Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic FB7 Fren Balatası Tavsiye
64000km'ye gelen aracımın fren balatalarını değiştirme vakti geldi, artık uyarı sacı diske deymeye başladı. Acilen fren balatası almam gerekiyor, Brembo marka balataları bir internet sitesinde 130TL'ye buldum tavsiye eder misiniz?
omrasm01
11-01-2016, 15:21
64000km'ye gelen aracımın fren balatalarını değiştirme vakti geldi, artık uyarı sacı diske deymeye başladı. Acilen fren balatası almam gerekiyor, Brembo marka balataları bir internet sitesinde 130TL'ye buldum tavsiye eder misiniz?
Ebc Green, red, yellow dan birini seçe bilirisiz ben yellow u öneririm yanında da yeni takım disk :)
TRW al, biraz balata tozu olur ama güzeldir.
EBC'nin performans serisi gerçekten pahalı, öncelikle onları düşündüm ancak 1.6 atmo. Otom. vites bir araç için fantezi olur gibi geldi.
TRW önerilerini daha önce de duydum, balata tozu ve ömür handikapı söz konusu sanırım.
Şimdiye kadar aldığım arabalarda hep bendix çıktı şansa çok ta memnun kaldım frenlemeden. Sornadan değiştiğim bosh - trw o kadar tatmin etmemişti beni. Bendix te balata tozu olayını pek anımsayamıyorum çok zaman oldu. Şimdi üstünde çin çon bişey var geçici olarak taktım.