Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane 2 RS yedek parça ve usta tavsiyesi
exclusive
14-02-2016, 00:03
Yetkili servis Fransa'dan artık parça gönderilmediğini ve Mais in elinde olmadığını söyledi. Geçenlerde marş motoru arızalandı parçanın değişmesi gerekliydi fakat parça olmadığı için mecbur tamir ettirdim. Merdan abi her zamanki gibi ilgilendi elinden geleni ardına koymadı marş motorunu tamir ettirdi bir problem yok çalışıyor ama sıfır parça olmadığı için ilerde ne olur kim bilir.
Mesela rot kolu sağ sol olarak değişmesi gerekli bu parça şu an Mais de yok nereden bulacağım hadi parçayı dışarıdan buldum nerde taktıracağım
RS lerden gerçekten anlayan usta veya garaj tavsiyesi lazım biraz kıl olduğum için önüne gelene arabayı emanet etmek istemiyorum
Aracımı satma gibi bir niyetim yok bozulan eskiyen bir şey olduğunda orjinali ile değiştirip tertemiz binmek istiyorum
Birde k-tec racing den alışveriş nasıl oluyor bilen var mı
Jeandan-R
14-02-2016, 01:00
Ktec şuan trye ürün yollamıyor. Kalan herşey için telefonum var sende, ara buluruz :D
Parça desteğini nasıl kesiyorlar? En azından kullanım ömrü olan 10 yıl boyunca parça getirmek zorunda değil mi? Anlamadım gerçekten.
Diğer soru için k-tec eğer Türkiyeye ürün yollamıyorsa via adress benzeri cargo forwarder ile çözebilirsin. Bunların yaptığı "X" ülkede senin için posta adresi açıp o adrese gelen gönderileri daha sonra senin adresine yönlendirmektir. Bu şekilde alışveriş yapabilirsin.
kalipson
14-02-2016, 05:34
Bilmişlik yapmak istemem ama o işte bi yanlışlık var. Megane 2 RS'lerin 2009'a kadar modelli araçları var TR'de. Mesela benimki 2009. Yedek parça tedariğinde sıkıntı olma ihtimali yok. "Seve seve" tedarik etmek zorundalar her türlü parçayı. Aksini yapma lüksleri yok. :)
SHOCKİNG
14-02-2016, 06:59
Valla 2 adet Rot koluna benimde ihtiyacım var. Konuyu takipteyim.
gemsazr9
14-02-2016, 07:28
burası yetkili servisken özele dönen bir servis ellerinde kalan parçaları internetten satıyorlar şase nodan falan programdan twyit edip varsa kargo yaparlar .asğıda parça olabilir . ama kesin emin değilim servis programından bamak lazım .
http://ticiz.com/p871259-7701474448-direksiyon-rot.html
Marş için illaki mais ten almanız şart değil. Oem no ile arama yapın bosch / valeo fan birisidir mutlaka. Hatta bana verin oem no yu bir bakayım biz de bile olabilir.
Şuan kataloğa ulaşma imkanım yok. Hafta içi bakarım yardımcı olmaya çalışırım. (marş ve alternatör üretiyoruz lucas elektrik olarak)
ahmet3425
14-02-2016, 13:18
Bu reno yetkili servisleri inanilmaz dandik ya reziller yemin ediyorum. Ne demek parca gelmiyormus.
Bu adiler bana da aynisini yaptilar. Kaldi ki brnim aracim 1992 model 21 turbo idi.
Debriyajim bitti internetten orjinal debriyaji bir turlu bulamadim. Olanlar stage 2, stage 3 ve fiyatlar 400-600 paund arasinda degisiyordu.
Reno yetkili servise gittim durumu izah ettim ruhsagi verdim saseden kontrol ettiler. Turkiyede parca yok bu aracin parcalarinin ithatida yok dediler ilgilenmeyip gonderdiler beni.
Bende fransa maisi aradim. Cok duzgun fransizca konusan bir arkadasim vasitasi ile durumu izah ettik. Aracin parcalarinin ellerinde oldugunu turkiye istek yaprsa gondereceklerini soylediler. Bizde boyle boyle dediler ilgilenmeyip gonderdiler dedik.
Ardindan bize renault musteri hizmetleri genel mudur hakan bey in e-mail adresini verdiler. Durumu hakan beye anlatin eger yardimci olmaz ise bizi tekrar arayin dedi fransa reno.
Velhasil kelam hakan beye durumu ve magduriyeti aciklayan bir mail attim. Kendisi akabinde hemen donus yapti ve konuyla ilgilenecegini soyledi. Mais genel mudurlukten aradilar beni ve prcayi fransadan getirtebileceklerini fiyatinin 450 lira oldugunu soylediler. Bende hemen kabul ettim. Parcayi hangi bayiden almak istersiniz diye sorduklarinda bana yardimci olmayan zenginli bayi den alayim orasi bana yakin dedim.
15 gun sonra tekrar aradi mais, parca gelmis gidip teslim alabilirsiniz dediler. Neyse gittim ordaki arkadaslara hani gelmiyodu diye de sordum cevap veremediler (allah belalarini versin diycem agir olacak neyse) zenginli bana 780 lira fatura cikardi. Dedim hayirdir?? Bayi payimiz dedi muhasebe dedim onu hakan bey yda mais genel mudurlukle halledersiniz bana soylenen 450 liraydi bende kabul ettim ayrica bu parcayi siz getirtmediniz ben getirttim neyin payindan bahsediyorsunuz.
Demem odur ki siz direk maise mail atin bu kadar guncel bi arabanin prcasinin gelmemesi diye birsey soz konusu olamaz essek gibi getirecekler.
Zorluk cikarirlarsa hakan beyin maili atarim size kendisine yazin.
kalipson
14-02-2016, 13:25
Sevgili ahmet3425, elinize sağlık üşenmeden yazmışsınız. Dediğiniz gibi getirmek zorundalar. Ayrıca, yukarıda da bahsettiğim gibi o kasanın daha 2009 modeli bile var TR'de. Sadece farlar, tamponlar ve gösterge farklı. Kalan herşey birebir aynı. Yok öyle bi dünya getiremiyoruz edemiyoruz... Uğraşmak istenmemiş. Durum benim penceremden bu şekilde.
mehmetugur
14-02-2016, 19:22
Ktec şuan trye ürün yollamıyor. Kalan herşey için telefonum var sende, ara buluruz :D
Ben Aralık ayında ktecracing ten alışveriş yapmıştım. Şu anda neden göndermiyorlar biliyor musunuz? Mutlaka bir sebebi vardır. Gümrük ve ticaret bakanlığı tebliğ mi yayınladı acaba? Bazı parçalar için ktec avantajlı oluyor. Mesela ön amortisör..
Ktecracingten alışveriş çok kolay. İlk önce %5 indirim için meganesport.net e üye olup forumda kendinizi tanıtıyorsunuz. Daha sonra Ktecracinge üye oluyorsunuz. Siteden almak istediklerinizi sepete ekliyorsunuz ve adres bölümünde ülke olarak other seçeneğini seçtiğiniz için vergisiz fiyattan kredi kartı bilgilerinizi girerek ödeme yapıyorsunuz. Ödeme yaparken notlar bölümüne meganesport.net üyesi olduğunuzu ve üyelik numaranızı yazıyorsunuz. Ancak bu aşamada kartınızdan para kesilmiyor. İndirimi hesaplayıp kargo ücretini de ekleyip son fiyatı yazıyorlar. Kabul ediyorum diye cevap yazdığınızda kargo hafifse 2 3 güne geliyor. Kargo Türkiye'ye gelince gümrüğe takılıyor. Kargonuz 30 kgdan ağırsa veya 1500 eurodan pahalıysa çok masraflı oluyor. Bu sınırları geçmemeniz iyi olur. Diğer türlü 75 eurodan pahalı siparişlerde %20 gümrük vergisi ödüyorsunuz.
exclusive
14-02-2016, 22:41
tabi olm aldın faz 2 yi kafan rahat :)
Parça desteğini nasıl kesiyorlar? En azından kullanım ömrü olan 10 yıl boyunca parça getirmek zorunda değil mi? Anlamadım gerçekten.
Diğer soru için k-tec eğer Türkiyeye ürün yollamıyorsa via adress benzeri cargo forwarder ile çözebilirsin. Bunların yaptığı "X" ülkede senin için posta adresi açıp o adrese gelen gönderileri daha sonra senin adresine yönlendirmektir. Bu şekilde alışveriş yapabilirsin.
bu şekilde mantıklı zaten başka çare gözükmüyor ktec için
Bilmişlik yapmak istemem ama o işte bi yanlışlık var. Megane 2 RS'lerin 2009'a kadar modelli araçları var TR'de. Mesela benimki 2009. Yedek parça tedariğinde sıkıntı olma ihtimali yok. "Seve seve" tedarik etmek zorundalar her türlü parçayı. Aksini yapma lüksleri yok. :)
aynen napayım araba 10 yaşını geçti diye çöpe mi atalım yani :)
burası yetkili servisken özele dönen bir servis ellerinde kalan parçaları internetten satıyorlar şase nodan falan programdan twyit edip varsa kargo yaparlar .asğıda parça olabilir . ama kesin emin değilim servis programından bamak lazım .
http://ticiz.com/p871259-7701474448-direksiyon-rot.html
burada iş görür teşekkürler
Marş için illaki mais ten almanız şart değil. Oem no ile arama yapın bosch / valeo fan birisidir mutlaka. Hatta bana verin oem no yu bir bakayım biz de bile olabilir.
Şuan kataloğa ulaşma imkanım yok. Hafta içi bakarım yardımcı olmaya çalışırım. (marş ve alternatör üretiyoruz lucas elektrik olarak)
marşı yaptırdım şu an sorun yok bu marş megane 2 den farklıymış öyle söylediler
Bu reno yetkili servisleri inanilmaz dandik ya reziller yemin ediyorum. Ne demek parca gelmiyormus.
Bu adiler bana da aynisini yaptilar. Kaldi ki brnim aracim 1992 model 21 turbo idi.
Debriyajim bitti internetten orjinal debriyaji bir turlu bulamadim. Olanlar stage 2, stage 3 ve fiyatlar 400-600 paund arasinda degisiyordu.
Reno yetkili servise gittim durumu izah ettim ruhsagi verdim saseden kontrol ettiler. Turkiyede parca yok bu aracin parcalarinin ithatida yok dediler ilgilenmeyip gonderdiler beni.
Bende fransa maisi aradim. Cok duzgun fransizca konusan bir arkadasim vasitasi ile durumu izah ettik. Aracin parcalarinin ellerinde oldugunu turkiye istek yaprsa gondereceklerini soylediler. Bizde boyle boyle dediler ilgilenmeyip gonderdiler dedik.
Ardindan bize renault musteri hizmetleri genel mudur hakan bey in e-mail adresini verdiler. Durumu hakan beye anlatin eger yardimci olmaz ise bizi tekrar arayin dedi fransa reno.
Velhasil kelam hakan beye durumu ve magduriyeti aciklayan bir mail attim. Kendisi akabinde hemen donus yapti ve konuyla ilgilenecegini soyledi. Mais genel mudurlukten aradilar beni ve prcayi fransadan getirtebileceklerini fiyatinin 450 lira oldugunu soylediler. Bende hemen kabul ettim. Parcayi hangi bayiden almak istersiniz diye sorduklarinda bana yardimci olmayan zenginli bayi den alayim orasi bana yakin dedim.
15 gun sonra tekrar aradi mais, parca gelmis gidip teslim alabilirsiniz dediler. Neyse gittim ordaki arkadaslara hani gelmiyodu diye de sordum cevap veremediler (allah belalarini versin diycem agir olacak neyse) zenginli bana 780 lira fatura cikardi. Dedim hayirdir?? Bayi payimiz dedi muhasebe dedim onu hakan bey yda mais genel mudurlukle halledersiniz bana soylenen 450 liraydi bende kabul ettim ayrica bu parcayi siz getirtmediniz ben getirttim neyin payindan bahsediyorsunuz.
Demem odur ki siz direk maise mail atin bu kadar guncel bi arabanin prcasinin gelmemesi diye birsey soz konusu olamaz essek gibi getirecekler.
Zorluk cikarirlarsa hakan beyin maili atarim size kendisine yazin.
öncelikle geçmiş olsun zannedersem servisin mantığı şu şekilde eski araba gelmesin çok uğraştırıyor yeni araçlara yağ su değiştirip gönderelim zaman ve kazanç açısından onlar için daha karlı
Ben Aralık ayında ktecracing ten alışveriş yapmıştım. Şu anda neden göndermiyorlar biliyor musunuz? Mutlaka bir sebebi vardır. Gümrük ve ticaret bakanlığı tebliğ mi yayınladı acaba? Bazı parçalar için ktec avantajlı oluyor. Mesela ön amortisör..
Ktecracingten alışveriş çok kolay. İlk önce %5 indirim için meganesport.net e üye olup forumda kendinizi tanıtıyorsunuz. Daha sonra Ktecracinge üye oluyorsunuz. Siteden almak istediklerinizi sepete ekliyorsunuz ve adres bölümünde ülke olarak other seçeneğini seçtiğiniz için vergisiz fiyattan kredi kartı bilgilerinizi girerek ödeme yapıyorsunuz. Ödeme yaparken notlar bölümüne meganesport.net üyesi olduğunuzu ve üyelik numaranızı yazıyorsunuz. Ancak bu aşamada kartınızdan para kesilmiyor. İndirimi hesaplayıp kargo ücretini de ekleyip son fiyatı yazıyorlar. Kabul ediyorum diye cevap yazdığınızda kargo hafifse 2 3 güne geliyor. Kargo Türkiye'ye gelince gümrüğe takılıyor. Kargonuz 30 kgdan ağırsa veya 1500 eurodan pahalıysa çok masraflı oluyor. Bu sınırları geçmemeniz iyi olur. Diğer türlü 75 eurodan pahalı siparişlerde %20 gümrük vergisi ödüyorsunuz.
basitmiş gerçekten hele ki 2 ila 3 gün çok iyi sahibinden.com dan get ile bir ürün alınca bile 3 günde anca geliyor aynı şehirden dahi olsa
kalipson
15-02-2016, 04:44
Bu arabayı mı? :)
Bu araba çöpe atılır mı hiç?? :D
Yakın zaman sonra RX-8'ler gibi kıymete binecek. Az kaldı.
Jeandan-R
16-02-2016, 00:01
Megane 2 rs'in rot kolu diğer meganelardan farklıdır. Rot başı ve direksiyon kutusu aynıdır. Yani linkteki kol uymaz. Ktec ile ilgili bir hafif volan maceramız olmuştu, gümrükle alakalı bir sıkıntı yaşamışlar ve bir süre yollanmadığını söylemişler. Ama durum değişmiş olabilir o zamandan.
Seve seve tedarik ediyorlar bu arada parçayı. Ama ücretini görünce o kadar çok sevildiğinizi anlıyorsunuz ki sormayın. Amortisör yuvarlak hesapla 200tlden, 600tlye fırladı tanesi.
exclusive
18-02-2016, 22:41
Bu arabayı mı? :)
Bu araba çöpe atılır mı hiç?? :D
Yakın zaman sonra RX-8'ler gibi kıymete binecek. Az kaldı.
Merdan usta olmasa serviste uğraşmamak icin çoktan çöp parasına satmıştım :)
Megane 2 rs'in rot kolu diğer meganelardan farklıdır. Rot başı ve direksiyon kutusu aynıdır. Yani linkteki kol uymaz. Ktec ile ilgili bir hafif volan maceramız olmuştu, gümrükle alakalı bir sıkıntı yaşamışlar ve bir süre yollanmadığını söylemişler. Ama durum değişmiş olabilir o zamandan.
Seve seve tedarik ediyorlar bu arada parçayı. Ama ücretini görünce o kadar çok sevildiğinizi anlıyorsunuz ki sormayın. Amortisör yuvarlak hesapla 200tlden, 600tlye fırladı tanesi.
Kanka ayarlamadın su kardeşine 2 rot kolu be yap şeklini artık :):)
kelalper
19-02-2016, 08:09
Renault un başındaki gerzekleri nereden buluyorlar merak ediyorum. Renault Sport gibi bir marka değerin var. Ana fabrika dünya kadar yarış otomobili üretiyor. AMG gibi dünya da tanınmış bir markan var ve sen bunu kullanmıyorsun. Bi de üstüne buradaki müşterileri parça tedarik etmeyerek elinden kaçırıyorsun. Şu trophy i akıllı uslu fiyatla getirseler peynir ekmek gibi satar. Ulan arabandan kazanma yedek parçadan kazanacaksın zaten. Arabayı servisine götürürsün serviste ustasından kapıda karşılayanına kadar arabayı tanımazlar arabayı ne güzel yapmışsınız derler komple stock arabaya. Gittiğin serviste kıyıda köşedeki servis değil maslak mais servis. Bildiğin başından sonuna kadar gerzekler.
kalipson
19-02-2016, 11:32
Ben İzmir Mais'e gittim de beyaz önlüklü bi usta arabanın turbo olup olmadığını sormuştu.... Yuh dedim...
Bu arada, içerdeki satış danışmanı hanımefendiler de 5-6 tane Mrs-2 sattıklarıyla övünüyordu o sıralarda geçen bi diyalogta. :)
parça meselesi renaulta özel bir durum değil , bayiiler kafasına göre getiremiyoruz diyip sallıyorlar ; birde yeni bir yalan üretmişler o parça önceden türkiyeye girmediyse biz getiremeyiz.önünde e-perde gözüken parçayı getiremiyoruz diyor fiatç servisleri deli olmamak içten degil
gemsazr9
19-02-2016, 22:06
linkteki olmuyorsa referans nosu ne rs rot kolunun ?
kalipson
20-02-2016, 05:28
Millet çatır çatır parçasını osunu busunu bulup da 70-80 model arabayı ayağa kaldırıyor... Stres yok.. :)
Megane RS bu.
exclusive
20-02-2016, 09:23
Dün gece yine aynı olay oldu marş basmadı yemin ediyorum büyük rezillik vurdurdum aracı evin önüne park ettim. Merdan abi ile konuştum az önce yedek parça müdürü ile konuşup mais e mail gönderecekler umarım hallolur. Aksi bir durum olursa b planım var ondan sonra reno düşünsün valla :):)
Yakin bir abim 1 ay önce ilgisizlikten harabe olmuş bi RS i toparladı. Toparlamaya başlamadan önce bayağı sohbeti döndü parça bulma konusunda ama hepsini halletti(bayii yardımıyla). Şu an cenazeleri var arayıp sormam uygun düşmez ancak beklerseniz/aceleniz yoksa kendisiyle görüşüp nasıl bi yol izlediğini sorabilirim.
kalipson
20-02-2016, 12:11
Yakin bir abim 1 ay önce ilgisizlikten harabe olmuş bi RS i toparladı. Toparlamaya başlamadan önce bayağı sohbeti döndü parça bulma konusunda ama hepsini halletti(bayii yardımıyla). Şu an cenazeleri var arayıp sormam uygun düşmez ancak beklerseniz/aceleniz yoksa kendisiyle görüşüp nasıl bi yol izlediğini sorabilirim.
Amk şu harabe lafını duydum gene aklıma türlü türlü manzaralar geldi...
İçine ettiler şu nadide araçların. Deney faresi gibi; o chip olmadı bu chip oldu.. O filtre su aliyo, bu almiyo. Ama aküyü seyime koymam lazım.. bagaja.....
Almayın birader şu araçları insan gibi muhafaza edemeyecekseniz.
Şimdi birileri de atlar.. sana mı soracaklardı der yaa; bekliyorum.
Sevgili " Faruk'S " sözlerim size değil tabii ki de...
kelalper
20-02-2016, 12:25
Gayet normal yürürü belli olan bir araba fiyatı da rakiplerine göre ucuz olunca ne kadar dangoz varsa onların eline geçiyor. Hiç birşeyini bilmeyip araştırmayıp yürütücem diye uğraşıp arabanın canını alanlarda adam edemeyip ucuz fiyata satıyorlar. Ucuza satılınca da dangozlar alıo. Onlar daha da canını alıo arabanın. Ben de aldığımda ilk başlarda çok hata yaptım parça konusunda. Sonrada Alper vs ile konuştum araştırdım da hatalardan döndüm. Yükleyip yürütmesi diğer turbo arabalar gibi kolay değil. Diğerlerinde parçayı al takmadan kaputun içine at kaputu kapat güç alıosun. Megane da takınca araba geri bile gidio.
exclusive
20-02-2016, 13:02
Servise gittim az önce Merdan abi yedek parça müdürü ile görüştü getirtmeye çalışacaklar. Ayrıca Renault müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi söyledim eğer çözülmezse arabanın arkasına yazı yazıcam kimse reno almasın parçası yok diye istasyonun ortasına bırakıcam günlük 700 araç giriyor istasyona herkes görsün
7701475837 referans numarası rot kolunun.Belki faydası olur ararken.
kalipson
20-02-2016, 13:47
Evet... stage-1 diye Hollanda'dan yazılım yüklettirip zerre kadar değişim olmayınca orjinal yazılımı gero yüklettiğim günleri bilirim. Yıl 2009.
O zamanlar millet 400 hp'lik Cupra'larla birdirbir oynuyordu...
MatraX_07
20-02-2016, 16:34
özelden iletişime geçebilirsiniz,yedek parça konusunda elimden geleni yapmaya çalısırım
6yıl Renault bayisinin 2.el'ine bakmıs birisi olarak yazıyorum yanlıs anlasılmak ıstemem
asmisinsan
21-02-2016, 11:00
Her benzin aldigimda aracinizi istazyonda goruyorum hatta gecen sordum sahibi abi yok gitti dediler tanismak nasip olmadi
exclusive
21-02-2016, 22:16
7701475837 referans numarası rot kolunun.Belki faydası olur ararken.
süper oldu çok saolun
Evet... stage-1 diye Hollanda'dan yazılım yüklettirip zerre kadar değişim olmayınca orjinal yazılımı gero yüklettiğim günleri bilirim. Yıl 2009.
O zamanlar millet 400 hp'lik Cupra'larla birdirbir oynuyordu...
kolay araç olsa tadı olmazdı abi yoksa al bir tane tsi stage2 oh mis aşk zor olunca güzel :)
özelden iletişime geçebilirsiniz,yedek parça konusunda elimden geleni yapmaya çalısırım
6yıl Renault bayisinin 2.el'ine bakmıs birisi olarak yazıyorum yanlıs anlasılmak ıstemem
özel mesaj attım
Her benzin aldigimda aracinizi istazyonda goruyorum hatta gecen sordum sahibi abi yok gitti dediler tanismak nasip olmadi
beklerim her daim abi
asmisinsan
22-02-2016, 16:23
süper oldu çok saolun
kolay araç olsa tadı olmazdı abi yoksa al bir tane tsi stage2 oh mis aşk zor olunca güzel :)
özel mesaj attım
beklerim her daim abi
teprette 10 yıl çalıştım benim zamanında çalıştıgım kadro neredeyse kalmadı gibi ama gene hala orda arkadaslarım var iyi usta istersen eskiden beraber çalıştıgım şimdi gözdem tepretin cotech leri ahmet ve rafet var onları tavsiye ederim
NakkaSss
22-02-2016, 16:38
Çok saçma bir durum. Bence bir yanlışlık var. Megane RS parçası mais' de olmayabilir ama istendiği takdir de fransa' dan yeniden tedarik edilebiliyor. Clio rs direksiyonum için fransanın da stoklarında yoktu üretim talebi açtık 1 ayda gönderdiler. Çok yakın arkadaşım mais servis sahibi hala arıyorsan istersen bir sordurayım. Aynı zamanda megane rs konusunda da tecrübeliler. Plakayı özelden atarsan yardımcı olurum.
gemsazr9
22-02-2016, 17:46
türkiyede 2 parçacıda gözüküyor rot kolu falmorun referanstan
http://www.parcafilosu.com/oto-yedek-parca/renault-megane-2-0-165-benzin-manuel/rot-kolu/megane-rot-kolu/?sid=103769&stokPaketId=10182
http://www.ozderrenault.com/ROT-KOLU-CM0M,PR-4849.html
kalipson
22-02-2016, 17:52
Fiyatlar uygun...
Sırf bu iki santim uzun olan rot kolları yüzünden direksiyon kutusu beş kat pahalı çıkıyor.Rot başı aynı,direksiyon kutusu aynı.Normal megane 250 TL,rot kolu uzun olan RS 1300 TL idi zamanında.
kalipson
22-02-2016, 18:00
Ben baktım. Direksiyon kutusu da çok makul.
exclusive
23-02-2016, 22:55
Verdiğiniz linkten sipariş geçtim parça filosundan telefon ile destek aldım satıcı çok ilgili esnaf adamlar belli. Rot kolu taktırmak icin özellikle bizim araçlardan anlayan huzurla teslim edebileceğim usta aranıyor. Anadolu yakası olursa makbul olur olmadı avrupa da olur teşekkürler ..
asmisinsan
24-02-2016, 10:09
Rot kolu takmak icin ozel biseye gerek yok renault ozel servisleri bile takar aparat olduktan sonra teprette rot ayarinida ferhat usta yapar kel şişman
mehmetugur
24-02-2016, 21:49
Verdiğiniz linkten sipariş geçtim parça filosundan telefon ile destek aldım satıcı çok ilgili esnaf adamlar belli. Rot kolu taktırmak icin özellikle bizim araçlardan anlayan huzurla teslim edebileceğim usta aranıyor. Anadolu yakası olursa makbul olur olmadı avrupa da olur teşekkürler ..
Anadolu yakasında benim aracın turbosunu değiştiren Adem ustayı tavsiye ederim. İsterseniz numarasını özelden yazarım.
kalipson
06-02-2019, 17:23
parça meselesi renaulta özel bir durum değil , bayiiler kafasına göre getiremiyoruz diyip sallıyorlar ; birde yeni bir yalan üretmişler o parça önceden türkiyeye girmediyse biz getiremeyiz.önünde e-perde gözüken parçayı getiremiyoruz diyor fiatç servisleri deli olmamak içten degil
Hort.. Hort.. Hoooorttt !!!
Cok ileri seviye muhendislik isteyen bisey degil tabi ama bu tarz olaylari cozmnin yolunu buldum.
Getiremiyoruz, sistem siparise kapali, vb. cevaplar mi veriyorlar (?)
Direkt Renault Fransa'ya mail atiyosunuz ve birkac gun surmeden geri donus aliyorsunuz. Illa ki bi yerden cikiyor aranan parca. Igneden otomobile.. :D
Simdi buna sardim. :D
exclusive
07-02-2019, 12:46
Hort.. Hort.. Hoooorttt !!!
Cok ileri seviye muhendislik isteyen bisey degil tabi ama bu tarz olaylari cozmnin yolunu buldum.
Getiremiyoruz, sistem siparise kapali, vb. cevaplar mi veriyorlar (?)
Direkt Renault Fransa'ya mail atiyosunuz ve birkac gun surmeden geri donus aliyorsunuz. Illa ki bi yerden cikiyor aranan parca. Igneden otomobile.. :D
Simdi buna sardim. :D
Durum böyleyse dönelim tekrar Renault sport a yok mu fiyatı uçmamış rs ya ?? eksiği felan problem değil toparlarız alıştık zaten :):)
kalipson
08-02-2019, 15:05
Durum böyleyse dönelim tekrar Renault sport a yok mu fiyatı uçmamış rs ya ?? eksiği felan problem değil toparlarız alıştık zaten :):)
Gec bile kalmissiniz... :D
40-50 arasi duzgun RS bulunur. Illa ilanlara takilmaya gerek yok. Ese dosta haber salmaya bakar en fazla.
Bende biraz tatli fanatiklik de var gerci; ama gercek f/p aracidir RS.ler.
Su anki aracim 3uncu RS.im. Gayet de memnunum. :)