Orijinalini görmek için tıklayınız : GhostRider
Bir ara GhostRider vardı n'oldu ona öldümü kaldımı şimdi aklıma geldi videolarını izliyorumda bi anda yok oldu ortalıktan bilen duyan vardır illaki adamı :) bir fikriniz vamrı ?
Öldü diye biliyorum. Zaten o kadar yaşaması mucize idi. :)
DaRkNeSs-
11-11-2008, 22:26
:hahaha::hahaha::hahaha:
bende öldü diye duymuştum allah rahmet eylesin.. :)
Yansanayileri çıkmıştı bi ara falan.
Sonra yakalandı hapisde falan dendi.
Öldüğünü bende duydum ama ne bileyim o kadar çok attılar ki hangisni doğru bi arada o kadar hızlandıki yavaş yavaş göğe yükseldi dendi :D
Onun şahini yokmuydu turbolu.
Bazı videolarda farklı bi motoru var
DaRkNeSs-
11-11-2008, 22:30
turbo hayabusa sı var 470küsür whp lik
bi motoru daha olması lazım
bide bende bi videosu daha doğrusu uzun metraj filmi vardı :D
bi yerde motor show gibi bişi var ghostrider de gidip orda trafiğin içinde baya bi uzun süre lastik yakıyo polisler bunu takip tabi,eleman kaçıyo
1 saat geçmeden aynı yere aynı kask ve tulum içerisinde bu sefer aynı motoruna benzeyen siyah bi bmx bisikletle geri dönüyo :D:D:D:D polisler durduruyo bunu falan tam komediydi ehuehuhuh
Yansanayileri çıkmıştı bi ara falan.
Sonra yakalandı hapisde falan dendi.
Öldüğünü bende duydum ama ne bileyim o kadar çok attılar ki hangisni doğru bi arada o kadar hızlandıki yavaş yavaş göğe yükseldi dendi :D
Onun şahini yokmuydu turbolu.
Bazı videolarda farklı bi motoru var
Bende tüm DVD setleri var sanırım. 5 tane idiler yanılmıyorsam. Her DVD içinde bile birden fazla motor kullanmışlığı var. Pocket bike'tan tut bisiklet kullanmışlığı bile var. Ama ben en çok BMW M Coupe ile beraber olan videosunu çok tutuyorum. Birde 1 gidiş 1 geliş olan bir yolda 200 km gibi bir sürat ile karşıdan bildiğimiz sarı School Bus ile kendi şeridinden giden iki aracın arasından sıfır geçişini unutamıyorum. :)
ahahahah gece gece koptm pc başında ya :D ama öldüyse Allah rahmet eylesin severek izlerdik kendisini ...
ahahahah gece gece koptm pc başında ya :D ama öldüyse Allah rahmet eylesin severek izlerdik kendisini ...
Peki bu kopma sırasında kanda alkol miktarı kaç :) Belli promil üzerinde kopmayalım lütfen. :) Ya herşey bir yana haksızmıyım. Adamın 5 DVD'si var saatlerce gazlamış deli gibi türlü manyaklıklar yapmış. Şimdi Allah'ın hakkı 3'tür derler. Onuda bir kenara koyalım. Şimdi kardeşim 1 patlamadın 2 patlamadın 3 patlamadın e hadi 600-700 patlamadın ama permütasyon ve olasılık ile alakalı tüm tahmin matematiklerini alt üst ettikten sonra bir an gelip ölmen gerekiyor ama dimi. Sonuçta bu dünya matematik ile dönüyo tüm doğayı alt üst etmenin bir manası yok :D
ahahah alkol miktarı gene biraz yüksek ya ***** bu aralar kutlama gecelerindeyim :P dvd leri de warmış demek almak lazım ben sadece youtube da gördüm kendisini oha oldum dvd leri düşünemiyorum :)
Never drive faster than your guardian angel can fly :D:D:D:D:D:D
ahahah alkol miktarı gene biraz yüksek ya ***** bu aralar kutlama gecelerindeyim :P dvd leri de warmış demek almak lazım ben sadece youtube da gördüm kendisini oha oldum dvd leri düşünemiyorum :)
DVD'lerdeki prodüksiyon bomba. Görevimiz Tehlike gibi. İç gıcıklayıcı bir bayan sesi ile. Evt GhostRider şimdiki görevin diyor ve birden çok güzel animasyonlar ile bir harita geliyor. Bu iki nokta arasını bilmem kaç dakikada gündüz trafiğinde gitmek felan. Polislere dikkat et bol şans felan diyo. Sonra amcam başlıyo yardırmaya. Pek gaz kestiğini söyleyemeceğim. Benim trafikte en çok hoşuma giden hareketi yapıyor. Kendi şeridinde giden iki aracın arasıdan geçmek. Ama bazen o kadar dar yerlerden geçiyorki oradan bir 600 lük geçer ama Hayabusa geçmez dedirtecek yerler oluyor. Ve geçtiği araçlar takribi 90-120 km arasında seyrederken bizim siyah giyen delinin kadranı 250+ üstünü gösteriyor genelde. Psikolojik olarak Allah'ım sana geliyorum diyerek Allah'a yakın olmayı seviyor ve böyle Azrail'e attığı çalımlar ile kendine bonus topluyorum sanıyor(du). E tabi her bonuslu oyunun birde Game Over'ı var. Umarım scoreboard'u yeterince puan gösteriyordur cennet için :D
Never drive faster than your guardian angel can fly :D:D:D:D:D:D
Senelerdir söylüyorum bunu :D Allah'tan benim meleklerde benim gibi gazcı yetişiyorlar. (Tövbe tövbe) :D
DaRkNeSs-
11-11-2008, 23:47
E tabi her bonuslu oyunun birde Game Over'ı var. Umarım scoreboard'u yeterince puan gösteriyordur cennet için :D
zuhahahahaahah yarıldım :hahaha: :hahaha::hahaha:
DVD'lerdeki prodüksiyon bomba. Görevimiz Tehlike gibi. İç gıcıklayıcı bir bayan sesi ile. Evt GhostRider şimdiki görevin diyor ve birden çok güzel animasyonlar ile bir harita geliyor. Bu iki nokta arasını bilmem kaç dakikada gündüz trafiğinde gitmek felan. Polislere dikkat et bol şans felan diyo. Sonra amcam başlıyo yardırmaya. Pek gaz kestiğini söyleyemeceğim. Benim trafikte en çok hoşuma giden hareketi yapıyor. Kendi şeridinde giden iki aracın arasıdan geçmek. Ama bazen o kadar dar yerlerden geçiyorki oradan bir 600 lük geçer ama Hayabusa geçmez dedirtecek yerler oluyor. Ve geçtiği araçlar takribi 90-120 km arasında seyrederken bizim siyah giyen delinin kadranı 250+ üstünü gösteriyor genelde. Psikolojik olarak Allah'ım sana geliyorum diyerek Allah'a yakın olmayı seviyor ve böyle Azrail'e attığı çalımlar ile kendine bonus topluyorum sanıyor(du). E tabi her bonuslu oyunun birde Game Over'ı var. Umarım scoreboard'u yeterince puan gösteriyordur cennet için :D
ahahahahah abi süper bi anlatım gece gece yarılmaya devam :D başlıyorum bu dvd yi aramaya ilk gördüğüm yerde alıcam direk :D
Adam efsaneydi resmen,umutsuzca insallah ölmemistir diyorum..
http://i37.tinypic.com/2d2hpwg.jpg
2004'ten beri öldü ölmedi diye tartışılır :)
video ların linklerini alabilirmyz arkadaslar :D
Vtec-SEDAN
12-11-2008, 08:36
ghostrider ölse de yüreğimizde yaşayacak :)
bu dvdlerin isimleri ne verde dl yapalım :)
ilk defa kasksız halini gördüm oda bizim gibi insanmış meğer :D :D :D :D
http://i37.tinypic.com/2d2hpwg.jpg
2004'ten beri öldü ölmedi diye tartışılır :)
Bunda bu kulaklar varken hiçbişi öldüremez bunu :)
MUGENPOWE®
12-11-2008, 16:32
hepimiz ghostriderız !!!
ilkerotti
12-11-2008, 16:57
arkadaşlar dvd leri isteyenler pm den bana ulaşsın cekip yollayabilirim. yada emule da rahatlıkla bulabilirsiniz.
ilkerotti
12-11-2008, 17:00
ayrıca bu adam ölmemiş ghostrider 6 yı çekiyormuş
ilkerotti
12-11-2008, 17:03
buyrun dvd isimleri :
GHOSTRIDER 6, Coming soon
GHOSTRIDER 5, BACK TO BASICS
GHOSTRIDER 4, GOES UNDERCOVER
GHOSTRIDER 3, GOES CRAZY IN EUROPE
GHOSTRIDER 2, GOES WILD
GHOSTRIDER 1, THE FINAL RIDE
ayrıca
Las Wegas Extremes i de tavsiye ederim.
OO indirelim bakalım hepsini tekrardan ölmediyse iyi :) izlenecek illegal bişiler olsun :D
Bu 6'ıncı DVD'den haberim yok. Ama diğer 5 DVD nin DivX halleri bende mevcut. Ama sanmıyorum gelsin 6ıncı. Zamanında eşşekten indirmiştim ben. Birde Getaway (gateway değil :) in Stockholm serisi var böyle illegal DVD serisi. Oda mevcut ama tabi dazlak kafalı fil kulaklı vede bir ayağı cennet bir ayağı cehennemde yaşayan Costantine vari videolar değil. :)
http://i36.tinypic.com/xeptef.jpg
http://i38.tinypic.com/2ljgf3o.jpg
http://i33.tinypic.com/2exapec.jpg
DaRkNeSs-
12-11-2008, 21:01
cem sendeki araştırma aşkı başka kimde var? ben görmedim senin gibisini :D
sörçır sırrını bizede versene :D
Arama motorlarını kullanmak bir sanattır. Google doğru soruyu sor sana hayatın sırrını söyleyin :)
sörçır sırrını bizede versene :D
http://perspectives.mvdirona.com/content/binary/JeffDean_Google2001.jpg
Dragster
13-11-2008, 00:05
getaway in stockholm serılerı muthıs tavsıye ederım