Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf MKV GTI > R32 Swap
bütün parçaları buldum; motor,beyin,kablolama, haldex, dsg, şaft ve komple arka.
aracın altına baktım şaft için bayağı derin tünel var ama arka yürüyen cuk diye olucakmı bilemedim. stepne lastik havuzu kesilmesi gerekmi?
mk5 gti ile r32 kasaları birebir aynımı?
boosted_pug
09-02-2016, 00:59
Bildigim kadariyla awd ile fwd lerin kasalari farkli golf veya leon u awd yapanlar koltuk altindaki parcayi ve bagajin bir kismini degistiriyorlar ( mk4 icin konusuyorum ama 5 inde farkli olucagini sanmam)
bütün parçaları buldum; motor,beyin,kablolama, haldex, dsg, şaft ve komple arka.
aracın altına baktım şaft için bayağı derin tünel var ama arka yürüyen cuk diye olucakmı bilemedim. stepne lastik havuzu kesilmesi gerekmi?
mk5 gti ile r32 kasaları birebir aynımı?
Kesme biçme gerekli. Alt taraf aynı değil.
Dsg 1le uğraşmak yerine manuel yapın kesinlikle. Başlı başına sorun. Ben manuele geçmiştim.
Mk4 için yazdım ben dikkatli okumamışım. Mk5'ler nasıl hiç bilmiyorum.
SerhatA.
09-02-2016, 07:30
4 Motion Mk4 kullanıcısıydım, arka bagaj bölümü normal mk4 lerle tamamen farklıydı defransiyel olduğu için. Muhakkak kesme biçme işlemleri olabilir
bu kadar işleme araç dsg olmamalı bence.neden manuel değil ? (:
daha önce bir forumda denk geldim işlem yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
İşlem illaki gerekir aynı değildir yalnız bencede manuel tercih etmelisiniz tam anlamıyla keyfi öyle çıkar
Peki 4 cekersen vazgecsem sadece motor swaplamak istesem haldex olmadan dq250 sanzıman r32 motoruna olurmu?
Bildiğim kadarıyla dq250 uyar.
Mk4'lerde 4 çeker için arkayı kesip S3'ün havuzunu kaynatıyorlar.
gokhansaler
09-02-2016, 22:26
bir kız vardı canada da bununla ilgili bir şey yapmıştı fakat araç mk6 idi ha dersenki niye yazdın bunu platform birbirlerine çok yakın mk5 ile mk6 nın oda gti ı r yapmıştı bir bakmanı öneririm
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?6942077-MK6-GTI-4Motion-Project
bir kız vardı canada da bununla ilgili bir şey yapmıştı fakat araç mk6 idi ha dersenki niye yazdın bunu platform birbirlerine çok yakın mk5 ile mk6 nın oda gti ı r yapmıştı bir bakmanı öneririm
VWVortex.com - MK6 GTI 4Motion Project (http://forums.vwvortex.com/showthread.php?6942077-MK6-GTI-4Motion-Project)
Bu hatun kim bilmiyorum ama bana cesaret verdi :) evlenme teklifimi yollasam napsam :D
Aklıma takılan sey; muayenede stepne lastik yuvası çıkartıltıkdan sonra sorun çıkarmı?
Wankel Batu
10-02-2016, 00:35
Peki 4 cekersen vazgecsem sadece motor swaplamak istesem haldex olmadan dq250 sanzıman r32 motoruna olurmu?
haldex ten bence vazgecmeyin.Isin bütün güzelligi orda zaten haldex siz pek bir anlami olmaz bence r32 motorunun
gokhansaler
10-02-2016, 08:44
Bu hatun kim bilmiyorum ama bana cesaret verdi :) evlenme teklifimi yollasam napsam :D
bir ara instagram dan takip ediyordum sonra sıkıldım o beni takip etmeyince vazgeçtim takipten hahahah