PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E92 335D Test Sürüşü / Tork Canavarı İnceleme altında

asit
16-02-2016, 22:13
https://www.youtube.com/watch?v=jfMpwG6pTfc

Merhaba Arkadaşlar bugun Utkun araçı, 335D yi inceledik araç Stage 2 , Stock hali ile 286 beygir olan bu araç stage 2 hali ile çok farklı bir canavar haline gelmiş durumda :)

Fikirlerinz ve Yorumlarınızı çok merak ediyorum Video hakkında :)

dachosen
17-02-2016, 04:31
Her incelemede kendini geliştiriyorsun tebrik ederim. Gittikçe akıcı oluyor ilk defa tamamını atlamadan izlediğim incelemen.. Yada yalan olmasın en az atladığım diyelim :)

Sakinliğini bozup şakalı eğlenceli konuşarak araç sahibiyle muhabbet etmek izleyici kitleni arttırabilir. Tek gördüğüm kusur konuşmaların ruhsuz olması yoksa arabayla ilgili bilmek istediğim her şeyi öğrendim.

Ayrıca açıklamasınında '' Torklu Alman '' olmadığına çok sevindim.

onat
17-02-2016, 08:48
12 dk 40 sn aracın sesini bekledim. çok şükür 10 sn de olsa duydum. bence senin eksiğin şudur cevat kardeşim ; test yapmak için seçtiğin araçlar, modifiye araçlar. yüksek çoğunluğu hepimizin gönlünde yer etmiş araçlar. hal böyle olunca '' ah ulan şu bende olucak ki ne gazlardım '' diye izlediğimiz videolarda, gazlama görüntüsü yok. typer videondan şaşırmıştım, gazlama görüntülerini izleyince. madem bu tarz gazlamalık arabaları seçiyorsun, ona göre aksiyon katmalısın işin içine.

bir diğer sorunda, kendinde çok durdun ve durağansın. mesela dti cı osmanı görünce videolarında aha osmanda var lan bu izlenir diyorum. seni görünce kız yurdunda müdürlük yapan bir amca :D kızma kardeşim çalışmalarını taktir ediyorum ama azıcık bu tarz şeylere dikkat etmelisin. kolay gelsin.

dragon07
17-02-2016, 08:59
araçların sesi olmadıgı için hep birşeyler eksik oluyor yemek güzel tuzu yok

asit
01-03-2016, 15:04
araçların sesi olmadıgı için hep birşeyler eksik oluyor yemek güzel tuzu yok

Teşekkür ederim :) Diesel araç anca bu kadar heheh

asit
04-03-2016, 11:15
Her incelemede kendini geliştiriyorsun tebrik ederim. Gittikçe akıcı oluyor ilk defa tamamını atlamadan izlediğim incelemen.. Yada yalan olmasın en az atladığım diyelim :)

Sakinliğini bozup şakalı eğlenceli konuşarak araç sahibiyle muhabbet etmek izleyici kitleni arttırabilir. Tek gördüğüm kusur konuşmaların ruhsuz olması yoksa arabayla ilgili bilmek istediğim her şeyi öğrendim.

Ayrıca açıklamasınında '' Torklu Alman '' olmadığına çok sevindim.

Teşekkür ederim :)

yubika
04-03-2016, 16:13
"sahibinden" satış işlemleri video danışmanlığı yapılıyor gibi bir hava seziliyor, videosu çekilen arabaya bakıyorsun, sitede yerini almış. biraz reklam kokuyor... ne dersin bu tespite

tuner faruk
04-03-2016, 16:25
"sahibinden" satış işlemleri video danışmanlığı yapılıyor gibi bir hava seziliyor, videosu çekilen arabaya bakıyorsun, sitede yerini almış. biraz reklam kokuyor... ne dersin bu tespite

Videoların ilan için çekilmesi kısmına ben katılmıyorum tamamen araç sahiplerinin tercihi bana göre

2 profesyonel fotoğrafı çekilip yada videosu çekilip ilan açmayan kaç kişi kaldı şu zamanda ?

asit
04-03-2016, 17:09

Araçını sahibine koyması yada koymaması sahibine kalmış bir olay , ben video çekim işini seviyorum ayrıca arabalara da ilgim var ve bu tarz inceleme ve araç hakkında konuşma videoları çekmekten zevk alıyorum, bu tarz bişey yapmam zaten sacma olur bana bir katkısı yok sahibindende insanların reklamını yapmam ... :)

yubika
05-03-2016, 19:39
böyle bir şey gördüğüm için sordum yoksa seni suçlamak için değil. benim kastettiğim sebeple de video çekilebilir ve bundan bir çıkar da elde edebilir, herhangi ahlakî bir problem yok bunda. elinize sağlık

asit
06-03-2016, 01:14
böyle bir şey gördüğüm için sordum yoksa seni suçlamak için değil. benim kastettiğim sebeple de video çekilebilir ve bundan bir çıkar da elde edebilir, herhangi ahlakî bir problem yok bunda. elinize sağlık

Teşekkür ederim

EmreArslan
08-03-2016, 21:21
Zamanında orjinal araca filtre bile takmam orjinalligini bozmam diyordun Cevat şimdi stage yuklu araç videoları çekerken görüyoruz seni keyiflimi geldi ne :D

asit
09-03-2016, 16:54
Zamanında orjinal araca filtre bile takmam orjinalligini bozmam diyordun Cevat şimdi stage yuklu araç videoları çekerken görüyoruz seni keyiflimi geldi ne :D

Hahahah Kendi araçım hala stock kanka :)