Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'in En Güzel Sürüş Yolu
rahmitanir
16-02-2016, 08:20
Merhaba arkadaşlar,
Yaşadığım bölgedeki güzel bir yolu tanıtmak için bu POV videosunu hazırladım. Umarım beğenirsiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=ECwKUxmGBoQ
yol kadar video ve anladım da güzel. emeğinize sağlık :)
rahmitanir
16-02-2016, 19:49
yol kadar video ve anladım da güzel. emeğinize sağlık :)
Eyvallah hocam sağolasın, dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştım.
coolvtec
16-02-2016, 21:28
Güzel olmuş. :icon_tup::icon_tup:
rahmitanir
16-02-2016, 22:03
Güzel olmuş. :icon_tup::icon_tup:
Eyvallah:)
seviyorum böyle şeyleri güzel olmuş
rahmitanir
16-02-2016, 22:20
seviyorum böyle şeyleri güzel olmuş
Sağolasın hocam:)
Eline sağlık dostum , yolu çok beğendim :) sıradaki inceleme videolarıma güzel bir spot bulmuş oldum
rahmitanir
16-02-2016, 22:48
Eline sağlık dostum , yolu çok beğendim :) sıradaki inceleme videolarıma güzel bir spot bulmuş oldum
Eyvallah, gel birlikte fd6 imcelemesi çekelim.
video güzel olmuş elinize sağlık
Ahmetfikri
18-02-2016, 15:42
boş oldukça bende özellikle köy yolları geziyorum gerçekten keyif veriyor güzel bir video olmuş fakat bir kaç kamerayla farklı açılarda hoş olabilirdi ayrıca video başlamadan önce geçilen yol harita üzerinde gösterilebilir
rahmitanir
18-02-2016, 21:10
video güzel olmuş elinize sağlık
Sağolun hocam.
boş oldukça bende özellikle köy yolları geziyorum gerçekten keyif veriyor güzel bir video olmuş fakat bir kaç kamerayla farklı açılarda hoş olabilirdi ayrıca video başlamadan önce geçilen yol harita üzerinde gösterilebilir
Sizler de çok sağolun. Yolun harita üzerinde gösterilmesi için aslında kolaya kaçtım ve sadece youtube'de video açıklamaları kısmına google maps üzerinden rotayı paylaştım. ama sizin öneriniz de aslında başından beri aklımdaydı ama malesef kolaya kaçtım:)
Birden fazla kamera kullanılması ise hem prodüksiyon açısından maliyeti arttıracağından, hem de görüntüleri editlemek baya zorlu olacağından şimdilik bu şekilde, yani amatörce devam ediyoruz.
bilaloztkr
18-02-2016, 21:41
yol güzelde,arabayı lpg de sıkışıtrmayın hocam:)
rahmitanir
18-02-2016, 21:48
yol güzelde,arabayı lpg de sıkışıtrmayın hocam:)
Yorum için sağolasın hocam. Doğrusu arabayı bu videoda çok da fazla sıkıştırmadım diye düşünüyorum. Şu ana kadar pist harici tüm kullanımlarımda, gazlarken dahi, aracı hep lpg'de kullanıyorum (araba 82.000de ve son 34.000dir lpg var). Bu noktada hem lpg kitinin hem de honda motorunun kalitesine güveniyorum.
video güzel :)
eleştirim direksiyona azcık yaklaş ve 9:15 tut emin ol bugune kadar o yoldan aldığın keyfi ikiye katlayacak :)
rahmitanir
18-02-2016, 22:20
9:15 konusunda haklısın hocam. Hatta videoyu çekerken bir kaç kez sol elimin direksiyonun ortasında olduğunu farkedip 9:15'e aldım. Direksiyona yakın oşma kpnısımda ise gerçekten önde olabileceğim kadar öndeyim. 1.80 boy ve 85 kg'yim. Diz kapağım ile ön göğüs arasında sadece 2 parmak mesafe bırakarak oturmaya özen gösteriyorum. Koltuğum da hiç yatık değil. Yani direksiyona ancak bu kadar yakın olabiliyorum.
Bolkar1st
02-03-2016, 20:14
elinize saglık güzel bilgilendirme oldu ben görmemiştim o kadar gezen biri olarak izmirde :)
rahmitanir
02-03-2016, 21:53
elinize saglık güzel bilgilendirme oldu ben görmemiştim o kadar gezen biri olarak izmirde :)
eyvallah hocam.