Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanya'dan Gelicek Olan Veya Yurtdışından Oto Teyp Getirmek
painkller
08-02-2016, 14:41
İyi günler, iyi forumlar.
Uzun araştırmalar sonunda alacağım teybin Türkiye'deki fiyatının çok çok altına "MD Sound" firmasında buldum lakin Türkiye'ye ürün yollamıyorlarmış. ürün linkil (http://www.md-sound.de/product_info.php?info=p4946_clarion-cz703e-1-din-autoradio-mit-bluetooth-cd---usb---mp-wiedergabe--digitale-laufzeitkorrektur--dab--moeglich.html) Benim ricam yakın zamanda Almanya'ya gidecek, gidip dönecek olup ta bu teyibi adıma getirebilecek olan var mıdır? Almanya'daki adrese firmadan kargolatabilirim sanırım.
Öbür ihtimallede amazondan alıcak olursam, kargo ile getirtebiliyorum lakin dhl/ups ile geleceği için gümrüğe banko takılacak.Gümrük bedelini biliyorum ama trt bandrolü vs çıkıyormuş. Bunların bedelleri hakkında bi bilgisi olan varmı.
Ürünün radyo bandı vs çalışması çok önemli değil benim için. Ayrıca Türkiye'de hem fiyatı pahalı hemde sipariş üzerine geldiği için yine bir bekleme süresi söz konusu.
Almanya dan getirmek için türk plakalı tırlardan yardım isteyebilirsiniz tır garajlarından
taylaner
08-02-2016, 16:57
http://www.aliexpress.com/category/200003574/car-dvd.html?tagId=400820&sdom=16.34.43.1_400820
Tavsiyem buradan free shipping olan ürünlere bakman. China Air le geldiği için gümrüğe takılmıyor. Ki zaten senin istediğin miktarlarda takılacak fiyatlar değil. Ama buradan alırsan kargo işini sıfırlarsın...
painkller
08-02-2016, 17:06
http://www.aliexpress.com/category/200003574/car-dvd.html?tagId=400820&sdom=16.34.43.1_400820
Tavsiyem buradan free shipping olan ürünlere bakman. China Air le geldiği için gümrüğe takılmıyor. Ki zaten senin istediğin miktarlarda takılacak fiyatlar değil. Ama buradan alırsan kargo işini sıfırlarsın...
Kardesim bu hem oyle bir cihaz degil, hemde elektronik aletler icin gumruk yonetmeliginde ozel bir prosedur ve takilir ise gift kismini yediremeyebiliriz. Radyo oldugu icinde bandrol cabasi. Ali expresste orjinal urunde bulmak bit pazarinda 0 urun bulmakla es deger. Alakana cok tesekkur ederim :)
@diyadin abi yalovada tir garaji imkansiz. Akrabalara bakiniyorum simdi umarim biri cikar :) ebay.co.uk tata buldum 550liraya geliyor ama dedigim gibi gumruk proseduru nasil olur nasil isliyor daha once hic teyp getirmedim
By_Engin
08-02-2016, 17:25
Aynı ürünü 1-1,5 aydır almayı düşünüyordum kafaya koymuştum. Bana özel indirim vardı 3-7 şubat arasında. 1-2 gün kala farklı bir cihaza yöneldim ve pişman etmedi. Sony MEX-XB100BT aldım. Stereo 3rca x 5V çıkışı mevcut, 4x100W dahili amfiside mevcut, kullanmak isterseniz. 2-3 gündür kullanıyorum. Özellik olarak clariondan fazlası var eksik yok. Songpal android uygulaması ile cihazın herşeyini yönetebiliyorsun. Direksiyon kumandasını da kullanıyorum. Rezistif tip kumandaları tanımlayabiliyosun, ekstradan modüle gerek yok. Elektronik tip (canbus) gibi kumanda varsa modül ile kullanırsın. Önde USB ve AUX mevcut. BT ile her türlü ihtiyacına karşılık verir. Karşılaştır istersen. Benim sistem aşağıda yazdım, orta sınıf bir sistemim var, ses gayet güzel tatminkar.
Sony MEX-XB100BT
Sierra GTA 150.4 Stereo
Sound Magus DK1800 Mono
25mm² NYAF kablo (amfi beslemesi)
Pioneer TS-G172CI 280W
Pioneer TS-A6965S 400W
JBL MS-10SD2 Slim 1000W
By_Engin
08-02-2016, 17:26
https://www.youtube.com/watch?v=vIE4lKrNxRs
painkller
08-02-2016, 17:34
Aynı ürünü 1-1,5 aydır almayı düşünüyordum kafaya koymuştum. Bana özel indirim vardı 3-7 şubat arasında. 1-2 gün kala farklı bir cihaza yöneldim ve pişman etmedi. Sony MEX-XB100BT aldım. Stereo 3rca x 5V çıkışı mevcut, 4x100W dahili amfiside mevcut, kullanmak isterseniz. 2-3 gündür kullanıyorum. Özellik olarak clariondan fazlası var eksik yok. Songpal android uygulaması ile cihazın herşeyini yönetebiliyorsun. Direksiyon kumandasını da kullanıyorum. Rezistif tip kumandaları tanımlayabiliyosun, ekstradan modüle gerek yok. Elektronik tip (canbus) gibi kumanda varsa modül ile kullanırsın. Önde USB ve AUX mevcut. BT ile her türlü ihtiyacına karşılık verir. Karşılaştır istersen. Benim sistem aşağıda yazdım, orta sınıf bir sistemim var, ses gayet güzel tatminkar.
Sony MEX-XB100BT
Sierra GTA 150.4 Stereo
Sound Magus DK1800 Mono
25mm² NYAF kablo (amfi beslemesi)
Pioneer TS-G172CI 280W
Pioneer TS-A6965S 400W
JBL MS-10SD2 Slim 1000W
abi ince eledim sık dokudum. Alpine, clarion, pioneer arasında gittim geldim. Benim için nedense sony hep 2.planda kaldı. Kenwoodu denedim, pioneeri zaten kullandım kullanıyorum, alpineyide az çok gördüm fakat artık clariona geçip bir teyibe bu rakamları veripte ilerdede aktifte kullanılabilme şansım olunca clarionu direk aklıma kazıdım. Önerin için çok teşekkür ederim fakat artık kafamı kurcalamayı bırakıcağım cihazlarla çünkü yakında sıyıracağım 178bt, 80prs 88prs derken :D
Merhaba hocam selamlar. Ben almanya da kalıyorum. Yazın izine gelicem ama ozamana kadar senin için gec olurmu bilmem. Uygun görürsen yazabilirsin.
Senin aradığın ürünün benzerini Amazon'da buldum Amerika'da. Buna bak istersen Türkiye'ye direk göndermi var site üzerinden, $4 + $4/pound yani kutusu 4.3 poundmş, 2 kg civarı demek; takribi $22 falan kargo ödesen $130 civarına mal etmiş olursun.
http://www.amazon.com/Clarion-CZ302-Bluetooth-USB-Receiver/dp/B006WVX9R2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454990631&sr=8-1&keywords=clarion+cz702&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011
Amazon'a bak eğer senin üyeliğine gönderim yapmaz veya pahalı shipping falan çıkartırsa ürünün linkini at ben bakarım bi, ödemeyi senin kartından yapar senin adresine göndertirim site üzerinden.
Ayrıca daha hızlı shipping istersen aşağıda shipping türüne göre fiyatlar var.
Amazon.com Help: Shipping Rates to Europe (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596194)
Buradan da hangi ülkeye kaç günde gideceğini görebilirsin;
Amazon.com Help: Shipping Times to Europe (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201118410)
ghibli06
09-02-2016, 07:18
Amerika'dan gelen teyplerde hala radyo frekans farkı var mı? benim ford explorerda 97,7 var 97,8 yok mesela, hanım Amerika'ya giderken teyp istemiştim bu sebeple alamamıştı...
Korollacı
09-02-2016, 08:37
selamın aleykum. alacagınız urun fıyatı ne kadar? 100 euro kadar gumruk sıkıntısı olmuyor. 100 eurdan fazla ıse guruge takılıyor vergı bedelı gumruktekı personelın ınsıyatıfıne kalmıs. trt bandrolu 15$ falandı ben aldıgımda.
Korollacı
09-02-2016, 08:42
Amerika'dan gelen teyplerde hala radyo frekans farkı var mı? benim ford explorerda 97,7 var 97,8 yok mesela, hanım Amerika'ya giderken teyp istemiştim bu sebeple alamamıştı...
evet hala dedıgınız gıbı frekans farkı var. bı arkadas amerıkadan multımedya aldı frekansları dedıgınız gıbı
Ben de Kenwood almıştım USA'dan. Frekanslar dediğiniz gibi idi. Kenwood'a mail attım. Faturasını görmek istediler. Mail attım. Bana bir tuş kombinasyonu söylediler, yapınca Türkiye uyumlu oldu.
painkller
09-02-2016, 08:49
Merhaba hocam selamlar. Ben almanya da kalıyorum. Yazın izine gelicem ama ozamana kadar senin için gec olurmu bilmem. Uygun görürsen yazabilirsin.
Abi alakana cok tesekkur ederim. Urunu amazondan buldum, bugun gumruge sorucam durumunu yani isleyis ne olur gibisinden surekli calisiyoruz yatlar icin gumrukle olmaz ise sizinle irtibata gecebilirim almaz isem. Cok tesekkur ederim dusundugunuz icin.
Senin aradığın ürünün benzerini Amazon'da buldum Amerika'da. Buna bak istersen Türkiye'ye direk göndermi var site üzerinden, $4 + $4/pound yani kutusu 4.3 poundmş, 2 kg civarı demek; takribi $22 falan kargo ödesen $130 civarına mal etmiş olursun.
http://www.amazon.com/Clarion-CZ302-Bluetooth-USB-Receiver/dp/B006WVX9R2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454990631&sr=8-1&keywords=clarion+cz702&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011
Amazon'a bak eğer senin üyeliğine gönderim yapmaz veya pahalı shipping falan çıkartırsa ürünün linkini at ben bakarım bi, ödemeyi senin kartından yapar senin adresine göndertirim site üzerinden.
Abi amazonun .co.uk versiyonunda aradigim teyibi buldum, yerel posta ilede bedavaya yolluyor. Dedigim gibi gumrukten bir isleyisi ogreniyim. Simdi fatura kestiririz sahte derler vergi sikintisi olmasin sonra, astari yuzunu gecer. Bakalim, alakaniza cok cok tesekkur ederim :)
Amazon.com Help: Shipping Rates to Europe (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596194)
Amazon.com Help: Shipping Times to Europe (http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201118410)
selamın aleykum. alacagınız urun fıyatı ne kadar? 100 euro kadar gumruk sıkıntısı olmuyor. 100 eurdan fazla ıse guruge takılıyor vergı bedelı gumruktekı personelın ınsıyatıfıne kalmıs. trt bandrolu 15$ falandı ben aldıgımda.
O insiyatiften korkuyorum bende, Allahtan urun tipsiz biseyde, gecersek geceriz gibime geliyor.
painkller
09-02-2016, 08:53
Amazon.com : Clarion CZ302 Bluetooth CD/USB/MP3/WMA Receiver : Car Electronics (http://www.amazon.com/Clarion-CZ302-Bluetooth-USB-Receiver/dp/B006WVX9R2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454990631&sr=8-1&keywords=clarion+cz702&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011)
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00D1RC9YO/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2TI3KOCERHML7
Hatta linki su sekilde, sanirim amerikada buldum 1 2 tane ama turkiye fiyatlarina yakin gumruksuz haliyle ondan onlari devreye hic sokmadim. Bu yerel kargoylada geldigi icin direk ptt ile gelicek. Ptt ilede alirim yada vergisini vs kapida/subede odeyebilirim diye dusuncem var ama bakalim bugun ayrintili bilgi gelicektir.
yucelebeci
09-02-2016, 09:06
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00D1RC9YO/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2TI3KOCERHML7
Hatta linki su sekilde, sanirim amerikada buldum 1 2 tane ama turkiye fiyatlarina yakin gumruksuz haliyle ondan onlari devreye hic sokmadim. Bu yerel kargoylada geldigi icin direk ptt ile gelicek. Ptt ilede alirim yada vergisini vs kapida/subede odeyebilirim diye dusuncem var ama bakalim bugun ayrintili bilgi gelicektir.
Kardeşim sen posta ücretine takılmışsın ama aradaki fiyat farkını görüyorsun değilmi? İki katından fazla
20 şubat akşam saat 20.00 de dayım almanya dan geliyor. Eğer onun adresine kargo hemen olabilecek bir yerdeyse alır ankaraya getirir bende sana kargolarım.
painkller
09-02-2016, 09:50
http://www.md-sound.de/product_info.php?info=p4946_clarion-cz703e-1-din-autoradio-mit-bluetooth-cd---usb---mp-wiedergabe--digitale-laufzeitkorrektur--dab--moeglich.html
Abi urun bu, dayinizin adresini ogrenebilirsem bir sorgulatma yapabilirim. Alakaniza cok tesekkur ederim, zahmet olmaz umarim.
Kardeşim posta kutunu boşalt msjlar gitmiyor sana. Dayımla konuşup rica edicem. Ok derse adresini alır sana yazarım. Sen direk dayımın adrese yollarsın gelirken getirir. Bende senin adresine yollarım Türkiye ye gelince.
painkller
10-02-2016, 17:32
Kardeşim posta kutunu boşalt msjlar gitmiyor sana. Dayımla konuşup rica edicem. Ok derse adresini alır sana yazarım. Sen direk dayımın adrese yollarsın gelirken getirir. Bende senin adresine yollarım Türkiye ye gelince.
abi boşalttım bilgine.
Valla helal olsun, yardimlasma cok guzel forumda.
Bende bi led ampul alacagim, ama firma TR'ye gonderim yapmiyor. Amerika taraflarindan gelecek varsa, yardim edebilirse cok guzel olur. Kucuk bir paket sadece :)
Ok gördüm kardeşim. Haber vericem sana yarın kısmetse.
painkller
10-02-2016, 17:37
Valla helal olsun, yardimlasma cok guzel forumda.
Bende bi led ampul alacagim, ama firma TR'ye gonderim yapmiyor. Amerika taraflarindan gelecek varsa, yardim edebilirse cok guzel olur. Kucuk bir paket sadece :)
Aliexpress'e baktınız mı ? led nasıl olsa çin işi olduğu için ilk bakılması gereken site.
Bu arada evet, techturkey apayrı bu konuda.
Ok gördüm kardeşim. Haber vericem sana yarın kısmetse.
Abi telefonum var senden haber bekliyorum. Umarım halledebiliriz.
Kardeşim dayım ok dedi. Adresi yazıcam sana özelden.
Fakat bilen varsa yazarsa sevinirim. Daha önce böyle elektronik eşya getirmediği için bilmiyormuş. Alandan geçişte gümrük sorun çıkarmaz mı diyor. Geçerken kendi arabama aldım dese veya hediye aldım dese yinede alırlar mı gümrükte diyor.. Bir taneden sorun olmaz muhtemelen ama sorun olacaksa boş yere para ödenmiş olmasın diye sorayım dedim.
mehmet6r
11-02-2016, 10:04
Kardeşim dayım ok dedi. Adresi yazıcam sana özelden.
Fakat bilen varsa yazarsa sevinirim. Daha önce böyle elektronik eşya getirmediği için bilmiyormuş. Alandan geçişte gümrük sorun çıkarmaz mı diyor. Geçerken kendi arabama aldım dese veya hediye aldım dese yinede alırlar mı gümrükte diyor.. Bir taneden sorun olmaz muhtemelen ama sorun olacaksa boş yere para ödenmiş olmasın diye sorayım dedim.
Abi sıkıntı olmaz her yıl halamlar psdir. telefondur, tablettir getiriyorlar. Adetler abartılmadığı sürece sıkıntı yok.
Abi sıkıntı olmaz her yıl halamlar psdir. telefondur, tablettir getiriyorlar. Adetler abartılmadığı sürece sıkıntı yok.
ok arkadaşım teşekkür ederim. Zannettiğim gibi oluyormuş.
painkller
11-02-2016, 11:18
ok arkadaşım teşekkür ederim. Zannettiğim gibi oluyormuş.
Abi bu konuyu araştırdım bende, hatta gümrüğe sordurdum. Amazonda bulmuştum kargoyla alıyım diye dediki biri varsa yanında getirsin yoksa astari yüzünü geçer, oradaki memurun insiyatifine kalıyor her şey kargoda. Ama valizle bagajla geldiğinde her kişinin hakkı oluyormuş. mehmet6r'nin de dediği gibi.
-2009/15481 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki 9 Sayılı Listeye göre Yolcu Kişisel Elektronik Eşya Listesi
1. LCD ya da Plazma ayrımı yapılmaksızın bir adet renkli televizyon (55 Ekrana (55 Ekran dahil) kadar)
2. Birer adet video kamera (10 adet boş kaseti ile birlikte) ve fotoğraf makinesi (hafıza kartı veya 5 adet filmi ile birlikte)
3. Bir adet GPS yön bulma cihazı
4. Bir adet dizüstü bilgisayar ya da PC, aksam ve parçaları (flash bellek, harici hard disk dahil)
5. Bir adet radyo veya radyo-teyp
6. Her türlü ses ve görüntü kaydedici ve oynatıcı cihazlardan bir adet ile bu cihazlara ait toplam 10 adedi geçmemek üzere üzerine kayıt yapılabilen plak, teyp kasedi, CD, VCD, DVD
7. Bir adet kasetli veya oyun kartlı elektronik oyun aleti
8. TV, müzik çalar, video oynatabilme özelliğine sahip olanlar dahil olmak üzere GSM cep telefonu (yabancı misyon mensupları hariç iki takvim yılında 1 adet)
sanırım sıkıntı olmaz. Ben katlanır ayna getirmiştim valizde :D
painkller
11-02-2016, 11:19
bu arada abi bu koşuşturman ve yardımın için çok çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun.
By_Engin
11-02-2016, 11:41
Yurtdışındaki radyolarda radyo frekanslarını burada çalışmadığına dair bir duyum aldım. Konuyla alakalı olarak bilgin olsun. Aynı şekilde bende düşünmüştüm, Amerikadan bir arkadaş böyle bir cevap vermişti.
Yurtdışındaki radyolarda radyo frekanslarını burada çalışmadığına dair bir duyum aldım. Konuyla alakalı olarak bilgin olsun. Aynı şekilde bende düşünmüştüm, Amerikadan bir arkadaş böyle bir cevap vermişti.
Arkadaşın seni yemiş :)
bu arada abi bu koşuşturman ve yardımın için çok çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun.
Rica ederim arkadaşım ne demek. İş bi bitsinde. O zaman teşekkür edersin.
By_Engin
11-02-2016, 12:16
Bazı bölgesel radyolarda frekans aralıklarının farklı olduğunu söylediler.
darkmoon
11-02-2016, 12:17
aynı sorun benim jaguardada var benim jaguar amerikan kullanılan teypde explorer serisindeki teypden.. Fm 1 Fm 2 varda ara frekanlar yok.. dediğiniz gibi 97.7 var mesela 97.8 yok.
darkmoon
11-02-2016, 12:18
İyi günler, iyi forumlar.
Uzun araştırmalar sonunda alacağım teybin Türkiye'deki fiyatının çok çok altına "MD Sound" firmasında buldum lakin Türkiye'ye ürün yollamıyorlarmış. ürün linkil (http://www.md-sound.de/product_info.php?info=p4946_clarion-cz703e-1-din-autoradio-mit-bluetooth-cd---usb---mp-wiedergabe--digitale-laufzeitkorrektur--dab--moeglich.html) Benim ricam yakın zamanda Almanya'ya gidecek, gidip dönecek olup ta bu teyibi adıma getirebilecek olan var mıdır? Almanya'daki adrese firmadan kargolatabilirim sanırım.
Öbür ihtimallede amazondan alıcak olursam, kargo ile getirtebiliyorum lakin dhl/ups ile geleceği için gümrüğe banko takılacak.Gümrük bedelini biliyorum ama trt bandrolü vs çıkıyormuş. Bunların bedelleri hakkında bi bilgisi olan varmı.
Ürünün radyo bandı vs çalışması çok önemli değil benim için. Ayrıca Türkiye'de hem fiyatı pahalı hemde sipariş üzerine geldiği için yine bir bekleme süresi söz konusu.
bu arada bu teybin özelliği nedir.. yani türkiyedeki teyplerde olmıyan özel bir yanımı var.. alternatif çözümler düşünebiliriz belki ondan diyorum..
By_Engin
11-02-2016, 12:25
Varmış demekki böyle bişey :)
aynı sorun benim jaguardada var benim jaguar amerikan kullanılan teypde explorer serisindeki teypden.. Fm 1 Fm 2 varda ara frekanlar yok.. dediğiniz gibi 97.7 var mesela 97.8 yok.
By_Engin
11-02-2016, 12:29
bu arada bu teybin özelliği nedir.. yani türkiyedeki teyplerde olmıyan özel bir yanımı var.. alternatif çözümler düşünebiliriz belki ondan diyorum..
Burada fiyatı 1000TL üzerinde olduğundan yurtdışından daha ucuza almak için tercih etmiş. Aynısını bende düşündüm ve frekans muhabbetinden riske girmek istemedim. Amerikadan arkadaş getirecekti, böyle bir durum olduğunu daha önce getirdikleri teypte radyo dinleyemediklerini söyleyince riske girmek istemedim. Teyp prof bir teyp, bir çok pioneer alpine gibi markadan daha iyi sonuçlar veriyor. 3rca 5v amfi çıkışına sahip, bluetooth vs. ihtiyaç duyabileceğin herşey mevcut. Ben alternatif olarak sony marka bir teyp aldım, pişmanda etmedi lakin bu ses sistemi kişiden kişiye değişir. Benim beğendiğimi başkası beğenmez, kişisel bir durum.
painkller
11-02-2016, 12:36
Abi turkiyede mevcut ama neredeyse burdaki fiyatinin 3 katina geliyor.
Radyo icinde avrupadan alicanagi icin sorun olmaz diye dusunuyorum. Olursada usb ile guncelleme yapilabiliyor bi ayar cekerim ama zaten 4 5 senedir 1 kere radyo acmadim bile.
darkmoon
11-02-2016, 12:44
sana daha güzel bir çözüm söyliyim
kröpssön tablet tutucu al 40 dolar falan..
7-8 inç bir tablet al bu ölçüleri hiç geçme .. android 100-200 tl lik bir tablet işini görür.. ekranı ıps olsun bluetooth 4.0 desteklesin ramide 1 gb olsun 2 gb olursa şahane olur..
aux çevirici al kaliteli bir tane eğer mevcut teybinin arkasında orjinal aux çıkışı yoksa varsa buna ihtiyacın yok zaten..
en sona güzel bir bluetooth 4.0 destekleyen bir bluetooth aparatı al buda 20-30 dolar ibr şeydir.. dual al yani aynı anda iki cinazın bağlandığı..
kröpssönü göğse takıcaksın tableti yerleştiriceksin teybin arkasına bluetooth aparatını takıcaksın aux dan yada başka bir çıkışı varsa teybin cd v.b ordan bu kısmı zaten görünmiyen kısım teybin arkası.. oldu bitti .. tabletten direk giriceksin ne yapmak istiyorsan..
cla yeni c kasa misali olucak ön göğsündeki tabletin görüntüsü.. :)
bu kadar çok uzun yazdım ama toplasan masraf 500 tl yi totalde geçmez..
painkller
11-02-2016, 12:51
sana daha güzel bir çözüm söyliyim
kröpssön tablet tutucu al 40 dolar falan..
7-8 inç bir tablet al bu ölçüleri hiç geçme .. android 100-200 tl lik bir tablet işini görür.. ekranı ıps olsun bluetooth 4.0 desteklesin ramide 1 gb olsun 2 gb olursa şahane olur..
aux çevirici al kaliteli bir tane eğer mevcut teybinin arkasında orjinal aux çıkışı yoksa varsa buna ihtiyacın yok zaten..
en sona güzel bir bluetooth 4.0 destekleyen bir bluetooth aparatı al buda 20-30 dolar ibr şeydir.. dual al yani aynı anda iki cinazın bağlandığı..
kröpssönü göğse takıcaksın tableti yerleştiriceksin teybin arkasına bluetooth aparatını takıcaksın aux dan yada başka bir çıkışı varsa teybin cd v.b ordan bu kısmı zaten görünmiyen kısım teybin arkası.. oldu bitti .. tabletten direk giriceksin ne yapmak istiyorsan..
cla yeni c kasa misali olucak ön göğsündeki tabletin görüntüsü.. :)
bu kadar çok uzun yazdım ama toplasan masraf 500 tl yi totalde geçmez..
abi amacım ilerde aktife geçtiğimde crossları çıkarmak. multimedya için istemiyorum teyibi, sadece sound için kullanacağım. Ayrıca hırsızlık içinde teyibin tipi çinlere benzediği için sıkıntı olmaz. Ama dediğin şey araba eski, konsol vs okadar geniş değil hem duruş olarak sıkıntılı olur, hemde ilerde aktife geçtiğimde yine teyp ihtiyacım olucak. Çünkü bu teyp sadece hpf lpf kısıtlamaya hakim. Dediğim gibi teyibi bluetoth vs için almıyorum. Tabi telefon cevaplama, çalabildiği formatlarda buna etken ama asıl amacım aktife uygun, soft ses verebilecek, pioneerin tizleri gerçekten çok uç ve yüksek seslerde kulak tırmalıyor. sınırlandırmada da sesi bozuyorum. çok ince eledim sık dokudum bu teyp en mantıklı yol oluyor benim için .
painkller
22-02-2016, 15:55
20 şubat akşam saat 20.00 de dayım almanya dan geliyor. Eğer onun adresine kargo hemen olabilecek bir yerdeyse alır ankaraya getirir bende sana kargolarım.
Bu mesaji yazma sebeblerimden en onemlisi oncelikli olarak buradanda tesekkur etmek olsada, aslinda forum ortami aile ortami olan bir yer olarak gozukuyor gozume fakat son zamanlarda acilan konulardan sonra boyle insanlarda var demek, var oldugunu gostermek istemem.
2 haftalik surec sonrasinda teyp alinip, Oğuz abinin dayisi araciligiyla ulkeye getirilip, sonrasinda sagolsun kendinin ve dayisinin ilgisiyle (minnettarim bu arada cok cok tesekkurler) ulkeye gelip bu gunde Oğuz abim tarafindan adima kargosu cikarildi. Bu getirdigim urun hakkinda her adimda bana destek oldugu icin, sadece getirip birakma olarak degil adeta kendi urunu yerine koyup takibini, her hareketinde bana bilgilendirme yaptigi icin cok cok tesekkur ederim. Son zamanlarda bu sekilde guvenebilecek cok az insan kaldigini forumda gordugum icin bu mesaji burayada yazma geregi duydum. Her seyden ote ben iyi bir insan bir abi tanidigimi dusunuyorum, ve dedigim gibi abi her daim yalovada tuzlada ulasabilecegim her yerde bir kardesin var. Tekrar sana ve dayina ilgisi alakasi ve ugrasi icin cok cok tesekkur ederim. Ozellikle senin hassasiyetin icin. Hakkinizi helal edin, Allah razi olsun :) her zaman dedigim gibi her seyde burda bir kardesin var abi.
Iyi forumlar.
By_Engin
22-02-2016, 16:06
Bu mesaji yazma sebeblerimden en onemlisi oncelikli olarak buradanda tesekkur etmek olsada, aslinda forum ortami aile ortami olan bir yer olarak gozukuyor gozume fakat son zamanlarda acilan konulardan sonra boyle insanlarda var demek, var oldugunu gostermek istemem.
2 haftalik surec sonrasinda teyp alinip, Oğuz abinin dayisi araciligiyla ulkeye getirilip, sonrasinda sagolsun kendinin ve dayisinin ilgisiyle (minnettarim bu arada cok cok tesekkurler) ulkeye gelip bu gunde Oğuz abim tarafindan adima kargosu cikarildi. Bu getirdigim urun hakkinda her adimda bana destek oldugu icin, sadece getirip birakma olarak degil adeta kendi urunu yerine koyup takibini, her hareketinde bana bilgilendirme yaptigi icin cok cok tesekkur ederim. Son zamanlarda bu sekilde guvenebilecek cok az insan kaldigini forumda gordugum icin bu mesaji burayada yazma geregi duydum. Her seyden ote ben iyi bir insan bir abi tanidigimi dusunuyorum, ve dedigim gibi abi her daim yalovada tuzlada ulasabilecegim her yerde bir kardesin var. Tekrar sana ve dayina ilgisi alakasi ve ugrasi icin cok cok tesekkur ederim. Ozellikle senin hassasiyetin icin. Hakkinizi helal edin, Allah razi olsun :) her zaman dedigim gibi her seyde burda bir kardesin var abi.
Iyi forumlar.
:bravo::Bravoo:
Ayni teyibi bende bir tanidigima almanyadan getirtiriyorum aklima takilan vergi harc vs ne kadar ucreti oldu gelirken