Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi hkk. Tekerim birden nasıl bu hale gelir?
Apocaltique
24-01-2016, 05:11
Oncelikle herkese iyi forumlar, bir onceki aracimda ayni şekilde sol teker boyle yamulmuştu ama suclu bendim, kaldirima patlatmiştim arka tekeri ve travers taşiyici yamulmuştu(elimde kocaman travers taşiyicisiyla sanayii sanayii gezmiştim, her neyse...
Bu gece seyir halindeyken arka sag tekerden bir cesit vurma sesi geliyordu, sarı konilerimden biri zarar gordu kesin dedim, inip tekere baktim gorunurde bir sey yoktu, ses bir ara iyice artti ve sonra kesildi, sonra baktigimda tekerim bu haldeydi, sanki bir vida cikmis ama akıl sira erdiremiyorum, teker yalpalamiyor ve normal bir sekilde dönüyor.. Teşekkurler..
http://i63.tinypic.com/14ipeky.jpg
http://i65.tinypic.com/azjfrb.jpg
Geçmis olsun
Arka taşıyıcı üzerinde
Gereksiz insanların kamber verdiği Bi parca var o zarar görmüştür veya yerinden çıkmıştır
Parçayı değiştirirsen sorun kalmaz
LnchCntrl
24-01-2016, 10:13
ailenle konuş, bu arabayı çok sevdiğini ama onların rızası olmadanda keyifle binemediğini söyle kardeşim. yoksa bu aksilikler korkarım hep senle olucak.
geçmiş olsun :)
Geçmis olsun
Arka taşıyıcı üzerinde
Gereksiz insanların kamber verdiği Bi parca var o zarar görmüştür veya yerinden çıkmıştır
Buna ek olarak taşıyıcılar üzerindeki takozları da değiştir derim, bu hale gelecek durumdaysa arka yürüyen onların da canına okunmuştur. Çok geçmiş olsun.
Apocaltique
24-01-2016, 13:51
Teşekkürler
Apocaltique
24-01-2016, 14:14
ailenle konuş, bu arabayı çok sevdiğini ama onların rızası olmadanda keyifle binemediğini söyle kardeşim. yoksa bu aksilikler korkarım hep senle olucak.
geçmiş olsun :)
Çok haklısınız :))
Apocaltique
24-01-2016, 14:16
Geçmis olsun
Arka taşıyıcı üzerinde
Çok teşekkurler, suan kapali garajda en yakin zamanda lifte alacagim bir ne var ne yok..
Apocaltique
28-01-2016, 13:58
YENİ KONU AÇMA GEREĞİ DUYMADIM 205/50/15 Pirelli p6000 lastikler var, değistireyim mi sizce durumu orta, aracı yorar mı?
205 bence fazla vti icin
ideal olan 195 45 15 veya 195 50 15 tavısye ederım
YENİ KONU AÇMA GEREĞİ DUYMADIM 205/50/15 Pirelli p6000 lastikler var, değistireyim mi sizce durumu orta, aracı yorar mı?
Kardeşim durumunu önceki postlardan hatırlıyorum tavsiyem fazla masraf etmeden kendinide mağdur etmeden aracı elinden çıkar.
Belli ki ailenin en önemlisi annenin rızası yok sanırım.
hiç bir kusurunu gizlemeden umarım zarar etmezsin bu şekilde satman senin için hayırlı olacak inşallah..
Kardeşim durumunu önceki postlardan hatırlıyorum tavsiyem fazla masraf etmeden kendinide mağdur etmeden aracı elinden çıkar.
Belli ki ailenin en önemlisi annenin rızası yok sanırım.
hiç bir kusurunu gizlemeden umarım zarar etmezsin bu şekilde satman senin için hayırlı olacak inşallah..
Satılık zaten galiba....
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/211925-kirmizi-sedan-civic-vti.html?highlight=
Apocaltique
28-01-2016, 20:27
Arac satilik zaten beyler, bende satma taraftariyim, bugün lastigi söktüm Mertcan'in dedigi gibi kamberin kasaya bagli oldugu demirin vidaları yerinden çıkmış sorun yok yani şuan, alt takımda da hicbir sorun yok travers takozlarına kadar saglam..
Yarın 2005 model 2.0 hdi bir 407'ye bakicam, takas ediyorum kafa kafaya boyasiz full servis kayitli bir araç..
Satılmazsa 3000 tl'yi gozden cikarip butun bakimlarini, eksiklerini giderip binmeyi düşünüyorum..