Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vw mk4 the golf father

WayOfLife
19-02-2016, 14:00
Edit......

Rec.O
19-02-2016, 14:21
Hah o tamponlardan kurtulun diyecektim valla r32 yi görünce ferahladım güzel olacağa benziyor arka tamponada birşeyler yapacaksınız sanırım:) elfreni için aldığınız şey biraz gereksiz gibi geldi ama zevk sizin genede tamponları taktıkdan sonra daha büyük ve ofsetli bir jant çok güzel olacaktır.. :) Kazasız belasız.

fthdrn
19-02-2016, 14:33
Arka plakaligin acisini duzeltebilirsiniz. Masallah.

ercan26esk
19-02-2016, 23:47
maşallah keşke GTİ olsaymış ...

gabxer
20-02-2016, 09:12
Bence ön plakayı kare yapın arka plakayı da app yaptırın. Farlarda bütçe yetiyorsa orjinali üzerine mercek ve bi-xenon montajı yaptırın beklentinizin çok üstünde olur.

Kazasız belasız kullanın.

CNR
20-02-2016, 10:26
Araba çok temiz duruyor

Bence durban yerine o yılların a3 jantı,a4 jantı falan düşünebilirsiniz, o şekil çok daha güzel olur bence
Oem far,stopta zaten aklınızdaymış

Kazasız belasız maşallah :)

ahmetakbayir
20-02-2016, 10:44
Tertemiz, kazasız belasız maşallah

iztuzu
20-02-2016, 11:13
Maşaallah, stoplar çok çok yakışmış. Güle güle kullanın.

cursedjester
20-02-2016, 11:14
Maşallah çok diri araç, Zaten gerekli hamleler de gelmeye başlamış. Evin ortasında duran bir tampon varsa herşey iyi gidiyor demektir benim için.. :D :icon_tup:

http://i.hizliresim.com/v5dQXr.jpg (http://hizliresim.com/v5dQXr)

Kahn23
20-02-2016, 11:17
Dostum aracın güzel ama mobilden giren milletin internet kotasını yedin bitirdin :D

http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/148964-buyuk-boyutlu-resim-eklemeyiniz.html

yusufzorba88
20-02-2016, 14:15
Maşallah.Allah kaza bela vermesin

WayOfLife
24-02-2016, 10:39
Hah o tamponlardan kurtulun diyecektim valla r32 yi görünce ferahladım güzel olacağa benziyor arka tamponada birşeyler yapacaksınız sanırım:) elfreni için aldığınız şey biraz gereksiz gibi geldi ama zevk sizin genede tamponları taktıkdan sonra daha büyük ve ofsetli bir jant çok güzel olacaktır.. :) Kazasız belasız.

Öncelik ile teşekkür ederim. Arka tampon ve mk5 aynalar yapılacak arabaya farklı bir tasarım olacak birbirinin copyası arabanın farklı renginde görünsün istemiyorum. Ofsetli bir janta gelince daha önce bu şekilde kullandım ve hiç memnun kalmadım, (Konfor, park ve polis sorunu) yinede her yaz farklı bir jant takma keyifim bütçe doğrultusunda uygun olabilirse böyle birşey düşünebilirim.

Arka plakaligin acisini duzeltebilirsiniz. Masallah.

Teşekkür ederim. Tamponları tamlayıp boyandıktan sonra yeni aldığım led aydınlatmaları takacağım şuanda ki benimde pek içime sinmiyor açıkcası..

maşallah keşke GTİ olsaymış ...

Dostum inan senin kadar bende bunu isterdim ama o zaman heralde hiç garajdan çıkartmazdım :)

Bence ön plakayı kare yapın arka plakayı da app yaptırın. Farlarda bütçe yetiyorsa orjinali üzerine mercek ve bi-xenon montajı yaptırın beklentinizin çok üstünde olur. Kazasız belasız kullanın.

Plakalar ve plakalık ile ilgili düşüncem hazır konu başlığının ismi de bu sebeple açmıştım. Umarım tüm istediklerimi yerine getirebilirim ve 3 ay boyunca içime sinerek binebilirim.
Plakalık ile örnek görselde ki gibi olacak.
http://i.hizliresim.com/ljB2ZB.jpg (http://hizliresim.com/ljB2ZB)
http://i.hizliresim.com/Va25Dy.jpg (http://hizliresim.com/Va25Dy)

Farlara gelince mercekli fardan çok özellikle R32 mercekli far istiyorum eğer bulamazsam dediğiniz gibi normal farları mercekli farlara çevirmekten başka bir çarem olmayacak gibi..

Tertemiz, kazasız belasız maşallah

Çok teşekkür ederim hocam.

Maşaallah, stoplar çok çok yakışmış. Güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim :)

Maşallah çok diri araç, Zaten gerekli hamleler de gelmeye başlamış. Evin ortasında duran bir tampon varsa herşey iyi gidiyor demektir benim için.. :D :icon_tup:

Çok teşekkür ederim bir an evel yaz gelsinde evde duran tamponlar arabanın üstünde olsun diye dua ediyorum. :)

Dostum aracın güzel ama mobilden giren milletin internet kotasını yedin bitirdin :D

http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/148964-buyuk-boyutlu-resim-eklemeyiniz.html

Hocam öncelikle kusura bakmayın aslında bende böyle yüklemek istemedim fakat şirket bilgisayarından her resim yükleme sitesi açılmaması ve resimleri de küçültememem sebebiyle bu şekilde yükleyebildim. 500 Mb'lık internet benden size hediye olsun :)

Maşallah.Allah kaza bela vermesin

Çok teşekkür ederim.

tlgylmz106
24-02-2016, 16:20
Zamanla daha iyi olacaktır umarım maşallah kazasız belasız kullanın.

HellRot06
24-02-2016, 16:28
Umarım istediğin gibi olur :) Salonun ortasında araçla ilgili bişeyler görmek beni her zaman mutlu etmiştir hem kendi evimde hem başkalarının evinde ;)

bahadirhan2023
24-02-2016, 16:31
11 nolu tamponun altında duran halıdan ( 15 yıllık ) bizde de var :)

Birde güneşlikten nerden bulabilirm ? Güzel duruyor.

Aracınızın maşşallahı var daha güzel olacak, şimdiden belli

Seven7
25-02-2016, 20:37
Abi deyince ilk sahibi deyince stock oğlu stock bir şey bekliyordum ama baya şeyler yapılmış. Bence çok doğru yola ilerliyorsunuz, yaza inşallah bu dediklerinizle birlikte çok daha güzel bir şey çıkar ortaya. Jant konusunda da ofsettli ve o dönemlerin jantları çok daha şık durur.
Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Maşallah.

WayOfLife
26-02-2016, 09:38
Zamanla daha iyi olacaktır umarım maşallah kazasız belasız kullanın.

İnşallah ufaktan da olsa malzemeleri almaya çalışıyorum. Büyük parçalara gelince maddiyat elverdiği sürece acil olanlardan başlayarak toplamaya çalışıyorum. Ucuz olmasından ziyade kaliteli olması tercih etmem sebebiyle yavaş ilerliyor olabilirim. En basit örneği aldığım tamponun fiber seçenekleri de vardı fakat ben tercihimi plastik olandan yana kullandım :)

Umarım istediğin gibi olur :) Salonun ortasında araçla ilgili bişeyler görmek beni her zaman mutlu etmiştir hem kendi evimde hem başkalarının evinde ;)

Hocam sadece salon olsa iyi giyinme dolabımın üstü bildiğin araba parçası ile doldu. Orjinal amatisörler , Orjinal yayı, logosuz panjur,far anahtarı,farları, düğmeler derken eve yedek parça ile araba kurabilecek duruma gelebilirim yakında.

11 nolu tamponun altında duran halıdan ( 15 yıllık ) bizde de var :) Birde güneşlikten nerden bulabilirm ? Güzel duruyor.

Aracınızın maşşallahı var daha güzel olacak, şimdiden belli

Teşekkür ederim. Araba ile uğraşmaktan eski halıya sıra gelmedi galiba bir 15 sene daha gelmez :) Güneşliği ebay'dan almıştım eğer yurt dışından malzeme getirebiliyorsanız link'ni atabilirim.

Abi deyince ilk sahibi deyince stock oğlu stock bir şey bekliyordum ama baya şeyler yapılmış. Bence çok doğru yola ilerliyorsunuz, yaza inşallah bu dediklerinizle birlikte çok daha güzel bir şey çıkar ortaya. Jant konusunda da ofsettli ve o dönemlerin jantları çok daha şık durur.
Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Maşallah.

Teşekkür ederim. Yavaş'da olsa ilerlemeye çalışıyorum. Bu sene olmasa da seneye jant değiştirebilirim. Şuanda önceliğim diğer eksikleri tamamlama konusunda yoğunlaşmış bulunuyorum. :o

WayOfLife
26-02-2016, 09:47
Yazmadığım günler içerisinde ufak malzemelerin yurt dışından gelmeye başlaması ile her geçen gün araca bir şeyler daha eklemeye çalışıyorum. Yalnız tek yapamadığım şey ne yazık ki parçaları montajını yapmadan önce resimleri çekmeyi unutmak. Bu sebeple görselini bulduğum resimler farklı arabaların şimdiden bunun için kusuruma bakmayın.

http://i.hizliresim.com/8ZlQAr.jpg (http://hizliresim.com/8ZlQAr)

Yukarı da görseli olan resimde Araç anteni çarpışan oto gibi görünüyordu. Araç antenini yeni stil kısa anten ile değişti, ayrıca arka silecek de yeni kasası olan MK5 diye adlandırılan Golf 5 silecekleri ile yenilenmiş oldu.

http://i.hizliresim.com/D2l9p1.jpg (http://hizliresim.com/D2l9p1)

Far anahtarları otomatik olarak karanlıkta yanması için "Follow Me Home + Far Sensörü" olma özelliği olan far anahtarı ile değiştirildi. Ayrıca kalorifer ızgaralarının olduğu bölgeler "piano black" olarak adlandırılan kaplama malzemesi ile kaplandı.

WayOfLife
01-03-2016, 08:12
Edit......

x20xev
01-03-2016, 13:05
tampon herşeyi almış götürüyor arkasınıda bulun kolay gele ve maşallah :)

_driver_
01-03-2016, 18:35
Eklemeleriniz çok yerinde olmuş bulabilirseniz 3 kollu direksiyon çok iyi olur iç mekanda. Maşallah kazasız belasız

WayOfLife
14-03-2016, 13:06
tampon herşeyi almış götürüyor arkasınıda bulun kolay gele ve maşallah :)

Üstad öncelikle durumun farkında olduğumu söyleyebilirim. Sadece ön tamponu alarak bıraksam çok çirkin bir görüntü çıkıyor ortaya..

Eklemeleriniz çok yerinde olmuş bulabilirseniz 3 kollu direksiyon çok iyi olur iç mekanda. Maşallah kazasız belasız

Teşekkür ediyorum hocam. İnşallah aksilik olmadan kısa sürede dış görüntüyü bitirebilirsem yeni kasa vw grubu 3 kollu direksiyon almak istiyorum. Artık şartlar ne kadar kısa sürede el verirse..

WayOfLife
14-03-2016, 13:22
Edit......

WayOfLife
02-04-2016, 19:28
Edit.......

WayOfLife
02-04-2016, 19:48
Edit......

weST.27
02-04-2016, 23:46
Alman işi bi jantla daha güzel durabilir , diğer tercihler çok güzel maşallah , sadec jantları beğenmedim bu araca bu tasarıma gitmemiş :)

STHL
02-04-2016, 23:51
sonuç çok güzel olmuş. elinize sağlık.

painkller
03-04-2016, 00:12
Cok iyi yahu. Rabbim nazardan saklasin kaza bela vermesin.
Cok cok begendim vallaha donul donup bakiyorum yahu :D

Aliburakb
03-04-2016, 04:05
maşALLAH herşeyi ile emeğinize kesenize bereket. fakat ben öne kare plaka yakıştıramadım öndeki ile arkadakileri yer mi değiştirsek :D kazasız belasız sürüşler.

Grimlord
03-04-2016, 08:02
arabanin kaderi degismis hakikaten,tam bir avrupa araci olmus, iyi gunlerde kullanin..

x20xev
04-04-2016, 11:09
maşallah dediğim gibi çok hoş olmuş çizginiz farklı ve yakışan işler yapmışsınız jant dışında geri kalan herşeyi bende bu şekil ilerletirdim ilerleyen sureçde mk4 u tamamlayan bi jant bakın derim bu sanki golf 6 7 e hitap etmiş gibi biraz.

EmreS13
04-04-2016, 11:21
Jant değişimi ve marşpiyelle nokta olur araç.
Kazasız belasız :)

douu
04-04-2016, 11:31
biraz ağırlar ve bulması çok zor ama denk gelir de r32 jantı bulabilirseniz harikulade olacaktır. Arkaya bi R32 spoiler eklemesi düşünebilirsiniz. Bir de ön tampondaki reflektörlerden kurtulmakta fayda var :)

WayOfLife
11-04-2016, 13:20
Alman işi bi jantla daha güzel durabilir , diğer tercihler çok güzel maşallah , sadec jantları beğenmedim bu araca bu tasarıma gitmemiş :)

Aynen hocam benimde yazımda yazdığım gibi içime sinmeyen tek jantları kaldı ama şuanda maddiyat buna imkan vermedi.

sonuç çok güzel olmuş. elinize sağlık.

Çok teşekkür ederim..

Cok iyi yahu. Rabbim nazardan saklasin kaza bela vermesin.
Cok cok begendim vallaha donul donup bakiyorum yahu :D

Hocam çok teşekkür ederim. En çok korktuğum da tam olarak budur. Dengesizin birisi gelipde vuracak diye markete bişey almaya bile gitsem kırk kere düşünerek park ediyorum.Aklım kalıyor dönüp dönüp bakıyorum.

maşALLAH herşeyi ile emeğinize kesenize bereket. fakat ben öne kare plaka yakıştıramadım öndeki ile arkadakileri yer mi değiştirsek :D kazasız belasız sürüşler.

Bende onu düşünerek öne iki plaka bastırdım bunu taktım. Hevesim geçerse düz haline dönmeyi düşünüyorum. Arka tarafa kareyi denedim ama bu seferde led lambaların orasına denk gelmiyor ne yazıkki..

arabanin kaderi degismis hakikaten,tam bir avrupa araci olmus, iyi gunlerde kullanin..

Çok teşekkür ederim. Yaş oldu 30 ama bendeki bu tutku hiç bir dönemde sönmedi. Arabacı hiç bir dönemde olmadım. Hep yurt dışı forumları incelerdim tarzımı "German Style" belirledim.

maşallah dediğim gibi çok hoş olmuş çizginiz farklı ve yakışan işler yapmışsınız jant dışında geri kalan herşeyi bende bu şekil ilerletirdim ilerleyen sureçde mk4 u tamamlayan bi jant bakın derim bu sanki golf 6 7 e hitap etmiş gibi biraz.

Çok teşekkür ederim. Aslında bende sizin araca baktığımda içimden bunu söyledim tarzınız benimkine çok denk diyebilirim. Söylediklerinize gelince evet haklısınız biraz golf 6, biraz golf 7 ye benzediği doğrudur. Golf 7'nin jantları alınmıştı zamanında ayrıca gti lipleri golf 4 araca uyarlanmış olarak montajı oldu. Sebebine gelince hem TR şartlarında dilediğim r32 marbiyel ekinin olmaması hemde piyasada bulunan arabacı malzemelerinin yakıştığını düşünmediğim için aracımda kulanmamam.
İnanın yanlarda ki Amerikan park ledlerini bile Abd'den getirtttim.

Jant değişimi ve marşpiyelle nokta olur araç.
Kazasız belasız :)

Çok teşekkür ederim. Jantlar konusunda ben dahil herkesin ortak fikri değişmesi bakalım inşallah durumu ayarlayabilirsek ve içimize sinen bir model olursa neden olmasın.. Marşpiyellere gelince araçta takılı aslında golf 7 marşpiyeli var :)

biraz ağırlar ve bulması çok zor ama denk gelir de r32 jantı bulabilirseniz harikulade olacaktır. Arkaya bi R32 spoiler eklemesi düşünebilirsiniz. Bir de ön tampondaki reflektörlerden kurtulmakta fayda var :)

Hocam TR'de R32 ne yazıkki bir elin parmakları kadar var.Hal böyle olunca da jantları satan yok inşallah öyle bir kelepir gelirde bizde değerlendiririz. Spoiler eklemesi muhakkak yapılcak fakat oda Türkiye'de yok, ne yazıkki yurt dışından gelecek dolaysıyla yakın zamanda olmuyor. Herşeyi bittikten sonra inşallah güzel bir çekim gerçekleştirmek istiyorum.

WayOfLife
18-04-2016, 12:47
Edit......

_driver_
18-04-2016, 15:01
Aynı jant kombinini başka bir golf 4te gördüm geçen gün hoş duruyordu araç. Ama ben hala 3 kollu direksiyon takmanızda ısrarcıyım. Yapılan işlemler de gayet yerinde maşallah güle güle kullanın

weST.27
18-04-2016, 16:00
http://www.16v.net/wallpaper/golf_4_7.jpg

marşpiyelde istiyor :) yaza kadar güzel olur inşallah para çokomel

GÖKTÜRK
18-04-2016, 16:09
maşallah şu haliyle bile harika görünüyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

WayOfLife
11-05-2016, 15:14
Aynı jant kombinini başka bir golf 4te gördüm geçen gün hoş duruyordu araç. Ama ben hala 3 kollu direksiyon takmanızda ısrarcıyım. Yapılan işlemler de gayet yerinde maşallah güle güle kullanın

Eski body kit halinde bu kadar sırıtmıyordu fakat bu hali ile çok küçük duruyor jantlar. Birde yeni model vw jant modeli olduğundan eski araçlar'da o güzel görüntüyü vermiyor. Direksiyon konusuna gelince sonuna kadar haklısınız fakat eksik listesinde başka önceliklerin olması sebebiyle alamadım yoksa başka spor bir direksiyon alma fikrim var. :)

http://www.16v.net/wallpaper/golf_4_7.jpg

marşpiyelde istiyor :) yaza kadar güzel olur inşallah para çokomel

Marşpiyel ile spoiler olmazsa olmazı bu işin ama R32 ek bulmak çok zor ne yazıkki malumunuz bu model TR'de satılmadı.. Aksesuar olarak temin etmek durumunda kalıyorsunuz..
Para çokomel'den çok miras değil Banka kredisi diyelim :p

maşallah şu haliyle bile harika görünüyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Hocam teşekkür ederim.

WayOfLife
11-05-2016, 15:18
Edit......

stak67
11-05-2016, 15:30
kadran çerçeveleri haricinde gayet güzel malzemeler :) onlarada uygulandıktan sonra bakmak lazım tabiiki

FB10ur
11-05-2016, 16:21
Maşallah dış görüntü olarak oldukça güzel görünüyor kazasız belasız.
Mk4 golf'ün her zaman ayrı bir yeri ve tadı var diye düşünüyorum

samara
12-05-2016, 05:37
Maşallah tatlı olmuş.Kazasız belasız sürüşler.

WayOfLife
12-05-2016, 08:46
Edit......

WayOfLife
23-05-2016, 16:15
Edit......

41AF101
23-05-2016, 16:31
Abi maşallah, çok güzel ilerliyorsun. :)
Paspasları nereden temin ettin mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim? Birde far konusunda boraya uygun far bulunabiliyormu? Sen ebay, aliexpress vs. gibi bir siteden mi bulup getirttin? Yardımcı olursan sevinirim.
Konuyu takipteyim :)

s1nanozk
23-05-2016, 18:46
Koltuklar sonunda takılmış kardeşim maşallah. Dediğin gibi birkaç ufak eskik kalmış onlar da hallolur.

SinanAdalı
23-05-2016, 19:36
Maşallah ne güzel olmuş bu böyle. eline koluna sağlık :)

okanackgz
23-05-2016, 20:04
Maşallah gerçekten zevk sahibi bi insansınız ***** burda nelerini görüyoruz :) aldığınız malzemelerin hepsi nokta atışı olmuş kesenize bereket Allah kaza bela vermesin

Chn53
23-05-2016, 20:21
Maşallah aracinizi detailing garageda gormustum. Cok guzel ilerliyosunuz şahsi fikrim farlardaki cizli ledi begenmedim haricinde cok guzel. Koltuklarda cok yakismis , 3 kol direksiyon bulursaniz ic tarafin eski goruntusunden tamamiyle kurtulmus olursunuz.

WayOfLife
24-08-2016, 19:27
Maşallah aracinizi detailing garageda gormustum. Cok guzel ilerliyosunuz şahsi fikrim farlardaki cizli ledi begenmedim haricinde cok guzel. Koltuklarda cok yakismis , 3 kol direksiyon bulursaniz ic tarafin eski goruntusunden tamamiyle kurtulmus olursunuz.

Orası kuzenimin yeri hocam o yüzden her hafta sonu soluğu orada alıyorum.
Ledleri vakit bulursam söktüreceğim birazda bu şekilde deneyelim.

WayOfLife
24-08-2016, 19:35
Edit......

Ssamet
25-08-2016, 09:12
Maşallahı var. R golf 4 bence kusursuz güzellikte. Tek eksik şuan direksiyon. r yada normal 3 kol direksiyon olabilir :)

tolgaaydın
26-08-2016, 15:31
İlk fotoğrafına baktım son fotoğrafına baktım da aracın kaderi değişmiş gerçekten. Allah kaza bela göstermesin :)

WayOfLife
26-08-2016, 16:28
Abi maşallah, çok güzel ilerliyorsun. :)
Paspasları nereden temin ettin mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim? Birde far konusunda boraya uygun far bulunabiliyormu? Sen ebay, aliexpress vs. gibi bir siteden mi bulup getirttin? Yardımcı olursan sevinirim.
Konuyu takipteyim :)

Çok zaman sonra cevap vermişim gerçekten bunun için özür dilerim. Parçaların bir çoğu yurt dışından geldi. Aliexpreks, ebay felan. Paspasları istanbul anadolu yakasında bir yer yapıyordu hala istersen senin için telefon numarasını bulmaya çalışırım.

Son olarak da air için halen düşüncedeyim bir ara aracın satılıktı satmadıysan bu konuda fikir edinmek isterim.

WayOfLife
26-08-2016, 16:31
Maşallahı var. R golf 4 bence kusursuz güzellikte. Tek eksik şuan direksiyon. r yada normal 3 kol direksiyon olabilir :)

Hocam çok hızlı ilerledim 1 sene içerisinde, yaklaşık 10bin gibi bir rakam harcamışımdır rahat. istiyorum ki herşeyi kusursuz olsun bu sebeple uyduruk iş yapmıyorum. Emin olabilirsiniz direksiyonu ben sizden daha çok önemsiyorum fakat gönlümden geçen pasific 3 kollu direksiyon değil, 7 kasa gti direksiyonu fakat onun fiyatıda biraz yüksek bu sebeple daha bütçeye uygun eksiklikleri gidermeye çalışıyorum. :)

Ssamet
26-08-2016, 22:25
Hocam çok hızlı ilerledim 1 sene içerisinde, yaklaşık 10bin gibi bir rakam harcamışımdır rahat. istiyorum ki herşeyi kusursuz olsun bu sebeple uyduruk iş yapmıyorum. Emin olabilirsiniz direksiyonu ben sizden daha çok önemsiyorum fakat gönlümden geçen pasific 3 kollu direksiyon değil, 7 kasa gti direksiyonu fakat onun fiyatıda biraz yüksek bu sebeple daha bütçeye uygun eksiklikleri gidermeye çalışıyorum. :)

Allah bol para versin diyeyim o zaman. İnsan hemen herşeyi yaptırayım istiyor cidden sabretmek lazım. :)

s1nanozk
29-08-2016, 21:17
Hocam direksiyon işi benim de ilgimi çekiyor. Mk7 ya da mk6 direksiyonları göbek bakımından şak diye oluyor mu bizimkilere?
Bir de göstergeler 10 numara olmuş, ben de bakıyordum bir ara, aydınlatmaları gerçekten şahane ;)

Gimifayf
29-08-2016, 22:44
Masallah araba canlıda da fotograflardakı kadar guzel Detaılıng Garade'da gormustum hatta oncekı sayfadakı estorıl buyuk ıhtımalle benımkı :D

WayOfLife
03-10-2016, 15:17
Hocam direksiyon işi benim de ilgimi çekiyor. Mk7 ya da mk6 direksiyonları göbek bakımından şak diye oluyor mu bizimkilere?
Bir de göstergeler 10 numara olmuş, ben de bakıyordum bir ara, aydınlatmaları gerçekten şahane ;)

Direksiyon yerine sorunsuz bir şekilde oturur ama fonksiyonları çalışırmı bundan şüpheliyim işte.. Hele bir o zamanlar gelsinde ona da bir çare ararım elbet şuanda açıkcası pek ilgilenemiyorum da sinan.

Masallah araba canlıda da fotograflardakı kadar guzel Detaılıng Garade'da gormustum hatta oncekı sayfadakı estorıl buyuk ıhtımalle benımkı :D

Her hafta sonu olmasada iki hafta da bir ordayım hocam muhtemelen sizin aracınızdır. Müşterilerin işini yapmaktan bana sıra gelmiyor zaten bende kendi kendime yapıyorum genellikle :)

WayOfLife
03-10-2016, 17:09
Edit......

Dean's
03-10-2016, 17:14
Çok düşündüm aracımı satayım yoksa bunu yedeğe çıkartıp daha sık bineceğim bir ikame araçmı alayım diye.. En sonunda karar kıldım yeni bir araç alacağım diye, tabi buda GOLF'den başkası olamazdı.
Seriyi elbette tamamlayamam ama uğraşım iki kat artacak bu belli oluyor :) MK4'den sonra en sevdiğim kasa olan tek kapı otomatik MK2'ye de sahip oldum. Zamanla mk4 kadar olmasa da mk2'nin de eksiklerini tamamlarız.

https://i.hizliresim.com/5YzypA.jpg

Maşallah konuyu soluksuz bir çırpıda okudum. Çok emek vermişsiniz çok da güzel yapmışsınız elinize kolunuza sağlık. Yeni aracınız da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. :)

s1nanozk
04-10-2016, 13:25
Hobaaa MK2 de hayırlı olsun kardeşim :cool: Evet seriyi tamamlamak zor ama mk2 daha sık binebileceğin bir araç olur eğer aklındaki buysa. Fakat mk4 kadar uğraşırsan o da zor olur ilerde ;) Takipteyim, kazasız belasız :icon_tup:

WayOfLife
20-12-2016, 16:08
Edit......

WayOfLife
20-12-2016, 16:08
Edit......

WayOfLife
20-12-2016, 16:09
Edit......

DenizKaan
20-12-2016, 16:17
mk2'de mk4'de güzel :)
bence mk4'e air yerine 1.8t yapmalısın :)

WayOfLife
20-12-2016, 16:27
mk2'de mk4'de güzel :)
bence mk4'e air yerine 1.8t yapmalısın :)

Deniz beni az çok biliyorsun birşeyi kafama koymuşsam muhakkak yaparım. İki araçtan birisi 1.8 T olacak ama bakalım hangisi olacak.. Gönlüm 4'den yana ama 2'de olabilir :)

Raindrops
20-12-2016, 16:39
Çok beğendim, maşallah kazasız belasız uzun yıllar binersiniz umarım. Tek eksiği direksiyon, golf7 direksiyonu demişsiniz ama fazla modern bi görüntü olur pasific direksiyonu olayı tamamlar diye düşünüyorum. 1.8T'yi umarım buna koyarsınız bu duruşa bi gidiş daha çok yakışır:)

Leonardo
20-12-2016, 17:15
Masallah allah kaza bela vermesin son jantlar cok guzel olmuş arka r32 tampon nasıl durur ? :)

FB10ur
21-12-2016, 09:16
Maşallah kazasız belasız mk2 golf güzel bir tercih olmuş..

s1nanozk
21-12-2016, 16:58
Bi dakika bi dakika ben geldim :D Valla sıkılmadan okuyorum yazdıklarını hocam. Kaza için çok geçmiş olsun, dediğin gibi iyilik yapalım derken olan bize oluyor. Cana gelmesin diyelim napalım...

Bu arada mk2 ile tam benim istediğim gibi bir golf serisine yeltenmiş bulunuyorsun zaten. Ben de mk4, mk3, mk2, mk1 serisi yapmak isterim. Ama baksana iki araç bile olunca bu devirde masraflar daha da çoğalıyor. Allah kolaylık versin... Zaten görüntü için yaptığınız herşeyin sonuna kadar arkasındayım, hepsi nokta atışı oluyor hepsi.

Şimdi air işine de bulaştıysan dicektim keşke şu arabanın performasına da bir şekilde artış yapabilinse. Ama 1.8t yorumları okuyorum, büyük masraf ama iş randımanlı bir şekilde biterse çok efsane bişey olur. Ha bu arada 1.8 i hangisine koyucam diye düşünmeye bile gerek yok. Mk4 e o kadar masraftan sonra büyük bir ciğeri hakediyor diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin, takipteyim :icon_tup:

s1nanozk
22-12-2016, 15:49
Bir şey daha aklıma gelmişken sormak isterim. Dediğin üzere spoilersiz çok boş gözüküyor bagaj üstü, plastik de bulamadım. Sen nereden temin ettin acaba? Bilgi verirsen sevinirim.

WayOfLife
27-03-2017, 16:08
Bir şey daha aklıma gelmişken sormak isterim. Dediğin üzere spoilersiz çok boş gözüküyor bagaj üstü, plastik de bulamadım. Sen nereden temin ettin acaba? Bilgi verirsen sevinirim.

Sinan geç cevap verdiğim için kusura bakma lütfen. Ben spoileri Arzum Tuning'den aldım kalıpları R32 modeli ile aynı ölçülerde almadıysan oradan temin edebilirsin.

Maşallah kazasız belasız mk2 golf güzel bir tercih olmuş..

Teşekkür ederim hocam.

Masallah allah kaza bela vermesin son jantlar cok guzel olmuş arka r32 tampon nasıl durur ? :)

Açıkcası bende öyle birşey yapmayı çok istiyorum ama doğuş'da yer alan liste fiyatı 2.150 lira astarsız şuanda o paraya başka işler yapılabilir :)

Çok beğendim, maşallah kazasız belasız uzun yıllar binersiniz umarım. Tek eksiği direksiyon, golf7 direksiyonu demişsiniz ama fazla modern bi görüntü olur pasific direksiyonu olayı tamamlar diye düşünüyorum. 1.8T'yi umarım buna koyarsınız bu duruşa bi gidiş daha çok yakışır:)

Emin ol bunu en çok isteyen benim ama ya fırsat olmadı, fırsat olduğunda da başka malzemeler alındı. Dolayısı ile erteleyip durdum. Beğeniniz için çok teşekkür ederim.

WayOfLife
27-03-2017, 16:14
Edit......

WayOfLife
27-03-2017, 16:47
Edit......

onurc
27-03-2017, 17:24
abi estiriyorsun maşallah , kesene bin bereket,her parça çok güzel :)

s1nanozk
27-03-2017, 17:24
Herşey iyi gidiyor maşallah. Yok kardeşim ne kusuru, ben de arabaya çok bakamıyorum şu sıralar. Tavan spoiler almadım ama dediğin yere bakayım bir :)
Senin araca gelirsek harika gidiyor, bir kere jantlara ve koltuklara bayılıyorum zaten :D Direksiyon da (ben her ne kadar maun sevemesem de) retro bir tarz biçimi olması sebebiyle tercih edilebilir. Gözüme takıldı pedallardaki momoları imkanın olursa değiştir derim, kendi nacizane düşüncem tabi ;) Onun haricinde 1.8t olursa o olayı daha çok merak ediyorum..
Mk2 yi de üvey evlat yapma :) Aldığın şeyler ona da çok yakışacaktır...

emreogut
26-07-2019, 13:18
Konu hort olacak ama bu araba Tarık abinin gözü gibi baktığı arabasıydı bizim binanın karşısında bi kapalı garajda saklardı :)