Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç tercihine yardım
sadettin
14-01-2016, 21:20
İyi forumlar.Mini cooper s imi sattıktan sonra araç arayışına girdim.Bütçem max100-105 bin be dizel olma şartı var(peder sağolsun)
Almışken modelli ve orta dolulukta araç bakıyorum .Manuel veya oto farketmez.
Aklıma a3 sedan veya hb led sunroof vs
Bmw 1.16 d led sunroof ( yeni kasa olursa pederi M zorluycaz)
Amg a180 cdi led sunroof
Önerilere açığımve bu araçları kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim.Şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar
Modelli arıyormuşsun ama bir çoğundan daha düzgün ve opsiyonlu bence bakabilirsin : Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-97.000km-tr-tek-ozel-siparis-sifirindan-farksiz-borusan-cikisli-255263103/detay)
İbrahim33
14-01-2016, 21:36
2012 model a4 var düşünürsen. 177 lik olan modeli. daha ilana atamadım , yarın atacağım.
Mcs den sonra listedeki hicbiri memnun etmicek gibi duruyor. Kendim 118i lci kullanicisiyim tercihimde tek etken rwd olmasiydi onun disinda bir artisi yok digerlerine gore bence.
1 serisinde 116d sahibi arkadasimin aracini kullandim gidisi az cok butun c siniflari gibi. A180 cdi uzun sure gezdim icinde, bana ciddi sert geldi. A3 u bilmiyorum ama ic aksamlari bildigim kadariyla bu ikisinden kaliteli.
Kendim f20 kullanicisi olarak performans beklentisi yoksa V40 tavsiye ederim. Diger 3 firmaya gore daha az paraya daha cok donanim veriyor ve piyasada cok olmadigindan dikkat cekebiliyor. Yaslarimiz yakin arkadan benim gibi itis sevdaniz yoksa premium c sinifinda tavsiyem v40 olur
ArfcnKls
14-01-2016, 21:59
Dizel deyince 3.20d duşuyor direk aklıma e90 kasa m paket dolu bi tane bulunabilir bence
Valla a3 sedan guzel
Pert kayıtlı f10 f30 bulunur :)
Edit yok kusura bakmayin, mobilden giriyorum devrik cumle kullanimim cok olmus
sadettin
14-01-2016, 22:16
Mcs den sonra listedeki hicbiri memnun etmicek gibi duruyor. Kendim 118i lci kullanicisiyim tercihimde tek etken rwd olmasiydi onun disinda bir artisi yok digerlerine gore bence.
1 serisinde 116d sahibi arkadasimin aracini kullandim gidisi az cok butun c siniflari gibi. A180 cdi uzun sure gezdim icinde, bana ciddi sert geldi. A3 u bilmiyorum ama ic aksamlari bildigim kadariyla bu ikisinden kaliteli.
Kendim f20 kullanicisi olarak performans beklentisi yoksa V40 tavsiye ederim. Diger 3 firmaya gore daha az paraya daha cok donanim veriyor ve piyasada cok olmadigindan dikkat cekebiliyor. Yaslarimiz yakin arkadan benim gibi itis sevdaniz yoksa premium c sinifinda tavsiyem v40 olur
Yorumun için teşekkürler 1.16 d düşünmemdeki tek etken arkadan itiş yazılım vs ekleyerek tatlı hale gelirmi acaba .E90 kasa düşünüyorum ama m düşük km aradığında f kasa parasına geliyor bütçe ayarlanırsa f kasa zorluycam.A180 niyeyke kimse begenmedi benimde şekli hoşuma gidiyo .
sadettin
14-01-2016, 22:18
Dizel deyince 3.20d duşuyor direk aklıma e90 kasa m paket dolu bi tane bulunabilir bence
320d e90 larda M düşük km lileri f30 parasına geliyor o bakımdan 3.20 d seneye kısmetse
sadettin
14-01-2016, 22:19
Modelli arıyormuşsun ama bir çoğundan daha düzgün ve opsiyonlu bence bakabilirsin : Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-97.000km-tr-tek-ozel-siparis-sifirindan-farksiz-borusan-cikisli-255263103/detay)
Polat kasa bu kasaları arastırdım fakat yakıtı çok ve biraz sıkıntılı araç dediler.O bakımdan düşünmemiştim ama bu araç temizmiş bi inceliyim
opel kullanıcısı olarak insignia 1.6 cdti cosmo manuel derim 105900 liste fiyatı ama pazarlıkla 101-102 civarına rahat rahat alırsınız.
ArfcnKls
14-01-2016, 22:36
320d e90 larda M düşük km lileri f30 parasına geliyor o bakımdan 3.20 d seneye kısmetse
haklısın biraz baktım piyasası uçmuş.o zaman son öneri v40 derim :) hem genç işi bir araç hem daha dolu gibi hem de testlerinde baya övmüşlerdi
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2015-volvo-v40-1%2C6d-r-design-cam-tavan-14.000km-balden-den-248884870/detay)
Yorumun için teşekkürler 1.16 d düşünmemdeki tek etken arkadan itiş yazılım vs ekleyerek tatlı hale gelirmi acaba .E90 kasa düşünüyorum ama m düşük km aradığında f kasa parasına geliyor bütçe ayarlanırsa f kasa zorluycam.A180 niyeyke kimse begenmedi benimde şekli hoşuma gidiyo .
Yaz aylarında bende çok kafa yormuştum bu konuya, E90 20d mi f30 320ied mi f20 mi diye. Bütçemde aşşa yukarı sizinki kadardı. Asıl amacım e92 20d idi ama turşu olmayanlar 120 civarından başlıyordu. Sonra e90 20d aradım iyisi f30 parasıydı dedim az binerim karşılarım 320ied olsun. En son madem alcaz 0 km alalım 118i de karar kılmıştım.
Dizel şartı kalkabilirse f30 316i tavsiye ederim (şimdiki aklım olsa onu seçerdim). 116d ye yazılım yaptırdı arkadaşım iyi olduğunu söylüyor ben görmedim daha. Şimdiden kazasız belasız binmenizi dilerim
ağır hasar kayıtlı F30. Bizim sağ kapı sacları değişti, şaside falan hiç bir şey yoktu, airbag yoktu, arka çamurluk boyandı, 24 bin tl hasar kaydı oldu. Ben artık ikinci el löküs araba alırken hasar kaydına bakmayacağım.
Gelip biri park yerinde gece sürtecek, 20 liralık hasar kaydım olacak. Önceden kayıtlı olanı alırım noolmuş ki. Takla atmamış olsun, gidip bir yere kafadan 100le girmemiş olsun, bana yeter.
atakanakdeniz
15-01-2016, 01:05
Bayiye gidip estoril m paket 1.16d siparisi verdikten 3 saat sonra vaz gecip e92 3.20d aldim. Ekranli donanimli duzgun bir e92 sizi bence mutlu eder gidisi yakiti gayet mantikli öneririm.
Wankel Batu
15-01-2016, 01:07
eylül ayindan beri 116d kullanicisiyim.Piyasayaki bütün hb lere neredeyse bindim , acikcasi sürüsü rahatligi 1 serisi kadar iyi olanini görmedim.Bence kafadan a serisini eleyin.Gercekten sadece görünüs
A3 güzeldir fakat vag grubundan sıkıldıgım icin pek düsünmedim ic konsol güzel , ama bana göre 1 in konsolu daha güzel bu kisiye göre degisebilir
Volvo öneririm oda cok kaliteli acikcasi 2 tercihim v40 olurdu
öncelikle mini den sonra 116d performans olarak cok ölü gelebilir.Yazilim demissiniz makyajlilara yazilim cikali cok zaman olmadi.155 hp 320 nm tork aliniyor ilk bakimdan sonra yaptiracagim.Acikcasi cevrede hic yazilimli 116d yok yeni kasa birazda bi kac kisinin yaptirip sonuclarina bakip ona gore yaptirmak istiyorum
Kuruda pek eglenceli degil.Yagmurlu ve karli havalarda nispeten eglenceli olabiliyor
Karda gecen video cekmistim :https://m.youtube.com/watch?v=PXwpREjpcII
Karda , yagmurda eglenceli olabiliyor fakat kuruda stock halde 0 diyebilirim
Eger sifir zorunlulugu yoksa f30 önerebilirim