Orijinalini görmek için tıklayınız : Tesbih islerinsen anlayan kehribar yardim...
Arkadaslar bal rengi damla kehribar tesbihim var ipi koptu 3 4 tanesi kayip oldu nerde yada nasil bulabilirim yaptirabilirim?
Hazr tesbihse bir ihtimal bulabilirsinizde, diğer türlü zor bulursunuz bence.
Hocam pazar günü Beyazıt camisinin o tarafa bakmakta fayda var cami avlusunda bir nevi tesbih pazarı oluyor
Cevaplar icin tesekkurler ancak gercek kehribar bulmak cok zor sanirim caminin ordakiler sıkma olur sanirim hazır yada seri uretim degil tesbih ancak kehribarla ugrasan usta veya o tarz biri lazim bilen varmi istanbulda
Kehribar yıllandıkça değişir. Senin tesbihine yeni kehribar taneleri koyarsan farklılık olur. Belki eşit aralıklarla dizilirse kötü gözükmeyebilir. Hakiki kehribar güzeldir :)
fatih(fb)
13-01-2016, 11:11
Göztepe de bir arkadaşım var özelden yolladım bakarsın:)
Cevaplar icin tesekkurler ancak gercek kehribar bulmak cok zor sanirim caminin ordakiler sıkma olur sanirim hazır yada seri uretim degil tesbih ancak kehribarla ugrasan usta veya o tarz biri lazim bilen varmi istanbulda
Şirinevlerde yarım asırlık ustalığı olan tanıdığım var kardeşim gidebileceksen numarasını vereyim sana.
Ozele bakiyorum tesekkurler sizde ozelden numarayi atarsaniz sevinirim ilginize tesekkurler