PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Detaylı Temizlik

eldorado
13-02-2016, 16:08
Merhaba öncelikle iyi günler herkese;

-Boya koruma,boya düzeltme
-İnce göçük tamiri
-Çizik düzeltme
-Detaylı iç-dış temizlik
-Motor temizlik
-Far temizlik
-Cam filmi,kaput filmi.....vb

Kısacası detaylı temizlik hakkında bi dükkan açmak istiyorum Ankara'da bu iş içinde güzel paralar harcıcam gibi gözüküyor lüx çaplı en güzel dükkanı bulup açmak istiyorum ama en önemlisi bu işi gerçek anlamda öğrenmek gerekiyor Ankarada bu işi öğrenebileceğim birçok yerler var hafta içleri hafta sonları kısa zamanlarda gelmek öğrenmek istiyorum allaha şükür maddi durumum iyi hiç bi şekilde para pul istemiyorum kendi aracımda var gidip gelebilirim sıkıntı yok

fthdrn
13-02-2016, 16:25
ee bize niye anlatıyorsun ???
oturup üzülelim mi paran var diye ?

forwett
13-02-2016, 16:33

dükkanı olan varsa öğrenmek için bir süre gelebilirmiyim diyor sanırım.

eldorado
13-02-2016, 16:49

sen niye kadar paraya takıldın kardeşim? doğru dürüst okumayı öğren bak ben orada ne yazmışım ''hafta içleri hafta sonları kısa zamanlarda gelmek öğrenmek istiyorum''

KOSEREN
13-02-2016, 16:50
https://www.youtube.com/watch?v=OFV7cZtsfME

!KO
13-02-2016, 16:58
adamın işini yapıcan o adamda sana işi öğreticek :) ütopyalar güzeldir :)

tavsiyem işi bilen bir eleman bulup çalıştırmak o çalıştıkça sende öğrenirsin.

iztuzu
13-02-2016, 17:40
İlk okuduğumda "param var benim param" imasını uyandırdınız bende. İkinci okuyuşta gerçek amacınızı anladım. Uzun yazılarınızda noktalama işaretlerine de başvurursanız yanlış anlaşılma/yorumlama olmaz.

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/212570-vogue-auto-detail-ankara.html
Verdiğim linkteki arkadaşımız yaklaşık bir ay önce dükkanını açtı, uygulamalarını yazdı ve görsellerle destekledi. Ankara'ya gittiğimde dükkanına uğramayı düşünüyorum... Siz de kendisine özel mesaj atın, amacınıza giden yolda atmanız gereken adımlar için sizi bilgilendirebilir, sizi yönlendirebilir. Şimdiden hayırlı olsun.

veliazak
14-02-2016, 00:08
Çıraklığını yapmadığın işin ustalığına soyunma... Hz.Mevlana.