PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneer tercihi yada öneri....

anilatasy
11-02-2016, 23:12
Merabalar, konuyu kısaca özetleyip deneyimli bilgili abilerim ve kardeşlerimden deneyimlerini bana aktarmalarını rica edeceğim.

painkller çok yakın dostum olur kendi ürünlerimize beraber karar vermekteyiz. Konusunu görenler mutlaka vardır o Clarion CZ703E gibi bir teypte karar kılıp ona yöneldi. Lakin ben biraz gösteriş sevmemden ötürü bu sefer net bir fikir ayrılığına düşerek bu teybi hiç istemedim ve almayı düşünmüyorumda. Basitçe sistemi anlatıp ardından önerilerinizi bekliyorum.

Araçta şuan jbl 1004 anfi, bir takım jbl gto 6508c, bir takım jbl gt5 500c ve pioneer deh 6950IB teyp mevcut. Aslında sistem şuanki aracta sırf boşta durmaması için takılı ancak teyp değiştirme kararı aldım ve ilerde mono anfi ile bass alacağım takmasamda.

Pioneer 6950 nin gerek yadigarlığı gerekse aktif işlemcili bir teybe geçmek isteğimle teybimi değiştireceğim.
Clarion özellikle yarbay abinin çok övdüğü bir teyp ama görünüşü beni hiç etkileyemedi.
Yine pioneer efsaneleri var aklımda liste şeklinde vereyim
-Pioneer Carrozzeria Deh-P099
-Pioneer DEH P88RS
-Pioneer DEH P880PRS
-Pioneer DEH 9650

Asıl takıldığım konuyuda belirtmek istiyorum şimdi ürünlerin hepsi 3 yol aktif ürünler lakin eski serileri 6.5v anfi çıkışına sahipken rs-prs ler 5v çıkışa sahip.
Bir nokta bu çıkış güçleri birde usb olsun istiyorum ancak pioneerın bu serilerinde pek mümkün değil mixtrax vs 4v olduğu için onuda istemiyorum bi tarafım boşver usbyi diyor bir tarafım kullanırsın o kadar para verceksin diyor.

Bu ürünleri daha detaylı bilen kullanan ustam abilerim kardeşlerim değerlendirirse çok sevinirim. Başka marka ürün önerlerinide değerlendirmek isterim sadece pioneer sever olduğum için bunları seçtim. Şimdiden teşekkürler

Tayfun-E30
11-02-2016, 23:35
pek spl bi durum yok aslında ama 9650ye ub100 bağla olsun bitsin..

mimit
11-02-2016, 23:37
son zamanların sanırım en popüler oyuncağı Sony MEX-XB100BT,bende teybi güncellemeyi düşüyorum araç üzerinde fabrikasyon jbl amfi ve hoparlörler mevcut, orijinal teybi söktükten sonra pioneer(6750bt) da dinlediğim müziklerde doğru sesi bulmakta zorlanıyorum, cd dinlerken başka bir ayar, usb ye geçince başka bir ayar yapmak zorunda kalıyorum,aynı tarz müzik olmasına rağmen.

Tayfun-E30
11-02-2016, 23:44
üst seri clarionlar kesinlikle çok daha doğru çalıyor pioneerdan biz türk milleti (ben dahil) pioneerin tizli sesine hastayız o ayrı..

anilatasy
11-02-2016, 23:54
pek spl bi durum yok aslında ama 9650ye ub100 bağla olsun bitsin..

evet abi pek spl bir durum yok ama ub100 teypten daha pahalı abi onuda düşündümde biraz mantıksız bir hareket olur gibi geldi benim için

son zamanların sanırım en popüler oyuncağı Sony MEX-XB100BT,bende teybi güncellemeyi düşüyorum araç üzerinde fabrikasyon jbl amfi ve hoparlörler mevcut, orijinal teybi söktükten sonra pioneer(6750bt) da dinlediğim müziklerde doğru sesi bulmakta zorlanıyorum, cd dinlerken başka bir ayar, usb ye geçince başka bir ayar yapmak zorunda kalıyorum,aynı tarz müzik olmasına rağmen.

abi sıfır fiyatları belli ancak ikinci el düşünüyorum açıkcası öğrenciyim zor kazanıyorum kendi çapımda gidip sıfır alırsam uzun süreli birikimim gider gözümü yumup bütçeden dolayı ikinci el almayı düşünüyorum sonyninde ikinci eli çok çok zor.

üst seri clarionlar kesinlikle çok daha doğru çalıyor pioneerdan biz türk milleti (ben dahil) pioneerin tizli sesine hastayız o ayrı..

ben aslında çok efsane tiz seven biri değilim abi pioneerin tiz çalmasınıda çok kullandığım söylenemez ama dediğim gibi hani belki saçma gençlik hevesi ancak görüntü benim için önemli çin malı teypleri çok andırıyor clarion kalitesi tartışılmasada, bu saydığım pioneerların helede 880 prsın görüntüsü beni benden alıyor yani o yüzden

painkller
12-02-2016, 19:35
Kardes sen ne istiyon, goruntu istiyorsan tak mitraxli biseu. Yok splye kaciyim diyorsan 6.5v cikisli 9xxxx serilerinden al usb siz. Usb li olarak 80prs olabilir oda 5v. Goruntu istiyorsan double tak. Tablet aux muhabbeti yap. En son sana bitane mp3 alicam, bide bitone. Biticek olay.

anilatasy
12-02-2016, 22:33
Kardes sen ne istiyon, goruntu istiyorsan tak mitraxli biseu. Yok splye kaciyim diyorsan 6.5v cikisli 9xxxx serilerinden al usb siz. Usb li olarak 80prs olabilir oda 5v. Goruntu istiyorsan double tak. Tablet aux muhabbeti yap. En son sana bitane mp3 alicam, bide bitone. Biticek olay.

Görüntüden kastım double indash değil kardeşim sırf clarionu beğenmedim die bu öfken :D 6.5v eski seri veya prs arasında karar kıldım usb pek umrumda değil şuanki gidişat odur

EnesAksu
16-02-2016, 20:46
alpine ana ünite + ipod seni mutlu edecektir.Alpine güzel serileri var bütcene göre kulağına göre.Ses kalitesi beni çok tatmin etti.

anilatasy
17-02-2016, 23:20
alpine ana ünite + ipod seni mutlu edecektir.Alpine güzel serileri var bütcene göre kulağına göre.Ses kalitesi beni çok tatmin etti.

alpinenin 9887r modelinide favorilerimde tutmaktayım ancak kutulu ve temizini bulamadım şuan almayı düşündüğüm teyp gerek fiyatı gerek temizliği orjinalliği ile 9650mp gibi bakalım gidişatta neler olucak