Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : audi s3 modifiye

securtyy
17-02-2016, 21:38
Merhanbalar.
7-8 ay önce almış olduğum 2000 model s3 aracımın motorunun çok sağlıklı olduğu şeklinde biliyordum.
maalesef lpg li. büyük bir ihtimal lpg sorun açtı.
aracım en iyi ihtimalle sekman kırdı en kötü ihtimalini açılınca görecez.

yetkili servisten aldığım fiyat sadece 4 adet piston için 3200 ve sübap takımı için 3100 tl fiyat aldım. tahminen 10-12 bin fiyat çıkıyor

bu ara forgetlemek istedim fakat parçalara ulaşamadım sadece bazı sitelerde bulunan ilanlardan piston koluna ulaştım.

şu an motor içi için piston segman set, kollar, ana kol yataklar, sübaplar ve sübap yaylarını almak istiyorum. hangi marka iyi ve kim daha erken temin eder ve bilinçli bir şekilde .

daha sonrasında turbo intercoler ve yazılım için tekrar desteğinizi isteyecem.
-

hondafit
17-02-2016, 21:41
hoşgeldiniz.

RedSun
17-02-2016, 22:00
Begrüßung gibt es einen Fahrdienst , wie wir Ihnen helfen. Bitte erläutern Sie Ihre proplem . Wir werden Ihnen behilflich zu versuchen ...

emredağla
17-02-2016, 22:00
elimizde pauter kol var sıfır 1.8t için yüksek hp lerde sıkıntısız kaldırır.

securtyy
17-02-2016, 23:58
hoşgeldiniz.

teşekkür ederim hoşbulduk

securtyy
18-02-2016, 00:01
elimizde pauter kol var sıfır 1.8t için yüksek hp lerde sıkıntısız kaldırır.

hocam bütün malzemeler için yer bulduğumda sizinle iletişime geçerim. ankaradan bir arkadaşta yine sadece kollar varmış.

securtyy
01-03-2016, 00:20
motor içini tamamladım. şu an toplanıyor. turbo içi genişletildi. yeni bir turboyu uyarlamak daha zor olacağından bu yola başvurdum. ilerleyen zamanlarda mali durum rahatladığında turbo değişikliğine gidecem. şu an hortumların hepsini toparladım silikon hortum alacağım yerleri bulmaya çalışıyorum. kadıköyde bir yer ve başakşehirde bir yer buldum. hortumlar için önereceyiniz bir yer varmı. birde turbo ne kadar büyümüş olacak yarın belli olur ama intercooler için ne yapabilirim büyütmeme gerek varmı yoksa temizliğini yaptırsam yeterlimi.

alperkirman
01-03-2016, 08:26
k04 ün içini büyüterek yola devam edecekseniz eğer intercoolerı öne alarak 6litre civarında bi cooler işinizi k04te çokca görür

securtyy
05-03-2016, 19:48
k04 ün içini büyüterek yola devam edecekseniz eğer intercoolerı öne alarak 6litre civarında bi cooler işinizi k04te çokca görür

eyvallah hocam. intercoolerleri temizledim. turbo hortumlarını silikon olarak bulamadım. biraz orjinal birazda as900 den alınma hortumlarla hallettim. şimdi dediğin gibi 6 litrelik bi cooler ayarlamaya çalışıyorum rodaj bitene kadar. ondan sonra yazılıma gidecem. peki standartın üzerine bişeyler daha ekleyebileceyim bildiğin farklı şeylerde varsa onlar hakkındada bilgi verirsen sevinirim. mesela açık hava filtresi bişeyler katarmı.