Orijinalini görmek için tıklayınız : 207Gt Replica Varex SORUNSALI ? ve Yakıt
Arkadaşlar merhaba benim aracım 207gt bilen arkadaşlar biliyor
hybrid turbo 63lük düz boru var sonuna bütcem yetmediği için bit replica warex almak istiyorum sorum şudur
kapatmak istediğim zaman ne zaman kapatabilirim
2.ci sorumda şudur bazı arkadaşlarımda 207gt var aynı seat sport cooler hybrid turbo ws mevcut arac 10.11 litre yakarken
benimkisi 18 yakıyor bu normalmi ekranda gösterdiği değer neler yapmam gerekir eyerki yakıtta sorun var ise
LnchCntrl
20-01-2016, 21:27
kapatmak istediğim zaman ne zaman kapatabilirim ne anlamadım ben. eğer sesten bahsediyosan yüzde 80 kapatıyor. mutlaka replica varex öncesi süre al zira tsı larda orj varex geriye düşürüyor kayıp olmasın olursa da tecrübe etmiş olalım.
tüm postu koyu yazmak yasak bu arada ceza alma
orhan_guney
21-01-2016, 09:20
hybrid turbo var diyorsun yazılım varmı ? ben bigturbo kullanıyorum daha hiç yakamadım sendeki rakamları max gördüğüm 12 litre,istersen müsait zamanda aracının ilk önce benzin pompasına baktır silindirin üstündekine değerleri var servise gidersen pc bağlıyarak hemen görebilirler.
ayrıca kapatmak istediğim zaman ne zaman kapatabilirim ? derken egsozu diyorsan sanırım kumandaya basınca kapatma tuşuna ses %70-80 civarı kapanır.
hybrid turbo var diyorsun yazılım varmı ? ben bigturbo kullanıyorum daha hiç yakamadım sendeki rakamları max gördüğüm 12 litre,istersen müsait zamanda aracının ilk önce benzin pompasına baktır silindirin üstündekine değerleri var servise gidersen pc bağlıyarak hemen görebilirler.
ayrıca kapatmak istediğim zaman ne zaman kapatabilirim ? derken egsozu diyorsan sanırım kumandaya basınca kapatma tuşuna ses %70-80 civarı kapanır.
bugün aracımla giderken araba birden stop etti ve benzinim bitti sanırım gittim benzin aldım 40 liralık koydum çalışmadı ustayı aradım sigorta atmışdır dedi sigortayı değiştirdik araba düzeldi ama çekişden düşdü kapattıp açttım düzeldi ve yolda gelirken birden benzin varken yine kut diye durdu ekranda esp asr ws gibi bişiler yandı hemen sağa çekdim sigortayı değiştim düzeldi araba bu sorun neden olabilir bilgisi olan varmıdır acaba
Bravetaxi
26-01-2016, 23:05
Benim aracımda 20 litrelerde gösteriyor km 75 Kuruş baktık debriyaj kaçırıyor dedi usta
SametYkn
27-01-2016, 08:00
Ses Kapattığında böyle oluyor gayet yeterlidir yani 1. sınıf replika varex şu anda satıyorum isterseniz pm yolu ile görüşebiliriz
https://www.youtube.com/watch?v=jNO3WH2gpbY