Orijinalini görmek için tıklayınız : Göz Hastanesi ??
Merhabalar arkadaşlar gözlerimden ameliyat olma durumum söz konusu bildiğiniz iyi göz hastanelerini yazarsanız sevinirim... Tanıdık doktordu v.s. ydi.. Olacağım ameliyat göz kası değişimi lazerlik bir durum yok kesinlikle 15 gün kadar yatmam gerekicek.. Benim bildiklerim bunlar fakat öncesinde tekrar bir muayene olup gözlerimdeki görüş kaybını öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Not: Açık kalp ameliyatı geçirdiğim için Özel Sigortam malesef yok.. Her hangi bir yerde çalışmadığım için ssk gibi bir durumumda söz konusu değil. Ameliyat masraflarını tamamen cebimden karşılayacağım bilginiz olsun
SOMEONESPECIAL
12-11-2008, 12:13
Öncelikle geçmiş olsun...
Valla ben Etiler dünya göz de... 3 sene önce basic
yaptırdım 2 gözüme 700 dolar vermiştim...
Low-Rider
12-11-2008, 12:16
Geçmiş olsun jan:(
Bayrampaşa da Göz Nurunu Koruma Vakfı var , ben orda ameliyat olmuştum güzel iyi bir hastane ,orayla bi konuş.
SOMEONESPECIAL
12-11-2008, 12:20
Göz çok ciddi bir organ şakaya ihmale gelmiyor.
Göz kasının görme kaybı yaratmasıda bir hayli enteresan geldi.
Ameliyattan sonra 15 gün hastanede mi yatacaksın yoksa taburcu olacakmısın?
Bunları gözönünde bulundurman gerek
orhansah
12-11-2008, 12:21
Can ben 2000 yılında lazerle çizdirdim gözlerimi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde. Kesinlikle bir Üniversite hastanesini tavsiye ederim.
ahmet kolon Kolon Hastanesi güngören kanka benim gözlerimi düzellti seninkini de düzeltir her halde...şaka bi yana işinde uzmandır ;)
Göz çok ciddi bir organ şakaya ihmale gelmiyor.
Göz kasının görme kaybı yaratmasıda bir hayli enteresan geldi.
Ameliyattan sonra 15 gün hastanede mi yatacaksın yoksa taburcu olacakmısın?
Bunları gözönünde bulundurman gerek
Taburcu olup evde yatmayı tercih ederim abi ama bilmiyorum ben en son 3 sene önce muayene oldum.. fakat son 1 senedir acaip şekilde sıkıntılar yaşamaya başladım... Görme kaybının geri gelmeyeceğini duymuştum ama en azından kayma sorununun önüne geçmiş olurum diye düşünüyorum..
SOMEONESPECIAL
12-11-2008, 12:42
Taburcu olup evde yatmayı tercih ederim abi ama bilmiyorum ben en son 3 sene önce muayene oldum.. fakat son 1 senedir acaip şekilde sıkıntılar yaşamaya başladım... Görme kaybının geri gelmeyeceğini duymuştum ama en azından kayma sorununun önüne geçmiş olurum diye düşünüyorum..
Ya evet ben söylemek istemedim ama sen madem duymuşsun,
böyle bir gerçek var maalesef... Fazla bir kayıp yaşamama adına
bir an önce tedavini ol bence kardeşim... Bende mesela göz tembelliği
var doğuştan... Mevcut kayıbı geri getirme şansı yok tıbbın bugünkü imkanlar ile
SOMEONESPECIAL
12-11-2008, 12:44
Kaymanın göz kası ile ilgisi olduğunu düşünüyorum
ama kayıp var ise direkt beyinden göze gelen sinirler ile
ilgili bir durum sözkonusu
bendede göz tembelliği vardı 10 seneye yakın gözlük kullandım sonra bu dediğim doktorun tedavisi sayesinde en azından çerçeveden kurtuldum :) acil şifalar kardeşim...
YavuzNaz
12-11-2008, 13:06
etilerdeki dünya göz çok iyi bi yakınımı orda ameliyat ettirmiştik çok memnun şuan için bı sıkıntısı yok göz damarlarında genişleme vardı ama biraz pahalı bir yer :(
geçmiş olsun jan istersen 16-17 yıldır gitttiğim bir göz doktoru var oraya gidelim benimde gitmem lazım yeni lens için
Dunya Göze git can hertürlü kurcalarlar.
crazydog
12-11-2008, 20:06
can dunya goz den uzak dur babaannemın gozlerını mahfettıler orda
yeditepe gözhastanesini tawsiye ederim balmumcuda