde.
Mesela şu araç 8 aydır ilanlarda, fiyatı da düşüyor yavaş yavaş. Yani öyle arattım buldum a bakmayın, takip edince anlaşılıyor durum. Kondisyonu kötü olan, boyası iyi durumda olmayan araçlar ciddi geberik fiyatlarda .
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=215612585&scopeId=C&zipcode=&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=18&pageNumber=1
Var ama bu fiyata S2000 alırsan başına çok iş alırsın, ucuz fiyatlı S2000 ilanları uzun süre orada kalıyor, alan yok satan yok. Servis geçmişi belli değil vs vs. İngiltere'de nispeten daha ucuz Almanya'dan. Sağdan direksyon olanları Almanya'da iyi para ediyor genelde.
Mesela şu araç 8 aydır ilanlarda, fiyatı da düşüyor yavaş yavaş. Yani öyle arattım buldum a bakmayın, takip edince anlaşılıyor durum. Kondisyonu kötü olan, boyası iyi durumda olmayan araçlar ciddi geberik fiyatlarda .
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=215612585&scopeId=C&zipcode=&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=18&pageNumber=1
5000 avroluk attığım ilandaki araba bizim tr de ki s2000 lerin çoğuna saplar her konuda :D
Car Care Turkey
12-01-2016, 16:31
5000 avroluk attığım ilandaki araba bizim tr de ki s2000 lerin çoğuna saplar her konuda :D
İşte oradaki kalite standardı başka birşey, bizim elimizde olan malesef bu kadar olduğu için o da aynı katma değeri görüyor :) Yani orada kimse airbag i yaptırdık mis oldu diyemiyor, açılmazsa adamın ticari hayatı biter; bu yüzden işlerini doğru yapmaları gerekiyor ama Türkiye'de 5 kere kaza yapmış araç dışarıda yapılmışssa zaten bulman imkansız :D
academian97
12-01-2016, 17:58
150bini boşverin de şimdi öyle bi pişmanım var ya şunu 2011'de alıp da ithal etmediğime...
2009 model, max. 7000kmde idi, sırf vergisiz alamıyorum diye girişmemiştim...
https://www.facebook.com/365862753624925/photos/a.462186333992566.1073741836.365862753624925/462187527325780/?type=3&theater
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/1656284_462187527325780_2362211170897274063_n.jpg? oh=3b868e4f64902b2f478793206191bfdc&oe=573FAEB5
BorhanFr
12-01-2016, 18:13
Bahsedildi mi bilmiyorum ama, Bati Atasehir Kentplus sitesinde tahminen 4-5 senedir branda altinda kapali otoparkta duran bir S2000 var. Atasehirde ki Honda servisinde arkadaslarin duyduguna gore araç 4.000-5.000 km civarindaymis.
Otto_Skorzeny
12-01-2016, 18:16
Bahsedildi mi bilmiyorum ama, Bati Atasehir Kentplus sitesinde tahminen 4-5 senedir branda altinda kapali otoparkta duran bir S2000 var. Atasehirde ki Honda servisinde arkadaslarin duyduguna gore araç 4.000-5.000 km civarindaymis.
AHA, saldı zehri :D
DoDo_hamann
12-01-2016, 18:56
http://s23.postimg.org/n8szvnxcr/IMG_0422.jpg (http://postimage.org/)
Çok değil 7 ay önce 75 bin tl'ye S2000 verdim almadınız :)
Şimdi de 145 bin tl'ye convertible 350Z veriyorum, satılınca bunlar hep pişmanlık :)
Akşam siteyi basmaya gidicekler şimdi :D
ilk kurşunu günahsız olan attı.
Olay yerindeyim suan beyler...
Dua edin :)
Olay yerindeyim suan beyler...
Dua edin :)
al gelde sunu dinleyelim içinde :D
https://www.youtube.com/watch?v=e1o4vcTNoJI
34tb9544
12-01-2016, 22:38
Satmadigi surece size su an ilk sahibinden 6 tane s2000 sayarim hepsiyle konusyorum istedikleri fiyatlar s2000 sahiplerinden daha fazla hepside amca bi tanesi koleksyoner ferraisi var ikisini garajinda yan yana gordum istedigi fiyat 160 bin siz hesap edin
al gelde sunu dinleyelim içinde :D
https://www.youtube.com/watch?v=e1o4vcTNoJI
Arabayi yaktiracan bize dedem
Valla not biraktim 60 diye bakalim :)
Arabayi yaktiracan bize dedem
Valla not biraktim 60 diye bakalim :)
torbacı arabası ya :D
60mı yaşıyo o hala :D
torbacı arabası ya :D
60mı yaşıyo o hala :D
Hahhahahahah. Amca hastaneye kaldırıldı sanırım 60 onun kalbine sıkıntı yarattı:)
Jeandan-R
13-01-2016, 02:49
Sağolasın Sinan, bilmukabil.
Evrim devam ediyor, s2000i eğlenceli kılanda bu bence, paramız, zamanımız ve sağlığımız yettiğince devam
hepimizinkine maşallah :)
Satarsan kel bey abinin sonaxına bırakıver abi, benim megane'ı al git. Üstünü de ondan tahsil edersin artık :D Kfl çok güzel bu arada, pistte görebilecek miyiz tekrar?
57 yaşında bir amcamız var aracın 2 ci sahibi 38 binde araç 160-200 versende vermiyor denendi laf olsun diye yazmıyorum bu tarz araçlar kıyıda köşede var sahipleri arkadaşın dediği gibi cin gibiler genelde para pullada işleri pek yok ..
300 verip satmayan gördüm. O amca çok yaşamaz :D
mannerboy
13-01-2016, 10:27
4 ay bindim gecen sene mart haziran arası :) 85 li arakamlara mal ettim o paralara sattım yine bulsam temiz 85 li arakamlara yine alırım zarar ettirmesin beni yeter.tek korkum kasko değeri düşük olmasıydı elindeki tek parayla kasko değerinin 2 katına para verip araba almak risk yani kazasıda var bu işin.verdiği keyf çok iyiydi hızlanması yakıtı uygundu bana göre zaten hergün binilcek bir arabada değil üstü kapalı olunca acayıp daralıyodum içi renksiz araba. 100 bin üstü bence pekde mantıklı değil
Tanıdığımız bir amcada mevcut Ayvalıkta özel garajında duruyor 7000kmde boyasız LAYLONLARI üzerinde satarsam sadece sana satarım evladım dedi ben o zaman 100 verdim, vermedi şimdi 200 noter diyor hayırlısı, Allah tüm s2000 düşmanlarına ateşler salsın.
individual
13-01-2016, 10:49
Sağda solda temiz 5.000KM'de 10.000KM'de güzel S2000'ler var.Sahipleri değerini biliyor zaten satmayada niyetleri yok.Temiz temiz dursun işte yerlerinde koleksiyonluk.
Erdem K.
13-01-2016, 10:58
4 ay bindim gecen sene mart haziran arası :) 85 li arakamlara mal ettim o paralara sattım yine bulsam temiz 85 li arakamlara yine alırım zarar ettirmesin beni yeter.tek korkum kasko değeri düşük olmasıydı elindeki tek parayla kasko değerinin 2 katına para verip araba almak risk yani kazasıda var bu işin.verdiği keyf çok iyiydi hızlanması yakıtı uygundu bana göre zaten hergün binilcek bir arabada değil üstü kapalı olunca acayıp daralıyodum içi renksiz araba. 100 bin üstü bence pekde mantıklı değil
kasko değeri piyasada düşük olsa dahi, araç pert olduğunda kasko piyasa rayiç bedelini ödemiyor mu? Kasko poliçesine bu şekilde işletebiliyorsunuz, ya da kasko değerini yüksek göstertebiliyorsunuz diye biliyorum !
boyum 194cm ilk defa arkadaşımın s2k'sına bindim ve gerçekten çok keyif aldım, üstü de kapalıydı, hava yağmurluydu, tek beğenmediğim yönü aracın bana göre pek de hızlı olmayışıydı :) (3 sene sti kullandığımdan olsa gerek) ...
300 verip satmayan gördüm. O amca çok yaşamaz :D
5-6 adet garajda duran bizim gibi ihtiyar delikanlılar var . hepsini tanıyorum, adres adres biliyorum , hepsi kolleksiyoncu hiçbiri satmaz.
uluckaban
13-01-2016, 22:27
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-hatasizz-boyasizz-56-bin-km-de-servis-bakimli-262910077/detay)
bu aralar sahte ilanlar çoğaldı sebebi nedir acaba :D :D
69000 e satilan da benim eski arabam
Acayip turşu yapmışlar hahahahah
Yiğit G.
13-01-2016, 23:05
şimdi biz 80-90 ayırsak temiz alamıcaz öyle mi.. varda sahibinden de o fiyata patates gibi geldi onlar..
mannerboy
14-01-2016, 16:00
şimdi bide gerçektan abartma durumuda var ilanınını verdiğim araç 69 dan satıldı kimsenin ticaretinde malında gözüm yokda haklı olunan konularda var yani
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 117.500 TL Sahibinden sat (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-kapali-garajli-2005-s2000-259285297/detay)
http://www.2015carspecs.com/honda-s2000-2017-new-concept/2017-honda-s2000-concept-front/
Erdem K.
14-01-2016, 16:54
şimdi bide gerçektan abartma durumuda var ilanınını verdiğim araç 69 dan satıldı kimsenin ticaretinde malında gözüm yokda haklı olunan konularda var yani
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 117.500 TL Sahibinden sat (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-kapali-garajli-2005-s2000-259285297/detay)
belirttiğiniz fiyata alan arkadaşın pazarlık kabiliyeti bir hayli yüksekmiş :) ...