Orijinalini görmek için tıklayınız : ihtiyar delikanlı e36 dakargelb
arkadaşlar aracı alalı 2 ayı geçti eksikleri vardı onları hallettim camları filmledim tüm bakımını hallettim ardından düz boru warex ile araç kendine geldi 95 model 97 trafik çıkışlı 320i kendisi benim çocukluk hayalimdi :) http://i67.tinypic.com/bhi0z5.jpghttp://i68.tinypic.com/206hpg0.jpghttp://i64.tinypic.com/qpmkgj.jpghttp://i63.tinypic.com/2a60zrq.jpghttp://i68.tinypic.com/e8u4w6.jpghttp://i67.tinypic.com/2q0u154.jpg
BerkinAKCAY
22-01-2016, 19:15
İnsanın hayallerine kavuşması çok güzel. Maşallah Allah kaza bela vermesin :)
maşallah.
Fotolar ne kadar net yahu neyle çektiniz :)
ardaokkabas
22-01-2016, 19:39
İçimizdeki sevgisi bitmeyecek araçlardan güzel bir e36 :) Maaşallah..
Hayalinizdeki araca kavuşmussunuz, uzun uzun kullanın. Darısı bizim hayallere.
Erkek adam hayali erkek adam arabasi :)
gule gule kullanin
Maaşallah güle güle kullanın insanın hayallerine kavuşması çok güzel bir mutluluk
individual
22-01-2016, 20:46
Maşallah nazar değmesin.
Maşallah, bu renge bayılıyorum kazasız belasız...
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim insanın küçüklük hayalini gerçekleştirmesi paha biçilemez :)
maşallah.
bi arkadaşım prof makina ile çekiyor tam modelini bilmiyorum tripod falanda kullanıyor :)
ahmetmalcok
23-01-2016, 00:41
Maşallah araçtan önemli hayallerinize kavuşmanıza çok sevindim. Kendim almış gibi mutlulu hissetim. Umarım bundan sonrada dikkat edersiniz kullanmanıza. İyi günlerde kullanın.
Bu renge bayılıyorum. Maşallah kazasız belasız..
masallah araciniza, cok guzel. kazasiz belasiz..
Maşallah Allah kaza bela vermesin darısı bana :)
cursedjester
23-01-2016, 10:05
Maşallah kazasız belasız. Darısı tüm hayali gerçekleşmemiş olanlara :)
Maşallah kazasız belasız :)
osmanaydo
23-01-2016, 10:13
Maşallah, bakımlı bir arabaya benziyor.
Maşallah toprağım aracın çok güzel.çekimler çok güzel olmuş :)
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim toplu şekilde alıntı yapmayı bilmediğim için herkese tek seferde teşekkür ediyorum kusura bakmayın artık :)
maşallah kazasız belasız inşallah. :) arkaya m tampon ve orjinal turuncu stoplar daha çok yakışır diye düşünüyorum.
maşallah kazasız belasız inşallah. :) arkaya m tampon ve orjinal turuncu stoplar daha çok yakışır diye düşünüyorum.
teşekkür ederim benimki m tampon diye biliyorum zaten orj stoplar elimde var ben kristal taktım :)
teşekkür ederim benimki m tampon diye biliyorum zaten orj stoplar elimde var ben kristal taktım :)
yok arka tampon m değil. tamponun difüzörle birleştiği kısım biraz daha farklı .
srkn.ylc
23-01-2016, 13:18
Maşallah kitap gibi araba Allah kaza bela vermesin.
Allah kaza bela vermesin arka stop meselesine bende katılıyorum orjinal olsa
Daha iyi şık durur
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için stop olayında sıkıntı yok 2 dk değiştiririz hemen ama kristal stop hpşuma gidiyor :)
DeliceBirkan
23-01-2016, 16:16
Maşallah kazasız belasız hayalinizi gerçekleştirmeniz çok güzel bir şey fakat spoyler takmalısınız bence marşpiyel çok kaba duruyor bana göre spoylersız, güzel bi görüntüsü yok :)
Maşallah kazasız belasız hayalinizi gerçekleştirmeniz çok güzel bir şey fakat spoyler takmalısınız bence marşpiyel çok kaba duruyor bana göre spoylersız, güzel bi görüntüsü yok :)
teşekkür ederim inanın bunu bütün arkadaşlarım söylüyor hatta biri geçen paran yoksa ben alayım dedi :) şaka bi yana sade hoşuma gidiyor belki ileride takarım
emrullahkrtpe
23-01-2016, 21:16
benimde çocukluğum 328ci ile geçtiği için hayalimde hep 316i bile olsa bi e36 almak var :) siz hayalinize kavuşmuşsunuz ne mutlu size allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah :)
edit: jantları değiştirmeyi düşünüyor musunuz? aklınızda bir model varm mı acaba ?
benimde çocukluğum 328ci ile geçtiği için hayalimde hep 316i bile olsa bi e36 almak var :) siz hayalinize kavuşmuşsunuz ne mutlu size allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah :)
edit: jantları değiştirmeyi düşünüyor musunuz? aklınızda bir model varm mı acaba ?
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yaz aylarında e36 m3 jantı düşünüyorum spoke diye geçiyor galiba
canozgur106
23-01-2016, 22:51
MaşAllah kazasız belasız olsun jantları M52 yaptın mı tamamdır:)
MaşAllah kazasız belasız olsun jantları M52 yaptın mı tamamdır:)
teşekkür ederim m52 jantı dediğiniz motorsport jantı sanırım ben e36 m3 spoke düşünüyorum :)
tlgylmz106
24-01-2016, 01:29
Kristal stoplar çok ayrı bi hava katmış, genel olarak güzel duruyor maşallah kazasız belasız kullanın. Fotoğraflar gerçekten başarılı bu arada söylememek ayıp olurdu :D
Maşallah bende orijinal stop ve arka orijinal M tampon öneririm,
Jant olarakta sizin Düşündüğünüz model styling22 M-Doppelspeiche de çok yakışır,
ama ben olsam bulabilirsem styling 23 M-Kontur takardım. Kazasız belasız...
Maşallah bende orijinal stop ve arka orijinal M tampon öneririm,
Jant olarakta sizin Düşündüğünüz model styling22 M-Doppelspeiche de çok yakışır,
ama ben olsam bulabilirsem styling 23 M-Kontur takardım. Kazasız belasız...
teşekkür ederim yaz olsun ilk işim jant
i-vtec07
24-01-2016, 18:03
Maşallah güzel duruyo :)
maşallah.
Canon Eos 600D body + Canon EF 50mm f1.8 II lens ile çekilmiş :D
ama keskinlik arttırılmış gibi duruyor.
Araç da şık bir araç, kazasız belasız kullanın.
Canon Eos 600D body + Canon EF 50mm f1.8 II lens ile çekilmiş :D
ama keskinlik arttırılmış gibi duruyor.
Araç da şık bir araç, kazasız belasız kullanın.
teşekkür ederim valla helal olsun abi nasıl anladın modelini falan ben anlamıyorum arkadaşı çağırıyorum o gelip çekiyor :)
teşekkür ederim valla helal olsun abi nasıl anladın modelini falan ben anlamıyorum arkadaşı çağırıyorum o gelip çekiyor :)
Fotoyu indirip sağ tıklayın özellikler > ayrıntılar.
Bu arada aracınıza maşallah. =)
Fotoyu indirip sağ tıklayın özellikler > ayrıntılar.
Bu arada aracınıza maşallah. =)
Teşekkür ederim öğrenmiş olduk :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Orijinal stoplarını taksanız daha güzel olur bence. Jant seçimi ilginç olmuş ama iyi de durmuş sanki :)
maasallah aracınıza...KAzasız belasız gunlerde inş.
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Orijinal stoplarını taksanız daha güzel olur bence. Jant seçimi ilginç olmuş ama iyi de durmuş sanki :)
teşekkür ederim 520 ia jantı :)
aracın rengi hoş arka stop dışında beğendim orjinal stopla iyi durur
aracın rengi hoş arka stop dışında beğendim orjinal stopla iyi durur
teşekkür ederim
dragon07
29-01-2016, 17:13
maşallah kardesim çok güzel aracın çamurlukları biraz açmıslar galiba orayı doldurucak biraz daha offsetli bir jant seçimi ile daha hoş durabilecegini düşünüyorum güle güle bin :)
maşallah kardesim çok güzel aracın çamurlukları biraz açmıslar galiba orayı doldurucak biraz daha offsetli bir jant seçimi ile daha hoş durabilecegini düşünüyorum güle güle bin :)
teşekkür ederim abi yazın tam o çamurluğa oturacak jantları takıcam :D
sinanbaysal
01-02-2016, 12:36
masallah kazasız belasız. ön tekerlerde kamber var sanırım. düz olsa daha güzel durur dıye dusunuyorum
masallah kazasız belasız. ön tekerlerde kamber var sanırım. düz olsa daha güzel durur dıye dusunuyorum
teşekkür ederim yoo hayır kamber yok :)
by serçe
01-02-2016, 13:22
maşallah kazasız belasız ama, styling 24 veya m double spoke 2 ile daha iyi durur bence
maşallah kazasız belasız ama, styling 24 veya m double spoke 2 ile daha iyi durur bence
teşşekürler spoke takılacak
orhan0633
07-02-2016, 00:27
Çok mutlu oluyorum böyle araçlar görünce maşallah. Çocukluktan beri hayalimdir bir e36 birde w124. Ağız tadıyla binin inşallah :)