Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Corsa GSİ Stage 1/ Atmosferik Ufaklık
https://www.youtube.com/watch?v=KHBwKTrOm3Y
Merhaba Arkadaşlar bugun arkadaşımın Opel Corsa GSI'ını inceledik.
Youtube Yorumlarında birçok kişi bu aracı görmek istiyordu.
Umarım hoşunuza gider, yorumlarınızı bekliyorum :)
Cevat selam giristeki sahneler cok guzel olmus cekime kalite katmis fon muzigi ile. Gittikce daha guzel cekimler yapiyorsun nays :))
Orçun Dikayak
04-02-2016, 23:32
Gayet güzel bence keyifli sıkılmadan izletiyor konuşmalarda samimi gün geçtikçe daha da güzelleşiyor çekimlerin takipteyim :)
cagataayk
05-02-2016, 00:12
Diğer videolara nazaran daha keyifle izledim böyle egzoz sesli gazlamalı incelemeler bizim daha çok gözümüze ve kulağımız hitap ediyor sanırım.Eline sağlık çekimler muazzam, aracada maşallah.. :)
tayreep_john
05-02-2016, 21:19
izlemesi eğlenceli yararlı bilgiler içerikli net çekimler olan işler yapıyorsun kardeşim ellerine sağlık takipteyiz..
Cevat selam giristeki sahneler cok guzel olmus cekime kalite katmis fon muzigi ile. Gittikce daha guzel cekimler yapiyorsun nays :))
Çok Teşekkür ederim Eren :)
Stock king osman her video'da olmalı vesselam. Başarılar diliyorum.
AliGizda
10-02-2016, 15:02
Sohbet akıcı olmuş gerçekten, Corsa' yada maşAllah sesi soluğu çok güzel geliyor :) Devamını bekliyoruz.
mehmet_genc
12-02-2016, 12:50
Bu GSI ların Filtre Sesi Çok Ciğerli Maşallah Ya Bende Ona Bayılıyorum.
Sohbet akıcı olmuş gerçekten, Corsa' yada maşAllah sesi soluğu çok güzel geliyor :) Devamını bekliyoruz.
Çok Teşekkür ederim :)
Stock king osman her video'da olmalı vesselam. Başarılar diliyorum.
Teşekkürler :)
metin_1989
29-02-2016, 11:25
satılık galiba :D
Servisçiye iyi ki vurmamış geçmiş olsun
Servisçiye iyi ki vurmamış geçmiş olsun
Aynen öyle Servisci dayı atarlı :)