PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Led park ampÜlÜ kullanmak

painkller
04-02-2016, 11:25
Bugün önüme kıran bir polis aracı ve bunun sonucunda ani frenimle beraber sen sağa çek işaretiyle durdum. Ön parklarımın birinin çaktığını diğerininde normal yandığını beraber gördük. Bana aracında çakar var ve bu suç kaputu aç deyince bende çakar olmadığını ampülde temassızlık olduğunu belirttim. Lakin gösterdiğimde bu ledleri kullanamazsın ampül kullanmak gerekir ehliyetini getir deyince bende polemiği biraz arttırınca ledleri ona vermemi aksi halde ceza yazacağını yada gözü önünde kırmamı isteyince kırmadım ve motorumda kullanıcağımı söyledim. en son 1 ini parçaladım ama oda sinirden oldu. Nitekim ceza yemedim ama ciddi anlamda zoruma gitti. araçta Led değil ampül kullanılacak ne demek. Madem öyle gündüz farları yada led farlar neden var. Ben sürekli kavrulan kararan sarı ampülü kullanmak zorundamıyım.

Bana yazabileceği cezada "64/1-b-5" maddesi gibi açık uçlu bir ceza olacaktır.

buda kullandığım led http://www.aliexpress.com/item-img/1PC-lot-2014-NEWS-Free-shipping-Car-Auto-LED-T10-194-W5W-Canbus-8-smd-5630/32250888396.html?spm=2114.10010108.100005.18.wWAiN L#

Bu hususta gerçekten kullanımı yasak ise kullanmayı düşünmüyorum. Fakat bozuk olan bir lamba için çakardan ceza kesilemez. Yukarda ledleride paylaştım. Bilen bir üyemiz beni aydınlatabilirse sevinirim.

painkller
04-02-2016, 11:27
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1829480658_1/2014-NEWS-Free-shipping-2PC-lot-Car-Auto-LED-T10-194-W5W-Canbus-10-smd-5630.jpg Kullandığım led budur.

-ER-
04-02-2016, 11:48
Bende led kullanıyorum hatta bütün ambullerim led sadece H7ler halojen benim parklardada temassızlık olmuştu aynı çakar gibiydi teki ama başıma böyle bir şey gelmedi.

B.Koçer
04-02-2016, 12:03
Güzel kardeşim sen haklısın fakat
bir güzel o ampulu sana sokturur sonra
ac der farı ve parkları

parkların farların yanmadıgı ıcın sana bı guzel ceza keser

burası turkıye maalsef hersey olabılır
led vs buna karısamaması gerekır dıye dusunuyorum bılenler aydınlatır .

Seven7
04-02-2016, 13:40
Çakar zannetmiş, bakmış değil sonra geri vites mi yapacak basmış palavrayı. Öyle bir muhabbet yok, ben led ampuller ile muayeneden de geçtim üstelik.

painkller
04-02-2016, 15:15
Bende led kullanıyorum hatta bütün ambullerim led sadece H7ler halojen benim parklardada temassızlık olmuştu aynı çakar gibiydi teki ama başıma böyle bir şey gelmedi.
Benim 2 senedir kullandığım ledler. 1inin mercek içindeki ledi kısa devre yapıyor diye dalgalanma vardı. Nitekim sinir harbinden başka bir şey değil.

Güzel kardeşim sen haklısın fakat
bir güzel o ampulu sana sokturur sonra
ac der farı ve parkları

parkların farların yanmadıgı ıcın sana bı guzel ceza keser

burası turkıye maalsef hersey olabılır
led vs buna karısamaması gerekır dıye dusunuyorum bılenler aydınlatır .

O bulunduğum yer itibarı ile zordu, zaten cezayıda yine yazabilirdi çünkü o kadar boktan kanunlarımız var ki aydınlatma yetersiz dese neye göre kavramı yok. Neyse tecrübe oldu. Araç kamerasını edinmek şart bu yüzden .

Çakar zannetmiş, bakmış değil sonra geri vites mi yapacak basmış palavrayı. Öyle bir muhabbet yok, ben led ampuller ile muayeneden de geçtim üstelik.
bende ilk defa başıma geldi. Gerçekten aydınlatması vs çok hoş bir ürün mercek olduğu için hem ileriyi hemde tası doldurabiliyor. Patlama, kararma imkanıda yok. özellikle ısınma erimede yapmadığı için tercih ediyordum. Neyse yine yenisini alıp takıcağız. O sinirle bozuk olanı parçalamışım.

suk3b3
04-02-2016, 22:57
Sana biraz sinirlenmek , polemiği arttırmak serbest polise yasak mı kardeş

metin_1989
05-02-2016, 12:41
tekrar konu acmak istemedım led olarak cıft duylu turuncu park ambulu varmı?

painkller
05-02-2016, 15:21

O kadar yazıdan bunu anladıysan ben bir şey diyemem. İyi forumlar

tekrar konu acmak istemedım led olarak cıft duylu turuncu park ambulu varmı?

led olarak zamanında araçtırma yaptığımda turuncu adam akıllı led sinyal bulamamıştım. Çift duylu olduğunuda sanmıyorum ki çift duylu ledlerde kısık ve şiddetli yanma olayı var fakat devrelerden 1i hasar gördüğünde kısa devre olarak görüp lambayı komple söndürüyor. Örneğin;
fren lambası olarak kullanıyorum parklarda normal yanarken frene bastığımda lamba komple sönüyor.

onurc
05-02-2016, 15:25

imzandada SWAT yazdığına göre fbi ajanı falansın sanırım he ? ilginç bir yaklaşımda bulunmuşsun.
geçmiş olsun kardeşim sana da.

suk3b3
08-02-2016, 18:01
imzandada SWAT yazdığına göre fbi ajanı falansın sanırım he ? ilginç bir yaklaşımda bulunmuşsun.
geçmiş olsun kardeşim sana da.

Vatan sevgisi ile harmanlanmamiş fedakarlık duygusu dejenere insanlara ağır gelir kardeş. Bilmem kim daha cok ilgilidir bu işlerle ama cizre de özel harekatta çalışıyorum. Siz yapın edebiyatını..