Orijinalini görmek için tıklayınız : Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)
Objektif olarak konuya dahil olmak istiyorum
Aranizdaki konusmada Bold On olarak satildimi bu ürün satilmadimi?
Ürün universal oldugu icin illaki olucaktir Poloya, islem gerekecektir
TANER ABİCİM illaki olacaktır. cunku 8 lt lık üniversal bir intercooler. hf olması önemli değil , apexi , mishimoto yada as950 coolerı da olsa işlem yaptıktan sonra hepsi olacaktır. buraya kadar doğru mu ? ben vatandasa polo gti a uygun cooler arıyorum dedım. 1.4 tsi a uygun demedim . bunu hala arkadas idrak edemiyor. yahu sen söyle bu parçaları getıren sensin. polonda var. arabanın ırzına geçip sağı solu traslmayı göze aldıktan sonra. 6** 7** tl lere dünya kadar cooler varken ( kaliteli kalitesiz bunu tartısmıyorum ama iş görecek kadar ) ben neden 1200 tl bayılıp üniversal bir cooler alıp sagı solu traslayım. he traslama ve universal sözcugu de senınle hakan abı konustuktan sonra ben arkadasa durumu anlattıgımda ortaya cıktı. sonradan dılıne dolandı . konu 1.4 tsi a uygun olması değil . konu polo gti için uygun olup olmaması ve urunun pazarlanırken ki malzemeden farklı gelmesi
şöyle dusunelim internetten iphone 6 alıyoruz. adam bize telefonun fotografını gönderıyor . fotograflarda iphone 6 . kargo bi geliyor iphone 9 . e kardesım biz iphone 6 istedik . ee abi o da iphone . işinin görür. konusturur seni . varmı böyle bi ticaret ?
Sağol RedSun...
Bi ara uğrayıp birlikte inceleriz o volanı
Gel gel mangal yapıcaz üzerinde volanın
Cry kardeş sen bi fotografi gönderdiğin ürün ile kargodan çıkan ürünün petek sayisina bakarmisin. Biri 10 petek gönderdiğin 15 petek. Arada farklar var. Durum bu.
Ben ürünü alan yerinde olsam biraz da vaktim olsa Koray denen şahsı mahkemeye verir nickinin hakkını verdirecek kadar ağlatırdım.
Adam hala inatla kabul etmiyor kıvırıyor da kıvırıyor. Sattığın ürün al tak şeklinde poloya uyumlu ürün değil. Sende al tak ürün diye satmışsın.
Bilmiyorsan önce bolt-on nedir öğren ondan sonra mal sat. Bilmeden mal satıyorsan da arkasında dur geri al.
Taner Bey ,
ilk sayfalarda da yazmıştım, mesele bolt on olup/olmaması denmesi/denmemesi değil gönderilen resim ile gönderilen ürünün farklı olması.
Objektif olarak konuya dahil olmak istiyorum
Aranizdaki konusmada Bold On olarak satildimi bu ürün satilmadimi?
Ürün universal oldugu icin illaki olucaktir Poloya, islem gerekecektir
TanerErbay
25-01-2016, 11:42
TANER ABİCİM illaki olacaktır. cunku 8 lt lık üniversal bir intercooler. hf olması önemli değil , apexi , mishimoto yada as950 coolerı da olsa işlem yaptıktan sonra hepsi olacaktır. buraya kadar doğru mu ? ben vatandasa polo gti a uygun cooler arıyorum dedım. 1.4 tsi a uygun demedim . bunu hala arkadas idrak edemiyor. yahu sen söyle bu parçaları getıren sensin. polonda var. arabanın ırzına geçip sağı solu traslmayı göze aldıktan sonra. 6** 7** tl lere dünya kadar cooler varken ( kaliteli kalitesiz bunu tartısmıyorum ama iş görecek kadar ) ben neden 1200 tl bayılıp üniversal bir cooler alıp sagı solu traslayım. he traslama ve universal sözcugu de senınle hakan abı konustuktan sonra ben arkadasa durumu anlattıgımda ortaya cıktı. sonradan dılıne dolandı . konu 1.4 tsi a uygun olması değil . konu polo gti için uygun olup olmaması ve urunun pazarlanırken ki malzemeden farklı gelmesi
şöyle dusunelim internetten iphone 6 alıyoruz. adam bize telefonun fotografını gönderıyor . fotograflarda iphone 6 . kargo bi geliyor iphone 9 . e kardesım biz iphone 6 istedik . ee abi o da iphone . işinin görür. konusturur seni . varmı böyle bi ticaret ?
Olayin Coolerin Markasi ile ilgili olmadigini biliyorum
Kimseyi korumak icin yazmiyorum
bir Cooleri uyumlu olmasi ile Bold On (Al/Tak) arasinda fark var
uyumlumu evet, Bold On mu hayir
KA®ANLIK
25-01-2016, 11:45
@sem2.2 şu konuda şu mesajı atmış:
http://www.techturkey.com/forum/asiri-besleme/107609-1-4-tsi-polo-gti-ibiza-cupra-bocanegra-sorunlariniz-onerileriniz-paylasimlariniz-338.html?highlight=#post8018053
POLO GTI için demiş.
"Herkes biliyor ki, Polo GTI için direk Plug&Play tüm markalarda intercooler var.
adamda bundan bahsetmiş zaten "Polo GTI için" diyerek.
Eğer öyle bir derdi olmasa, 7-8litrelik intercooler arıyorum diye konu açardı.
adamın bu mesajını görüp, PM atmışsın ve telefon numaranı göndermişsin ve whatsapp dan yazmışmaya başlamışsınız.
Adamda sana sormuş, TEKRAR
Polo GTI için değil mi diye ?
sen de EVET uyuyor Polo GTI a arkadaşlarım kullanıyor demişsin.
hatta bir mesajında kendini ele vermişsin.
Sem2.2 sana ufak kalıyor cooler diyince, EVET SANA GÖNDERDİĞİM RESİMDE BELLİ ZATEN demişsin. Şu mesaj:
http://i.hizliresim.com/Rogj9R.png
Adam ne yapsın şimdi, adama ilk attığın resimde karşılaştır bak fark bu kadar diyorsun, o markanın Plug&Play ürününü yolluyorsun, yani adamın istediği ürünün resmini yolluyorsun,
sonra adam sana bir daha soruyor, yine oluyor diyorsun, e adama resimde atmışsın adam daha neyi sorgulasın ki ?
nerden bilsin senin böyle bir davranışta bulunacağını ?
Sonra mal gidiyor adama,
mal gittikten sonra KESİP BİÇECEKSİN POLO GTI a olması için diyorsun.
adam ilk başta POLO GTI İÇİN ARIYORUM diyor. sen de Polo GTI için var diyip adamla iletişime geçiyorsun,
malı satıyorsun sonra panelini keseceksin diyorsun...
ne ala memleket...
Yaptığın şark kurnazlığı arkadaşım kusura bakma.
Valla 10 gün önce Kırmızı S3 ümü sattım, aynı kasa. iyi ki de satmışım. mimlenecekmişiz yoksa...
mehmet6r
25-01-2016, 11:46
Hala uzatıyorya konuyu yok mahkeme verdim yok poloya uyar falan.
Abi gti için parça arıyorum demiş var elimde yazmışsın yolladığın ilk foto bolt-on ürün abide teyit etmiş onaylamış.
Şu forumda o kadar yaşı tecrübesi olan abiler yazmış haksızsın ürünü geri al parayı öde . Haklıda olsam bu kadar insandan sebep eyvAllah der, ürünü geri alırdım. Ki ayıp harbiden mağdur etmişsin abiyi, 1000lira az para değil bir yerden çıkmadan dönersin kararından inşaAllah.
hala mahkemeye verdim diyor ya :hehe: :hehe:
ozaman ne yazıosun buraya arkadaşım kapat çeneni savunurusun orda kendini
değerli arkadasım. artık kimden akıl alıyorsa bu kadar basitleşti olay . dediğin gibi .. madem mahkemelik durum var bu kelimeler niye ? yorumun için ayrıca teşekkürler
2 tarafı da tanımam etmem..
Ancak satıcı, okuduklarım sonrası gözümde "mendil satsa alınmayacak" karakterde biri.. Daha yaşı da genç.. Umarım büyüdüğünde 1000 TL'nin ismine gelecek lekeden çok daha kıymetesiz olduğunu idrak edecek olgunluğa ulaşır..
Daha da batıyor olması cabası . misket oyunu mu zannediyor anlamıyorum. umarım gerekli cevaplarla zaman içerisinde fazlasıyla karsılasacaktır. yorumunuz için tesekkurler
Satici arkadas bu kadar muhabbetin uzerinde o prayi geri odemez ve cooleri almaz ise yasi daha cok genc.
Camiada kendini bitirmis demektir tech e tasinmis bu denli bir konu nereye giserse gitsin ustunden kac yil gecerse gecsin unutulmayacaktir.
Kaybeden kendisi olacaktir. O yuzden yerinde olsam hic bu toplara girmez arkadasin parasini iade eder kendi aramda anlasir konuyu kapattirirdim.
bu kadar adam yanlıs bir bu arkdas doğru sanırım. ben arabamdan bile şüphe etmeye basladım açıkcası . kendi bileceği iş. cok araba yapmıs dedıgıne göre , cok da cevresı varmıs . umarım az cok tanırlar artık kişiliğini ....
bukadar pişkinlik olmaz bide dava edicekmiş. hakim o davayla sana güler
kesinlikle katılıyorum . nasıl ederse etsin . istanbula gitmişken ifade veririm ya da o verir artık zaman gösterecek değerli arkadasım. teşekkürler yorumun için
Aslında konu cok basit bir sekilde Uzlasmaya gidebilirdi fakat Koray arkadasın rijit tutumu yüzünden Bu olay büyüyecek gibi..
Konu su sekilde uzlasılabilirdi ; Koray yaptıgı dolandırıcılıktan dolayı pişman olucaktı, Sem aga'nın kendisinden özür dileyecekti. Her insan hata yapar hatasız kul olmaz abicim Suan sıkısıgım param yok biraz müddet ver diyecekti. Sem aga'da Olur boyle Sütü bozukluklar dolandırıcılıklar Sana su kadar gün mühlet yatır paramı al Coolerını diyecekti. Olay kapancaktı buralara kadar gelmezdi.
Simdi olay farklı boyuta geldi Olacakları soyliyim ; Sem aga istanbula gelecek (Tabi gelirken Ettigi Küfürleri Saymıyorum), Korayın yakasına yapısacak. Gidecekler bi Ustaya Cooler'ı taktırmaya Usta bu buna olmaz cok büyük orasını kesicez burasını traslıcaz diye konusacak. Sem aga Çıldıracak Ve tekrar parasını isteyecek Korayda vermeyecek. Ortalık karıscak. Sonucunda Koray Basmada fistan giyip Elinede bi tane Tulum alıp İstanbul sokaklarında İskoçya Erkekleri gibi dolasacak.. (Benim görüsüm budur)
değerli arkadasım. sanıyorum gelecegı görmek gibi bir yeteneğin var. adam kendine güveniyor olsa bunu kabul eder ve bizz de olayın seyrini görürüz. tıpkı tahmin ettiğin gibi olacaktır. bundan eminim. yorumun için tesekkurler ...
Davanın başına benim yazdığım ilk yorumu yazdırmassanız kırılırım :D
:)
paran yoktu senin nasıl 2 katı fiyatına geri alıcaksın @cry ?
baska bir ürün sattı herhalde. yada a3 ü a6 diye de satmıs olabilir ...
Ben bolt on demedim. Poloya uyar dedim. Kurnazlığa bak. Her şeye uyar o zaman.
Böyle mantıkla hareket ediyorsanız. İşiniz zor.
şaştım kaldım vallaha . bir delik buldu cıkmaya calısıyor ama o delik yanlıs delik . kendi bileceği iş arkadasımızın ....
Başta Polo gti a hiç bir şekilde olmak 4 tırnak büyük vs. Yorum yapan insan Nasıl olur da böyle döner anlamıyorum.
Yolladığım ürünün poloya uyumlu olduğunu defalarca söyledim, hala söylüyorum. konu açan kişinin baştaki yorumlarına bakarsak ne olursa olsun bu coolerın Polo gti a montaj olmadığını yazmıştı? Şimdi ne değiştide işlem yapılmadan direkt Bolt on şeklinde takılmazsa yakıtımı karşıla diyorsun? Ben bu şekilde bir iddiada bulunduysam kanıtla coolerı 2 kat fiyatına geri alıcam söz.
Türkiye'de bu ürünün ticaretini yapıp satan bir kişi uyumlu diyor. Bu kadarı bana yeter kim ne isterse yazsın hak yerini bulur umarım.
BEN DEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM KORAY EFENDİ .AZICIK DELİKANLIYSAN GELDİĞİMDE GÖRÜŞÜRÜZ.
CRY mısın Koray mısın her neysen cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun.
Adam konu açmış, polo gti için şu parçaları arıyorum diye.
Sen ne yapmışsın, gidip adama özel mesaj atmışsın elimde var satarım vs.
Bu ne anlama geliyor? Polo gti için uygun demek.
Adam senin bir ilanından gelip ürünü almayı talep etmemiş kapiş? Sen adamın polo gti için aradığı ürün için ona özel mesaj atmışsın.
İstiyorsan dava aç, mağdur olan arkadaşın avukatı şu yukarıda yazdığımı mahkemede söylese direk kaybedersin. Biz de seve seve yardımcı oluruz.
Sen bu yaşta cin olmadan adam çarpma kafasından çık yoksa bigün fena çarparlar.
Fakir edebiyatı da yapma git bul biryerden 1000 tl adamın parasını öde, 1000 tl için rezil kepaze olma buralarda, adamlığına laf ettirme...modifiye camiasında 10 sene sonra bile karşına çıkar bu...
Cocuk oyuncagı zannediyor arkadasımız . mahallede top kavgası sandı herhalde. benım hakkımda böyle yorumlar yapılacak ve ben haklı oldugumu dusundugumde cevap vermeden duracagım? yolu yol degil koray kardesımızın. ama bunu anlayamıyor ...
Koray kardeş sen hala neyin çabasını veriyorsun.benım anladığm kaadarı ile adam al tak ürün istiyor.neden kesip biçsin arabasını.akıl mantığın alıyormu.ya kaldı ki gönderdiğin ürünle resim farklı.Valla kabak tadı veriyor yorumların.
bi şunu anlatamadık değerli arkadasım. ben ve diiğer üyeler yazmaktan usanmadı cok sukur ki . anlayana kadar devam ....
Tek takıldığım nokta, attığın ürün fotoğrafıyla gönderdiğin arasında dağlar kadar fark olmasını hala açıklayamıyor olman.
olur mu hiç öyle ? aradaki farkı görelim diye atmıs sag olsun . sonra da iyiliğimizi düşünüp daha büyüğünü göndermiş. daha büyük daha etkili hesabı yapmıs . ama tutmadı o hesap . soruya cevabını merakle beklemekteyım. yorumunuz için tesekkurler
Olayin Coolerin Markasi ile ilgili olmadigini biliyorum
Kimseyi korumak icin yazmiyorum
bir Cooleri uyumlu olmasi ile Bold On (Al/Tak) arasinda fark var
uyumlumu evet, Bold On mu hayir
taner abi yanlıs anlama lütfen , konunun seyri değişiyor cunkü . adama bi konuyu anlatamadık gitti . forumca seferber olduk ama yok anlatamıyoruz neden farklı ürünler üzerinden konustugumuzu . adam da bi liman buldu kendine oraya sıgınıyor coolerın universal olmasından dolayı. teşekkürler yorumların ve açıklamaların için
@sem2.2 şu konuda şu mesajı atmış:
http://www.techturkey.com/forum/asiri-besleme/107609-1-4-tsi-polo-gti-ibiza-cupra-bocanegra-sorunlariniz-onerileriniz-paylasimlariniz-338.html?highlight=#post8018053
POLO GTI için demiş.
"Herkes biliyor ki, Polo GTI için direk Plug&Play tüm markalarda intercooler var.
adamda bundan bahsetmiş zaten "Polo GTI için" diyerek.
Eğer öyle bir derdi olmasa, 7-8litrelik intercooler arıyorum diye konu açardı.
adamın bu mesajını görüp, PM atmışsın ve telefon numaranı göndermişsin ve whatsapp dan yazmışmaya başlamışsınız.
Adamda sana sormuş, TEKRAR
Polo GTI için değil mi diye ?
sen de EVET uyuyor Polo GTI a arkadaşlarım kullanıyor demişsin.
hatta bir mesajında kendini ele vermişsin.
Sem2.2 sana ufak kalıyor cooler diyince, EVET SANA GÖNDERDİĞİM RESİMDE BELLİ ZATEN demişsin. Şu mesaj:
http://i.hizliresim.com/Rogj9R.png
Adam ne yapsın şimdi, adama ilk attığın resimde karşılaştır bak fark bu kadar diyorsun, o markanın Plug&Play ürününü yolluyorsun, yani adamın istediği ürünün resmini yolluyorsun,
sonra adam sana bir daha soruyor, yine oluyor diyorsun, e adama resimde atmışsın adam daha neyi sorgulasın ki ?
nerden bilsin senin böyle bir davranışta bulunacağını ?
Sonra mal gidiyor adama,
mal gittikten sonra KESİP BİÇECEKSİN POLO GTI a olması için diyorsun.
adam ilk başta POLO GTI İÇİN ARIYORUM diyor. sen de Polo GTI için var diyip adamla iletişime geçiyorsun,
malı satıyorsun sonra panelini keseceksin diyorsun...
ne ala memleket...
Yaptığın şark kurnazlığı arkadaşım kusura bakma.
Valla 10 gün önce Kırmızı S3 ümü sattım, aynı kasa. iyi ki de satmışım. mimlenecekmişiz yoksa...
engin abi şükür ya . şu özetten ben ve diğer arkadaslar en az 20 kez geçti ama anlamıyor cocuk. bu arada s3 ü evet iyi ki satmıssın. hoş cocuk s3 e biniyorum diyip a5 e de binebilir . tutarsızlık heryerinde elemanın.
KA®ANLIK
25-01-2016, 11:55
Başta Polo gti a hiç bir şekilde olmak 4 tırnak büyük vs. Yorum yapan insan Nasıl olur da böyle döner anlamıyorum.
Yolladığım ürünün poloya uyumlu olduğunu defalarca söyledim, hala söylüyorum. konu açan kişinin baştaki yorumlarına bakarsak ne olursa olsun bu coolerın Polo gti a montaj olmadığını yazmıştı? Şimdi ne değiştide işlem yapılmadan direkt Bolt on şeklinde takılmazsa yakıtımı karşıla diyorsun? Ben bu şekilde bir iddiada bulunduysam kanıtla coolerı 2 kat fiyatına geri alıcam söz.
Türkiye'de bu ürünün ticaretini yapıp satan bir kişi uyumlu diyor. Bu kadarı bana yeter kim ne isterse yazsın hak yerini bulur umarım.
Pişkinliğin bu kadarı...
adam POLO GTI için Cooler arıyorum diyor,
adama var diyorsun
Plug&Play ürünün fotoğrafını yolluyorsun adama ( adamın istediği ürünün )
Adam sana soruyor Polo GTI için değil mi diye, EVET diyorsun. zaten resim gönderdim karşılaştır bak diyorsun büyüklüğü.
yani gönderdiğin resimdeki ürünü yollayacağını söylüyorsun
adam senin gönderdiğin resmi atıyor ustasına,
ustası tamam doğru al diyor.
malı yolluyorsun FARKLI MAL...
adama arabanı kes uydur diyorsun
burada çıkıp hala kendini savunuyorsun...
hepimiz SALAĞIZ, bi sen akıllısın amk, ne ala memleket ya...
KORAY KARAMAN, farkında değilsin ama şu davranışın, bu konu burada yıllarca kalacak ve her okuyan 100 insan evladının 99 u (burada şu anda olduğu gibi) alıcıya hak verip senin haksız olduğunu ve hatta belki dolandırıcı olduğunu düşünecek...
bence yanlış yoldasın,
bir abi tavsiyesi, gönder adama parasını geri.
gönderdiğin resimle, gönderdiğin ürün farklı. ÖZET BU !
Cryın mesajlarını alt alta okuyunca
http://www.techturkey.com/forum/search.php?do=finduser&userid=23203&searchthreadid=213039&contenttype=vBForum_Post&showposts=1
https://media.giphy.com/media/pWDCYebm02fwk/giphy.gif
Yazmiyim yazmiyim dedim ama yazık günah be kardeşim şuanda konuyu 51 kişi okuyor. Gün içinde yazılan postlarla birlikte akşama kadar belki 1000'lerce kişi okuyacak. isminin soyisminin şahsiyetinin kişiliğinin bedeli 1000 lira mıydı be adam ? Hani bazı yaşlı dedeler nineler vardır ya işine geleni duyar işine gelmeyeni duyamıyorum der sende tam öyle yapıyorsun şuanda . Olay biraz da tükürdüğünü yalamamak olayına döndü senin açından ama herşeye rağmen parasını geri gönderip ürününü teslim almak en mantıklısı olucak. Yoksa diğer türlü ciddi ciddi her anlamda sıkıntı yaşayabilirsin. Alıcı kardeşim tabiri caizse sende peygamber sabrı var allah yardımcın olsun .
ogunozcan
25-01-2016, 11:59
ya ne ugrasıyorsun ver mahkemeye o ugrassın dursun elınde yazılar resımler hersey mevcut yada yatırsın paranı o kurtulsun bu durumdan
2-3 günde 14000 e yaklaşmış görünteleme.ciddi bir rakam.
OrcunInce
25-01-2016, 12:00
Lan ne biçim insanlar var?
Attığın fotodaki cooler ile gönderdiğin bir kere aynı değil bu 1.
Adam üstüne basa basa bolt on mu diye sormuş, belli ki senin gibi kasap değil, kesilsin biçilsin istemiyor. evet demişsin bu 2.
Alper abi ile yaşadığın diyaloğu da biliyorum, bir kere daha dinlemiştim arabanın ne halde olduğunu. Al cooler'ı ver parasını uzamasın bu mevzu bence hiç.
Unutma ki para kazanılır ama güven bir kez kayboldu mu geri gelmez. Adın çıktı bile.
KA®ANLIK
25-01-2016, 12:01
hep birlikte yazalım belki öyle anlayacak arkadaş
ADAMA GÖNDERDİĞİN KARŞILAŞTIR BAK DEDİĞİN RESİM İLE
YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI
ADAMA GÖNDERDİĞİN RESİM İLE, YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI
GÖNDERDİĞİN ÜRÜN FARKLI, YOLLADIĞIN RESİM FARKLI
RESİM FARKLI GÖNDERDİĞİN, ÜRÜN FARKLI YOLLADIĞIN
The Picture you sent and the product is different
:D
KA®ANLIK
25-01-2016, 12:02
Different from each other
YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI
bu muhabbet şuna döndü :D
http://img.haberler.com/haber/931/sahibinden-boyali-arac-ilan-sahibinden-7945931_6951_m.jpg
Bak koray efendİ bÜyÜk bÜyÜk yaziyorum .avukatinla konus benİ buraya konu actigim İÇİn dava et ve hepİmİz bunun seyrİnİ İzleyelİm seve seve . Sana yarin akŞam 6 ya kadar mÜddet . GÖnderdİn gÖnderdİn. Yoksa dolandirciliktan savciliga suc duyrusunda bulunacagim .avukat arkadasimla gÖrÜŞtÜm . Masraflar İle bİrlİkte tahsİl ederİz zaman alir ama dedİ. Olsun hİÇ problem deĞİl yarin akŞam 18.00 a kadar sana mÜddet . Avukatina mi soruyorsun mahalledekİ abİlerİne mİ yoksa sana akil verenlere mİ ? Kİme soruyorsan sor. Bak bakalim hangİsİnİn yaptirimi var. Sen gÜzel laftan sÖzden anlamiyorsun . Bu İŞlem gerÇekleŞecektİr kİmsenİn de ŞÜphesİ olmasin. Gerekİrse 1000 lİra daha yakarim bu İŞ İÇİn ama senİn canini yakacagim ve sende bu genÇ yasinda cok gÜzel bİ ders alip abİ saĞ ol dİyeceksİn !!!! Bu yazinin da ciktisini al duvarina asarsin holdİngde yada aÇacagin davaya eklersİn .... Hadİ bakalim
bir diğer konu ise 20 yaşında bir kişi gerçekten nasıl holding yöneticisi olabiliyor.babadan kalma bir meslek falan mı . eğer gerçekten yöneticiysen ve audi marka şu anki değeri 80-90 bin tl olan bir s3 e biniyorsan. 1000 tl sana koymamalı.kaldı ki şöle çıkarsa 2 katını öderimler falan filanlar.kardeş öde bizi de kendini de kurtar.valla benim de avukat arkadaşım var üşenmem arkadaşa destekte olurum.
Yazmiyim yazmiyim dedim ama yazık günah be kardeşim şuanda konuyu 51 kişi okuyor. Gün içinde yazılan postlarla birlikte akşama kadar belki 1000'lerce kişi okuyacak. isminin soyisminin şahsiyetinin kişiliğinin bedeli 1000 lira mıydı be adam ? Hani bazı yaşlı dedeler nineler vardır ya işine geleni duyar işine gelmeyeni duyamıyorum der sende tam öyle yapıyorsun şuanda . Olay biraz da tükürdüğünü yalamamak olayına döndü senin açından ama herşeye rağmen parasını geri gönderip ürününü teslim almak en mantıklısı olucak. Yoksa diğer türlü ciddi ciddi her anlamda sıkıntı yaşayabilirsin. Alıcı kardeşim tabiri caizse sende peygamber sabrı var allah yardımcın olsun .
Değerli kardeşim yorumun ve temennin için teşekkür ederim. yarın 18.00 a kadar arkadasa müddet gerekli işlemler başlatılacaktır. umarım her taraftan bu olay karşısına gelecektir ki kesinlikle gelecek. ben bu zamana kadar yanına kalanı görmedim . teşekkürler değerli yorumun için
ya ne ugrasıyorsun ver mahkemeye o ugrassın dursun elınde yazılar resımler hersey mevcut yada yatırsın paranı o kurtulsun bu durumdan
aynen öyle yapacagım . avukat arkadasımla görüştüm. konusmaları bana mail at savcılıga verelim zaman alır ama sonlandırırız dedi. kendisi de holdinginin avukat ekibiyle görüşme yapsın . madem öyle hem istanbulda hemde mahkemede görüşelim . ben herşeye varım. ona etek bile alacagım ve söz parasını ben verecegım koray kardesım :)
Lan ne biçim insanlar var?
Attığın fotodaki cooler ile gönderdiğin bir kere aynı değil bu 1.
Adam üstüne basa basa bolt on mu diye sormuş, belli ki senin gibi kasap değil, kesilsin biçilsin istemiyor. evet demişsin bu 2.
Alper abi ile yaşadığın diyaloğu da biliyorum, bir kere daha dinlemiştim arabanın ne halde olduğunu. Al cooler'ı ver parasını uzamasın bu mevzu bence hiç.
Unutma ki para kazanılır ama güven bir kez kayboldu mu geri gelmez. Adın çıktı bile.
değerli arkadasım. neyin ne oldugu o kadar acık ki aslında. yorumun için ayrıca teşekkürler
YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI
Different from each other
bu muhabbet şuna döndü :D
http://img.haberler.com/haber/931/sahibinden-boyali-arac-ilan-sahibinden-7945931_6951_m.jpg
:) abi en son bilboardlara afiş , hürriyet gazetesine tam sayfa ilan verecegım . sırf anlasın artık diye ama fayda edecegını sanmıyorum .
SULTANOGLU
25-01-2016, 12:34
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/IMG-20160125-WA0004_zpslfkly7ws.jpg
Mahkeme tuvaletinde yadanacak durum. Buyuk s.cis
Otto_Skorzeny
25-01-2016, 12:37
Küfrettim hatalıyım tüm techturkeyden özür dilerim.
Hala idrak edilmeyen bir konu var, ben satarken Bolt on ürün demedim Polo gti uyumlu dedim hala arkasındayım İstanbul'a gelsin montajını ben yaptırıcam.2.si cooler fotoğraflarını yollarken Ender abiden (hf Türkiye distribitörü) aldığım fotoğrafı kullandım hatta ona da yazdım orjinal araç üstündeki coolerla arasındaki boyut farkını gör diye çekildi o yüzden atıyorum dedim. Eğer universal ürünü Bolt on diye satma niyetim olsaydı coolerın kendi aracım üzerindeyken olan fotoğraflarını atmazdım. Ürünü Onur diye arkadaşım kargoladı ve kargolamadan önce fotoğraflarını da çekip yolladı. Ne kimsenin s3e biniyor ürünü geri alamıyor mu deme Hakkı var ne de bariyere patlatırım vs tarzı konuşma hakkı var. Ben konuyu davalık ettim o şekilde tehdit içerikli mesajlar da dahil. Olayın başından beri geçen olaylarının tümünün ekran görüntüleri de var. Hala dediğimin arkasındayım sattığım ürün Polo gti uyumlu ( Bolt on diye satmadım). Ne kimsenin dostluğuna ne de düşmanlığına ihtiyacım var umarım hepinizle bir gün yüz yüze tanışma şansımız olur. Diyeceklerim bu kadar herkese iyi günler.
Burada durumu idrak edemeyen beyin yoksunu davranan tek kişi sensin. Bak yine diyorum şu konuyu açan istesin bana özel mesaj atsın konuyu direk Dolandırıcı Koray Kahraman olarak değiştircem. Google da ismini kim yazarsa bu konu çıkacak ortaya.
Cin olmadan adam çarpmak yok kardeş. Ya adamın maduriyetini gider. Başından beri sana resim ile gönderdiğin uyuşmuyor diyor 500 kişi hala gelip salağa yatıyorsun yada gerçekten gerizekalının önde gidenisin.
Son uyarılar bunlar sana sonra çok pişman olursun ondan sonra hiç birşeyi geri alamazsın.
Saygılar.
fabia rs nadir araba cooler kimseye uymaz laf kalabalığı ile polocuya veririm bunu demiş arkadaşımız
cry adamın parasını öde malını geri al buradaki senden yaşça büyük hayat tecrübesi olan insanlara açıklama yap.
Dediklerimi yapmasanda olur ama yaparsan itibarın olur. 1000 TL için adamlığına laf ettirme
bir diğer konu ise 20 yaşında bir kişi gerçekten nasıl holding yöneticisi olabiliyor.babadan kalma bir meslek falan mı . eğer gerçekten yöneticiysen ve audi marka şu anki değeri 80-90 bin tl olan bir s3 e biniyorsan. 1000 tl sana koymamalı.kaldı ki şöle çıkarsa 2 katını öderimler falan filanlar.kardeş öde bizi de kendini de kurtar.valla benim de avukat arkadaşım var üşenmem arkadaşa destekte olurum.
değerli arkadasım. düşüncen için teşekkürler. gerekli işlemler çarşamba sabahı başlatılacaktır. düşünmeniz yeter. şimdiden teşekkürler
Farkli mal yollamissin lale, nesini anlamiyosun illa gidip agzini burnunu kirip parayi alip cooleri soksunlar mi sana
değerli kardeşim , maalesef ki laftan sözden güzellikten anlayacak adamlar değiller. gerekli HERŞEY gerektiğinde yapılacaktır. yorumun için teşekkür ediyorum.
Burada durumu idrak edemeyen beyin yoksunu davranan tek kişi sensin. Bak yine diyorum şu konuyu açan istesin bana özel mesaj atsın konuyu direk Dolandırıcı Koray Kahraman olarak değiştircem. Google da ismini kim yazarsa bu konu çıkacak ortaya.
Cin olmadan adam çarpmak yok kardeş. Ya adamın maduriyetini gider. Başından beri sana resim ile gönderdiğin uyuşmuyor diyor 500 kişi hala gelip salağa yatıyorsun yada gerçekten gerizekalının önde gidenisin.
Son uyarılar bunlar sana sonra çok pişman olursun ondan sonra hiç birşeyi geri alamazsın.
Saygılar.
değerli abicim. yarın aksam 18.00 a kadar arkadasa müddet. bunu kendısıne yazılı olarak da bildirdim. kendi bileceği iş. ben yine insanlık yapıp bu kadar hatasına ragmen gençtir son bir şans düşüncesindeyim . eğer hala uslanmıyorsa gerekli herşeyi yapalım. çünkü vebali artık kendi boynuna ... düşünceniz ve yorumunuz için ayrıca teşekkür ediyorum
saygılar
fabia rs nadir araba cooler kimseye uymaz laf kalabalığı ile polocuya veririm bunu demiş arkadaşımız
cry adamın parasını öde malını geri al buradaki senden yaşça büyük hayat tecrübesi olan insanlara açıklama yap.
Dediklerimi yapmasanda olur ama yaparsan itibarın olur. 1000 TL için adamlığına laf ettirme
arkadasımız ya tutarsa dedı ama tutmadı.yol yordam bilen insanlarız bin şükür ki. gerekli yasal işlemler ve başka işlemler için elimden gelenin fazlasını yapacagım . buna da kimsenin şüphesi olmasın. ortada HAK var. sen benim paramı al , farklı ürün gönder, beni mağdur et ,hevesimi kaçır sonra rahatlıkla yaşa . yok öyle dünya . kimse kusura bakmasın özellikle arkadasımız. yaptıgını yediği haltı misli ile ödeyecek. gerek maddi gerek manevi .... kendi de farkına varır umarım
Bir gönüllü bilale acıklar gibi acıklasın kas kafa basmadı iq yetmedi elemanda.
olurda birgün s3 üne atıyorum yay ararda konu açarsan biride sana bende yay var dediginde eline preslenmiş şahin yayı gelirse darılma gücenme. cünkü s3'ün yayıda yay sahin yayıda ya direk al tak olmazda işlemle sokarsın illa onu oraya :D
Draniela
25-01-2016, 13:01
alıntı yapamıyorum ama
@karanlık
@sultanoğlu
abi yemin ederim gözlerimden yaş aktı ofisteyim dişimi sıktım haykırmamak için :D
Bir gönüllü bilale acıklar gibi acıklasın kas kafa basmadı iq yetmedi elemanda.
olurda birgün s3 üne atıyorum yay ararda konu açarsan biride sana bende yay var dediginde eline preslenmiş şahin yayı gelirse darılma gücenme. cünkü s3'ün yayıda yay sahin yayıda ya direk al tak olmazda işlemle sokarsın illa onu oraya :D
Onuda yaptık ama nafile :D Geçen biri "babam galeri açsa gidip hayırlı olsun" demem demişti.
Bu konudan sonra babam cooler satsa malı görmeden almam diyenler çoğalacak gibi :D
http://s29.postimg.org/haf8que87/cooler.jpg
hadi filaşbek yapalım ozaman gülmek eglenmek ayak üstünde binbirtane sallama adam s.kmeye calısma cabalarının hepsi içerde :hehe:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/186121-emirhan-altinbay-emrgti-satis-yasakli-kullanici.html
hadi filaşbek yapalım ozaman gülmek eglenmek ayak üstünde binbirtane sallama adam s.kmeye calısma cabalarının hepsi içerde :hehe:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/186121-emirhan-altinbay-emrgti-satis-yasakli-kullanici.html
bunu yapma gözünü seveyim :) şimdi oturup tekrardan okumaya başlıycam duramıyorum sonuna kadar gidiyorum :)
Holding sahibine bak parayı yemiş çatır çatır. Şimdi bulamıyor diye çamura yatıyor.
Arabaya uyması için kesip biçilmesi gerekiyor arabanın. İnsanlar arabasının kesilmesini istemediği için bolt on alıyorlar. Takılıp takılmaması değil mesele.. 15 sayfa olmuş millet sana tepkili, b.k un içindeki fare gibi hala kuyruğun dik amk.
Draniela
25-01-2016, 13:17
@berkan çok merak ettim konuyu ama fabrikadayım açmamalıyım diye düşünüyorum :D
SULTANOGLU
25-01-2016, 13:19
efsane konu ! iyiki hatırlattın tekrardan Berkan :D
girme hiç o topa, işi bırakır - çekirdek kolaya girersin. Senin için iyi olmaz :D
AyrtonSenna
25-01-2016, 13:26
Berkan abinin attığı link TechTurkey Tokatçılık Top 5'i oynar :hehe::hehe:
Buda benden gelsin:D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/202400-alper-aksu-bu-sahsiyetten-alisveris-yapacaklar-dikkat.html
girme hiç o topa, işi bırakır - çekirdek kolaya girersin. Senin için iyi olmaz :D
Adam haklı iş miş yaptırmaz ama güldürür keyif verir :hehe:
Draniela
25-01-2016, 13:33
45 sayfa varmış maşallah dedim hatta kilitlenmiş ki öyle olmasa ne kadar giderdi düşünemiyorum :D
Girişe baktım bir de son sayfaya baktım arayı hayal dahi edemedim :D
Akşama oturup komple okumayı planlıyorum.
allah akıl fıkır versın satıcı arkadasa konu baslıgına dolandırıcı ibaresi eklenmelı kanımca satıcı arkadas anlama yetenegıne sahip deil sanırım henuz
Berkan abinin attığı link TechTurkey Tokatçılık Top 5'i oynar :hehe::hehe:
Buda benden gelsin:D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/202400-alper-aksu-bu-sahsiyetten-alisveris-yapacaklar-dikkat.html
Adam haklı iş miş yaptırmaz ama güldürür keyif verir :hehe:
O değilde forumda bayağı tokatçı varmış
bunların hepsini bir toplayıp sabitlemek gerek. Yarın birgün unutan birinin canı yanmasın.
Konu sahibine naçizane tavsiyedir. Modaratör arkadaşlar isterse konu başlığını değiştirebileceğini yazmış. Başlığı "Koray Kahraman dolandırıcılık iddası" olarak değiştirirsen kanuni olarak hiçbir sıkıntı yaşamassın. Adı üzerinde idda ediyorsun, direk olarak dolandırıcıdır demiyorsun.Konu Google'da 2 günde 4. sayfadan 3. sayfaya geçmiş. Böyle giderse adını Google'a yazan kişiler ilk sayfada adını ve hadiseyi görebilir.
Baştan sona okudumda cidden insanların 1.000 tl için nekadar küçülebileceğini tekrar görmüş ve şaşırmış oldum. Adamın elinde fotoğraflı kanıtlar var yazdıkları yazılar var herşey var sen hala diyorsun ki ben düzgün bir adamım doğru parçayı gönderdimde vs. Bende aracımın kesilip biçilmesinden hoşlanmam. Ama en hoşlanmadığım şey bu hayatta tüm türkiyenin takip ettiği otomobil forumlarından birinde 20 yaşında bir çocuğun adının 1.000 tl için dolandırıcıya çıkması. Herşeyi haketmişsin ve artık parayı versen dahi senden kimsenin bir mal ürün vs alacağını sanmıyorum. Tebrikler 1.000 tl ile zengin oldun tebrikler adam kandırdın zeki oldun tebrikler kesip biçerek araba yapıp en iyi arabacılardan biri oldun....
AliGizda
25-01-2016, 14:35
Satıcı arkadaş hakkında yorum yapmak istemiyorum kaale alıcak bir kişilik değil çünkü, ama alıcı arkadaşı gösterdiği sabır için tebrik ediyorum. Daha neler göreceğiz merak ediyorum ve kimseye güvenemez olduk. Allah bu tür insanları ıslah etsin. Sonucu merakla bekliyorum.
Çağlayan
25-01-2016, 15:15
Selamlar, internette aratınca denk geldim.
İlan veren ile burda dolandırıcılık yapan kişiler aynı kişiler mi acaba bilginiz var mı?
Yazdir (http://www.sahibinden.com/print/archive/252593584)
evet koray efendiiii... sağda solda ileri geri konusuyorsun. kulagıma geliyor . sana insan gibi hitap edip , insan gibi üslupla konusmak hata oldu sanırım. gerçi ben sana sövmeyide biliyorum ama buradaki insanlar ve kendi kişiliğim gereği bunu yazıya dökemiyorum. bu konusmadaki'' karaktersiz '' benim anlaşılan . başka konusmalarda var p.ç di bilmem neydi sayıp sövmüşssün... ok yaydan çıktı güzel kardeşim. sen şimdi bu konusmadaki gibi s3 ünü yakacakmısın yakmayacak mısın ? eteğini alıp geliyorum koray efendi rahat ol sen ..... evinin kapısında da dava cellbini görünce annene babana yazık. sen herşeye müstahaksın. insanların iyi konusmasını , iyi niyetiini suistimal eden .......... tekisin canım kardeşim. DAHA HALA OLUR OLMAZ DAVASINDASIN . SEN BANA FARKLI RESIM FARKLI ÜRÜN GÖNDERDİN KORAY EFENDİ . VE BUNUN İÇİN MAHKEMEYE VERİLECEKSİN !!!!!!
http://i.hizliresim.com/65bQGN.jpg (http://hizliresim.com/65bQGN)
Montajı olmazsa s3 ümü yakarım demiş.Gidersin montaj olmaz . hadi yak dersin.cebinden çıkartır samsung s3 yakar.sonra ben arabayı kasdetmemiştim der :) Bunun da teyidini al :) yangına körükle gitmek bu mudur.budur aga.
Kesecek biçecek arabanın içine edecek o şekilde montaj olacak sanırım .
Paramız olsa da s3 yaksak,ne paralar var millette be . İçine dolce&gabbana boxerları falan da koyup yakarlar şimdi :(
Montajı olmazsa s3 ümü yakarım demiş.Gidersin montaj olmaz . hadi yak dersin.cebinden çıkartır samsung s3 yakar.sonra ben arabayı kasdetmemiştim der :) Bunun da teyidini al :) yangına körükle gitmek bu mudur.budur aga.
hahahhaha kahkaha attım abi :)
Cami duvarına mı işemiş :D
Draniela
25-01-2016, 15:28
yatırdır o yatır
Karaktersizliğinde bir sınırı olmalı arkadaş...
SULTANOGLU
25-01-2016, 15:33
abi hala kimse bu forumun gücü anlamadı heralde :D bulurlar adamı bulurlar
Bayrampaşalı
25-01-2016, 15:34
Yapma bunu gordukce icim tuhaf oluyor allahtan laptopu hala kullanabiliyoruz 😁😁
Sanırım elemanı satış yasaklı yapmak bundan sonra mağdur edeceği insanların önüne geçmek için en doğru yol
Sanırım elemanı satış yasaklı yapmak bundan sonra mağdur edeceği insanların önüne geçmek için en doğru yol
Abi s3'ü yaktıktan sonra yapabilirseniz daha iyi olur
Konu sahibine naçizane tavsiyedir. Modaratör arkadaşlar isterse konu başlığını değiştirebileceğini yazmış. Başlığı "Koray Kahraman dolandırıcılık iddası" olarak değiştirirsen kanuni olarak hiçbir sıkıntı yaşamassın. Adı üzerinde idda ediyorsun, direk olarak dolandırıcıdır demiyorsun.Konu Google'da 2 günde 4. sayfadan 3. sayfaya geçmiş. Böyle giderse adını Google'a yazan kişiler ilk sayfada adını ve hadiseyi görebilir.
Kendisine de söyledim . isterse twitterda TT yapıyım diye . tebrik etmek lazım arkadası. meshur oldu ....
Satıcı arkadaş hakkında yorum yapmak istemiyorum kaale alıcak bir kişilik değil çünkü, ama alıcı arkadaşı gösterdiği sabır için tebrik ediyorum. Daha neler göreceğiz merak ediyorum ve kimseye güvenemez olduk. Allah bu tür insanları ıslah etsin. Sonucu merakla bekliyorum.
yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkürler
Selamlar, internette aratınca denk geldim.
İlan veren ile burda dolandırıcılık yapan kişiler aynı kişiler mi acaba bilginiz var mı?
Yazdir (http://www.sahibinden.com/print/archive/252593584)
sanıyorum değil . bizim kahramanımızın adı KORAY KARAMAN . Mod. abilere mesaj attım. yanlıs bir iş yapmayalım baskasının vebailini almayalım durduk yere. telefonundan ve hesap isminden bildiğim kadarı ile soyismi KARAMAN şahsiyetin.
Millet s3 yakıyor usta.
para *** değerli arkadaşım ....
haklısınız gerçekten. herşey beklenebilir artık. yaddırgamamak lazım
Kesecek biçecek arabanın içine edecek o şekilde montaj olacak sanırım .
Paramız olsa da s3 yaksak,ne paralar var millette be . İçine dolce&gabbana boxerları falan da koyup yakarlar şimdi :(
ben bunu da anlatamadım. birine öylesine iş yaptıracak olsam ben neden direkt olan bir ürün peşine koşayım. bana uygun diiye gönderiyorsun hemde farklı fotograflarla pazarlıyorsun. sonra da s3 yakarım vırt zırt. kendını yaktı kardesımız haberi yok ...
Karaktersizliğinde bir sınırı olmalı arkadaş...
gördüğümüz kadarı ile o sınır baya aşılmış değerli arkadasım ....
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2013/03/ftJzLNO-580x435.jpg
Sonunda bu da oldu .... :(
TCK ya göre nitelikli dolandırıcılığın tanımına baktığımızda:
Dolandırıcılık suçunda fail, bir kimseyi hileli davranışlarla aldatıp onun veya bir başkasının zararına olarak kendisinin veya üçüncü bir kişinin malvarlığına ilişkin bir yarar elde etmektedir. Dolandırıcılık suçunda korunan hukuksal yarar, münhasıran malvarlığıdır. Türk öğretisinde bu suçta malvarlığı yanında ayrıca hileli davranışlarla mağdurun aldatılmış olması nedeniyle irade özgürlüğünün de korunduğu anlayışı yaygındır[1
KA®ANLIK
25-01-2016, 16:28
o fastest grubunda ben neden yokum.
şimdi gruba log in oluyorum
bi saniye :)
Çağlayan
25-01-2016, 16:38
sanıyorum değil . bizim kahramanımızın adı KORAY KARAMAN . Mod. abilere mesaj attım. yanlıs bir iş yapmayalım baskasının vebailini almayalım durduk yere. telefonundan ve hesap isminden bildiğim kadarı ile soyismi KARAMAN şahsiyetin.
Teşekkür ederim hocam, konu başlığında kahraman yazınca şüphelendim bende.
Ayrıyeten konuyu okudum baştan sona kadar. Holding vs zırvalamış arkadaş. Statüyü geçtim karakteri olan bir insan 1000 lira için adını lekeletmez. Para için adını leketen insandan korkarım ben. İftiradan da korkmaz bu tipler. Hiç uğraşmayın hocam, ağız kokusunu çekmeyin şu karaktersizin verin mahkemeye o uğraşsın.
TanerErbay
25-01-2016, 16:56
o fastest grubunda ben neden yokum.
şimdi gruba log in oluyorum
bi saniye :)
orda da olma yahu
daha yeni GTI ci oldun :)
Ocak 2005: Paradan 6 sıfır atılması
Ocak 2016: 3 sıfır için şahsiyetlerin satılması
///berke
25-01-2016, 17:25
Konu bir yanada abi senin kişiliğin ve sabrın takdiri hak ediyor gerçekten konuşmaları okurken ne zaman küfür edecek diye beklerken sen kişiliğinden ve efendiliğinden ödün vermemişsin geçmiş olsun
Merhaba Arkadaşlar,
Adım geçtiği için yazma ihtiyacı duydum. Objektif yaklaşacağım kimse kırılıp darılmasın.
Öncelik ile Taner de Sem2.2 nin de bahsetmiş olduğu gibi burada ürünün markası ile ilgili bir konu değil.
evet Koray ürünü benden aldı. İlk önce 1.gönderdiği resimdeki cooleri benden almak istedi direk orijinal sökülüp yerine zahmetsizce takılan üründen bahsediyoruz.
O zaman elimde forge replika coolerde vardı Direk yerine orjinal cooler sökülüp yerine takılan ilk resimdeki üründe vardı bu konusu geçen universal uyarlanabilir cooler'de. Omu bumu derken çok uzun süre yazıştık. Sem2.2 senin bu konuda çok uzmanı yazmışsın haklısındır da.Kimse bu konuda bir kullanıcı olarak uzman olmak zorunda değil. Sizin olmadığınız gibi koray'da uzman değildi. Costum du, universal di hangisi uyar uymaz çok konuştuk anlatana kadar baya bir konuşma geçti aramızda kafası da çok karışmıştı. Hatta bana ilk fotoyu atarak abi ben bunu istiyorum dedi ama fiyatını diğerininki söyledi falan oldukça çorba bir konu oldu. Özetle sonuçta Fiyat performans olarak uyarlanabilir olan universal modeli seçti. Bu ürünü isterseniz slikon borular ile ve işçilik ile birçok cooler yerine takabilirsiniz Adı üzerinde üniversal. Alırken de bu ürünün uyarlanarak takılacağını takacak ustanın maharetine kalacağını bilerek aldı.Hatta ustası da beni aradı ve bu cooler ile ilgili bilgi aldılar boyutları ve montaj şekli hakkında. bilerek uyarlayarak takılacağını bilerek aldılar.
Konunun benim veya marka ile hiçbir alakası yok. bu tamamen 3. şahıslar arasında kaldığı bir anlaşmazlıktır.
Ama konuya çok dahil olmak istememek ile birlikte fikrimi söylemek istiyorum.
Koray araç resmini göndermiş ve mavi borular normalde dahil değil demiş sizde keşke Ustanıza gösterip resmi danışsaydınız. Ayrıca fakat cooleri aldıktan sonra sorun gözükmüyor demişsiniz. İş usta gördükten sonra değişmiş. Kesip biçme işlemi yaptırmak istememek sizin kararınız saygı duyarım herkez de hemfikirdir. Taner'i tanıyormuşsunuz yazışmanın başında geçiyor.Keşke ona ulaş saydınız bir fiyat bilgisi yada uyum bilgisi alsaydınız.
Burada heri iki tarafında ihmalleri var. Koray ilk resmi neden gönderdi ! yanlışlıkla mı göndermiş yoksa bilinçli mi bilemiyorum. Ama daha siz cooleri almadan önce kendi aracının üzerinde çekilmiş halini atmış resimde belli olmuyor ama resim tam açılınca gözüküyor sanıyorum. Orada mavi borulardan bahsetmiş orada aynı cooler olmadığı anlaşılır haldedir ve lafı geçen silikon borular nedir ilk resimde yok deseydiniz.Yada kargolar iken resim atmış orada da o coolerin üzerinde borular falan gözükmekte.
Koray da farkına varıp ilk resmi yanlış göndermişim pardon doğrusu bu cooler deseymiş araç resmi ile birlikte. Her iki tarafında bu işten çok anlamadığı kesin :(
İki tarafında ihmalleri var orası net.
Bence biraz her ikinizde sakinleşip öyle konuşun. Başta ne güzel dostum kardeşim kelimeleri kullanmışsınız. Birbirinizle muhabbet etmişsiniz. bu duruma gelmesin tabi ki de hoş değil. ama karşılıklı inatlaşmadan bence vazgeçin arkadaşlar. Sonuca varın Her kez kendinden biraz fedakarlık etsin. Sonuçta ticaret ahlakı göreceli bir kavramdır. Kimi malını satar herhangi bir durumda geri alır. Kimide almaz sonuçta ticareti profesyonelce yapmıyorsunuz. Bu konuda anlaşmak gerekir. Belki Koray ürünü geri alır ama üzerinden biraz fiyat kırar alır. Yada yerine elinizde işine yarayacak şey vardır onu cooler ile takaslarsınız. Yani işi önceden uzlaşma yoluna gitmeniz daha uygun gibi gözüküyor.
Saygılar,
ahmet3425
25-01-2016, 17:39
Bahsi gecen cooleri da bizim baskan satmis ya la :)
Abi sen bu cooleri senin alete nasil taktin ?
Çağlayan
25-01-2016, 17:40
,
Çok güzel süslü bir dil ile konuşmussunuz.
- Alıcı arkadaş uyup uymayacağını bilmiyor ürün geldiği için teşekkür ediyor.
- Satan şahıs yanlışlıkla dahi olsa kesip biçmeden oturacak bir ürün deyip başka bir ürün gönderiyor. Alıcı ısrarla aracına tam uyum sağlayacak bir ürün olduğunu belirtiyor.
Ayrıca alıcı arkadaş aracına özel konu açıyor bu arkdaş mesaj atıyor bende var diyerek.
"Ha her şeye rağmen Koray arkadaş haklı, o da bilmiyordu" düşüncesi ile yaklaşalım birde. (Hiç sanmıyorum ama)
Böyle bir durum olsaydı satıcı arkadaş "kardeş ben de tam bilmiyordum ürünümü gönder paranı iade edeyim helalleşelim" deyip konuyu kapatması gerekiyordu.
Onlarca sayfa yazılıyorsa, arada 5 kanal fark olduğu halde bu ürün olur diye ısrar ediyorsa kimse kusura bakmasında satıcı arkadaş cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor denir.
Ayrıyeten adının lekelendiği bir konu açılıyor ve arkadaş halen "o olur yeaa" edasında takılıyor.
Burada bana satıcıyı kimse haklı duruma çıkarmaya çalışmasın.
Dürüst adam sattığı malın arkasında durur. 2 taraflı anlaşmazlık olmuş, yanlış alışveriş olmuş. Bunun çözümü sen parayı iade edersin, o da ürünü geri kargolar. Ama arkadaş kaypaklık yapıp paranın üzerine yatmanın derdinde.
cry'ın anladığı bolt on'u paylaşıyorum
10 (bolt 10)
cry'ın anladığı bolt on'u paylaşıyorum
10 (bolt 10)
https://pbs.twimg.com/media/BuNFEtpIYAAFzcJ.jpg
"Alıcı hatalı", "alıcıda da hata var", "alıcı da ihmalkarmış canım" diyenleri de anlamıyorum.
Hani külot satsan anlarım insan kıllanıp iade almaz. Adam almış takamamış yada olmamış yada beğenmemiş; "yok 10 gün oldu iade almam", "yok sen niye araştırmadın". İnsanlık bitmiş insanlık.
Ulan ne saçma hale geldik. Herkes kime ne yaslasam onun peşinde mi yahu bu memlekette?
Süslü derken?
Satıcıyı haklı çıkartmak bana ne kazandırır? Kötülemek ne kazandırır? Objektiflikten bahsetmiyor muyuz? Önemli olan ortasını bulmak mı? Yoksa birini illede dövmek, kötülemek mi ? Önce ona bir karar verelim.
Ama evet yazıların baya da bir devamı varmış. İlk resti çeken Koray olmuş. Ortada bulsaymış keşke. Ama oda üzerinden geçen zamana takılmış. ( zaman ne kadar zaman bilmiyorum bu arada )
Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum ben bu Koray denen arkadaşa kimse kusura bakmasın objektif falan yaklaşmam.En başta tavrıyla kendini ortaya koydu zaten.Fazla söze hacet yok bence.ürünü geri almaya da pek niyeti yok.arkasından da farklı ortamlarda kötü konuşmuş.alan arkadaşımızda inşallah coolerı satabilir.ilan açtığını gördüm.
Arkadaş mesaj atmış ismi yanlış yazmışız ilk başta kahraman değil karamanmış yeni başlığımız hayırlı olsun. Birilerini dolandırcaksanız techturkey üzerinden yaparken 2 kere düşünün artık.
Koray denilen şahıs bu işi çözmeden bu başlıktan dolandırıcılık hikayesi kısmı kesinlikle silinmeyecek. Çözersede konu kalacak sadece dolandırıcılık hikayesi silinecek.
Saygılar.
SULTANOGLU
25-01-2016, 18:54
Yazdiginiz herseye okey ama su kisim "bilerek mi bilmeyerekmi yollamis o ilk resmi " bolumu herseyi ozetleyen kisim
Bilerek yada bilmeyerek istenen urun gonderilmis mi ? Yok. Ozaman is bitmistir. Aracin ustune takili olan foto var demissiniz e abicim yine farkli ilk foto ile ?
Zaman gecmisse gecmis, gecen zamandami bu cooler 16 sira olarak buyumuste satici kabul etmiyor. Ayni durumda nolur kendinizi dusunun. Ben kendimi dusunuyoeum feci daraliyoeum satana kadar bak kardes bizde bos degiliz sattim fabia yi s3 aldim. Sattiktan sonra rahatsiz etmezsen sevinirim.
Coolerın son kullanma tarihi mi var da geç döndün ben bunu alamam diyor, peynir mi lan bu bayatlasın.
google bu ismi sevdi :D
http://i.hizliresim.com/92AGO3.png
Böyle telefondan internet üzerinden vb olaylar arttığı için mahkemeler daha hassas davranıyor. Eminim caydırıcı bir ceza verilecektir ve ortadaki mağduriyet giderilecektir. Zaten satıcıda art niyet olmasa ve gerçekten haklı olduğunu düşünse lanet olsun al paranı ver malımı derdi ve bu konuda yazılanlara güzel bi cevap vermiş olurdu ama yok
yahu objektif yada subjektif yada kollektif ne olursa olsun satıcı resimdeki dışında 5 bakla cooler göndermiş daha başka bir şeyin hesabını yapmaya gerek varmı bu konuda? daha detaya gerek yok bence olay ortada. arada 5 bakla var. resimdekini gönderse belkide uyacaktı arabaya.alıcınında gözünden kaçmış baklaları saymamış
google bu ismi sevdi :D
http://i.hizliresim.com/92AGO3.png
Böyle yazarsan çıkar. Önemli olan "koray karaman" yazınca ilk sıralarda çıkması.........
Konuyu kaç gündür takip ediyorum gerçekten satıcı gerçek anlamda sonradan kıvırmış bide dava edicem yok fotoğrafların ekran görüntüsü var diyo neyi kime dava ediyo anlamadım alkol kötü bişeydir kullanmayın
ottoman32
25-01-2016, 19:58
büyüyen cooler hakkında açıklama bekliyoruz :
https://www.youtube.com/watch?v=93TY8mrpCaU
İşi gücü bırakcan 1000Tl lik dövcen bunu.
değerli arkadaslarım abilerim kardeşlerim teker teker cevap yazacaktım ama böylesi daha uygun diye düşündüm . özellikle şunu acıklıga kavusturalım . aradan zaman geçmiş diyorlar ... 11 ocak 2016 da kargo elime ulasmıs 19 ocak günü de monaja gitmişim ve arkadasa olmadı vs diye yazmısım konu zaten oradan baslıyor. neyse zaman dedıgımiz şey bu bu birincisi.
ikinci olarak da arkadas bana coolerın ilk fotografını attıgında da bende hemen hakan abiye gönderdim . kendisinin affına sıgınarak sormadan buraya konusmları yukluyorum. sağ olsun abi- kardeş gibiyiz . bir problem olacagını da zannetmıyorum . ben daha önce polonun coolerını görmedim canlı canlı ancak resımlerden arastırmalardan az cok biliyorum . daha net bilgi için bu işi yapan abime doğal olarak danıstım. buyrun : tarihi saaati falan yazmaktadır. :
http://i.hizliresim.com/92AdjN.png (http://hizliresim.com/92AdjN)
http://i.hizliresim.com/ML2vj1.png (http://hizliresim.com/ML2vj1)
http://i.hizliresim.com/QZN7jy.png (http://hizliresim.com/QZN7jy)
üçüncüsü ise şudur. yukarıda bir ''kinder '' nickli abimiz kkonuya dahil olmuş . değerli abicim. malı sen satmıssın universal diye . buraya kadr hiç bir problem yok . cunku koray arkadasımız unıversal olarak biliyor coolerı. ben POLO GTİ İÇİN not bırakıyorum . bana dönüyor. üstüne üstlük senın yada taner abinin pazarlarken kullandıgı resmi bana kaktırmak için kullanıyor ve sonra arabasındaki montaj resmı atıyor. montaj resmınde de cooler tam bellı degıl farkettıysen. ben cooler profesörü değilim. kimseden de bu beklenemez. ben gayet arkadasa güvendim çünkü bu kadarı gerçekten ama gerçekten aklıma gelmezdi ki kimsenin gelmeyecektir . iş işten geçtikten sonra yazısına dikkat etmek , kanallarını saymak , borularına bakmak vs insanın aklına geliyor. umarım biraz empati yapabiliyorsunuzdur. haaa su da bana gönderdiği resmin büyük boyutu. daha önceki postlarda da gönderdim yine göndereyim. kimsenin aklında soru işareti kalmasın . bu aradasın niyeti kötüymüş en basından . şunu da ekleyim . kimsenin benim gibi sabırlı davranacagını da dusunmuyorum . ben yemin ederim ki bu cocuk genç 20 21 yasında dahaa belki farkında degıldır diye 1 saat aynı gün telefonda , 2 3 gün olayı idraak etsin diye konu açmadan bekledim. sonra sordum kardesım alıyor musun geri almıyor musn . almamı gerektırecek bir durum yok pekı dedım hakkımı helal etmiyorum ama burada da kalmaz. tam 2 günde konunun tamamını word dosyası olarak olusturdum . ve hala cocuktur aman bilmem ne diye süre tanıyorum. ancak bu tanınan süreyi arkadas pek yanlıs anlıyor. bizi aciz yada baska birşey mi görüyor bilemiyorum . ama ben buraya sayıp sövmeyide bilirdim. herşeyin bir yeri zamanı var . kimse benim paramı da kesemez kusura bakmasın . ben o salak kargo seklı yuzunden 60 tl de kargo ödedim. yaptıgım eft leri falan hesaplamıyorum . arabamın önunu dagıtıp toplattıgım için verdıgım paralarıda yazmıyorum . maddi manevi zararları tek tek yazsam inan buradan roman olur. neyse fazla uzatmadan buyur bu da bana attıgı arabasının fotografı. adamın elınde 50 tane fotograf var 1 tane en görünmeyeni atıyor ne hikmetse. bu biraz şeye dönüyor . yazık ya cocuga öyle demek istememiiş.... neyse umarım yeterince acıklayıcı olmusumdur. buyrun bu da fotografın buyuk hali :
http://i.hizliresim.com/QZN7jy.png (http://hizliresim.com/QZN7jy)
edit: resmin büyüğü http://i.hizliresim.com/gZpWQO.jpg (http://hizliresim.com/gZpWQO)
Güzel kardeşim sen yorma kendini daha fazla, tamamen haklısın konuda.
Daha önce de söylediğim gibi sen polo gti için konu açmışsın, adam sana özel mesaj atmış elimde var satarım diye.
Satarken sana ''kesersen biçersen olur'' dememiş, poloya uygun diye satmış.
Fotoğraftaki ürünün yerine bambaşka bir ürün göndermiş.
Kendi aracındaki fotosu da onu kurtarmaz çünkü tampon demiri intercoolerı kapatıyor kısmen.
Sen yarına kadar bekle, sonraki gün tüm elindeki delillerle davanı aç, zaten ilk celsede kazanacaksın. Arkadaş intercooler parasını faiziyle, avukat ve mahkeme masraflarıyla sana ödeyecek. Böylece cin olmadan adam çarpmamayı öğrenecek.
Bu forumda da birşey satmayı bırak yazamayacak da bundan sonra. Ben ona özel mesajla da bunları söyledim. Burada modifiye camiasından onlarca insan da onu uyardı, hata yaptığını söyledi. Bundan sonrasını kendi bilir.
Son fotoğraftaki üründe 10 petek. Yani bu aracin üzerinden sökmemis de olabilir..belkide hala aracin üstünde..
Edit geri gelsin;demire dikkat edememisim. Sanirim ayni ürün.yani ürünü alan arkadas benim gibi yanilmis olabilir.. Ama satan şahıs gercekten bu isi hakkiyla yapıyor tebrik ederim. Pro dolandirici.
Konu bir yanada abi senin kişiliğin ve sabrın takdiri hak ediyor gerçekten konuşmaları okurken ne zaman küfür edecek diye beklerken sen kişiliğinden ve efendiliğinden ödün vermemişsin geçmiş olsun
değerli kardeşim . güzel sözlerin ve temennin için teşekkür ediyorum . çakal olmaktan kolay birşey yok . herşey oyununa göre . yorumun için de ayrıca teşekkürler saglıcakla kal .
Merhaba Arkadaşlar,
Adım geçtiği için yazma ihtiyacı duydum. Objektif yaklaşacağım kimse kırılıp darılmasın.
Öncelik ile Taner de Sem2.2 nin de bahsetmiş olduğu gibi burada ürünün markası ile ilgili bir konu değil.
evet Koray ürünü benden aldı. İlk önce 1.gönderdiği resimdeki cooleri benden almak istedi direk orijinal sökülüp yerine zahmetsizce takılan üründen bahsediyoruz.
O zaman elimde forge replika coolerde vardı Direk yerine orjinal cooler sökülüp yerine takılan ilk resimdeki üründe vardı bu konusu geçen universal uyarlanabilir cooler'de. Omu bumu derken çok uzun süre yazıştık. Sem2.2 senin bu konuda çok uzmanı yazmışsın haklısındır da.Kimse bu konuda bir kullanıcı olarak uzman olmak zorunda değil. Sizin olmadığınız gibi koray'da uzman değildi. Costum du, universal di hangisi uyar uymaz çok konuştuk anlatana kadar baya bir konuşma geçti aramızda kafası da çok karışmıştı. Hatta bana ilk fotoyu atarak abi ben bunu istiyorum dedi ama fiyatını diğerininki söyledi falan oldukça çorba bir konu oldu. Özetle sonuçta Fiyat performans olarak uyarlanabilir olan universal modeli seçti. Bu ürünü isterseniz slikon borular ile ve işçilik ile birçok cooler yerine takabilirsiniz Adı üzerinde üniversal. Alırken de bu ürünün uyarlanarak takılacağını takacak ustanın maharetine kalacağını bilerek aldı.Hatta ustası da beni aradı ve bu cooler ile ilgili bilgi aldılar boyutları ve montaj şekli hakkında. bilerek uyarlayarak takılacağını bilerek aldılar.
Konunun benim veya marka ile hiçbir alakası yok. bu tamamen 3. şahıslar arasında kaldığı bir anlaşmazlıktır.
Ama konuya çok dahil olmak istememek ile birlikte fikrimi söylemek istiyorum.
Koray araç resmini göndermiş ve mavi borular normalde dahil değil demiş sizde keşke Ustanıza gösterip resmi danışsaydınız. Ayrıca fakat cooleri aldıktan sonra sorun gözükmüyor demişsiniz. İş usta gördükten sonra değişmiş. Kesip biçme işlemi yaptırmak istememek sizin kararınız saygı duyarım herkez de hemfikirdir. Taner'i tanıyormuşsunuz yazışmanın başında geçiyor.Keşke ona ulaş saydınız bir fiyat bilgisi yada uyum bilgisi alsaydınız.
Burada heri iki tarafında ihmalleri var. Koray ilk resmi neden gönderdi ! yanlışlıkla mı göndermiş yoksa bilinçli mi bilemiyorum. Ama daha siz cooleri almadan önce kendi aracının üzerinde çekilmiş halini atmış resimde belli olmuyor ama resim tam açılınca gözüküyor sanıyorum. Orada mavi borulardan bahsetmiş orada aynı cooler olmadığı anlaşılır haldedir ve lafı geçen silikon borular nedir ilk resimde yok deseydiniz.Yada kargolar iken resim atmış orada da o coolerin üzerinde borular falan gözükmekte.
Koray da farkına varıp ilk resmi yanlış göndermişim pardon doğrusu bu cooler deseymiş araç resmi ile birlikte. Her iki tarafında bu işten çok anlamadığı kesin :(
İki tarafında ihmalleri var orası net.
Bence biraz her ikinizde sakinleşip öyle konuşun. Başta ne güzel dostum kardeşim kelimeleri kullanmışsınız. Birbirinizle muhabbet etmişsiniz. bu duruma gelmesin tabi ki de hoş değil. ama karşılıklı inatlaşmadan bence vazgeçin arkadaşlar. Sonuca varın Her kez kendinden biraz fedakarlık etsin. Sonuçta ticaret ahlakı göreceli bir kavramdır. Kimi malını satar herhangi bir durumda geri alır. Kimide almaz sonuçta ticareti profesyonelce yapmıyorsunuz. Bu konuda anlaşmak gerekir. Belki Koray ürünü geri alır ama üzerinden biraz fiyat kırar alır. Yada yerine elinizde işine yarayacak şey vardır onu cooler ile takaslarsınız. Yani işi önceden uzlaşma yoluna gitmeniz daha uygun gibi gözüküyor.
Saygılar,
değerli abicim. ben malın pıyasa fiyatını da nasıl oldugunu da cok arastırdım sorusturdum. taner abıyle telefonla da konustum . hatta whatsapp konusmaları bile var dilersen yüklerim . neyse demişsin ki koray bunun universal oldugunu biliyor . evet abi cok cok iyi biliyor . adam bana ben foruma polo ıcın urun aradıgım mesajını bırakıyorum adam bana dönus yapıyor elımde var dıye. neyse konusmaya baslıyoruz eleman bana polo gti için coolerın resmını gönderiyor. sonra kendı arabasının . kımse kusura bakmasında ben değil kimse olayın buraya gelecegıni tahmin etmemiştir edemez. en azından ben hiç edemedim . aaa dedim işte bizim ürün . cün ap açık ortada . adama polo için mi diyorum evet diyor . sen diyorsun ki ikisi arasında kaldı . bana dese ya abi bende alırken ikisi arasında kaldım bu ondan biraz daha büyük vs vs . o kadar cok senaaryo türetilir ki su olay üzerinden yazsak roman serisi olur. koray arkadasımız bana diyor ki bu cooler universal arabana olur . bende diyorum ki unıversal cooler istesem oraya elinde universal cooler olan var mı yazarım .1200 lira da parçalanmam . ben adam POLO GTİ A UYGUN İSTEDĞİMİ ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM .AMA PARAYI ALANAA KADAR ADAMIN ALGISI GAYET ACIK. NEYSE zaman konusuna gelince son postta konusmaları yükledim . yaklasık 7 günllük bir ara var. takdir edersiniz ki bende işimi gücümü paramı anca ayarlamısım ki bunda bi sorun oldugunu sanmıyorum. sonucta bana meyve göndermedi ki arkadas bozulsun . hee bir de kargo konusu var . ben adama ilk resmi attıgında vs güvendim . ben aradıgım coolerı aldıgımı dusunuyorum . ben opel garajın kapısından elımde coolerla girene kadar hala aynı dusuncedeydım . umarım anlatabilmişimdir. bir nebze. gerçi sizden sonra yazılanlar acıklama niteliğinde olmuş . ticaretle ugrasıyorum diyorsunuz . biri bana kalkıp söylesin . empati yapsın . ne yapmam gerektiğini bende ona göre davranayım. hayır mı ben mi yanlıs dusunuyorum anlamıyorum .adam farklı cooler gönderiyor farklı fotograf siz diyorsunuz ki arada fiyatta anlasın. ben eft ucreti kargo ücreti arabamın önü söküldü takıldı işçilik ücreti ödemişim , 1 saat telefonda konusmus fatura ödemişim ( ince hesaplara girdiğimiz için yazıyorum , adam beni ararmısn falan yazdıgı da yazılarda mevcut ) kalkıp bir de kendi paramdan fedakarlık mı yapayım . ? siz olsanız yapar mısınız . kusura bakmasın koray efendi eşşekler gibi hatalı eşşek gibi o parayı tahsil edeceğim . yarın 18 .00a kadar göndermez ise yada verecegını söylemez ise gerekli yasal işlemleri başlatacagım. kendisine bunu bildirdim de insanlık adına son şansı olsun genç cocuk diye sizde konusursanız söyleyin . durum bu şekildedir. yorumunuz için ayrıca teşekkürlerimi iletirim. sağlıcakla kalın ...
"Alıcı hatalı", "alıcıda da hata var", "alıcı da ihmalkarmış canım" diyenleri de anlamıyorum.
Hani külot satsan anlarım insan kıllanıp iade almaz. Adam almış takamamış yada olmamış yada beğenmemiş; "yok 10 gün oldu iade almam", "yok sen niye araştırmadın". İnsanlık bitmiş insanlık.
Ulan ne saçma hale geldik. Herkes kime ne yaslasam onun peşinde mi yahu bu memlekette?
değerli kardeşim. daha nelerle karşılasacagız kim bilir. yorumun için tesekkurler
Dürüst adam sattığı malın arkasında durur. 2 taraflı anlaşmazlık olmuş, yanlış alışveriş olmuş. Bunun çözümü sen parayı iade edersin, o da ürünü geri kargolar. Ama arkadaş kaypaklık yapıp paranın üzerine yatmanın derdinde.
ben artık aynı seylerı yazmaktan inanın sıkıldım. umarım arkadasımız bunların hepsını okur. yorumunuz için tesekkurler
Çok güzel süslü bir dil ile konuşmussunuz.
- Alıcı arkadaş uyup uymayacağını bilmiyor ürün geldiği için teşekkür ediyor.
- Satan şahıs yanlışlıkla dahi olsa kesip biçmeden oturacak bir ürün deyip başka bir ürün gönderiyor. Alıcı ısrarla aracına tam uyum sağlayacak bir ürün olduğunu belirtiyor.
Ayrıca alıcı arkadaş aracına özel konu açıyor bu arkdaş mesaj atıyor bende var diyerek.
"Ha her şeye rağmen Koray arkadaş haklı, o da bilmiyordu" düşüncesi ile yaklaşalım birde. (Hiç sanmıyorum ama)
Böyle bir durum olsaydı satıcı arkadaş "kardeş ben de tam bilmiyordum ürünümü gönder paranı iade edeyim helalleşelim" deyip konuyu kapatması gerekiyordu.
Onlarca sayfa yazılıyorsa, arada 5 kanal fark olduğu halde bu ürün olur diye ısrar ediyorsa kimse kusura bakmasında satıcı arkadaş cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor denir.
Ayrıyeten adının lekelendiği bir konu açılıyor ve arkadaş halen "o olur yeaa" edasında takılıyor.
Burada bana satıcıyı kimse haklı duruma çıkarmaya çalışmasın.
Süslü derken?
Satıcıyı haklı çıkartmak bana ne kazandırır? Kötülemek ne kazandırır? Objektiflikten bahsetmiyor muyuz? Önemli olan ortasını bulmak mı? Yoksa birini illede dövmek, kötülemek mi ? Önce ona bir karar verelim.
Ama evet yazıların baya da bir devamı varmış. İlk resti çeken Koray olmuş. Ortada bulsaymış keşke. Ama oda üzerinden geçen zamana takılmış. ( zaman ne kadar zaman bilmiyorum bu arada )
zaman konusu tarihleri ile son mesajımda acıklamıs bulunmaktayım ... kaldı ki adam bana meyve göndermedi bozulsun . ben sana ürününü tarafsız biri nezaretinde göndereyim bile dedim coolerın için endişeleniyorsa ama koray kardesımız oralı değil ....
Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum ben bu Koray denen arkadaşa kimse kusura bakmasın objektif falan yaklaşmam.En başta tavrıyla kendini ortaya koydu zaten.Fazla söze hacet yok bence.ürünü geri almaya da pek niyeti yok.arkasından da farklı ortamlarda kötü konuşmuş.alan arkadaşımızda inşallah coolerı satabilir.ilan açtığını gördüm.
değerli arkadasım ilanı actım . ancak yarın aksama kadar bi anlasma olmaz ise dava edip ilanı kaldıracagım. avukat arkadasımın tavsıyesı dogrultusunda ....
Yazdiginiz herseye okey ama su kisim "bilerek mi bilmeyerekmi yollamis o ilk resmi " bolumu herseyi ozetleyen kisim
Bilerek yada bilmeyerek istenen urun gonderilmis mi ? Yok. Ozaman is bitmistir. Aracin ustune takili olan foto var demissiniz e abicim yine farkli ilk foto ile ?
Zaman gecmisse gecmis, gecen zamandami bu cooler 16 sira olarak buyumuste satici kabul etmiyor. Ayni durumda nolur kendinizi dusunun. Ben kendimi dusunuyoeum feci daraliyoeum satana kadar bak kardes bizde bos degiliz sattim fabia yi s3 aldim. Sattiktan sonra rahatsiz etmezsen sevinirim.
katil olmamak elde değil değil mi .. :) umarım kimsenin basına gelmez. fena can sıkıyor. kac gundur işi gücü bıraktık bununla ugrasıyoruz. ama ugrasmaya devam edecegım problem yok . yorumunuz ıcın tesekkurler
Coolerın son kullanma tarihi mi var da geç döndün ben bunu alamam diyor, peynir mi lan bu bayatlasın.
aynı dusuncedeyim ....
Böyle telefondan internet üzerinden vb olaylar arttığı için mahkemeler daha hassas davranıyor. Eminim caydırıcı bir ceza verilecektir ve ortadaki mağduriyet giderilecektir. Zaten satıcıda art niyet olmasa ve gerçekten haklı olduğunu düşünse lanet olsun al paranı ver malımı derdi ve bu konuda yazılanlara güzel bi cevap vermiş olurdu ama yok
arkadasımın dedıgıne göre baya bi öncelik tanınıyormus inceleniyormus . artan olaylar dogrultusunda caydırıcı olması için. umarım hak yerini bulur. er yada geç bir şekilde bulacagına da eminim... yorumunuz için tesekkurler ...
yahu objektif yada subjektif yada kollektif ne olursa olsun satıcı resimdeki dışında 5 bakla cooler göndermiş daha başka bir şeyin hesabını yapmaya gerek varmı bu konuda? daha detaya gerek yok bence olay ortada. arada 5 bakla var. resimdekini gönderse belkide uyacaktı arabaya.alıcınında gözünden kaçmış baklaları saymamış
olayda 3 farklı resım 1 adet cooler var . ben hangi kafayla böyle davrandı anlamlandıramıyorum . hayırlısını dilemekteyim . yorumunuz için de ayrıca tessekkurler
Güzel kardeşim sen yorma kendini daha fazla, tamamen haklısın konuda.
Daha önce de söylediğim gibi sen polo gti için konu açmışsın, adam sana özel mesaj atmış elimde var satarım diye.
Satarken sana ''kesersen biçersen olur'' dememiş, poloya uygun diye satmış.
Fotoğraftaki ürünün yerine bambaşka bir ürün göndermiş.
Kendi aracındaki fotosu da onu kurtarmaz çünkü tampon demiri intercoolerı kapatıyor kısmen.
Sen yarına kadar bekle, sonraki gün tüm elindeki delillerle davanı aç, zaten ilk celsede kazanacaksın. Arkadaş intercooler parasını faiziyle, avukat ve mahkeme masraflarıyla sana ödeyecek. Böylece cin olmadan adam çarpmamayı öğrenecek.
Bu forumda da birşey satmayı bırak yazamayacak da bundan sonra. Ben ona özel mesajla da bunları söyledim. Burada modifiye camiasından onlarca insan da onu uyardı, hata yaptığını söyledi. Bundan sonrasını kendi bilir.
aynen öyle değerli abicim . ok yaydan cıktı artık . bende bıktım okuyan arkadaslarda bıktı aynı seyler yazmaktan . yok şöyle olsaydı keske bunu yapsaydın sunu deseydın buna sorsaydın . olan olduktan sonra cok akıl var ama ben elımden gelenin fazlasını yaptıgıma inanıyorum . içimde rahat bir şekilde arkadası mahkemeye verecegım . bu zamana kadar gençtir hatadr vs diye dusunuyordum ama bu eşşeklikten baska değilmiş . adam orada burada şahsıma küfür ediyor . SS bile gönderiyorlar bak böyle böyle diyor diye . kendi kasındı . sunu da bilsin herkes benim gibi güzelce kaşımaz. ben legal yollardan hakkımı arayacagım . ama sırf tanısmak ıcınde ılk fırsatta koray kardesımızın yanına gelecegım .... yanlıs da anlamasın sakın bu bir tehdit vs değil . yorumunuz ve dusuncelerınız ıcın tesekkur ediyorum .
küfür mesajlarınıda sakla bide hakaretten giydirirsin
Akizilkaya
25-01-2016, 21:00
Geçmiş olsun acı bir tecrübe olmuş sizin için. İlk günden beri takipteyim resim attığın whatsapp grubundayım bende. Gruptan konuşup orta yolu bulmaya çalıştık ama pek mümkün olmadı umarım sıkıntısız bir şekilde çözersiniz hem sizin hemde karşı tarafın iyiliği için hukuk dan başka bir yola başvurmamanızı temenni ediyorum.
1000 tl için karakterinden vazgeçen adam bir 1000 tl için sizce daha nelerinden vazgeçebilir?
Ne dersiniz aramızda toplayalım mı bir 1000 tl.
http://www.dilektextil.com/images/yoreler/c5.jpg
PiscocuK
25-01-2016, 21:09
kinder nickli arkadaşın çözüm önerisi güzel
iphone 6 satsam 1500 e sonra alan memnun kalmasa üzeriinden biraz kırpıp geri alsam sonra bir başkasına 1500 e yine çaksam pardon satsam sonra ondanda kırpıp geri alsam böyle 3 iş yapsam iphone sayısını 4 e çıkarıp farklı zamanlarada piyasa yapsam alırım veririm ben seni yenerim diyerek yanım iki stajyer alıp karın tokluğuna çalıştırsam sürekli satıp kırparak geri alsam her satış 50 lira bıraksa günde 3 satış yapsam uff paraya bak
ama cry nicli şahıs bunları düşünememiştir eyvah yeni bir dolandırıcılık yöntemi buldum
CRY dikkat et AĞLATIRLAR
en son yazdıgımda 10 sayfa olmustu sımdı 19! Pess dogrusu!
Google aramalarında cıkıyor mu? Bu rezıllıgı ınsan sahsıyetıne nasıl yedırır? Arkadasım olsa,ınsan ıcıne cıkamıyacak hale getırırdım kendısını. Baskası yapınca cok bırsey hıssetmıyor. Haysıyet onemlı degıl mı?
kinder nickli arkadaşın çözüm önerisi güzel
iphone 6 satsam 1500 e sonra alan memnun kalmasa üzeriinden biraz kırpıp geri alsam sonra bir başkasına 1500 e yine çaksam pardon satsam sonra ondanda kırpıp geri alsam böyle 3 iş yapsam iphone sayısını 4 e çıkarıp farklı zamanlarada piyasa yapsam alırım veririm ben seni yenerim diyerek yanım iki stajyer alıp karın tokluğuna çalıştırsam sürekli satıp kırparak geri alsam her satış 50 lira bıraksa günde 3 satış yapsam uff paraya bak
ama cry nicli şahıs bunları düşünememiştir eyvah yeni bir dolandırıcılık yöntemi buldum
CRY dikkat et AĞLATIRLAR
Nasıl fantazilerin var hacı senin? Ne ayaksın adhddkajsdhkajshdasd
Fırtına_siR
25-01-2016, 21:12
konunun tamamına yakın kısmını okudum. sem2.2 benim görüşürüm haklı taraf tamamen sizsiniz koray ismindeki arkadaş biraz insanlıktan nasibini almış olsa biraz esnaflık ve ticaret bilgisi olsa böyle bir anlaşmazlıkda en azından ya hocam,abi vs bak madem böyle birşey oldu şu an param yok yeni araç aldım bi şekilde halledelim diyebilirdi. Herzaman ağzımdan düşürmediğim dua Rabbim herzaman heryerde iyi insanlarla karşılaştırsın. sizede geçmiş olsun bu arada inşallah olay çok fazla tatsızlaşmadan çözülür.
Adamın resmi cismi varsa verin ilk mesaja yapıştıralım googleden gelenler için acaba mı soru işareti olmasın :D Şu adamın yaptığı geçenlerde kartalda arabasını kaptıran adamlardan farklı değil yani. Böyle dolandırıcıları ifşa etmek boynumuzun borcu ki başka birileri üzülmesin.
https://www.youtube.com/watch?v=VMD8j0yayY8
Olay tamamen bu yani :) Direk bu
en son yazdıgımda 10 sayfa olmustu sımdı 19! Pess dogrusu!
Google aramalarında cıkıyor mu? Bu rezıllıgı ınsan sahsıyetıne nasıl yedırır? Arkadasım olsa,ınsan ıcıne cıkamıyacak hale getırırdım kendısını. Baskası yapınca cok bırsey hıssetmıyor. Haysıyet onemlı degıl mı?
Şuan Google'da adıyla aratınca 2. sırada.
Sanırım holding sahibi olmaktan bu kadar rahatlık. bana bişey olmazlar falanlar filanlar
SULTANOGLU
25-01-2016, 21:16
Resmi koyma abi laf ediyolar nasilsa takipci icin instagram konusuna adini yazmis. Al alinti olarak koy daha iyi takibe takip en cakma intercoolerlar bizim sayfamizda diye girsinler baksinlar.
ottoman32
25-01-2016, 21:40
o değilde arabayı görünce dank etti bende konuşmuştum bu arkadaşla fabia rs alacaktık o ara bu arkadaşın araçta Sunroof yok diye vazgeçtik ucuz yırtmışız desene :)
Draniela
25-01-2016, 21:46
Benim bir sorum olacak :D Makaraya vurmayayım diyorum ama dürttü şeytan ne yapayım :D
Intercooler a soğuk pres yapsak orjinale benzetemez miyiz?
omrasm01
25-01-2016, 21:50
Benim bir sorum olacak :D Makaraya vurmayayım diyorum ama dürttü şeytan ne yapayım :D
Egt yükseliyor flow sekiyor kardeşim denendi :D Ama araya plastik boru koyunca flow az cok dengeleniyor egt içinde cok dipte basılmasını öneriyorum 3K Rpm kadar :D Benide şeytan dürttü :D
sanki yay prensliyon:D
cry ın aklına getirme böyle şeyler presleyip presleyip cooler satar şimdi holdikçi arkadaşımız.
Potansiyel olarak 1000 liramiz var
http://youtu.be/t5wb0EHhDfs
Draniela
25-01-2016, 22:29
Potansiyel olarak 1000 liramiz var
http://youtu.be/t5wb0EHhDfs
Canım sıkıldıkça paint terk açıyorum ben adamın sesi zaten başta efsane :D
asmisinsan
25-01-2016, 22:43
Yaw bin tl yoksa bile dersinli karsesim su an param yok sonra verecegim bende 2 el malzeme isi yapiyorum 12 yila yakindir bazen musteri aliyor 10 gun sonra geliyor ben bunu aldim ama benim parcalarima uymadi ikilemeden geri aliyorum sonucta urun 2 el yok kutusu acildi deger kaybetti derdi yok
speed_blue
25-01-2016, 22:58
*Ürünü gönderen kişi bahsettiği nitelikte ürün göndermemiştir.
*Alıcı ısrarla Polo Gti için uygunluğunu sormuş ve "olur onayı" ile ürünü satın almıştır.
*Alıcının bilmem kaç ay sonra ürünü aracına taktırmaya gitmesi sorun teşkil etmez. Uygun olmadığı o gün anlaşılmıştır. Sonuçta daha zamanaşımına var baya bi süre.
*Satıcının yapması gereken tek şey ürünü iade alıp ürünün karşılığında aldığı 1.200,00- TL'yi geri ödemektir.
*Satıcı mahkemeye gideceğini belirtmiş de; alıcı burada başından geçeni anlatmış. Kendisine alıcı değil birkaç forum üyesi başka sıfatlar takmış. Dolayısıyla alıcıya dava falan açacağından bahsetmiş. Eğer ki dava açılırsa zaten satıcının haksız çıkacağı ortadadır.
*Bir Avukat olarak satıcıya tavsiyem bu işi davalık falan etmeden ürünü iade alıp parasını iade etsin adamın. Satıcı şu anda tamamen haksız pozisyonda çünkü. Alıcı iade için dava açarsa ürünü zaten dava sonunda iade edip parasını yasal faiziyle alacağı gibi; mahkeme masrafları ve alıcının avukat masrafını da satıcı çeker. Yani aldığı paranın 3 katı bir para çıkar cebinden. o 3 katı para için de bindiği arabasına haciz koyulur-yakalama çıkarılır-ihale ile yok parasına sattırılır-tahsilat yapılır.
Nacizane tavsiyem; para ne zaman ödenecekse ona göre bir tarih verilsin; 2 tarafın da mütabık kaldığı bir şekilde ürün ve para iade edilsin.
şemsiye misalı olcak :)
Ben yaparken eğlendim valla :) Satıcı arkadaşı inadından dolayı tebrik ediyorum :hahaha:
http://s29.postimg.org/haf8que87/cooler.jpg (http://postimage.org/)
resim yükleme servisi (http://postimage.org/index.php?lang=turkish)
fotolar tape der arkadaş :)
paran yoktu senin nasıl 2 katı fiyatına geri alıcaksın @cry ?
ergen atarı
YOLLADIĞIN ÜRÜN FARKLI
error verdi yine anlamadı
:) :) :)
ah bu ergen atarları yokmu :)
Hayır kardeş. Önce ürünü yarı dışarda kalacak şekilde kargolayıp, koli bandıyla sabitlemen gerek. Soğuk pres avukatınla görüşüp gerekli işlemleri başlatmana sebep olabilir.
ArfcnKls
25-01-2016, 23:22
Şuan Google'da adıyla aratınca 2. sırada.
Sanırım holding sahibi olmaktan bu kadar rahatlık. bana bişey olmazlar falanlar filanlar
ne holdingi yönetiyor acaba ismi dolandırıcılıkla anılıp rahatsız olmuyor :)
ben koray kardeşin yerinde olsam gözüme uyku girmezdi bu konuyu halledene kadar.insanlar gerçekten çok acaip
bugra_0101
26-01-2016, 00:03
Hala idrak edilmeyen bir konu var, ben satarken Bolt on ürün demedim Polo gti uyumlu dedim hala arkasındayım İstanbul'a gelsin montajını ben yaptırıcam.2.si cooler fotoğraflarını yollarken Ender abiden (hf Türkiye distribitörü) aldığım fotoğrafı kullandım hatta ona da yazdım orjinal araç üstündeki coolerla arasındaki boyut farkını gör diye çekildi o yüzden atıyorum dedim. Eğer universal ürünü Bolt on diye satma niyetim olsaydı coolerın kendi aracım üzerindeyken olan fotoğraflarını atmazdım. Ürünü Onur diye arkadaşım kargoladı ve kargolamadan önce fotoğraflarını da çekip yolladı. Ne kimsenin s3e biniyor ürünü geri alamıyor mu deme Hakkı var ne de bariyere patlatırım vs tarzı konuşma hakkı var. Ben konuyu davalık ettim o şekilde tehdit içerikli mesajlar da dahil. Olayın başından beri geçen olaylarının tümünün ekran görüntüleri de var. Hala dediğimin arkasındayım sattığım ürün Polo gti uyumlu ( Bolt on diye satmadım). Ne kimsenin dostluğuna ne de düşmanlığına ihtiyacım var umarım hepinizle bir gün yüz yüze tanışma şansımız olur. Diyeceklerim bu kadar herkese iyi günler.
İlk önce Taner Hayırlı olsun ortak almışsın :D :D :D yada sana rakip kişiler var markayla ilgili
Kardeş okudum okudum yemin ederim , komşunun kızını çağırsam o bile anlar bu intercoolerlar birbirinden farklı olduğunu ve adamın POLO GTİ için intercooler aradığını
Adam sana ilk ne demiş GTİ uyumlu mu sende malı çakmak pardon satmak için uyumlu demişin bütün intercoolerlar birbiriyle uyumludur zaten adam uğraşmak istese gider 400 liraya sıfır kamyon/tır cooleri alıp takar
Sen diyorsun ki fabia cooleri gti a uyar evet kasapsan uyar adam Bolt/on almak istemiş senden Al/Tak , Tak/Çalıştır şeklinde yani türkçede yazıyım her neyse sen adama ilk attığın malın fotosunu yollamak zorundasın yok öyle böyle yanar dönerlik yapma
Sana abi tavsiyesi kimseninde Ahını alma çıkarsa kötü çıkar sonra dersin çakallık yapmasaydım
1000 liralık mevzu var ya ilerde iş hayatında bile karşına çıkar birisi yazar adını google a ana oda ne adamın adı dolandırıcılık filan bişeyler adını lekelettiğine değmez
Abi sen ver bunu mahkemeye 1000 lira buna gelsin bir 5000 lira olarak geri masraf faiz ıvırı zıvırı sonra oda anlar
Bu çocuk dava açarsa birde tazminat kazanırsa o zaman ne olucak bende onu merak ediyorum hahahahah:)
Davayı kazanırsanız tazminatla arabanız için bolt on cooler alın :)
Diğeride arkadaştan hatıra kalsın :D
:alright:
Bu çocuk dava açarsa birde tazminat kazanırsa o zaman ne olucak bende onu merak ediyorum hahahahah:)
Yargı dilek-şart kipi barındırmaz kardeşim, o senin dediğin hayallerdir. Ki onlarla yaşayanlara da gerçeklerle yapılan bi muamele var ki düşman başına :alright:
Bu arada yazdığını satıcının dava açması olarak algılayaak cevapladım, yanlış anlaşılma olmasın sonra :) Yoksa keşke alıcı kardeşimiz açsa da bi dava yapılsa gerekenler bu geniş insana...
Firat.M3
26-01-2016, 00:41
Konuyu kabaca okudum çok post olduğu için. umarım çözüme kavuşur. Fakat bu ve benzer konulardaki başlıklarda "dolandırıcı", "hırsız" vb ifadelerin kullanılması, adli bir karar olmadığı sürece, yani ilgili kişi bu hükmü yasal olarak giymediği sürece suç diye biliyorum(!) Yanlış ise, beni de bilgilendirin tabiki. Forum'a sıkıntı olmasın bunlar diye söylüyorum. Çokça yaşanıyor çünkü.
:alright:
Yargı dilek-şart kipi barındırmaz kardeşim, o senin dediğin hayallerdir. Ki onlarla yaşayanlara da gerçeklerle yapılan bi muamele var ki düşman başına :alright:
2002 den beri türkiye de ki hukuk sistemi farklı çalışmakta.
Ben iki tarafinda dava açacağı hic zannetmiyorum.
Alan razi veren razi alan bedduasini etmis aldigi mali ilana koymus
Satanda gitmis buralardan.
Bu saatten sonrada buraya 40 sayfa yazi yazsakta bu gercek degismeyecek.
Satıcı dava açıp birde kazanirsa ki ironin krali olur demek istedim
Bütün olay iletişim bilmemekten kaynaklanıyor. Alıcı genç, satıcı daha da genç.
Benim okuduğum kadarı ile gördüğüm şöyle :
Alıcı arkadaşımız "Polo gti için downpipe, filitre kiti ve intercooler arıyorum demiş" demiş. Bu cümle alıcının kesmesiz biçmesiz takılacak bir intercooler aradığını yeterince kesinlikle belirtmiyor. Satıcı da elinde intercooler olduğunu söylemiş, spesifik olarak elindeki cooler'ın tadilatsız uyduğunu belirtmiyor burda.
Sonrasında whatsupp konuşması var.
Satıcı önce elindeki intercooler'ın özelliğini doğru belirtiyor (HF Series 8 litre = 540x230x65 ) sonra gidip ilk başta yanlış ürünün fotosunu yollamış, sonra aracının üstündeki fotolarını yollamış. Belki çok iyimserim ama ben kandırmak amaçlı değil, bilinçsizlikten yaptığını düşünmekteyim. Alıcı niye söktün dediğinde, satıcı hala aracın üstünde diyip yollamış fotoğrafları. Araca uymayıp da alıcı kardeşim bunlar farklı dediğinde satıcı hala ikisinin de aynı ürünün fotosu olduğunu idda etmiş. Bence bu ana kadar hata yaptığının farkında değil.
Sonrasında whatsapp tartışmaları başlıyor. Bir yerde alıcı ilk fotodaki ürün ile aynı olmadığını belirtse de, sonrasında tartışma araca uyar mı uymaz mı konusuna dönmüş. Satıcı, daha evvel uydurulduğunu görmüş, uyabileceğini savunuyor, konuyu onun üstüne kuruyor, alan arkadaşın takmayı beceremeyip geri göndermek istediğini düşünüyor, inat devreye giriyor. Alan arkadaş da stem ediyor, bana poloya uygun diye sattın, uymuyor diye. Tartışma "uyar", "uygun, "takılabilir", takılamaz konusu üstünde kalıyor.
Konu bu değil ama. Üstünde durulması gereken durum bu :
Satıcı arkadaşın hatası var. Ürüne ait olmayan bir fotoğraf yollamış. Bu hatadan dolayı alıcı mağdur olmuş. Biri senin hatandan kaynaklı mağur oluyorsa, onu mağdur etmişsin demektir. Karşındakini mağdur ediyorsan, etik olan davranış karşındakinin mağduriyetini gidermektir.
Geriye kalan bütün muhabetler (takılır, takılmaz, takamadılar, gerçek fotosunu da gönderdim, günler sonra mı farketti, ben de mağdur oldum vs.) satıcının bilerek veya bilmeyerek hata yapıp alıcıyı mağdur ettiği gerçeğini değiştirmiyor.
Satıcı arkadaş belki hala hatasını anlamamıştır, kurnazlıktan değil de kendini hala haklı gördüğünden böyle davranıyordur da, adım adım gördüğümü yazıp, asıl olaya değinirsem hatasını farkedip düzeltebilir diye düşünüp, bunları yazdım.
Bütün olay iletişim bilmemekten kaynaklanıyor. Alıcı genç, satıcı daha da genç.
Benim okuduğum kadarı ile gördüğüm şöyle :
Alıcı arkadaşımız "Polo gti için downpipe, filitre kiti ve intercooler arıyorum demiş" demiş. Bu cümle alıcının kesmesiz biçmesiz takılacak bir intercooler aradığını yeterince kesinlikle belirtmiyor. Satıcı da elinde intercooler olduğunu söylemiş, spesifik olarak elindeki cooler'ın tadilatsız uyduğunu belirtmiyor burda.
Sonrasında whatsupp konuşması var.
Satıcı önce elindeki intercooler'ın özelliğini doğru belirtiyor (HF Series 8 litre = 540x230x65 ) sonra gidip ilk başta yanlış ürünün fotosunu yollamış, sonra aracının üstündeki fotolarını yollamış. Belki çok iyimserim ama ben kandırmak amaçlı değil, bilinçsizlikten yaptığını düşünmekteyim. Alıcı niye söktün dediğinde, satıcı hala aracın üstünde diyip yollamış fotoğrafları. Araca uymayıp da alıcı kardeşim bunlar farklı dediğinde satıcı hala ikisinin de aynı ürünün fotosu olduğunu idda etmiş. Bence bu ana kadar hata yaptığının farkında değil.
Sonrasında whatsapp tartışmaları başlıyor. Bir yerde alıcı ilk fotodaki ürün ile aynı olmadığını belirtse de, sonrasında tartışma araca uyar mı uymaz mı konusuna dönmüş. Satıcı, daha evvel uydurulduğunu görmüş, uyabileceğini savunuyor, konuyu onun üstüne kuruyor, alan arkadaşın takmayı beceremeyip geri göndermek istediğini düşünüyor, inat devreye giriyor. Alan arkadaş da stem ediyor, bana poloya uygun diye sattın, uymuyor diye. Tartışma "uyar", "uygun, "takılabilir", takılamaz konusu üstünde kalıyor.
Konu bu değil ama. Üstünde durulması gereken durum bu :
Satıcı arkadaşın hatası var. Ürüne ait olmayan bir fotoğraf yollamış. Bu hatadan dolayı alıcı mağdur olmuş. Biri senin hatandan kaynaklı mağur oluyorsa, onu mağdur etmişsin demektir. Karşındakini mağdur ediyorsan, etik olan davranış karşındakinin mağduriyetini gidermektir.
Geriye kalan bütün muhabetler (takılır, takılmaz, takamadılar, gerçek fotosunu da gönderdim, günler sonra mı farketti, ben de mağdur oldum vs.) satıcının bilerek veya bilmeyerek hata yapıp alıcıyı mağdur ettiği gerçeğini değiştirmiyor.
Satıcı arkadaş belki hala hatasını anlamamıştır, kurnazlıktan değil de kendini hala haklı gördüğünden böyle davranıyordur da, adım adım gördüğümü yazıp, asıl olaya değinirsem hatasını farkedip düzeltebilir diye düşünüp, bunları yazdım.
Hocam çok iyimser bakmışsın olaya ama gerçek maalesef senin gördüğün kadar toz pembe değil.
Konunun ilk mesajında sem2.2 yani alıcı Polo GTİ için yazmış mesajını.
Yani bu şuna benziyor sen subaru için 17' ve 5x114.3 jant arıyorsun adam var diyor sana 18' ve 5x112 jant gönderiyor.
Sonra da sen takamamışsın / uyduramamışsın diyor. Eğer sem2.2 ilanına polo gti için değil de gti'a uyacak bir cooler deseydi durum farklı olurdu.
.... için dediğin zaman o ifade bende kesinlik algısı oluşturur. Yukarıda verdiğim jant örneği gibi.
Satıcı için bu saatten sonra yapacak bişey yok, şu konuyu okuyan 100 kişi varsa 90 tanesi yarın bir gün bir ortamda denk gelse adam yerine koymaz.
İtibar/güven gibi soyut kavramlar zor kazanılır ama örnekte olduğu gibi 1000 TL gibi bir rakama da anında kaybedilir.
Satan kardeşin yaşı daha genç. Bizim yaşlara geldiğinde yaptığı hatayı anlar ama iş işten geçmiş olur.
AliGizda
26-01-2016, 08:07
Konu 20 sayfa olmuş hala satıcı arkadaşa bi nebze de olsa hak verebilen arkadaşlar var, şaşırıyorum.
Ondan sonra memleket neden bu halde diyorlar.
1000tl için kişiliğini satanlar olduktan sonra daha bir süre burnumuz pislikten kurtulmaz bizim.
yok arkadaş parasızlık flan da yok ortada herifin s3 ü var. vergisi kadar parayı çıkartıp veremiyor türlü türlü taklalar sağdan soldan kıvırtmalar.
LnchCntrl
26-01-2016, 08:41
aslında koray karaman yatalak bi hastaydı . holdik ise en yakın arkadaşı ismail abiydi , coler gece evine giren hırsızdı. tam net seçemiyordu o yüzden...
KA®ANLIK
26-01-2016, 08:41
Koray Karaman arkadaşımız Google da ünlü oldu 1000TL için.
bence stratejik yaklaştı olaya.
SEO çalışması yaptırsa 1000TL den fazla verirdi.
her mesajınıza Koray Karaman yazın, Google da birinci sıraya oynar bu konu ;)
Hadi bakalım,
yeni kampanya
KORAY KARAMAN
individual
26-01-2016, 08:46
google çok tehlikeli bir duruma geldi.artık herkez google bakıyor ne arıyorsa.valla geçen aylarda asansör'de bir muhabbete denk geldim.konu tam bu noktaya geldi.asansördeki kızlar konuşuyor arkadaş ortamında bir çocukla tanışmış adını soy adını öğrenmiş sosyal medya hesaplarına ulaşmak için falan google yazmış.devamını bilmiyorum inmem gerekti :D
yani devir internet polis bile hemen google açıyor bakıyor.arkadaş için büyük sıkıntı oldu.sanırım bir inat uğruna arkadaş ortamında bu duruma geldi.gerek yoktu tmm abicim olmuyormuş gönder ürünü yanlız bende şuan o kadar nakit yok 1 hafta sonra yatırsam parayı olurmu derdin karşı tarafda hayır demezdi tabi (bence)
TanerErbay
26-01-2016, 09:05
Koray Karaman arkadaşımız Google da ünlü oldu 1000TL için.
bence stratejik yaklaştı olaya.
SEO çalışması yaptırsa 1000TL den fazla verirdi.
her mesajınıza Koray Karaman yazın, Google da birinci sıraya oynar bu konu ;)
Hadi bakalım,
yeni kampanya
KORAY KARAMAN
Makarayi bulmussun
Alinti yapincada oluyormu :)
ahmet3425
26-01-2016, 09:07
Arkadasin yeni aldigi s3 400+hp imis diye duydum allah daha cok versin gozumuz yok da. Bu muhabbetleri buraya getirmeseydi keske.
bugra_0101
26-01-2016, 09:36
Koray Karaman kimdir :D Koray Karaman neden google da birinci sıraya oynuyor :D
Koray Karaman kimdir :D Koray Karaman neden google da birinci sıraya oynuyor :D
kimsin sen çık dışarı Koray Karaman :hehe:
KORAY KARAMAN'ı tanımam, diğer arkadaşıda tanımam ama bu konuda KORAY KARAMANIN daha iyi niyetli davranması gerekirdi bence.
KORAY KARAMAN diğer arkadaş ile uzlaşırsa ki mebşağ küçük daha etik olacaktır.
AliGizda
26-01-2016, 10:04
KORAY KARAMAN' ın bu olaylara hala cevap vermemesini de artık ayrı bir genişlik olarak görüyorum.
KA®ANLIK
26-01-2016, 10:05
KORAY KARAMAN'ı tanımam, diğer arkadaşıda tanımam ama bu konuda KORAY KARAMANIN daha iyi niyetli davranması gerekirdi bence.
KORAY KARAMAN diğer arkadaş ile uzlaşırsa ki mebşağ küçük daha etik olacaktır.
Size katılıyorum.
KORAY KARAMAN uzlaşırsa daha etik olacaktır.
ne zaman 1.sayfada çıkacak bir öngörünüz var mı?
aslanneron
26-01-2016, 10:15
KORAY KARAMAN yazıom gene ikinci sayfada çıkıoz tt olarak bu bizim KORAY KARAMAN 'a karşı olan birinci vazifemizdir :D
kim la koray karaman diyesim geldi de adamın sitesi bile varmış :D :D
link (http://koraykaraman.com/)
İyicene geyiğe sardınız.. Böyle devam ederseniz kapayacam konuyu
RedELite
26-01-2016, 10:19
Bu kadar kisinin laflarına ragmen Koray Kahraman isimli zat'tan acıklama gelmeyisi genişligin en genişligidir..
Koray kahraman'ı anlatan en iyi sahne bu olmalı ( 1.32'de Baslıyor sahne :) )
https://www.youtube.com/watch?v=4id2iR4oVq4
RedELite
26-01-2016, 10:20
Bu kadar kisinin laflarına ragmen Koray Kahraman isimli zat'tan acıklama gelmeyisi genişligin en genişligidir..
Koray kahraman'ı anlatan en iyi sahne bu olmalı ( 1.32'de Baslıyor sahne :) )
https://www.youtube.com/watch?v=4id2iR4oVq4
bugra_0101
26-01-2016, 10:20
20 yaşında adam bütün milleti tuttu bildiğin
kimsin sen neden burdasın utanmadın mı Koray Karaman
mert_can 41
26-01-2016, 10:21
KORAY KARAMAN yazıom gene ikinci sayfada çıkıoz tt olarak bu bizim KORAY KARAMAN 'a karşı olan birinci vazifemizdir :D
kim la koray karaman diyesim geldi de adamın sitesi bile varmış :D :D
link (http://koraykaraman.com/)
Ulan 21 yaşında ne yöneticisi diyodum bende meğer internet sitesi yöneticisiymiş tamam şimdi oldu :D :D
mert_can 41
26-01-2016, 10:23
Ulan 21 yaşında ne yöneticisi diyodum bende meğer internet sitesi yöneticisiymiş tamam şimdi oldu :D :D
Evren abinin yazıyı güncelenince gördüm kusura bakmayın.
Beyler bu adamlar daha 20 yasında tamm cocuk bi çakallık kurnazlık yapmış diğer gencte haklı olarak konu acmış parasını istiyorda , bilassa 30 yaş ve üstü kişiler için bu sözüm ; yarın öbür gün sizin evladınız yaşında olan bu çocuk , sizin çocuğunuz olsa yine aynı şekilde mi konuşursunuz biraz elinizi vicdanınıza koyun çocuk haksız eyw. da uyuşturucu kaçakçısı gibide lanse edilmemeli.
Çocuğum milleti dolandırıcak ve ben bunu öğrenicem, onu kayışla döverim.
Beyler bu adamlar daha 20 yasında tamm cocuk bi çakallık kurnazlık yapmış diğer gencte haklı olarak konu acmış parasını istiyorda , bilassa 30 yaş ve üstü kişiler için bu sözüm ; yarın öbür gün sizin evladınız yaşında olan bu çocuk , sizin çocuğunuz olsa yine aynı şekilde mi konuşursunuz biraz elinizi vicdanınıza koyun çocuk haksız eyw. da uyuşturucu kaçakçısı gibide lanse edilmemeli.
Ne gibi lanse edilmeli ? Dolandırıcının büyüğü küçüğü olur mu? Dolandırıcı = Dolandırıcı
Uyuşturucu kaçakçısı hiç yoktan ne derse onu veriyor. Ot diyip b*k vermiyor :) Bu adam ot diyip b*k veriyor bide
bugra_0101
26-01-2016, 10:31
burda iyimser arkadaşların başına bu olay gelmiş olsaydı bence bazıları çoktan çocuğu bulmak için Beykent üniversitesine yada Bahçelievlere yola çıkmıştı
_muhaRRem
26-01-2016, 10:39
dün öyle gözüm takıldı sadece 1.sayfayı okudum , ilkkez ticaret yaptığım kişi daha temkinli olman gerekli.
malı aldıktan sonra 1-2-3 hafta sonra bu mal hatalı öyle böyle demek , alıcı arkadaşın hatasıdır.
Ben şimdi aracımda kullandığım bi parçayı söksem bana 1 ay sonra bu mal hatalı dese :)
ohh 1 ay kullandı şimdide geri iade etmek istiyor gibi düşünceler mantıklı olmazmı ?
Alıcı arkadaşın en büyük hatası geç kalması.
Alışveriş siteleri 3 gün izin veriyor onayın düşmesi için.
SULTANOGLU
26-01-2016, 10:44
11 ocak 2016 da kargo elime ulasmıs 19 ocak günü de monaja gitmişim ve arkadasa olmadı vs diye yazmısım konu zaten oradan baslıyor
Aradan geçen zaman 8 gün.
PiscocuK
26-01-2016, 10:46
dün öyle gözüm takıldı sadece 1.sayfayı okudum , ilkkez ticaret yaptığım kişi daha temkinli olman gerekli.
malı aldıktan sonra 1-2-3 hafta sonra bu mal hatalı öyle böyle demek , alıcı arkadaşın hatasıdır.
Ben şimdi aracımda kullandığım bi parçayı söksem bana 1 ay sonra bu mal hatalı dese :)
ohh 1 ay kullandı şimdide geri iade etmek istiyor gibi düşünceler mantıklı olmazmı ?
Alıcı arkadaşın en büyük hatası geç kalması.
Alışveriş siteleri 3 gün izin veriyor onayın düşmesi için.
keşke diğer sayfalarıda okusaydın 5-6 gün geçmiş üzerinden max.ve aracın üzerine takılmamış olduğu gibi duruyor.
alıcı arkadaş zaten keşke aracıma olsaydı ben herkesden çok istiyorum diyor
bakıldığında bişey aldığımız zaman istemezmiyiz hemen aracımıza sorunsuz takıp deneyelim zevkini çıkaralım
_muhaRRem
26-01-2016, 10:47
bu arada elinde bi intercooler var bi bedeli var onu sat önce bi ne kadar zararın varsa ondan sonra bakılır.
painkller
26-01-2016, 10:47
Koray'da yaygın bir isim Karaman'da yaygın, bence bütün Koray Karamanlar dava açmalı. Gelecekleri şuan için -1
burda iyimser arkadaşların başına bu olay gelmiş olsaydı bence bazıları çoktan çocuğu bulmak için Beykent üniversitesine yada Bahçelievlere yola çıkmıştı
İyi ki benim başıma gelmemiş. Hem Beykent Üniversitesi'nde okuyorum hem Bahçelievler'de oturuyorum :D
Merhaba cok zenginim takim elbiseler icinde sekil sekil fotolar cekiliyorum holdingim var, biyiklarim yeni cikti ama yoneticiyim.
Lakin 1000 TL cok para n.h veririm.
Sadık Özyer
26-01-2016, 10:49
Bu forumda intercoolerı tampona takıp gazlayanlar oldu , yerine olmuyorsa zaten o parça o araç için değildir.
Ne gibi lanse edilmeli ? Dolandırıcının büyüğü küçüğü olur mu? Dolandırıcı = Dolandırıcı
Uyuşturucu kaçakçısı hiç yoktan ne derse onu veriyor. Ot diyip b*k vermiyor :) Bu adam ot diyip b*k veriyor bide
Olgar abi zaten konu açan çocuk haklı orası belli de senin yada benim veya bir başkasının yarın öbür gün bu tip bir durumla karşılamıyacağımız garantisi mi var ? tabi ki hayır ? bizim çocuğumuz için bu kadar sey yazılsa üzülmezmiyiz ? üzülürüz , yıkılırız...lakin bu çocuğun bir ailesi var kimsede ailesi yetiştirememiş vs demesin ne ailelerden ne çocuklar çıkıyor o yüzden bu kadara bence gerek yok
benim bu olaydan daha kötüsü yine buna benzer bir olayda geldi yine 20 yasında birisiydi onuda yapan :D Saolsun en başta Bekir abi (paşaoğlu ) Özgün abi Erdem abi( Dr ecu ) yardımları sayesinde parayı 750 gibi eksikle aldım ama alana kadar atla karayı seçtim desem yeridir. Hala borcu var ama başına gelmeyen şey kalmadı o attığı kazık yüzünden motor mu kırılmadı kaza mı yapmadı neler neler ... İlahi adelet yerini buluyor
yerine olmuyorsa zaten o parça o araç için değildir.
Adı Sadık 23 yaşında arkadaşları ona aynştayn diyor.
Anam sadık bu konuyada gelmiş aslkjdasdhkasdhkasjhasd
Anam sadık bu konuyada gelmiş aslkjdasdhkasdhkasjhasd
intercooler faciası vol2
ahmet3425
26-01-2016, 11:04
bu arada elinde bi intercooler var bi bedeli var onu sat önce bi ne kadar zararın varsa ondan sonra bakılır.
Bende dedim onu en kotu ihtimal alici arkadas o cooleri bi ihtiyac sahibine satar. Satici arkadas da mali geri alsaydi basina bir is gelmediyse sayet oda yine satabilirdi.
Mevzu bahis konu cooler piyasada sirkulasyonu yuksek parca bu is hic buralara gelmemeliydi.
Su gercegide unutmamak lazim tasin alti a elini ilk koymasi gereken kisi saticidir. 2+2=4 otesi yok.
Yoksa Sadık'ta Cooleri Koray Karaman dan mı aldı.
Uğraşmamak için dışarıdan oturttu fenomen oldu :D
bugra_0101
26-01-2016, 11:09
Yoksa Sadık'ta Cooleri Koray Karaman dan mı aldı.
Uğraşmamak için dışarıdan oturttu fenomen oldu :D
Koray Karaman yoksa coolercı mı çıkıyor piyasadaki tüm egzotik cooler dizaynları Koray Karaman yüzünden mi :soru: ayy ben şhokkk
Benim başıma böyle bir olay gelse telefonumu satarım yinede 1000 TL için haklıda olsam bu kadar insanı konuşturmazdım.
Koray kardeşim gel vazgeç inadından yaşın küçük haklı olduğuna inansan bile bu kadar insanın vardır bi bildiği..
Yetkili forum görevlileri konuyu sileceklerine söz verseler koray sende şu alışverişi tatlıya bağlasan nasıl olur.
Hayatta herşey tecrübe iki taraf içinde bu alışveriş ders olmalı avukat vs uğraşmayın birbirinize ulaşıp anlaşın
Böyle bir para için kendinizi zor duruma sokmayın
Benim başıma böyle bir olay gelse telefonumu satarım yinede 1000 TL için haklıda olsam bu kadar insanı konuşturmazdım.
Koray kardeşim gel vazgeç inadından yaşın küçük haklı olduğuna inansan bile bu kadar insanın vardır bi bildiği..
Yetkili forum görevlileri konuyu sileceklerine söz verseler koray sende şu alışverişi tatlıya bağlasan nasıl olur.
Hayatta herşey tecrübe iki taraf içinde bu alışveriş ders olmalı avukat vs uğraşmayın birbirinize ulaşıp anlaşın
Ya bende bu durumu anlamıyorum. Niye büzük sıkısınca mağduriyet gideriliyor ve hemen konu siliniyor. Konu başlığı değiştirilir konu sonuna satıcı baskı altında kalarak g.t korkusuyla mağduriyeti giderdi yazılır kilitlenir.
Yaptırım olmazsa kime ne kaptırsam şekli oluyor. İtiraz edeni zorla da olsa parasını geri öde adını temize çıkart. Ne güzel memleket.
ben burada iyi niyet göremiyorum.
Değerli forum üyeleri. cokca cevap okudum. tek tek cevaplamak yerine mesaj yazmaya karar verdim . Değerli arkadasımız KORAY KARAMAN ile avukat arkadasım sabah telefonda görüştü . arkadas 15 tane avukata sordugunu bizim bir şey cıkaramayacagımızı , yakıtımı karsılayacagını istanbula gelirsem coolerı taktıracagını söyledi . bizde baya güldük tabiki :) cocuk yani KORAY KARAMAN isimli şahsiyete şunu anlatamadık. Gönderdiğin cooler FARKLI . FARKLI FARKLI FARKLI !!!! SENİ BU YÜZDEN DAVA EDECEĞİZ. BU DA DOLANDIRICILIGA GİRİYOR. FAAAAAAAAAARRRRRRKKKKKKLLLLIIIIIIIIIII :) adam hala olur olmaz davasında . neyse durum biraz çıkmaza girdi. BOŞVER OLM NE UĞRASIYORSUN COOLERI SAT GERİSİNİ SADAKA YAP GEÇ DİYEN arkadaslarım cevremde de forumda da oldugunu görüyorum . ancak şöyle bir durum var. sırf bu adam benim hakkımda orada burada '' karaktersiz '' ''p.ç in teki '' vs dediği için bile bir çok şey yapılabilir. cevaplar arasında ''- yaa aslında öyle demek istemedi vs diyenler gördüm bir de cok iyi niyetle düşünenler '' . onlara şunu belirtmek istiyorum. sen 1 2 ay para biriktidin diyelim. bi hevesle arabanı yapacaksın. birine denk geliyorsun hem paranı hem motivasyonunu kaptırıyorsun. cevaplarını kendilerine bırakıyorum .haaa sunu da belirteyim . ailesi ve cocugun genç yasta oldugu için kimsenin beklemeyecegı kadar bekledım, şans vermeyecegı kadar sans verdim . bunu da vebalini üzerimden atmak için kendi isteğim ile yapmıs bulunmaktayım. bugun bir dilekçe olusturup yarın öbür gün nasipse savcılıga basvuracagız . arkadasımızın da karşı dava acıp hakkını aramasını temenni ediyorum . Herkesin düşüncesine yorumuna (doğru / yanlıs ) saygı duyuyorum ancak şu olay umarım cok iyi niyetle düşünen arkadasların basına gelmez. KORAY KARAMAN ARKADASIMA DA SÖZ VERDİĞİM GİBİ ÜNLÜ YAPTIM. DAHA DA ÜNLÜ OLACAGA BENZİYOR. kendi seçimidir gördünüz ki bir cevap bile alamıyoruz . neyse durum bu şekilde değerli forum üyeleri . Resmen forumcak işi gücü bıraktık bu sayfayı takip ediyoruz. cokca da özel mesaj aldım. Sağ olsun arkadaslar ellerinden geleni yapacaklarını yardıma ihtiyac kalması durumunda belirttiler. onlara da buradan bir kez daha teşekkür ediyorum .
bugra_0101
26-01-2016, 11:36
Koray Karaman her yerde ünlü oldu acaba haberlere çıksa 2 coolerin birbirinden farklı olduğunu anlayabilir mi Koray Karaman
Ya bende bu durumu anlamıyorum. Niye büzük sıkısınca mağduriyet gideriliyor ve hemen konu siliniyor. Konu başlığı değiştirilir konu sonuna satıcı baskı altında kalarak g.t korkusuyla mağduriyeti giderdi yazılır kilitlenir.
Yaptırım olmazsa kime ne kaptırsam şekli oluyor. İtiraz edeni zorla da olsa parasını geri öde adını temize çıkart. Ne güzel memleket.
ben burada iyi niyet göremiyorum.
Forumda anlaşılsada anlaşılmasada konu kalkmaz silinmez sadece kilitlenir ...
ahmet3425
26-01-2016, 11:38
Omercim eger arkadas geri adim atarsa en dogrusu konunun silinmesi olacaktir ki yoneticiler de buyuk ihtimal konuyu silecektir.
Arkadasimiz daha cok genc ve modifiye islerinde bilgisi cok az ticaret adabinida iyi bildigini dusunmuyorum. Kaldi ki bu konu ona ve dolayli yollardan bu tarz cetrefilli islere girmeyi aklindan gecirenlere ciddi manada ders niteligi tasimaktadir.
Ne demis atalarimiz corbadan dili yanan ayrani ufleyerek icermis.
Omercim eger arkadas geri adim atarsa en dogrusu konunun silinmesi olacaktir ki yoneticiler de buyuk ihtimal konuyu silecektir.
Arkadasimiz daha cok genc ve modifiye islerinde bilgisi cok az ticaret adabinida iyi bildigini dusunmuyorum. Kaldi ki bu konu ona ve dolayli yollardan bu tarz cetrefilli islere girmeyi aklindan gecirenlere ciddi manada ders niteligi tasimaktadir.
Ne demis atalarimiz corbadan dili yanan ayrani ufleyerek icermis.
Bu forumda konu anlaşılsa da anlaşılmasa da silinmez.
Başından beri okudum .. alışverişte hatalar olur .. yanlışlar olur .. ama düzeltilir.. abi mal hatalı çıktı senide mağdur ettik dese ve 1000 tlyı gonderseydi keşke 20'liyaşlar delidolu yaşlar ancak yanlışla doğruyu ayırabilicek zeka ve mantık sevıyesıne yeterli yaşlar... Şu dakikadan sonra 10000 binde verse üzerine cooler da verse farketmez ...Adın çıkıcağına canın çıkıcak... Onur Haysiyet Şeref için yaşar insan .. burda bukadar buyugu kucugu herkes hatalısın derken aksini iddia etmek ve bu kadar netken durum ... yazık çok yazık... imkanım varken bile hayalimde ki arabayı sırf çalışanlarım ve işimde sıkıntı yasarım dıye ertelıyorum ***** pıyasa ssartları , hayal enınde sonunda olur da mağduriyetler kolay giderilmez ... adam 1000 tl için 23 sayfa konu açtırdı utanmadı sıkılmadı..
Draniela
26-01-2016, 12:04
Hatalar yanlışlar olur abi fakat buradaki arkadaş defalarca güzellikle söyledi ki haklı olduğu halde.
Ben de bu işlerde hassasımdır o yüzden arkadaşı çok iyi anlıyorum. Şu an cidden merak ediyorum nasıl bir yaptırım uygulanacak diye.
hakotech
26-01-2016, 12:05
İlk yorumum çok heyecanlıyım.. bence de parçayı alan arkadaş haklı ve mağdur. Satıcı arkadaşa ise diyecek bişeyim yok,keşke konu buralara gelmeseymiş..
yeni iş kolu;
2000 lira sermaye koyuyosun. 1000 liraya mal alıp, millete "yanlış" mal olarak satıyosun kabul etmiyosun. kendine sövdürüyosun. sonracığıma hakaret davası açıyosun kalan 1000 lirayı avukata verip. 5000 liralık hakaret davası açsan 3000 lira çorba oh mis. ayda 1 kişiyi vursan böyle çalışma yat ohh :D
Adam kendinin haklı olduguna falan inanmıyor beyler öyle olsa gelir şuraya bişeyler yazar. Şuraya girip yazmaya dahi yüzü yok utanıyor. Ama parayı çok seviyor o paranın kendisine nasıl geldiğini önemli değil yeterki gelsin modunda birilerini tokatlamış yada bileğinin hakkı ile kazanmış gerçekten umrunda değil.
Afedersiniz ama pzevenk gibi davranıyor. Karıda satsa milletide dolandırsa para paradır işte. Gelsin yeterki. Adam olsa gelir şuna cevap yazar misal ama onuda yapmayacak.
Yapamayacak çünkü zerre kadar haklı olduğuna oda inanmıyor.
Konuyu en başından okuyarak geldim sabah 10 dan beri okuyorum ve son yorumdan sonra bende katılıyorum :) Satırlarıma başlamadan önce alıcı arkadaşı içtenlikle tebrik ediyorum ki çok sabırlı ve üslubunu bozmadığı için. Konu alenen belli satıcı göle maya çalmış. Ve artık bu tür cambazlıklar yapan yada yapmaya çalışan kişiler mevzuya uyanmışlar olsa gerek whatsapp sms vs gibi yollarla anlaşma ve pazarlık değil "ara konuşalım" yada "numara ver arayayım" tekliflerinde bulunuyorlar. Meşhur olmamak için galiba :)
Arabayi sadiga ver,1 günde oturtsun yerine :D
kelalper
26-01-2016, 13:22
Herifin her lafı kolpa. Bi de 15 avukata sormuşmuş onlarda bişey çıkaramazlar iyi dolandırmışsın demişler. Amk S3 e biniyorsun ama 1000 lira paran yok veremiyorsun. Lan km de 75 kuruş yakıo o alet.
Bolkar1st
26-01-2016, 13:36
tamponun dışına takmamışssın sen taksan kesin olurdu :)
Ad değiştirmek cok kolay karalansa ne olur ki giden vakit nakit sinir stress
Konu silinse ne olur kitlense ne olur
Adamin birisi bundan dv almis memnun kalmış mesela burada uyeligi devam edecek mi asil soru mu ?
Uyeliginin bence silinmesi gerek satıcının:)
Herifin her lafı kolpa. Bi de 15 avukata sormuşmuş onlarda bişey çıkaramazlar iyi dolandırmışsın demişler. Amk S3 e biniyorsun ama 1000 lira paran yok veremiyorsun. Lan km de 75 kuruş yakıo o alet.
abi belki s3 görünümlü a3tür :)))))))
kargaya yavrusu kuzgun gözükürmüş misaali :D
Ad değiştirmek cok kolay karalansa ne olur ki giden vakit nakit sinir stress
Konu silinse ne olur kitlense ne olur
Adamin birisi bundan dv almis memnun kalmış mesela burada uyeligi devam edecek mi asil soru mu ?
Uyeliginin bence silinmesi gerek satıcının:)
Yok hacı silinmesin delimisin ibret-i alem olarak kalsın arada buraya link veririz eğlenceli konular içinde 6 ay sonra okur yine ibret alırız.
Satıcı arkadaşı görünce ben :)
https://www.youtube.com/watch?v=ys2PT5apXV8
Tabi ki silinmesin. Silinmesin ki kimsenin ağzı yanmasın aklına gelsin ;)
Bu satıcı bir daha ilan açıp satış yaparsa ne olucak :):):)
.::EmrE::.
26-01-2016, 14:19
Bana da birkaç yıl önce Sinan S2k isimli üye berbat bir diferansiyel göndermişti temiz diye.Hatta delikti diff. Geri al diye bir kez söyledim. Ben senin bozmadığını nerden bileceğim dedi, Allaha havale ettim kendisini. Yapacak bişey yok. Vakit olsa uğraşırdım, nasılsa fitil fitil çıkar diye bıraktım.
Bana da birkaç yıl önce Sinan S2k isimli üye berbat bir diferansiyel göndermişti temiz diye.Hatta delikti diff. Geri al diye bir kez söyledim. Ben senin bozmadığını nerden bileceğim dedi, Allaha havale ettim kendisini. Yapacak bişey yok. Vakit olsa uğraşırdım, nasılsa fitil fitil çıkar diye bıraktım.
Abi Valla diferansiyeli satanın adının Sinan olduğunu duyunca ben bile utandım yeminle.
İnsanlarda nasıl bir vicdan var anlamıyorum.
http://i65.tinypic.com/29476z7.jpg
Adam kendinin haklı olduguna falan inanmıyor beyler öyle olsa gelir şuraya bişeyler yazar. Şuraya girip yazmaya dahi yüzü yok utanıyor. Ama parayı çok seviyor o paranın kendisine nasıl geldiğini önemli değil yeterki gelsin modunda birilerini tokatlamış yada bileğinin hakkı ile kazanmış gerçekten umrunda değil.
Afedersiniz ama pzevenk gibi davranıyor. Karıda satsa milletide dolandırsa para paradır işte. Gelsin yeterki. Adam olsa gelir şuna cevap yazar misal ama onuda yapmayacak.
Yapamayacak çünkü zerre kadar haklı olduğuna oda inanmıyor.
bence kendi bile çelişki de kalıyor, google sayfası açıp " Koray Karaman " yazıyordur " f5 yapa yapa..
Listeleri zorluyor arkadaş.
İlk yorumum çok heyecanlıyım.. bence de parçayı alan arkadaş haklı ve mağdur. Satıcı arkadaşa ise diyecek bişeyim yok,keşke konu buralara gelmeseymiş..
Şiir gibi konu. Alıcı haklı bence de
KA®ANLIK
26-01-2016, 16:15
Semih,
var mı bir gelişme KORAY KARAMAN hakkında ?
Bizi burdan sürekli bilgilendirirsin değil mi ?
Google'a Koray Karaman yazdım,2.sayfada cıktı bende. Garıplık bende mı?
Bende koray karaman yazdım 2. sayfada çıktı
KA®ANLIK
26-01-2016, 16:21
hedef 1. sayfa abi (:
denedim bende de 2nci sayfada
KA®ANLIK
26-01-2016, 16:22
Google a
Koray Karaman Hakkında
yazarsanız da 1. sayfada çıkıyor ama en altta..
yavaş yavaş gelir...
Ben etiket ekledim birazdan yukariya çıkar ;)
Bu satıcı bir daha ilan açıp satış yaparsa ne olucak :):):)
satış yaptığı kişiye elimdeki kelepir bi köprüyü satıcam
satış yaptığı kişiye elimdeki kelepir bi köprüyü satıcam
Hahaha bu iyidi.
Bende Koray Karaman yazdığımda 2. safya 4. sırada çıkıyor. İlk sayfa linkedin ve facebook vs hesapları var.
Ben tam anlamadım şimdi Koray Karaman dolandırıcı mıymış ? Koray Karamandan alış veriş yapmıcak mıyız ? Dolandırıyor mu ? Koray Karaman isimli şahıs bilmediğimden soruyorum şimdi itham etmek gibi olmasın ama Koray Karaman dolandırıcı mıymış ?
OMTechJr.
26-01-2016, 16:36
Arkadaş çıkar açıklama yapar, özrünü diler, parayı iade eder. Ondan sonra arkadaşın dediği şekilde bir şeyler ayarlanabilir. Arkadaşın söylediği doğru. Bugün hiç bir iş veren kurum yada IKcı google'a bakmadan geçmiyor. Mahkeme, üst düzey yöneticilik işine de takılmayın zırvalamıştır, hata yapabilir insanlar. Çıkıp dese evet hata benim yedim bir b*k kabulde ediyorum diye ben şahsen bir şey diyemem. Nihayetinde yıllarca duracak bir konu. Adını temize çıkarması daha güzel olurdu.
Benim için burada olay bin lira değil coolerda değil. İnsanlara üzülüyorum. İnsanlara kızıyorum. Neden sonucunu düşünmeden iş yapar insan. Anlayamıyorum. Sonrada koy g*tüne diyorum.
özet: bıldırki hurmalar gelir yarın tırmalar
Siteyi o kadar okumus sahit olmussunuz hala daha neye guvenerek boyle alisveris yapiyorsunuz ki? Bu tarz alisverislerin yapildigi guvenli siteler var urun eline gectigi ve sende uygun gordugun zaman site parayi saticiya aktariyor. Reklam yapmak istemiyorum. Kullanin artik su ticaret sitelerini olsun bitsin.
Konuyu goy goya döndüğü için kapadım. Taraflar ya da konuyla ilgisi olanlar mesaj yazmak isterlerse, özel mesaj atsınlar tekrar açarım.
Konu, konu sahibinin gelişmeleri yazması için yeniden açılmıştır.
Bir süre sonra goy goya başlayacağınızdan, başladığınızda tekrar kilitlenecektir.
Semih,
var mı bir gelişme KORAY KARAMAN hakkında ?
Bizi burdan sürekli bilgilendirirsin değil mi ?
Abi senin mesajın sayesinde şöyle genel bir cevap yazayım... Arkadas kesinlikle hiç bir şekilde haksızlıgını kabul etmiyor. nıye bu resmı gönderdın dediğimizde de cevap alamıyoruz :) bizde avukat arkdasım ile birlikte gerekli işlemler için bir dilekçe yazıp savcılıga basvuracagız . işlerim bir kaç gündür yogun. güzel bir uslub ile gerekli dökümanlar eşliğinde arkadasıma göndereceğim , o da gerekli düzelttmeleri yapıp savcılıga vereceğiz . durum bu şekilde .böylece KORAY KARAMAN İSİMLİ ŞAHSIN karakteri belli oldu .Dilerim ki bu yaptıkları bir yerde karşısına cıkar. bunun için hukiki yollardan elimden gelenin fazlasını yapacagım . kendisi ile tanısmak için de ( kendi isteği üzerine ) ilk fırsatta istanbula gideceğim . durumlar bu şekilde. satılık ilanı açtım ancak hukuki süreç içinde satamayacagım için kaldıracagım... KORAY KARAMAN İLE OLAN DURUMUMUZ BU ŞEKİLDEDİR. :)
Madem bir cevap yok, başka insanların da canını yakmaması adına Koray Karaman'a süresiz bye bye diyoruz.
Dava kisa surede insallah lehinize çözümlenir.
Bir sonraki alışveriş icinde dikkatli olmaniz dileklerimle
Sinan'S2k
27-01-2016, 15:19
Emre yaranı pek anlayamadım. Çünkü yaptığımız ticareti kurallarını uygun yapmayan sendin ben değil.
1- Zaten diferansiyeli yanılmıyorsam 1200-1300 tl gibi komik bir rakama almışsın. Sıfır fiyatı 15000 civarı yanılmıyorsam. Zaten açılmış ayna mahruti değiştirilmiş diferansiyelden bahsediyoruz. Muhakkak kozmetik problemleri olabilir. Delik varmış ya o neredeydi çok merak ediyorum.
2- Diferansiyeli almadan evvel sana diferansiyeli al tak sorunsuz kullanırsın dedim. Eğer diferansiyeli takarsın ses yapar problem yapar geri alırım dedim. Paranı da iade edeceğimi belirttim.
3- Kovanın içini açmaman gerektiğini özellikle üstüne bastıra bastıra söyledim. Böyle bir durumda geri alamayacağımı belirttim.
4- Sen kovanı açtın sonra topladın problem çıktı. Sonrada geldin bana geri al dedin. Ben seni baştan uyarmışım. Sen beni dinlememişsin sonrada bunu orası böyle şurası şöyle.
5- Çok merak ediyorum. Honda'dan sıfır diferansiyel alsaydın ve içini açsaydın, topladıktan sonra diferansiyelin başına birşey gelseydi, Honda garanti kapsamına alırmıydı? Bu işte aynı mantık.
Vaktin varsa şimdi gel uğraş istersen.
Sinan'S2k
27-01-2016, 15:20
Abi Valla diferansiyeli satanın adının Sinan olduğunu duyunca ben bile utandım yeminle.
Sen kimsin de bilip bilmeden konuşuyorsun. İlk önce ne olduğu bil ona göre konuş.
Madem bir cevap yok, başka insanların da canını yakmaması adına Koray Karaman'a süresiz bye bye diyoruz.
abi keşke profilinde koskoca satış yasaklı yazılsa daha iyi olmazmıydı şimdi gelir başka üyelik açar yine satış vs yapar. ama orda yazdığında rezil olup durur.hiç bir konuya mesaj yazmayada yüzü olmazdı
Öyle de yapabiliriz sorun yok.
Öyle de yapabiliriz sorun yok.
öylesi daha güzel olur gibi sanki.. Burda kalsın ama alım satım konusunda adının yanında öyle bir ibare yüzünden adım atamasın..
Sabit bir konu açalım. Alışveriş yapılmaması gereken kullanıcılar diye. Gerçek isimleri de yer alsın. Sonuçta sahibinden.com da veya diğer forum sitelerinde bizi ağlarına düşürebilirler.
Emre burası Aglama duvarına donmus
Problemı bır kaç yıl once cozseydın bence konunun yerı burası degıl
Ayrıca Bu araba pıyasasında Sınan kadar efendı duzgun sattıgı malın arkasında duracak baska kımse tanımıyorum.
7 gun once foruma uye olmussun hakkında konstugun ınsanları tanı ve oyle yaz
cıdden sacmalıyorsunuz forumu cocuk oyun alanına cevırdınız bı bıtmedınız
Mertcan sinan gerekli şeyleri yazmış avukatı gibi senin millete saldırmana gerek yok. Böyle yapınca siz adamı haklıyken bak yandaşlarını çağırdı hemen diye haksız konuma sokuyorsunuz. İki kişinin arasındaki olaya 3. kişiler olarak atlamayın.
Mertcan sinan gerekli şeyleri yazmış avukatı gibi senin millete saldırmana gerek yok. Böyle yapınca siz adamı haklıyken bak yandaşlarını çağırdı hemen diye haksız konuma sokuyorsunuz. İki kişinin arasındaki olaya 3. kişiler olarak atlamayın.
aglama duvarı oldu
sabıt konu açalım ozaman herkes sorununu yazsın
Sinan icin her sekilde her yere yazarım
yakın arkadasımdır
yazma gereksimini duydum bu yuzden yazdım.
Eger bu konuya foruma 7 gun once uye olmus bir kisi yazabiliyorsa benimde yazma hakkım vardır.
Yazma demedi kimse sana ama millete saldırmadan yaz. Arkadaşına yarardan çok zarar verme. Hem siz ne sanıyosunuz da kendinizi üyelerin kaç günlük olduğuna karar verip yazıp yazmamasını söylüyorsunuz.
Biz kimse arasında kaç günlüksün ayırt etmesi yapmıyoruz size ne oluyor. Madem ağlama duvarı olarak görüyorsun yukarıda çıkış yap butonu var beğenmiyorsan girmeyin abi foruma.
Forumda ne yapılıp ne yapılmayacağına sen değil yönetim olarak biz karar veriyoruz. Müdahale edilmesi gereken yerdede ederiz. Sen o işe karışma.
ghibli06
27-01-2016, 22:30
Olgar bir kaç sene önce senin de başına gelmedi mi? dangozun biri senin için konu açmadı mı? sen tak tak koyunca belgeleri ben dahil herkes seni haklı bulmadı mı? o esnada 'Olgar kıldır ama böyle bir şey yapmaz' yazmadı mı? sonuçta birbirini tanıyan kişiler yazar gayet de normaldir...
Yazma demedi kimse sana ama millete saldırmadan yaz. Arkadaşına yarardan çok zarar verme. Hem siz ne sanıyosunuz da kendinizi üyelerin kaç günlük olduğuna karar verip yazıp yazmamasını söylüyorsunuz.
Biz kimse arasında kaç günlüksün ayırt etmesi yapmıyoruz size ne oluyor. Madem ağlama duvarı olarak görüyorsun yukarıda çıkış yap butonu var beğenmiyorsan girmeyin abi foruma.
tamamdır Haklısın
Olgar bir kaç sene önce senin de başına gelmedi mi? dangozun biri senin için konu açmadı mı? sen tak tak koyunca belgeleri ben dahil herkes seni haklı bulmadı mı? o esnada 'Olgar kıldır ama böyle bir şey yapmaz' yazmadı mı? sonuçta birbirini tanıyan kişiler yazar gayet de normaldir...
Eraydada aynısı oldu benim başıma gelincede belirttim kimse beni savunmasın en iyi ben savunurum diye. Herkes arkadaşını savunabilir yine diyorum ama etrafa saldırmadan sen şu kadar günlüksün ben bu kadar günlüğüm sanane onane olay bu değil.
Eray konusundada milyonlarca eray fanı daldı konuya boku çıktı herkes aynı şeyi söyledi onlar karışmasaydı eray çok daha haklıydı inasnların gözünde.
Sinan kaç senelik üye bu foruma kendini savunamayacakmı da başkası onun yerine savunuyor. Bence çokda güzel savundu okuduğum gibi Sinan haklı dedim.
İstediğiniz şekilde savunun zaten karışan yok amma velakin başkalarına emir kipi uygulayamazsınız dingonun ahırı değil burası. Techturkey'e kabul edilen her üye eşit haklara sahiptir. Senesine göre adam kayırmıyoruz.
Sana ne oluyor demek abest kaçıyor.
Biz bu üyteleri kabul ederken bizim 10 senelik üyelerimiz ezsin bunları sıçsın ağızlarına diye almıyoruz foruma. Düzgün nizam içinde saygı çerçevesi içerisinde tartışırsak çok daha güzel oluyor.
Olgar dedem bu avatar sana yaradı ciddiyim :)
Duygulara tercüman olmak derler ya aynen öyle
bugra_0101
27-01-2016, 22:40
Koray Karaman artık mahkemlik olmuş , alıcı umarım mağduriyetini giderir
20 yasinda boyleyse, 10 yila falan milletvekili, 20 yila da cumhurbaskani, net.
Draniela
28-01-2016, 07:58
Neler oldu bitti Semih?
LnchCntrl
28-01-2016, 08:28
20 yasinda boyleyse, 10 yila falan milletvekili, 20 yila da cumhurbaskani, net.
malasef 20 yıl sonra cb makamı rezerve edilmiştir diye düşünüyorum.
neyse holdikçi kardeş yasal sıkıntılarla uğraşır bi süre bundan sonra sanırım
pejoemre07
28-01-2016, 09:58
konunun takipcisiyim valla ciddi gelişmeler olur inşallah insanları dolandırmak hiç güzel bir davranış değil hak eden hak ettiğinin bulur elbet...
Neler oldu bitti Semih?
Herkese selamlar... Durumu güzel bir üslub ile anlatan dilekce seklindeki yazıyı avukat arkadasıma teslım ettim. o da gerekli eklemeleri / düzenlemeleri yapıp sanıyorum pazartesi ya da salı savcılıga verecek. durumlar bu şekilde sevgili dostum . Yeniden hakkımın haram olmasını bol bol temenni ediyorum . :)
pejoemre07
30-01-2016, 17:24
Herkese selamlar... Durumu güzel bir üslub ile anlatan dilekce seklindeki yazıyı avukat arkadasıma teslım ettim. o da gerekli eklemeleri / düzenlemeleri yapıp sanıyorum pazartesi ya da salı savcılıga verecek. durumlar bu şekilde sevgili dostum . Yeniden hakkımın haram olmasını bol bol temenni ediyorum . :)
En doğrusunu yapmışsın bence böyle çakallarda akıllanır en azından cin olmadan adam çarpmaya korkarlar.
Yiğit G.
30-01-2016, 19:49
Bir insanin başına gelebilecek en kötü şey hakkinda dolandırıcılıktan dava açılması.. kaybetsede kazansada ömür boyu hakkinda açılan bu dava heryerde karşısına çıkacak ve hiç silinmeyecek.. Hele ki kazanirsan cok fena gbt sine kadar işlenecek bu suç ve bidaha asla ne memur olabilir nede özel şirkette çalışabilir hayati boyunca tasiyacagi bir leke.... degermi bi araba parçası icin...
Bir insanin başına gelebilecek en kötü şey hakkinda dolandırıcılıktan dava açılması.. kaybetsede kazansada ömür boyu hakkinda açılan bu dava heryerde karşısına çıkacak ve hiç silinmeyecek.. Hele ki kazanirsan cok fena gbt sine kadar işlenecek bu suç ve bidaha asla ne memur olabilir nede özel şirkette çalışabilir hayati boyunca tasiyacagi bir leke.... degermi bi araba parçası icin...
konu 26 sayfa olmuş, 20 ye kadar sanırım takip ettim. Keşke adına konu açılan arkadaş kendisini senin kadar düşünse. Hiç okumadıysam 10 farklı üye gel yanlışından dön parayı iade et ve malı geri al dedi. Ama satıcıdan bir aksiyon gelmedi. Bu kadar kayıtsız kalabiliyor ise açılacak dava sonucunu da kabul etmiş demektir. Dava sonucu satıcının lehine de olsa yitirdiği itibar ve hakkında böyle bir durumdan dava açılması dediğin gibi mutlaka önüne çıkar bir gün. Yazık etmiş kendine.
Bence en doğrusunu yapmışsınız, kazandığınız taktirde karşı taraf intercooler'dan çok daha fazla maddi olarak zarara uğrayacak, konunun diğer sebebiyet vereceği şeyleri söylemiyorum bile.
Ama mantık olarak olması gereken bu mudur? Evet budur. En azından bir daha kendisi böyle bir şey yapmaz. Çevresindeki insanlar 'Biz de bir şeyler alıp satıyoruz bak başımıza böyle bir şey gelmesin.' diyecekler, başka bir yerde konusu geçtiğinde 'Bak falancanın başına böyle bir şey gelmişti çocuğun hayatı karardı.' diyecekler. Bir şekilde ibret olacak yani etrafına da. Çünkü bu tarz insanlar bu rahatlığa sahip olmaları bir yana 'Ya verme parasını be aldın verdin gitti bırak.' deyip insanlara da haksız bir rahatlığa sebep oluyorlar. Şahsen ben haksız bile olsam adıma dolandırıcılık davası açılacağına havaya bin lira saçmayı tercih ederim.
Zaten bu iyiniyet bizde var bir tek, alman en yakin arkadasina borc verirken bile yazili kagit aliyor
AliGizda
02-02-2016, 12:21
Son durum nedir? Dava açtınız mı?
ahmet3425
02-02-2016, 12:25
Bu konu resmen kamu davasina donustu hayirlisi olsun gelismeleri mrakla takip edecegim.
herkese selamlar... geçtiğimiz çarşamba günü istanbula gittim. bir arkadasım vasıtası ile de bu KORAY KARAMAN isimli şahısın adresini vs buldum. amacım aslında anne babası ile görüşmekti. neyse gittik istanbulda işlerimiz hallettikten sonra düştük yollara bulduk adresini evini. annesi çıktı kapıya . anlattım durumu . dedim oglunuz böyle böyle yaptı. yazık kadıncagız olması gerektiği gibi '' benim oglum öyle bir şey yapmaz . paraya da ihtiyacı yok vs dedi. iyi dedim babası ile görüşebilir miyim. babasının telefonunu aldım aşağı indim kapının önüne, aradım. kendimi tanıttım. olayları anlattım ( farklı fotograf ve farklı urunler gönderdiğini , bunun üzerine konu açtıgımı, kendı kafama göre gelmedıgımı, gönderdiği ürünün ayıplı değil fakat istediğim ürün bana sunulan ürünün olmadıgını bir güzel anlattım. adam da şok oldu tabi. böyle şey yapmaz etmez falan filan muhabbetleri devam etti. neyse sonra oglu ile görüşüp beni geri aradı . bu sefer artık aralarında ne konusulduysa tabi ki yabancı birine değil ogluna inanma eğiliminde bir baba oldugu için ('' koray efendi o ürünün de araca uydugunu söylemiş babasına '' ) adamın konusması değişti. neyse telefon kapattıgımızda koray karaman ile yaptıgımız görüşmeleri , ürünlerin fotograflarını babasına gönderdim . sadece objektif bakmasını istedim. sorun ürünün olup olmaması olmadıgını , bana vaad edilen ürünün gönderilmediğini , oğlunun çakallık yaptıgını bir güzel üslub ile tahmin edebileceğiniz gibi anlattım. ancak komik bir cevap aldık ve gercekten cok sasırdık. babası oglunun reşit oldugunu , onunla ticaret yaptıgımızı, pazarlık yaparken yanımızda olmadıgını ve onunla çözmemiz gerektiğini söyledi ve yapabilecek birşey olmadıgını belirtti . heee bu arada koray karaman isimli şahısın babası da icra müdürlüğümü ne yapıyormus. neyse sonuc olarak al birini vur ötekine gibi birşey cıktı ortaya. bu arada benım evime biri böyle gelecek anneme böyle diyip babamı arayacak , sizin oglunuz bana yanlıs mal gönderdı arkasında durmuyor vırt zırt ben kalktım buralara geldım diyecek ve benim babamda buna kayıtsız kalacak . ALLAHIMA COK SUKUR Kİ SUNU ANLADIM AİLE TERBİYESİ COK ÖNEMLİ.HERŞEY AİLEDEKİ YETİŞTİRİLMEDE BİTİYORMUŞ .her ne olursa olsun. bir magduriyet varsa ve bu kişi sizin oglunuz / kızınız ise vicdanen sizin çözmeniz gerekmektedir. benım dusundugum buydu ama yenı bırsey daha öğrenmiş oldum sayelerinde. bu arada babası bana kuldan cok allahtan korktuklarını telefonda belirtti. ben de bunun üzerine bu kadar emeğimi, paramı, hakkımı HELAL ETMEDİĞİMİ, KENDİLERİNDEN VEYA OĞULLLARINDAN , MALLARINDAN BİN KAT CIKMASINI TEMENNİ ETTİĞİMİ ÜSTÜNE BASA BASA BELİRTTİM. BEN DURUMDAN RAHATSIZ OLACAKLARINI DÜŞÜNMÜŞTÜM ANCAK HİÇ DE UMURLARINDA DEĞİL GİBİ GÖRÜNDÜ... HEEE ŞUNU DA SÖYLEYİM . SONRA KORAY KARAMAN İSİMLİ ŞAHIS İLE KONUSTUM . EVİNİN ÖNÜNDE BEKLEDİĞİMİ SÖYLEDİM. GELİYORUM DEDİ BEKLEDİK. ARADAN YARIM SAAT FALAN GEÇTİ GELEN YOK . DEDİK Kİ BURAYA KADAR GELDİK TEK BASINA YADA ARKADASIYLA GELSE SIKINTI YOK AMA İŞİN RENGİ DEĞİŞİYOR.ARADAN ZAMAN GEÇİYOR. KUZENİMİN ''BENİ BAHCELİEVLER METROSUNDAN AL '' SERZENİŞİ SONUCU İNDİK METRONUN ORAYA . TAM O SIRADA ARKADAS ARADI NERDESİN DİYE DEDİM METRONUN ORADAYIM. BAKTIK Kİ BU İŞ HAZIRLANMIS GELİNMİŞE DÖNÜYOR, İŞİN RENGİ COK COK DEĞİŞMEDEN ARKADASLARIMIN ISRARI SONUCU DÖNMEDİK GERİ . BUNU DA BURAYA YAZAYIM Kİ SAĞDA SOLDA NE ANLATIR NE DER YA DA NE DEMEYE YÜZÜ VARDIR BİLEMİYORUM . BEN EVİMİN KAPISAN KADAR BİRİLERİNİ ALACAGIMIZ VAR DİYE GETİRTECEĞİM VE RAHAT UYUYACAGIM? BU DA AYRI BİR MEZİYET. ARKADASIMIZ YANİ KORAY KARAMAN BAYA BİR YANLIS YOLDA. AMA DEDİĞİM GİBİ BU BURADA BİTMEDİ .BAŞKA YOLLARDAN İT ÇAKALLIK YAPMAYIDA BİLİRİM VE BU EN BASİT YOL AMA BASIMI BELAYA SOKMAYACAGIM. KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE YARGI YOLU İLE UĞRAŞACAGIM.HERŞEYİN BİR YERİ VE ZAMANI VAR. TEKRAR EDİYORUM KORAY KARAMAN !!! HERŞEYİN BİR YERİ VE ZAMANI VAR . BUNU UNUTMA CANIM KARDEŞİM UMARIM SİCİLİ BOZULUR. MANEVİ OLARAK KARŞISINA CIKACAGINDAN COK COK EMİNİM . YARIN NASİP İSE DİLEKÇE HALİNDA GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATIILIYOR. SİZLERDEN RİCAM BU COCUKLA İŞ YAPAR MISINIZ YA DA YAPACAK BİRİLERİNE RAST GELİRSENİZ YAPTIGI ETTİĞİ KARAKTERSİZLİKLERİ EN İNCE DETAYINA KADAR ANLATMANIZ. UMARIM 1 VİDA SIKTIRAMAYACAK DURUMA GELİR. YASI GENÇ DEDİK BİLMEM NE DEDİK AMA O İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MAALESEF. HİÇBİR ŞEYİ UMURSAMADAN ELİNDEN NE GEREKİYORSA YAPILMASI GEREKİYORMUŞ. SIKINTI YOK ONU DA YAPACAGIM. BU YAZIYI DA KENDİ Mİ OKUR PAMPALARIMI OKUR BABASIMI OKUR BİLEMİYORUM. BİR GRAM EKSİK- FAZLA VARSA KENDİSİ YADA ARKADASLARI EKLESİN. HEE BEN ANNESİNE KARTIMIDA VERDİM. OFİSİMİN ADRESİ BİLE YAZILI . BELKİ İHTİYACI OLUR ;)
LnchCntrl
07-02-2016, 10:27
niye gidiyosun ki hala adam bariz hileli hurdalı oyun yapmış daha iyi niyet beklemek biraz saflık olmuş kusura bakma
aç davanı. allah tan korkması beni bağlamaz, hakkımı helal etmemler felan boş laf, işin manevi kısmı, mahkemede görüşün
niye gidiyosun ki hala adam bariz hileli hurdalı oyun yapmış daha iyi niyet beklemek biraz saflık olmuş kusura bakma
aç davanı. allah tan korkması beni bağlamaz, hakkımı helal etmemler felan boş laf, işin manevi kısmı, mahkemede görüşün
ben bayrampasaya araba almaya gittim.hatta arabasını aldıgımız arkadas da konunun takıpcısıymıs .baya bi tanıyan oldu arkadası bu sayede .gitmişken arkadasa da ugradım. dedıgın dogru aslında ama iki taraftanda sıkıntı olacagına eminim. tesekkurler yorumunuz için
Hem suçlu hemde tezgah kurucak aklı sıra.
kalipson
07-02-2016, 11:07
Bizim eve biri böyle bi konudan gelecek, kapıya dayanacak.... Peder ağzıma ......ar.
Draniela
07-02-2016, 11:11
aynen öyle bizim eve gelse biri böyle olay çıkar cidden. harbiden şaşırdım ama :)
Bizim eve biri böyle bi konudan gelecek, kapıya dayanacak.... Peder ağzıma ......ar.
Başkan armut dibine düşermiş..
böyle anne babalar olduğu sürece geleceğimiz parlak değil maalef,top oynarken bi binanın pimaş borusunu kırmıştım 2 gün dayak yemiştim,böyle bi olayda anneme babam gelseler şuan 30 yaşındayım ağır ağza alınmayacak laflar işitirim,dövmekten beter olurum
Wankel Batu
07-02-2016, 11:49
haklisiniz ama eve gitme olayi bana göre yanlis isin adabina ters.Sorunun neyse arkadasla hallet isin icine ailesini katmak ne derece dogru bilemiyorum
LnchCntrl
07-02-2016, 11:51
haklisiniz ama eve gitme olayi bana göre yanlis isin adabina ters.Sorunun neyse arkadasla hallet isin icine ailesini katmak ne derece dogru bilemiyorum
fotoğrafta başka kargoda başka ürün işin adabına uygun eve gitmek mi ters, bende gitmesi taraftarı değilim yukardaki postumda yazdım
ama bu insanlara adap edep sökmez. muhattap bile olmıcaksın mahkemede görüşürüz çaaoov
mustafa_a
07-02-2016, 11:52
Küçükken komşunun arabaya yaslandım diye azar işitmiştim babamdan. Böyle bir durumda yüzüme bakmaz herhalde
Kendisi neyse anası babası da oymuş.. Öyle bir ana babadan böyle evlat çıkmasına şaşmamak gerekir..
ghibli06
07-02-2016, 11:57
1.000 lira insanı ne hallere düşürüyor...
Wankel Batu
07-02-2016, 12:00
fotoğrafta başka kargoda başka ürün işin adabına uygun eve gitmek mi ters, bende gitmesi taraftarı değilim yukardaki postumda yazdım
ama bu insanlara adap edep sökmez. muhattap bile olmıcaksın mahkemede görüşürüz çaaoov
Karsi taraf suclu orda hemfikiriz zaten , evinin sokaginda civarda arkadasi beklese yüzyüze konussa bana göre daha uygun olurdu.Ailesiyle konusmaktan ne gibi birsey beklenebilir ki.
Yav şu duruma bak kendimi şuan onun durumuna koyuyorum,düşüncesi bile ağır geliyor.1000 lira yav 1000 lira için insan kendini,ailesini bu duruma sürükler mi?Yazık vallahi