Orijinalini görmek için tıklayınız : Detailworks - Nanolex İstanbul Buluşması - 20 Şubat Cumartesi
Merhaba arkadaşlar
Nanolex firmasının sahibi olan Florian Kessler'in Türkiye ziyareti esnasında İstanbul'daki detay severler için bir buluşma düzenlemek istedik. Bildiğiniz gibi bir gün sonrasında Ankara DBY Detailing'te olacak kendisi.
20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 11.00'de Detailworks'ün yeni adresinde gerçekleşecek olan buluşmaya tüm detay severleri bekleriz..
Ayrıca katılımcılar arasında çekiliş düzenlenip sürpriz hediyeler de dağıtılacak
Adres: Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. No:59 (Dilek Cafe&Restaurant Otoparkı) Kadıköy/İstanbul
İletişim: 0216 326 77 74
0537 977 13 13
Saygı ve sevgiler..
Emre GECÜ
ahmetmalcok
16-02-2016, 19:30
Duyuru gibi olduğu için yorum yapsam mı bilmedim ancak ben gelmek isterim. Bir aksilik olmazsa orada olacağım. Aracım üzerindede 1.5 yıl once yapılmıs nanolex nano mevcuttu ne kadar kaldı yada ne derece koruyabildim tartışılır. Neyse kısmetse görüşmek üzere. Detay sevipte utana sıkıla izleme yada fikir alısverişinde bulunamayan bir kimse olarak çok hoşuma gitti bu arada. iyi günler.
Duyuru gibi olduğu için yorum yapsam mı bilmedim ancak ben gelmek isterim. Bir aksilik olmazsa orada olacağım. Aracım üzerindede 1.5 yıl once yapılmıs nanolex nano mevcuttu ne kadar kaldı yada ne derece koruyabildim tartışılır. Neyse kısmetse görüşmek üzere. Detay sevipte utana sıkıla izleme yada fikir alısverişinde bulunamayan bir kimse olarak çok hoşuma gitti bu arada. iyi günler.
Son cümleye biraz takıldım, neden böyle bir çekinceniz var ki ? Hepimiz edindiğimiz tecrübeleri sorarak, bazen yanılarak ve çoğunlukla deneyerek elde ettik. Özellikle bu platform Türkiye'nin en ciddi kitlesine hitap ettiğinden her şeyin olabildiğince en doğrusu paylaşılır:)
Arkadaşa katılıyorum benim gibi detay sevip bilmeyenler için de örnek (eğitici) uygulamalar yapılacak mı nasıl olacak acaba :)
ahmetmalcok
17-02-2016, 10:47
Son cümleye biraz takıldım, neden böyle bir çekinceniz var ki ? Hepimiz edindiğimiz tecrübeleri sorarak, bazen yanılarak ve çoğunlukla deneyerek elde ettik. Özellikle bu platform Türkiye'nin en ciddi kitlesine hitap ettiğinden her şeyin olabildiğince en doğrusu paylaşılır:)
Aslında bu biraz kişiliğim ile alakalı sanırım sormaktan ziyade bir iş yapılırken yakından izlemek ve öğrenmekten bahsetmiştim. Nedense o esnada karşı tarafa rahatsızlık verebileceğim yada hoş karşılanmayacağı düşündüğümden böyle bir düşüncem var sanırım.(Davet edilmeden bir yere gitmenin hoş karşılanmayacağı düşünüyorum nedense.) Yoksa sorma kısmında buradan dediğiniz gibi aklıma takılanları ara ara soruyorum. Ama izlemek ve izleyerek öğrenmek fikir alışverişinde bulunmakta çok arzu ettiğim ettiğim bir şey, ondan olan çekince mi dile getirmiştim.
Bulusmada urun denemeleri, demo uygulamalar. 50/50 polisaj calismalarini canli olarak izleyebilirsiniz
Çekilişte Nanolex seramik kaplamadan tutun şampuanlara kadar herşey var ayrıca : ) ilgili herkesi bekliyoruz, çekinmeyin; hepimiz yardımcı olmak, bilgilendirmek için orada olacağız ;)
Evime 5dk mesafede :) geliyorum sayın gecü :)
İstanbul zor da Ankara'ya gelebilitem var.
Keşke İstanbul'da olsam da gelsem :D Evlere şenlik bir ortam olur muhtemelen.. İyi eğlenceler
KA®ANLIK
18-02-2016, 08:55
Aracını yeni almış kişilere komple uygulama hediyesi var ise ben de geliyorum :)
Herkesi bekliyoruz beyler :)
Ayrıca buluşmaya katılanlar arasında yapılacak olan hediye çekilişine ek olarak aracına yazılım yaptırmak isteyenler arasındada çekiliş yapılarak 10 kişiye Dr.Ecu'dan %20 indirim çeki verilecektir :icon_tup:
bende duruma göre uğrayabilirim. evime 5 dk