Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu gençleri neden bu kadar kızdırdınız :)
Şu gençlerdeki özgüvene hayranım :)
Amaçları ne acaba? :D
https://www.youtube.com/watch?v=yiOmgpQ8OTQ
Hatun Taştan'a benzettim :D
Edit: Efsane yorum :D kahkaha attım :)
http://s16.postimg.org/sc0xgc3mt/Ekran_Al_nt_s.png
2000 tl yi denklestiren gelmis hamina:)
LnchCntrl
31-01-2016, 08:37
ustaya şarkı mı yazılırmış looooo
eurovizyon a bu sarkı ıle katılalım kesın kazanırız
fatihcakin
31-01-2016, 08:46
Tüylerim diken diken oldu.... :D
aykutsafakyaman
31-01-2016, 08:49
Turkiyeye atilmis diger bi kazik cgler ve 100luk diger motorlar.
Bide bunlar türedi şimdi kuru gürültüden başka bişey değil
kask kullanmak yasak galiba :D
Tarsus gençlerinde böyle bi dönem var tabi adana-mersin arasında kalınca kafalar iptali veriyor :D
Çağlayan
31-01-2016, 10:18
Bu cg motorsiklet kullananlardan ilallah ettim.
Trafikte duruyorum yanıma gelip gaz açıyor, korkuyorumda şimdi düşecek ben sebep oldum sanılacak başımı yakacak diye.
huseyinturk
31-01-2016, 10:25
Gelişmeyi geçtim, ülke olarak olduğumuz seviyede kalsak razıyım
hiç bir zaman yorgan döşek dahil toplamda 35 kg olamadım (bununda 34kg'ı billur) :(
omrasm01
31-01-2016, 10:53
1.50 Boyu var yaptığı atara bak :D :D Adana-Mersin sıkıntı :D
gurkanerkan
31-01-2016, 11:03
kask kullanmak yasak galiba :D
Yüzleri görünsün, kime küfredeceğimizi bilelim istiyorlar.
Bunlardan izmirde de çok denk geliyor sürekli kesici yapıyorlar arabaların yanından 0 geçip . Kullanırken de garip garip tribe giriyolar.
53. saniyeden sonra gözüm kanadı.
livaneli
31-01-2016, 11:20
Trafiğe kapalı bir alanda kask, dizlik, eldivenle donanıp yapsalar bu atarları hoşuma bile gidecek. :)
Ben çok beğendim. Çocuklar ama bu yaşa göre güzel ilerleme
Canselmo
31-01-2016, 11:50
Allah askına hakan kardeşim şu makinayı kesiciye soksaydın bunlar olmucaktı
hakotech
31-01-2016, 11:54
Kız olsam ilk vereceğim tipler..
bu video nasıl patlamamış anlamadım :soru::hihih::hihih::hihih:
sabah sabah error verdim ya..
şu çin malı motorları ülkeye soktular böle apaçilerin özgüveni yerini geldi
kelalper
31-01-2016, 12:52
plansız programsız üremenin sonucu bunlar.
Karakterlere, şarkıya bir şey diyemeyeceğim ama çekimler hoşuma gitti benim yalan yok.
İstediğimde 3:46'daki gibi yürüyebiliyorum. Fakat istemiyorum. Sadece böyle bir yeteneğim var.
Sözleri tam anlamadım ama Antep'teki emsal tayfaya sataştılarsa onların tabiriyle "dava" çıkar. Bir çoğu birbirini katleder zaten. Çok yaşamayabilirler yani. Sonuçta ölümden korkar bir hali yok Antep'tekilerin gördüğüm kadarıyla.
https://www.youtube.com/watch?v=OJs80aw-Msk
Daha bilimsel şekilde :)
https://www.youtube.com/watch?v=Y0lsEiVtPvY
SinanAdalı
31-01-2016, 13:42
kafalar pırıl pırıl. Maşallah gençlerimize :D
Sesini açamadım babam söver diye şarkının içinde Adana geçiyor mu? :D Adana'da öyle yol nerede varmış onu merak ettim bide.
Bilgi olması açısından söyleyim kırmızı ışıkta durup gaz verenlerin çoğu motor stop etmesin diyeymiş ayar tutmuyormuş çin malı olunca :D Direk sormuştum bi çocuğa o söylemişti
rahmitanir
31-01-2016, 15:18
Bi yanım bu çocuklardan nefret ediyor, bi yanımda "çocuklar yokluktan apaçi olmuş" diyor. Karışık duygular içerisindeyim...
Konu başlığını görünce, Ünal Turan sandım.
PiscocuK
31-01-2016, 18:34
basarılı bir cekim olmuş bence helal olsun
coolvtec
31-01-2016, 22:10
Ben muhalefet yapayım :)
Gençlerin kültür seviyelerini ve şarkı sözlerini bir kenara bırakırsak kamera, çekim, işçilik, edit, gayet güzel valla. :))
Makinist
31-01-2016, 22:10
Sesini açamadım babam söver diye şarkının içinde Adana geçiyor mu? :D Adana'da öyle yol nerede varmış onu merak ettim bide.
Bilgi olması açısından söyleyim kırmızı ışıkta durup gaz verenlerin çoğu motor stop etmesin diyeymiş ayar tutmuyormuş çin malı olunca :D Direk sormuştum bi çocuğa o söylemişti
O asfalt olan yer Tarsus Taşkuyu Mağarası otoparkı :)
Ulan adamlara birde youtube dan para kazandırdık izleyerek :D birde gösterim arttırdık bu ne ya hahah :D
o ortadaki Peter Dinklage mı?
hondafit
01-02-2016, 00:12
mına kodumunun manyakları eskişehir de çoğalmaya başladı boş boş gaz verip insanları korkutmaktan başka bir halt bildikleri yok.
Bir dakika zor dayandım.Şemikler civarında yere sıfır seke seke gidip kesiciler ara gazlar acaip tribe giriyorlar düşseler ölecekler haberleri yok.
Kafa yapısı aynı olduktan sonra, altında çin mali motor olmuş, Tofaş olmuş Honda olmuş bmw olmuş ne farkeder. Kendilerince modifiye yapıyorlar egleniyorlar gazliyorlar. Türkiye de kaç tane organizasyonda bu kadar adam bir araya gelebiliyor o da ayrı konu. Çevreyi rahatsız eden el arabasıyla da rahatsız eder
metinalan
01-02-2016, 13:00
uzun olanın sesi iyimiş