Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes SLK 200 Kompresor R171 ile ilgili düşünceleriniz.
Wiseache
17-01-2016, 11:36
Arkadaşlar bu araç gerçekten çok hoşuma gidiyor lakin eski oluşundan bi takım kaygılarım var.Nelere dikkat etmem gerekir alırken.Tavandan su kaçırma ,motor kulakları hardtop mekanizması gibi şeylerr benim aklımda.Sizin yorumlarınız nelerdir ? Teşekkür edeerim şimdiden.
Yasından dolayı tentelı araca göre hardtoplu olması daha ıyı fakat daha önce bındıgım ıkı slk da cabrıo aracta olsa sabredılmeyecek kadar tente gıcırtı sesı vardı.
Motoru araca göre cok cansız ve ruhsuz. Motor sesıde aynı sekılde keyıf vermekten uzak.
Onun dısında aracın dıs goruntusu ve ıc mekanı yasına gore modern motoru kolay kolay sorun cıkarmaz.
Tavsıyem , sesi motoru ve yol tutusu ıle daha keyıf veren ve slk ya gore kimlik sahıbı olan e85 z4 tur. tabı 3.0 temızını bulmak hıc kolay olmaz.
Jeandan-R
17-01-2016, 21:44
R171 slk200 ile 1 ay yaşadım, tentesi kapalı gezebilmek için kulak tıkacı takmak gerek. Motoru da hoş değil pek, belki kasnak felan değişse daha keyifli olabilir. Yol tutuşunu sevmiştim ama, o konuda hakkını yiyemem. Bir de araç olduğundan daha pahalı görünüyor(muş)