Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW de TRODUR, TURUDOR nedir?
GokhanE.
20-01-2016, 15:35
Birkaç defadır BMW araç ilanlarında denk geliyorum, trodur, turudor, trudor, ne demek Allah aşkına? Vanos demek istediklerini düşünüyorum ama ne alaka? Tro lara dur gibi sübliminal bir mesaj mı? nedir bu trodur?
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m3-286-hp-motor-yuruyen-sifir-228373189/detay)
Connecting Site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1987-hastasina-ozel-yapim-400beygir-m3-258259865/detay)
boosted_pug
20-01-2016, 17:08
Throttle body nin ankara ingilizcesi ile söylenen hali
tuner faruk
20-01-2016, 17:10
O değilde geçen seneye kadar E36 nın 25 e ilanı vardı :hehe:
Bulut Y.
20-01-2016, 17:12
recore beni bitiriyor ya
Bittiğim andır :D :D :D
yazacak yorum bulamadım gerçekten .yazdım yazdım sildim :)
Başlığı görünce throttle body olabilir ama inşallah değildir dedim ama mesajını görünce acı gerçekle yüzleştim. :D
LnchCntrl
20-01-2016, 17:34
tahmin cümlesi olarak ; trodur
cümle içinde kullanımı ;
- gardaş şo gız beni eklemiş
+ trodur baba
nakayama
20-01-2016, 17:36
ProdriveSTI kankamız bilir
throttle demek istiyor işte.
ProdriveSTI
20-01-2016, 17:49
ProdriveSTI kankamız bilir
ProdriveSTI kankan bafilesin seni.
ghibli06
20-01-2016, 18:13
kabahat bu parçalara Türkçeye uygun çeviri yapamayan Türk Dil Kurumu'nda, adamın dili dönmüyor ne yapsın? dönergeçli geçirgeç diyecek hali yok ya :)
Schiebedach ın Ankaracası şipidak favorim.
initial-D
20-01-2016, 18:30
bir fabrikanın istediği parça aklıma geldi :D
"isfender"
sonra öğrendikki istenilen expander mış
kabahat bu parçalara Türkçeye uygun çeviri yapamayan Türk Dil Kurumu'nda, adamın dili dönmüyor ne yapsın? dönergeçli geçirgeç diyecek hali yok ya :)
gaz kelebeği? itb de individual gaz kelebeği :D indivücuıl. indiiviçül.
ghibli06
20-01-2016, 18:43
gaz kelebeği? itb de individual gaz kelebeği :D indivücuıl. indiiviçül.
gaz kelebeği deyince afilli olmuyor ama :) gaz kelebeği her arabada var, bu trodur bambaşka bir şey :)
hahahhahhah akşam akşam psikolojim bozuldu
konuyu ilk okuduğum da error verdim.
merak ettim nedir ne değildir diye, senin şimdi yorumu görünce baya şiddetli güldüm :)
Year One
20-01-2016, 21:45
özellikle e30 ve e36 için bi sürü türemiş kelime sayabilirim... arkadaş söyleyemiyor olabilirsin. klavye tuşlarına da mı basamıyorsun veya google a da şunun yazılışına bakayım demiyorsun....
RECARO
recore, recardo, rekore, recoba, bunların hepsi şu an yazılan gördüğüm en değişik yazım şekli ''reconda'' yok ''ricardo quaresma'' :D
recore, recardo, rekore, recoba, bunların hepsi şu an yazılan gördüğüm en değişik yazım şekli ''reconda'' yok ''ricardo quaresma'' :D
http://img1.cfstatic.com/ronaldo/alvaro-recoba-de-1999-a-2007-tout-le-monde-aura-attendu-en-vain-l-explosion-definitive-de-ce-talent-brut-uruguayen-de-l-inter-milan-en-fait-il-a-vraiment-explose-mais-pas-dans-le-sens-positif-du-terme_55785_w460.jpg
ilanda yada herhangi bir yerde ankara görürseniz kafayı çok takmamak lazım. orasının türkiye ile alakası yok
Ferhat_V
20-01-2016, 23:04
çok eskiden bir e30 satışındada " fincanlar şıkırdıyor" demişlerdi..bir türlü çözemedik ama motorla alakalı bişeydi sanırım :D
mehmetRS
20-01-2016, 23:16
fincan yine benziyor aslında.. hidrolik iticilere deniyordu sanırım fincan, sübaplarla alakalı birşey olmalı :D
beni benden alan, konudan uzak biraz ama : "marş taşağı" manyetik kaptör :) ne ara bu hale geldi bilmek tabi mümkün değil ama türlü geyikler dönebilir konuyla ilgili; işte çok sıkmaya gelmez felan gibi :D :D :D
çok eskiden bir e30 satışındada " fincanlar şıkırdıyor" demişlerdi..bir türlü çözemedik ama motorla alakalı bişeydi sanırım :D
subab iticileri. i ** from angara.
subab iticileri. i ** from angara.
**'ı da mı sansürlediniz be.
ghibli06
21-01-2016, 06:12
ilanda yada herhangi bir yerde ankara görürseniz kafayı çok takmamak lazım. orasının türkiye ile alakası yok
ayıp oluyor ama :)
Tholl-ga
22-01-2016, 14:20
bremboya bambino diyeni duydummm
dekore var şu an ilanlarda rekoreye şükrettirir
aklıma direk bu video geldi :D
https://www.youtube.com/watch?v=nvwd4fEduZ4
Geçen yaz bahçelievlerde trafikte takılı kaldık arkamızda da bir Range var ama egzozdan öyle bir duman atıyor ki resmen şu ilaçlama arabaları gibi. Uzattık kafayı camdan bağırdık işte bak bir sorun var sanırım araban duman atıyor gördün dimi diye. Adam hiç coolluğunu bozmadı döndü şöyle "Biliyorum ya egzoz çüklerinde sorun var bişey olmaz" dedi tüm 7yi dumana boğa boğa gitti
Hala arada düşünürüm egzoz çükü nedir diye
Throttle body :)
Sene 80'lerin sonu, Ankara'ya ilk gidişim. Büfelerde, dönercilerde bonfrit yazıyor. Ulan bir iki, bu ne be derken, sorayım dedim. Bonfrit işte diye dalga geçti büfeci. Ben hala anlamadım, göster dedim neymiş. Herif patates kızartması verdi elime.
Pommes frites'ten devşirmişler. Birader patates ıskalayıp, pommes frites'e ışınlanıp; oradan bonfrite nasıl geri geldin acaba.. Çok acayip memleket çok :)
skunk vites topuzuna suskun vites topuzu yazan vardı
Lambordini diye araba markası duydum ben :D
HondatugraL
23-01-2016, 13:23
Aga bu nasıl bir Türkçe çeviridir ya hadi okuduğun gibi yazdın diyelim ulan nasıl okudun onu öyle haushuahusahashusa :D
100 yil dusunsem throttle gelmezdi aklima :D
ufuksaracci
23-01-2016, 14:01
Lambordini diye araba markası duydum ben :D
Lambordini değil ama lombardini diye motor üreticisi var
kimse ilandaki e30 un m50 motor s50 emme manifolduyla 400 bg almasına bişey dememiş :D