Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi S3 vs Golf 7 R

R.S.C
23-01-2016, 09:54
Yaza doğru bu 2 araçtan birini alma planı var bi arkadaşımin .hem gündelik hemde pist kullanımı açısından hangisi daha zevkli olur

Ilersi icin yapilacaklarla hangisi daha ust seviyeye gelebilir

Bir diğer soruda haldex sistemi ile alakalı. Viraj içinde nasıl çalışıyor kafadan kayma eğilimi var mı genel anlamda fwd karakteri ağır basıyor diye biliyorum ama kullananlar özelliklehttpl pistte nasıl tepkileri merak ediyoruz

Direksiyon geri bildirimden frenleme kadar yapılabilecek yol tutuş fren ekstralarindan donanıma kadar karsilastirabilirseniz sevinirim

Birde s3 makyajlanacak yeni Led farlar ve gösterge paneli cezbedici ayrıca ben sportback havasını daha çok begeniyorm

Cevaplar için şimdiden tesekkurler

AlpGol
23-01-2016, 10:24
Merhabalar yaklaşık 1 ay oldu satalı Golf R ımızı. Belki takip ettiyseniz ilanları Ankara'dan oz jantlı mavi olandı. 3000km civarında kullandım ben genelde babam kullandı daha fazla. Kullandığım kadarıyla çok hoşuma gitti gerek gidişi stock 13.5 saniye çıkardı 100-200 -1.5 eğimde. Çok oturaklı ve iç mekanı çok kaliteliydi. Gayet beğenmiştim ben sportifliği olsun sürüş modlarında değişen karakteri olsun ve miltek egzosla beraber pırtlaması :) Piste çıkma şansı bulamadım ancak sürelerine bakarsanız ne kadar iyi olduğunu görürsünüz.

997TT
23-01-2016, 10:51
Fıyatı uygun bulursanız GolfR...

R.S.C
23-01-2016, 11:42
Murat bey kısa ve öz bir yorum oldu. golf r test ettiğinizi biliyorum bu kadar net olmanızda etken nedir golf 7 r daha çevik geri beslemesi daha net diye mi pist kullanımı icin

4 çeker sistemi için daha detay yorum alabilir miyiz . Şuan için r56 jcw kullanıyor arkadaşım sizde tanırsınız yazılım için uğramıştır yanınıza ben s3 un pistte çok geri kalmayacağı düşünüyorum gündelik için daha premium bi araç olmasına etken tabi
Pistte işler değişiyor galiba

Mehmetmert
23-01-2016, 11:56
Butce varsa premium olmasindan dolayi ben s3 alirim,ucurum bir fark olmayacaklari asikar aralarinda

997TT
23-01-2016, 12:49
Murat bey kısa ve öz bir yorum oldu. golf r test ettiğinizi biliyorum bu kadar net olmanızda etken nedir golf 7 r daha çevik geri beslemesi daha net diye mi pist kullanımı icin

4 çeker sistemi için daha detay yorum alabilir miyiz . Şuan için r56 jcw kullanıyor arkadaşım sizde tanırsınız yazılım için uğramıştır yanınıza ben s3 un pistte çok geri kalmayacağı düşünüyorum gündelik için daha premium bi araç olmasına etken tabi
Pistte işler değişiyor galiba
Aralarında fark olmadıgı ıcın cıddı ucuz ıse Golf,degılse S3 tabı. Iscılık kalıtesınden oturu.
Ayrıca dogusun elınde kalan 2015 golf yada S3 varsa,her turlu ahlaksız teklıf yapılarak alınır...