Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm forum buraya kardeşinize bir yardım

asokakanjo
09-02-2016, 19:14
Şimdi arkadaşlar ben aracımı alalı tam bir yıl oldu bu bir yılda istanbula bile gittim geldim Bursadan fakat yazın arabaya bişeyler oldu kafayı yedi :D devamlı su eksiltio hele yazın 2 gündebir hatta o gün yarım saat yol gidim abartısız söylüyorum radyatördeki su sıfır.Daha önce hararet yapmadı bu araba sadece birkere yaptı ondada hortum patladı o hortumda değişti ama ondan önce zaten su eksiltiodu.Tamirciye gösterdim conta yakması değil dedi bende artık uzun yol giderken kaliferleri fullüyorum içerisi oluo hamam gibi ondan sonra saatlerce yol giderim hararet yükselmiyor çünki :D .Ben artık şu arabaya bindiğimde hararet göstergesine bakmak istemiyorum ya tek sıkıntım bu arabada radyatör kapağından şüphelendim onu değiştirdim sorun aynı.Bi çözüm gözünü sevim yada bursada işinin ehli biri varsa gönüllü bakıcak sorunu bulacak çok memnun olurum aracımda tek sorun bu . Aracım 98 civic H.B 1.4

AşkınS.
09-02-2016, 19:44
Kacak yoksa conta. Baska ne olacak ki? Basinc testi yapin kapaktan

VETTE
10-02-2016, 16:01
Kaleruferden de kaçırıyor olabilir conta da yanik olabilir
Belirtilere bakmak lazım
Sabah araca bindiginizde camlarda buğu oluyor mu?ya da aracın içerisinde pastırma cemeni gibi ağır bir koku?
Eğer bunlar oluyorsa kaleruferden kaçırıyor suyu.
Sabah araç soğukken egsozdan aşırı bir beyaz duman varsa conta
Anlamanın yolu kompresör saatiyle ölçmek.
Conta yaniksa genelde 2-3 silindirin arası yanar ve kompresör düşük çıkar.

maceren
10-02-2016, 16:13
Yag soğutucuya baktınmı?