Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.0 i10 Yeni ufaklık a segmentten devam
Twingoyu forumdan erdem abiye sattıktan sonra çok farklı arabalar araştırdım gittim baktım elim boş döndüm. Baya bir süre arabasız kaldım. Bu süreçte fark ettim ki çok seçici bir insanmışım. En son sıfır golfe niyetlendim, sonrasında rakamlar 70lere dayanınca aile vazgeçirdi. En son bir süredir takip ettiğim i10 lara takıldı gözüm 2.el düşük km lere bakarken elde kalan 2015 lerin 2.elle çok fiyat farkı olmadığını öğrenince aklıma yatan renkte i10'a sahip showrooma gidip satış işlemini tamamladık. Dün teslim aldım aracımı.
Özellik olarak 1.000(998cc) 4 ileri otomatik vitese sahip. 66 hp. Style donanıma sahip.
Abs, edb, esp, yokuş kalkış desteği, klima, usb aux girişli teyp, 4 cam otomatik( coğu b segmenti dolu araççlarda dahi arka camların manuel olmasını komik bulduğumdan yazdım) gibi gerekli ve yeterli donanımlara sahip.
Sadece bir günlük ve 40 km lik tecrübemle otomatik şanzımanını şaşırtıcı şekilde konforlu ve zeki buldum. İç tasarım pratik. Dışardan bakıldığında küçük gibi görünse de aynı önceki aracım twingoda olduğu gibi içerde sürücüyü ve arkadakileri bunaltan bir ortam kesinlikle yok.
Çok fazla fotoğraf çekmedim. (showroomdan çıkarken sis farlarının yanması otomatik gerçekleşen bir olay, karanlıkta farlar yanmazken ya da sadece parklar yanarken sisleri yakıyor. Farlar yandığında sisleri söndürüyor)
Satın aldığım gün.
http://i67.tinypic.com/bgo3zm.jpg
içinin fotosu yok fakat tam olarak bu şekilde(vites haricinde)
http://i68.tinypic.com/m8z5m8.jpg
sen hyundai leri seviyon bro :) hayırlı olsun tekrardan
by serçe
07-02-2016, 00:13
Maşallah allah kazalardan korusun
kazasız belasız güle güle kullanın.
Erdem K.
07-02-2016, 08:12
masallah murat, instagramda gormustum, guzel bir tercih yapmissin, iyi gunlerde gule gule kullan...
İzzet Göçmen
07-02-2016, 09:46
Masallah yokmu baska fotosu cok tatlı duruyor
kalipson
07-02-2016, 09:56
Çekişi nasıl?
SinanAdalı
07-02-2016, 11:23
tatlı araç bunlar. Maşallah allah kaza bela vermesin.
mertypeR
07-02-2016, 11:29
maşallah aracınıza rengi çok güzelmiş ufak dokunuşlarla can alıcı hale gelir gibime geliyor. Yakıtı ne durumda? Çekişi tatmin ediyor mu? Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah :)
Ilk kasasını çok uzun süre kullandım. Sorunsuz, dertsiz, 10numara 5 yıldız bir arabadır. Hayırlı olsun
Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
Güle güle kullan kardeşim :) Maşallah
Güle güle kullan Murat :)
kalipson
07-02-2016, 13:27
Ah bunun bir de 1.1 lt. 3 silindirli dizel motorlu versiyonu olacaktı ki... Gelmiyo o motor artık TR'ye galiba. Picanto'da vardı.
onursumer
07-02-2016, 14:11
hayırlı olsun çok doğru seçim sınıfında bence çok fazla fiyat performans alternatifi yok
Ah bunun bir de 1.1 lt. 3 silindirli dizel motorlu versiyonu olacaktı ki... Gelmiyo o motor artık TR'ye galiba. Picanto'da vardı.
getirselerdi picantoyu çoktan değiştirmiştim :D yurt dışında bazı ülkeler dışında satışı yok hatta yeni versiyonu satılanlar , onu geçtim fabrikasyon 1.0 lpg li olana otomatik gelsede harika olur :)
Hayırlı uğurlu olsun benim de dikkatimi çeken bir araç, tam bir fp aracı. + ve - lerini söylerseniz alacaklara yol gösterici olur.
4 disk freni unutmuşun bro özelliklerde. :)
Tekrardan hayırlı olsun. Dediklerimi yapalım bi ara ;D
Şu an için güncel i10'larda 1.1 Dizel üretimi yok bildiğim kadarıyla.
i10'lar Türkiye'de pek talep görmese de özellikle İngiltere'ye çokça ihraç ediliyor.
Eksiği olmayıp, fazlası olan bir otomobil.
5 yıl garanti süresince başınız da ağrımayacaktır.
Güzel karar olmuş dostum. inceden feh+yazılım yaparsak tadından yenmez :)
Güle güle kullan. Şu 1.0 araba rampada çekmez yea algısı hakkında yorumlarını paylaşır mısın ?
alperaslann
07-02-2016, 18:36
Maşallah bayağı doluymuş. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah
İbrahim33
07-02-2016, 18:46
Parasına göre güzel araba , sıfır km olması ayrı bir avantaj. bide önceki kasaları gibi çirkin yapmamışlar bunu , insan şöyle bi baktımı sevimli duruyor. güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
optimus_prime
07-02-2016, 20:16
fiyatına göre güzel araba aynı renk 1.2 style annemde var o fiyatlara ideal bence
sen hyundai leri seviyon bro :) hayırlı olsun tekrardan
Maşallah allah kazalardan korusun
kazasız belasız güle güle kullanın.
tatlı araç bunlar. Maşallah allah kaza bela vermesin.
masallah murat, instagramda gormustum, guzel bir tercih yapmissin, iyi gunlerde gule gule kullan...
A segmenti candır abi. =) Bu da twinin moderni =)
Ilk kasasını çok uzun süre kullandım. Sorunsuz, dertsiz, 10numara 5 yıldız bir arabadır. Hayırlı olsun
Güle güle kullan Murat :)
Güle güle kullan kardeşim :) Maşallah
hayırlı olsun çok doğru seçim sınıfında bence çok fazla fiyat performans alternatifi yok
getirselerdi picantoyu çoktan değiştirmiştim :D yurt dışında bazı ülkeler dışında satışı yok hatta yeni versiyonu satılanlar , onu geçtim fabrikasyon 1.0 lpg li olana otomatik gelsede harika olur :)
Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
fiyatına göre güzel araba aynı renk 1.2 style annemde var o fiyatlara ideal bence
Parasına göre güzel araba , sıfır km olması ayrı bir avantaj. bide önceki kasaları gibi çirkin yapmamışlar bunu , insan şöyle bi baktımı sevimli duruyor. güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
Maşallah bayağı doluymuş. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Şu an için güncel i10'larda 1.1 Dizel üretimi yok bildiğim kadarıyla.
i10'lar Türkiye'de pek talep görmese de özellikle İngiltere'ye çokça ihraç ediliyor.
Eksiği olmayıp, fazlası olan bir otomobil.
5 yıl garanti süresince başınız da ağrımayacaktır.
Tutulmadı değil aslında sadece 2015 yılında 3binden fazla satıldı i10. En yakın rakibi c1 in tam 10 katı. =)
Güzel karar olmuş dostum. inceden feh+yazılım yaparsak tadından yenmez :)
Güle güle kullan. Şu 1.0 araba rampada çekmez yea algısı hakkında yorumlarını paylaşır mısın ?
Çekişi nasıl?
maşallah aracınıza rengi çok güzelmiş ufak dokunuşlarla can alıcı hale gelir gibime geliyor. Yakıtı ne durumda? Çekişi tatmin ediyor mu? Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah :)
Şuan ortalama vermem yersiz olur ***** henüz 40 kilometrede ve daha pistonlar motora ben arabaya araba bana alışma evresinde =) Çekiş konusunda gelince hiç pişman etmiyor. Aklıma gelmeyecek yokuşları 2de çıkıyor, düşmesi gerektiği zamanı da iyi seçiyor.
Evet şuan sadece 1.0 ve 1.2 benzinli var. Manuelleri benzinli olanları ekonomikmiş, fabrika çıkış lpgli olanları çok daha ekonomikmiş hatta.
Hayırlı uğurlu olsun benim de dikkatimi çeken bir araç, tam bir fp aracı. + ve - lerini söylerseniz alacaklara yol gösterici olur.
- sine henüz denk gelmedim bence en büyük eksi a segmenti için küçük sınıfta dizel otomatik seçeneği olmaması.
Masallah yokmu baska fotosu cok tatlı duruyor
Elimdeki fotolarını yükledim. 2 gündür yoğun çalışıyorum fırsat bulamadım, temizlediğim birgün temiz temiz çekmek istiyorum fotolarını ben de.
4 disk freni unutmuşun bro özelliklerde. :)
Tekrardan hayırlı olsun. Dediklerimi yapalım bi ara ;D
Aklımda onlar az havalar düzelsin de sırasıyla hepsini yaparız. =)
Bu arada fabrika çıkış lpgli olan i10 ların kadranı bu şekilde. Tam olarak fabrika çıkış lpgli yani =)
http://i65.tinypic.com/4slauo.jpg
SedatAdanurr
07-02-2016, 21:33
Hayırlı olsun güzel seçim Allah kaza bela göstermesin.MaşAllah.
hararet göstergesi yinemi yok_? ben Era'da motor yaktım aman dikkat et maazallah
Arabanızın lastiğine taş değmesin, güle güle binin.
Hayırlı olsun güzel seçim Allah kaza bela göstermesin.MaşAllah.
İyi dileğin için teşekkürler.
hararet göstergesi yinemi yok_? ben Era'da motor yaktım aman dikkat et maazallah
En son koyduğum fotoda lpgli olanların kadranı. Yoksa benim aracın kadranında mevcut hararaet göstergesi. Bu arada babamda da era var, 5 senedir kullanıyor ben de ilk gördüğümde hararet göstergesi olmamasını yadırgamıştım. =)
http://i67.tinypic.com/2jceubp.jpg
aldın tabi hemen konusunu aç :) hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız inş :)
Tüm Era kullananlara söylüyorum sizede nacizene söyleyeyim :) Benim Era'da su hortumlarında kaçak varmış; araç hareretin o kırımızı yanan ışığını su kaynayınca yakıyormuş. Yani bende araç susuz kalmış hararet tavan yapmış fakat uyarıyı veren kırmızı ışık yanmadan kullanmışım arabayı 300km kadar. Sonrası 4500tllik bir üst kapak ıvır zıvır faturası :) :) :)
aldın tabi hemen konusunu aç :) hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız inş :)
Ben seni mutoru alınca görcem =)
Tüm Era kullananlara söylüyorum sizede nacizene söyleyeyim :) Benim Era'da su hortumlarında kaçak varmış; araç hareretin o kırımızı yanan ışığını su kaynayınca yakıyormuş. Yani bende araç susuz kalmış hararet tavan yapmış fakat uyarıyı veren kırmızı ışık yanmadan kullanmışım arabayı 300km kadar. Sonrası 4500tllik bir üst kapak ıvır zıvır faturası :) :) :)
Talihsizlik olmuş. Peder dikkatlidir o konularda gerçi kontrol eder yağını suyunu, periyodik bakımdan yeni çıksa dahi.
Arabanızın lastiğine taş değmesin, güle güle binin.
Amin sağolasın.
Hayırlı olsun Murat.
Aynı renk abimde var ama onunki manual şanzıman. Çok mantıklı bir araç. Bende 1.2 otm düşündüm hanım için ama fiyatları yüksek geldi erteledim bi kaç sene daha.
sis farı değil bu arada tampondakiler gündüz farları. parkı açınca sönerler. :)
Hayırlı olsun kore candır :D
bu arada sislerin cift bölmeli olabilir.
benim ceed'dede led olmadığı için gündüz farı halojen. sis farı iki bölmeli. içde kalan kısım farla yanıncasönüyor yada sisi açarsan iç kısımları kapatıp farın dış tarafındaki sis ampüllerini yakıyor :)
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/851ecdaa-2bd7-4a51-a92e-f127e30b706f.jpg
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
benim ceed'dede led olmadığı için gündüz farı halojen. sis farı iki bölmeli. içde kalan kısım farla yanıncasönüyor yada sisi açarsan iç kısımları kapatıp farın dış tarafındaki sis ampüllerini yakıyor :)
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/851ecdaa-2bd7-4a51-a92e-f127e30b706f.jpg
Yok Berkan seninki gibi değil. Gündüz farı olan elite versiyon soldaki, normal sis farı olmayan ama gündüz farı işlevi olan sağdaki şekilde;
http://g02.s.alicdn.com/kf/HTB1POTPGFXXXXX.XFXXq6xXFXXX9/202064890/HTB1POTPGFXXXXX.XFXXq6xXFXXX9.jpg
Hayırlı olsun Murat.
Aynı renk abimde var ama onunki manual şanzıman. Çok mantıklı bir araç. Bende 1.2 otm düşündüm hanım için ama fiyatları yüksek geldi erteledim bi kaç sene daha.
sis farı değil bu arada tampondakiler gündüz farları. parkı açınca sönerler. :)
Aynen bu arada bu led olanlardan uyguna düşerse almayı düşünmüyor değilim önden görüntüsü çok güzel. Fiyat bana da yüksek geldi fakat bütemiz olan 35-38 aralığında alınabilecek arabalar *****. Süprizlerle dolu b segmenti araçlar ve çok da dolu olmayan araçlardı.
Yok Berkan seninki gibi değil. Gündüz farı olan elite versiyon soldaki, normal sis farı olmayan ama gündüz farı işlevi olan sağdaki şekilde;
http://g02.s.alicdn.com/kf/HTB1POTPGFXXXXX.XFXXq6xXFXXX9/202064890/HTB1POTPGFXXXXX.XFXXq6xXFXXX9.jpg
Sağolasın. Kore tabiki candır. Picanto da baktım ama sıfırı çok az satılan araçlarda hep parça vs. sorunu olacakmış gibi geliyor. ***** i10 yerli üretim ve dünya genelinde de az satmadı. Yakında başlar dökülmeye aftermarkt ürünleri =)
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Sağolasın. =)
kalipson
08-02-2016, 11:23
Lpg'de ne yakıyor acaba?
painkller
08-02-2016, 14:21
bunlarla markete direk giriliyor mu ? :D çok şirin çok hoş bişey. Kazasız belasız, hayırlı olsun :)
RedELite
08-02-2016, 14:51
Maasallah kazasız belasız kullanın Hyundai Cag atladı gerçekten. Sizin arabanın büyük büyük abisi 2015 model İ30 Elite Kullanıyorum Aşırı derecede memnunum asırı keyifli :)
imprezaWRC
08-02-2016, 15:42
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ortalama tüketimin ne durumda ?
P.S : Kapı çerçevelerini siyah folyo ile kaplatmanı tavsiye ederim :)
Draniela
08-02-2016, 15:44
basılsa mermi gibi duracak gibi duruyor hatları :)
Kazasız belasız keyifli sürüşler, hayırlı olsun :)
Lpg'de ne yakıyor acaba?
Fabrika verisi 8 Lt/100 km. Kullanıcı değerlerini bilemiyorum. =)
bunlarla markete direk giriliyor mu ? :D çok şirin çok hoş bişey. Kazasız belasız, hayırlı olsun :)
Denemek lazım, zorluk çekeceğini düşünmüyorum. :)
Maasallah kazasız belasız kullanın Hyundai Cag atladı gerçekten. Sizin arabanın büyük büyük abisi 2015 model İ30 Elite Kullanıyorum Aşırı derecede memnunum asırı keyifli :)
Eğer şartlar el verirse sonraki aracımı compact bi araç düşünüyorum. i30, cee'd seçeneklerin arasında. Özellikle Dct şanzımanın bir süre daha kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.(otomatik canmış istanbul için gerçekten, manuelle vites atmaya erinen birisi değilim ama malesef bunaltıyor artık)
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ortalama tüketimin ne durumda ?
P.S : Kapı çerçevelerini siyah folyo ile kaplatmanı tavsiye ederim :)
Kapı çerçeve ve kapı altındaki parçalar için öyle bir planımız var. Havaların düzelmesini bekliyorum. Henüz 65 km'de anlık olarak şehiriçi 7-11 arası gidip geliyor. Tam uzun süreli ortalama alamadığım için yanlış olur. Uzun yolda düzde 85 KM/h 3.3-4 arası değerleri gördüm. 3-4 bin sonra sanırım hiç kendini sattırmayacak, lpg düşündürmeyecek değerlere ulaşabiliriz. =)
basılsa mermi gibi duracak gibi duruyor hatları :)
Kazasız belasız keyifli sürüşler, hayırlı olsun :)
Günlük kullanılan otomobiller, ne kadar basınca güzel dursa da, kullanırken beni rahatsız ediyor. Bir de pederin aracına taktığım aftermarkt bir yay'ın kırılması vakasına denk geldim. O gün bugündür yürürün oem kalması taraftarıyım. Bir de sanırım kıyamam, sıfır km araba çıkarıp gidip air için yürüründe fazla değişiklik yaptıran insanları görünce hep hayret etmişimdir. =)
RedELite
08-02-2016, 17:19
Benim aracımda 7 İleri DCT Vitesli Sehiriçi suan 7.3 gibi bi degerde 2.800 KM'de aracım. Uzun yolda dahada dusecektir. :) Kesinlikle tavsiye ederim vites gecisleri harika. 136 PS 300 Tork fakat araba 1.450 Kilo oldugundan maalesef o gücü pek hissettirmiyor Tabi hissettirmemesinin nedeni Kasa Ağırlığı, Aracın orjinal 17 Jant 225 45 17 Lastikli olması ve En Önemlisi Otomatik vites olması. Fakat bu sorunun tek cozumude Chip yazılımı ben en kısa zamanda DR. Ecuda yazılım yaptıracagım 175 PS 370 Tork gibi bi deger alınıyormus :)
Korollacı
09-02-2016, 08:44
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullan parasına gore cok guzel araba
Benim aracımda 7 İleri DCT Vitesli Sehiriçi suan 7.3 gibi bi degerde 2.800 KM'de aracım. Uzun yolda dahada dusecektir. :) Kesinlikle tavsiye ederim vites gecisleri harika. 136 PS 300 Tork fakat araba 1.450 Kilo oldugundan maalesef o gücü pek hissettirmiyor Tabi hissettirmemesinin nedeni Kasa Ağırlığı, Aracın orjinal 17 Jant 225 45 17 Lastikli olması ve En Önemlisi Otomatik vites olması. Fakat bu sorunun tek cozumude Chip yazılımı ben en kısa zamanda DR. Ecuda yazılım yaptıracagım 175 PS 370 Tork gibi bi deger alınıyormus :)
Güzel değerler, fakat ben yazılım sonrası garanti dışı kalan araçları görünce yazılım vs. gibi teknik değişikliklere gitmezdim sanırım. =)
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullan parasına gore cok guzel araba
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Gönül isterdiki bu paraya dolu bi b segmenti alalım ama malesef emlak piyasası gibi sıfır aaba piyasası da çıldırdı.
ardaokkabas
11-02-2016, 10:57
İyi günlerde binin :)
İyi günlerde binin :)
Çok teşekkür ederim.
http://i66.tinypic.com/v8dlix.jpg
Dün akşam ilk yıkama sonrasında meg hızlı cila attım. Bugün yağmur yağdı ama olsun. =)
asmisinsan
11-02-2016, 11:22
maşallah kazasız belasız bizim mahallede bi tane var kırmızı baktırıyor kendine
Murat ilk yapacakların APP cam cıtalarını siyah kaplama ve ayna kapı kolu gövde rengi boyama olsun.
Daha sonra gündüz farlı sis ve çelik jantla elite görünümü yakalarsın :)
maşallah kazasız belasız bizim mahallede bi tane var kırmızı baktırıyor kendine
Aynen ben de bu aralar beyazına çok denk geliyorum. Bizim insanımızın std araç renkleri. 2.elde de kırmızısına bakmıştım. Sıfır da baktığım bayide tesadüfen kırmızısı denk geldi, yoksa ben de başka renklerini alabilirdim. Çok ilginç renkler mevcut.
Murat ilk yapacakların APP cam cıtalarını siyah kaplama ve ayna kapı kolu gövde rengi boyama olsun.
Daha sonra gündüz farlı sis ve çelik jantla elite görünümü yakalarsın :)
App elimin altında ulaşmam kolay biliyosun. =) Ama orjinal saçları boyayıp az daha kalınlaştırmayı düşünüyorum. Ma lum cam filmi var, ablam da kullanacak durdururlarsa eğer takabilecekleri kusur sayısı azalsın diye. =) Kapı kolları vs düşünüyorum ama kırmızıya siyah güzel kombinasyon geliyor gözüme. Bi bel altındaki cıtayı parlak bir renge döndürebilirim. Jant zaten aklımda. Uyguna düşmesini bekliyorum sadece. =)
RedELite
11-02-2016, 14:15
Arabayı Kagıthane Elmas oto'dan aldım ordaki servis danısmanı dayıya söyledim yazılım yapacam bu arabaya diyorki gerek yokki araba zaten gidiyor diyor :) Garantisel durum ne olur diye sormustum laf olsun diye anlasılmıyor o dedi bana :) Sadece Güncelleme yapılcagı zaman yazılım oldugunu soyle dedi :D
Bu arada bu araca Far sis xenon, App , Jant, Aynalar mat Siyah sanırım onları Parlak siyah folyo ile kaplama, Cam cıtaları kesinlikle nikelaj, bide Camlara film araba cicek maasallah :)
Hayırlı ugurlu olsun aracın daha farklı fotoğrafları yokmu cok güzel duruyor :)
kalipson
11-02-2016, 15:33
Bu arabanın 1.1 dizeli gelirse konti garanti alacam...
Arabayı Kagıthane Elmas oto'dan aldım ordaki servis danısmanı dayıya söyledim yazılım yapacam bu arabaya diyorki gerek yokki araba zaten gidiyor diyor :) Garantisel durum ne olur diye sormustum laf olsun diye anlasılmıyor o dedi bana :) Sadece Güncelleme yapılcagı zaman yazılım oldugunu soyle dedi :D
Bu arada bu araca Far sis xenon, App , Jant, Aynalar mat Siyah sanırım onları Parlak siyah folyo ile kaplama, Cam cıtaları kesinlikle nikelaj, bide Camlara film araba cicek maasallah :)
ŞEhiriçi arabası ve de ben görsel olarak arabaya çok fazla işleme karşıyım. Camlarım zaten filmli. Plakacı arkadaşıma gittim bugün arkaya pleksi ve plaka fontlarını kalınlaştırdık. Böyle yeterli görsel olarak şimdilik. 2-3 daha verip elite alınabilir. Yazdıklarının hepsi onda mevcut. =) Jant gövde rengi kollar led sis vs.
Bu arabanın 1.1 dizeli gelirse konti garanti alacam...
1.1 dizeli gelse çok satar zaten. Fullemiştim 200 km oldu hala yarı depoya yaklaşmadı. 1.0 benzinli oto daha 250 km deyken yakıtı böyleyse sanırım 1.1 dizeli 10 numara yakıt ekonomisi yapar.
Hayırlı ugurlu olsun aracın daha farklı fotoğrafları yokmu cok güzel duruyor :)
Sağolasın. Bu aralar pis gezdiğimizden hiç fotolamıyorum =) Bir kaçtane yıkadıktan sonra fotom mevcut onları paylaşayım. Bir de bugün işimle alaklı bir pleksi yaptık arkadaşımla onun fotosunu koyayım =)
http://i67.tinypic.com/vxd7c4.jpg
http://i64.tinypic.com/22nlsy.jpg
http://i66.tinypic.com/nfo6mx.jpg
http://i65.tinypic.com/5yc76x.jpg
alihan_27
13-02-2016, 23:42
renk çok hoş. hayırlı olsun. bende düşünüyorum 1.0 otm. sonradan lpg taktırır binerim diye.
120-140 gibi hızlarda stabilitesi nasıl? direksiyon sertleşiyormu?
110dan yukarıya çıkmadım henüz. Fakat izlediğim videolarda sertleştiğini duydum. En yakın zamanda çevreyoluna çıkarsam denerim sizin için.
https://www.youtube.com/watch?v=XltP9XHRliA
7den sonra bahsediyorlar.
alihan_27
14-02-2016, 00:16
Memnun olurum. Uzun süre dizel getz kullandım tek eksiği yoltutuşun güven vermemesiydi. O yüzden merak ediyorum aslında.
Zaten i10'u ilk aklıma düşüren otopark testi oldu :D
Memnun olurum. Uzun süre dizel getz kullandım tek eksiği yoltutuşun güven vermemesiydi. O yüzden merak ediyorum aslında.
Zaten i10'u ilk aklıma düşüren otopark testi oldu :D
Bilirim pederde de era var çünkü. =)
Ben de o test yayınlandığından beri takip ediyorum. Hiç olumsuz yoruma denk gelmedim, 5 senedir bizde olan era da aynı şekilde sorunsuz. Ne yalan söyleyim öncesinde ön yargılıydım H ye karşı. 22 bine sıfırı satılmış b segmenti aracı dahi bu kadar sorunsuz olunca ve de her sene çıkardığı modelde yeni şeyler katmalarından ötürü gözümde koreliler 1 adım önde. 5 yıl ya da 100bin km garantisi de insanın içinin rahat olmasını sağlıyor fazlasıyla.
m.kaan46
18-02-2016, 02:16
yukarıya " adaptif far" yazmışsınız. hata mı var acaba?
çok güzel 3 silindirin sesi çok tatlı olur :)
ama 4 ileri sıkıcı biraz malesef
maşallah hayırlı olsun :)
Mutu hayırlı olsun kardeşim yeni gördüm konunu bende sene sonuna doğru bu tarz bir araca yeltenicem gibi sana birçok konuda danışabilirim :)
yukarıya " adaptif far" yazmışsınız. hata mı var acaba?
çok güzel 3 silindirin sesi çok tatlı olur :)
ama 4 ileri sıkıcı biraz malesef
maşallah hayırlı olsun :)
Var evet. Fazla yazmışım onu ve torpido soğutmayı. Ben de arabayı yeni tanımaya başlıyorum. Fakat yurtdışına ithal edilenlerde mevcutmuş öğrendiğim kadarıyla =)
Mutu hayırlı olsun kardeşim yeni gördüm konunu bende sene sonuna doğru bu tarz bir araca yeltenicem gibi sana birçok konuda danışabilirim :)
Her zaman danışabilirsin. En mantıklısı bıktırdı beni 2.elin dengesiz piyasası. =)
Hayırlı olsun broo.
Güle güle kullan..
Hayırlı olsun broo.
Güle güle kullan..
Sağolasın abicim. Kıbrıstan sevdiğim bi kabin memuru arkadaşım buraya geçsene falan dedi. Senle değerlendiririz bir ara bu durumu. Son olaylardan sonra ülkenin yaşanacak bi hali kalmadı artık.
Murat'çım güzel günlerde kullan.
güzel bir tercih.
Murat'çım güzel günlerde kullan.
güzel bir tercih.
Teşekkür ederim. Sizin araç ve sonrasındaki modifiye tercihlerini de ibretle takip ediyoruz =)
yusufzorba88
20-02-2016, 14:38
Maşallah.Allah kaza bela vermesin