Orijinalini görmek için tıklayınız : 205*45*16 pirelli? Michelin?
baymustang
10-02-2016, 00:39
Arkadaşlar sağlam, dayanıklı, yol tutuşu, kuru zemin ıslak zemin gibi konularda en başarılı marka model lastik nedir?
MehmetOrkun
10-02-2016, 08:04
Dayanıklı olarak michelin benim gördüğüm kadarıyla değil. Pirelli kullanmadım, şuan aracımın altında barum bravus lastik var öyle böyle değil çok kötü çukurlara girdim yüksek hızlarda, bana mısın demedi. Fakat lastik ısınmadan yol tutuşu güzel değil, ısındıktan sonra yapışıyor.
Turanza er300 dediğiniz kriterlere tam uyan lastik.
Ama deseni değişti artık yok diye biliyorum.
bariskkk
10-02-2016, 15:20
bir kaç aydır 215 45 16 turanza er300 kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim :)
Satanael
10-02-2016, 23:39
Tek kelime ile Good year efficent grip al derim. Sorduğun iki marka dışında bi lastik ama memnuniyet oranın cidden daha güzel olacaktır.Daha önceleri bircok lastik markasını deneme imkanım oldu, michelin güzel lastik ama memleketin yolları icin hamuru cok yumusak kalıyor yazları cayır cayır ötüyorden sonra lastik parca parca kopmalar yapıyor. pirelli kullanmadım hic onun icin yorum yapamıcam.
Bende pimpirikli cinsmi cins kılın teki hatta bu sitenin üyelerinden biri olan :D bi arkadaşımın tavsiyesi ile aldım bu good yearları ama iyiki almısım dedim sonradan parasına göre cidden harikalar kuru havada cok memnunum ıslak havada ise aracımda abs olmamasına ragmen cok cok memnunum bu lastiklerden. hatta takır takır buz üzerinde bile hic zorlanmadan sitenin otoparkından bile cıktım.
Mehmetmert
11-02-2016, 00:20
er300 uzun omurlu ama testlerde hep kaliyor malesef rakiplerine gore
225-45-17 pirelli p7 kullandim tutus orta derece,lastik omru harika
simdi goodyear eagle f1 asym2 var tutus ve konfir pirelliden bir tik daha iyi.
neyse sizin olculerde alacak olsam
-goodyear efficient grip
-contipremiumcontact5
-bridgestone t001
-pirelli p7
en bastan en sona seklinde olurdu
Hemen hemen bütün kriterlerde en iyisini istemişsiniz. Hepsinin ortalamasına(overall) bakarsak hemen üst mesajdaki sıralamaya uyun, dayanıklılık en önemli kriterse Conti de sizi memnun etmeyebilir, sadece bu açıdan.
bu ikisi arasında tabi ki michelin. kendim pzeronero kullanıyorum 195 45 16 ama imkan olsa michelin alırdım. bunların dışında o ebat varmı bilmiyorum ama bridgestone t001 tavsiye ederim
fatihcakin
12-02-2016, 18:15
Benzer konu bende açmayı düşünüyordum,
195/45r16 ile 195/50r16 arasında çok konfor farkı var mı
En yumuşak lastik hangileri ?
teşekkürler...
darkmoon
12-02-2016, 18:17
michellin ....
livaneli
12-02-2016, 18:37
Michelin Energysaver serisi kullanmıştım bir kaç yıl önce ; çok kaydığını söyleyebilirim.