PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.7 Dti Turbo Problemi

ugurcan52
15-02-2016, 20:20
Selamlar
Arkadaslar yazilimsal stock 1.7 corsamiz var
Aracta egr kat iptali ve 51 lik duz boru mevcut son ekli
Gecenlerde turbo dagittik yapan yer ucretsiz yapti ve 2 gun sonra tekrar dagildi
Turboyu yapan x kurum kat iptali ve duz borudan dolayi hava cikislarinin dengesizliginden dolayi bunun cozumu kat i tekrar takmamiz oldugunu soyledi
Bunun sebebi gercekten kattan midir yada baska neden olabilir ?

fuatozkan
16-02-2016, 09:30
Kat la ilgisi olduğunu sanmıyorum herkes de aynı problem olur turbo dağıtır sürekli. Ben 9 ay sıkıntısız bindim benden öncede kat iptali vardı turbodan yana sıkıntı çıkmadı.

Turboyu toplayan düzgün toplayamamış olabilir. Yazılımsal stock demişsiniz yazılımda yok turboyu zorlayacak.

Turbo yağlaması sağlam mı acaba ? Turbo nun neresi dağılıyor birde egzos pali mi basınç pali mi ?

ugurcan52
16-02-2016, 10:55
Kat la ilgisi olduğunu sanmıyorum herkes de aynı problem olur turbo dağıtır sürekli. Ben 9 ay sıkıntısız bindim benden öncede kat iptali vardı turbodan yana sıkıntı çıkmadı.

Turboyu toplayan düzgün toplayamamış olabilir. Yazılımsal stock demişsiniz yazılımda yok turboyu zorlayacak.

Turbo yağlaması sağlam mı acaba ? Turbo nun neresi dağılıyor birde egzos pali mi basınç pali mi ?

Egzos pali dagiliyor bundan dolayi egzos sisyemini orji ale cevirmemizi istiyor

Amazing
16-02-2016, 11:51
http://i.hizliresim.com/7MlRnY.jpg (http://hizliresim.com/7MlRnY)
BUda bizim yaptıgımız hybrid turbo 5 arabaya yaptık 1 sene oldu 1.7 1.8 basınç ile kullanıyoruz

MertSerhanÖ.
16-02-2016, 12:07
turbonun kırılmasının katla ne ilgisi olur yav.Piyasada egr iptalli yazılımı olupta üstünde kat'ı duran corsamı kaldı.Bi yerde bi noksan var,ya turboyu yapamıyor usta yada farkında değilsiniz tam yapılamamış turboya fazla basınç basıyorsunuz.

yoshimura
16-02-2016, 12:08
BUda bizim yaptıgımız hybrid turbo 5 arabaya yaptık 1 sene oldu 1.7 1.8 basınç ile kullanıyoruz

Bu turbodan yapmıyorlar artık ah bi olsa.. GTX pal dimi bu?

fuatozkan
16-02-2016, 14:46
turbonun kırılmasının katla ne ilgisi olur yav.Piyasada egr iptalli yazılımı olupta üstünde kat'ı duran corsamı kaldı.Bi yerde bi noksan var,ya turboyu yapamıyor usta yada farkında değilsiniz tam yapılamamış turboya fazla basınç basıyorsunuz.

Arkadaş yazılımsal stock demiş yazılım yok yani. Basınç açılıp zorlanılacak durum yok gibi. Başka sebepler var bence.

ugurcan52
16-02-2016, 14:56

Arkadaş yazılımsal stock demiş yazılım yok yani. Basınç açılıp zorlanılacak durum yok gibi. Başka sebepler var bence.

Şöyle söyleyeyim ; aracta oncekı sahbınde yazılım vardı fakat bız alırken stock oldugunu söylemişti
Acaba su an yazılım yada basınca ilgili baska bir dengesizlik olabılır mı ?

Amazing
16-02-2016, 15:56
Gtx billet pal, sipariş üzerine yaparız 1 ayı bulur ama, Şuanda bu yok ama farklı billet paller mevcut

fuatozkan
16-02-2016, 16:23
Şöyle söyleyeyim ; aracta oncekı sahbınde yazılım vardı fakat bız alırken stock oldugunu söylemişti
Acaba su an yazılım yada basınca ilgili baska bir dengesizlik olabılır mı ?

O zaman bir bilene yazılım durumunu baktırmak lazım. Turbo yu zorluyor demek ki dayanamıyor dağılıyor. Anlatılanlara göre

orhan_guney
16-02-2016, 16:34
Gtx billet palli bir TD05 16 G turbom var bununla ilgili mesaj atıcam bilginize.

Gtx billet pal, sipariş üzerine yaparız 1 ayı bulur ama, Şuanda bu yok ama farklı billet paller mevcut