Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti piston konusunda yardim.
Bizim 106 lardan biri subap vurmasi sonucu segmanlarin arasindan piston kirildi 3 ader ama sibop vurmasi agir degil subaplar egilmedi bile sadece emme tarafindaki subap yataklarinda hafir iz var. Pistonlar sanirim konex kirilanlar kime sorduysam konex se kirilir dedi. Arkadasimin forget alacak durumu yok suanda onun icin uygun alternatif ariyorum bi sitede 106 icin mahle piston segman gordum 450tl ye bunlar nasildir kullanan eden varmi. Onun haricinde piston icin tavsiyesi olan varsa bilmek isterim.
uzun surelı kullanılacak ıse
wıseco veya wossner forged alın pıston kanka
dıger pıstonlar dokum ne olacagı bellı olmuyor
dragstar
04-02-2016, 21:02
Erkan abi yetkili servis kaç para diyor orjinal pistona sordunuzmu?
Erkan abi yetkili servis kaç para diyor orjinal pistona sordunuzmu?
Yenilerde sormadım kemal ama forget le aynı para diye hatırlıyorum ben Erel bakabilir bi msg atayım ona.
uzun surelı kullanılacak ıse
wıseco veya wossner forged alın pıston kanka
dıger pıstonlar dokum ne olacagı bellı olmuyor
Kanka suanda forget alacak maddi durumu yok arkadaşımın oyüzden bu sorgu.
Turboğuz54
05-02-2016, 12:26
Mahle de cok süper değil ama konexden iyidir 52 egzantrik falan koymıcaksanız 307 de koyabilirsiniz
Yenilerde sormadım kemal ama forget le aynı para diye hatırlıyorum ben Erel bakabilir bi msg atayım ona.
Bi şase son8 atsana bana whatasappdan yada özelden
Bütçe kısıtlı ise alternatif olarak ; Çıkma, temiz Orjinal piston düşünülebilir..[Ustana göstermek suretiyle, OK derse...]
Mahle alınabilir alternatif zaten bütçeye göre çok fazla yok
Erkan ne mahle nede conex alin orj cikma takin derim 300-400 Arasi bulunur
Cikma orjinal bakiyoruz sindi bakalim tesekkurler. Mahleyi iyi zannediyordum ben.
Bi şase son8 atsana bana whatasappdan yada özelden
Birazdan arabaya gecim atiyorum ortak.