Orijinalini görmek için tıklayınız : uzun süre duran araçta kaporta hasarı / kasko hakkında???
punto_multijet
15-02-2016, 11:24
Arkadaşlar aracım bir süredir sanayideydi. Bu süre zarfında sağolsun insanımız sanata ve dövüş sporlarına meraklı. aracın ön çamurluklarda sürtme, göçük, darbe, sağ arka çamurlukta hafif göçük, kaput ve tavanda sanatsal çizik çalışmaları mevcut.
Şimdi sorum şu; aracım zaten kaskolu ancak ben bu hasarları tek seferde kaskodan yaptırabilir miyim? Sonuçta yalan dolan yok. park halindeyken olan hasarlar bunlar. Yoksa hasarlar farklı yerlerde olduğundan dolayı hepsini ayrı ayrı mı yaptırmam gerekiyor? Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.:confused:
AyrtonSenna
15-02-2016, 11:35
Sigorta şirketinizin anlaşmalı olduğu servise götürerek gerekli işlemler yapılır.Mesela bu Autoking ve R.S Servis gibi yerler sigorta şirketleri ile anlaşmalı hasar servisleridir.
Benim başıma da böyle bir olay gelmişti.Araç otoparktayken tavan dahil her yeri çizmişlerdi.Kasko karakoldan tutanak ve fotoğraflara başvuru yapmamı söyledi.Gereken işlemler yapıldıktan sonra serviste boyatmıştım.
punto_multijet
15-02-2016, 16:37
teşekkürler. ilk defa başıma böyle birşey gelince bilemedim açıkcası.
Bolkar1st
15-02-2016, 17:32
şahsi düşüncem tek seferde yapılabilir abi
Cimmeria
15-02-2016, 17:38
benim aracı çizdiklerinde kasko polis tutanağı istemişti, sizden de büyük ihtimal tutanak isterler, tutanakta bunların hepsi tek seferde olmuş diye tutanak tutturursanız tek seferde yaparlar büyük ihtimalle, ama farklı zamanlarda oldu derseniz ne olur bilemedim
_cAgdAsH_
15-02-2016, 18:42
parça parça hasarlı anlasmalı servis de olsa tek seferde yaptıramazsınız,aynı anda tutanak olmadan maks 2 hasar (axa yalnızca 1) ödetebiliyorsunuz..Arkadasların bahsettiği diğer yol,aracın komple park halinde cizildiği ya da darp edildiği raporu almak karakoldan,ama yine de eksper kanaati bunların tek seferde belirtilen 1 tarihte gerçekleştiği yönünde olmalı yoksa yine ödenmez.