Orijinalini görmek için tıklayınız : Tofaş Sürücüsü Ters Şeritte Kaza Yaptı
lethaldoze
24-02-2016, 21:02
Kazayı yeni izledim. Bu nasıl bir şey. Anlamak imkansız.
https://www.youtube.com/watch?v=8FuJlLP7r-g
Bu nedir yahu? Şerefsiz herif, kendi canın kıymetsiz.. Neden insanların canına kast ediyorsun? Adi herif..
turbo&quattro
24-02-2016, 21:09
Gebermistir insallah.
Kazayı yapan ölmüş. hadi kendini düşünmüyorsun karşıdakilere ne kastın var hadi motosikletli biri olsaydı hadi bir araca denk gelseydi
LnchCntrl
24-02-2016, 21:21
amaç nedir arkadaş ben onu anlamadım, geber git inşallah başka birinin canını yakmamıştır..
volume81
24-02-2016, 21:23
Alkollü veya uyuşturucu almış sanırım
yoksa normal bir durum değil gibi
Çok garip. Alkollümüydü acaba
bayramoglu
24-02-2016, 21:26
vurduğu an nefesim kesildi o neydi öyle ya
Şahin'den araç içi video çıkarsa şaşırmamak lazım.
bknz makas atarken patlayan araç videoları gibi..
Akıllara zarar bir durum...
Elim ayagim bir garip oldu vurdugunda bu nedir ya... Allahtan tir carpti da baska birine zarar gelmemistir diye dusunuyorum.
Birkan61
24-02-2016, 21:44
Tofaşı kullananda 40 yaşında adammış
rahmitanir
24-02-2016, 21:45
Böyle manyağa denk gelmek tam anlamıyla tersten piyango.
Redfish16V
24-02-2016, 21:45
"Alınan bilgiye göre, Sarayköy istikametinden Denizli'ye gitmekte olan Metin Ataseven'in kullandığı 35 NNS 96 plakalı tır, Beylerbeyi Mahallesi'nde bölünmüş karayolunda ters yönden gelen Hasan Yerkin (40) yönetimindeki 20 U 9534 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle tır şarampole devrildi, otomobil sürücüsü Yerkin araçta sıkıştı.
İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılan Yerkin'in hayatını kaybettiği belirlendi. " Alıntıdır.
Kendi hayatını hadi değersiz kıldın,ya diğer insanlar..
Birkan61
24-02-2016, 21:46
http://i.milliyet.com.tr/LocalArticle606x304/2016/02/24/fft261_mf13514498.Jpeg
Traffic racer oynuyor sanki şerefsiz. Haplı olması muhtemel abi başka izahı yok. İntahar etmek isteyen normal biri yuvarlar kendini uçurumdan aşağıya, başkalarının canına kast etmez.
Draniela
24-02-2016, 21:49
iyi ki tır çarptı düşünsenize normal araç kullananla kafa kafaya girecek hadi bu kullanana kimse acımaz karşıya yazık.
Yemin ederim benim içim izlerken çok kötü oldu. Sövmek az kalır böylesine.
bayramoglu
24-02-2016, 21:52
iyi ki tır çarptı düşünsenize normal araç kullananla kafa kafaya girecek hadi bu kullanana kimse acımaz karşıya yazık.
Yemin ederim benim içim izlerken çok kötü oldu. Sövmek az kalır böylesine.
hocam izlerken bütün sevdiklerim gözlerimin önüne geldi hepimiz her gün yollardayız
Draniela
24-02-2016, 21:55
hocam izlerken bütün sevdiklerim gözlerimin önüne geldi hepimiz her gün yollardayız
Zaman zaman gaza geliyorum da genel olarak en düşük devir sakin sakin yolda gidiyorum. Herhalde bir kaç sene sonra yollardaki ateşli haller komple bitecek.
Birde otomotiv üzerine çalışınca daha bir korkar oldum o da var :D
İbrahim33
24-02-2016, 22:10
keşke sakat kalsaydın şerefsiz. ölünün arkasından konuşulmazmış geç onları hikaye. kromozomuna kadar .ikeyim ben bunu.
Maalesef yazacak bişey bulamıyorum. kaza denizli-sarayköy yolunda meydana geldi.
kickbuttowski
24-02-2016, 22:26
Bana intihar gibi göründü.
34btr1907
24-02-2016, 22:26
öldüyse sorun sıkıntı yok 1 tane 1 tanedir olsun
ahmet3425
24-02-2016, 22:36
Traffic racer tersten bonus topluyodu heralde tovbe tovbe...
Intahara benziyor gibi geldi banada Allahtan baska insanlarin canina bir zarar gelmemis
serkanaygün
24-02-2016, 22:40
Ben bu olayın intihar olduğuna inanmıyorum. Haplı kafayla erkeklik gösterisi. İntihar eden adam peşinden başkalarını da sürüklemeyi düşünür mü?
r
k
slowmotion
24-02-2016, 22:42
Böylelerinin cenaze namazi kilinmaz !!! Kendince geberip gitti, bu haraketlerden sağ çıksaydı ileride daha fazlasini yapip kendi disindakilere daha cok verirdi. Eminim ki daha öncede defalarca yapmistir. Cehennem mekanı olsun!
kickbuttowski
24-02-2016, 22:44
İyide gecenin bi yarısı, tek başına, şehir dışındaki karayolunda kime artistlik yapacak ki?
Öyle tipler yanlarındaki yancilarin gaziyla patlıyor genelde.
Gecen sene aynı olay başıma geldi ankara eskisehir yolunda, 150 ile sol seritten giderken tersten starex tarzı kamyonet geldi 3 saniye gec farketsem kafa kafaya giriyorduk. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor..
çocukların dediği herşey çıkmış
dragstar
24-02-2016, 23:31
gebermiş şerefsiz haysiyetsiz, keşke ölmeseydide sakat kalıp sürünseydi
Allah korumuş, tır yerine normal bir araba gelseydi bir sürü günahsız insanın da canını alacaktı.
Gebermiş gitmiş, iyi de olmuş bence.
Belasını arayan bir insan daha. 7-8 milyarlık dünyada böylesine m*allara denk gelme ihtimalimiz çok yüksek. Rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın bizleri.
ALPER-VNS
25-02-2016, 02:21
Gecen sene aynı olay başıma geldi ankara eskisehir yolunda, 150 ile sol seritten giderken tersten starex tarzı kamyonet geldi 3 saniye gec farketsem kafa kafaya giriyorduk. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor..
ben de incek yolunda aynısını yaşadım.. Benim sol şeridimden gayet de hızlı bi şekilde geldi geçti.. Sağdan usul usul gelme değil yani aynen bu videodaki şerefsiz gibi.. Virajları keserim normalde o akşam usul usul gidesim tutmuş.. Yoksa kafa kafaya çarpışmak kaçınılmazdı..
otuzdokuz
25-02-2016, 02:28
Alkollü falandır büyük ihtimalle. Tır sürücüsünün durumu ne acaba
Satanael
25-02-2016, 02:54
gecen yazdı sanırım Bursa'da da bunun gibi bi olay yaşanmıştı sahibi 70 yaşında bi amcaymış oda ters seritten baya gidiyor sonra mobeselerden görüp ekipler bayabi ileride müdahale etmişler:D amcamın ters şeritte olduğundan haberi bile yokmuş. bu olayda aynı bunun gibi olabilir belki.
Bursadaki olayın videosu
https://www.youtube.com/watch?v=RbdBUdIQ01I
ocean0636
25-02-2016, 03:42
Çok benzerı 3.5-4 sene kadar önce benim de basıma gelmıstı. s2000 ler ıle rolle cıktıgımızda 3 Serıtlı cevre yolunda(antalya havalımanı yolu) en sol serıtte karsımda tersten bı volvo s80 gelmıstı. 60-70 yaslarında bır amca suruyordu, hayretler içinde kalmıştım...
gece samsun yolu iskitler tarafında orta şeritte giderken karşıma terstten sag şerite girmiş iki tane otomobil çıktı şok olmuştum o an,,oda altgecitten çıktılar birden göremedim aniden karşımda bittiler,,,,
kelalper
25-02-2016, 06:42
Bu kansızlara ölüm fazla iyi. Kolu bacağı kopacak bakacak kimsesi de olmayacak. Ondan sonra yaşamaya çalışsın şerefsiz. Gidip Tır şöförünün canını yakmış mahlukat.
ogunozcan
25-02-2016, 07:45
kesın kafa guzel orayı gıdıp gelıs yol sanıyodu
ogunozcan
25-02-2016, 07:47
benım basıma ankara rıxosun onunden bahcelı tarrafına gıren alt gecıtın orda geldı bı ısık gelıo dedım saat 11 gıbı hemde gece adam tek yon olmasına ragmen cart dıye bır cıktı onume nereye kacıcagımı sasırdım
patlama anını büyük merakla beklerken başka bi araca çarpması üzdü.tek başına takla makla atar diye bekledim ama olmadı. gebermesi iyi olmuş.müstahak bunlara.Allah geride kalanlara acil şifalar versin
Bunun benzerini Yalova gölcük yolunda görmüştüm, fast and the furious filmindeki sahne etkili oluyor sanırım. Adam karşıdan gelen otobüslere kamyonlara arabalara makas atıyordu. Tabii ki araç yaylı şahin.
Bir de 5 yıl önce gece İzmir den İstanbul a gidiyordum saat sabaha karşı 4 falan , zifir karanlık . Aynı şekilde bölünmüş yolda üstüme üstüme geldi , ben de kamyonları geçiyordum o arada , büyük şans eseri iki kamyonun arasına kendimi atıp kurtarmıştım canımı. Arkamdan gelen araba olmaması da büyük şans.
mert_can 41
25-02-2016, 10:32
Araba dakiler kimi aradı anlamadım konuşma tarzlarından.
Allah affetsin kamyona çarptı diye sevindim giderken yanında kimseyi götürmedi.bana pek intihar gelmedi intihar etçek olsa ilk karşısına çıkana patlardı bu kaçtı alayından hakimiyetini kaybetmeseydi daha giderdi kafası dumanlıydı büyük ihtimal
Allah böylelerini uzak tutsun.. Nasıl bir psikopatlıktır bu o. çocuğu..
yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi 1 pislik daha azaldı..
individual
25-02-2016, 10:52
Şimdi trafik sigortası bu o.ç'nin ailesine tazminat'mı ödiyecek ?
Öncelikle bu herifin yaptığı kesinlikle bilinçli. Aklı başında bir adam 2 3 araba geçtikten sonra anlar en kötü ihtimalle. Yanlışıkla giren adam makas atmaz karşıdan gelenlere. Bursa örneğindeki gibi götüm götüm gider sağdan.
Bir Dönem Şile - Ömerli Arasında yol çalışması vardı benim bağlandığım sapaktan itibaren yolu terse veriyorlardı gidiş dönüş .
Gece saat 2 gibi çıktom yola aynı sapaktan yol çalışması devam ediyor diye terse girdim 2 -3 km gittim sağdan sağdan. 2 Kişi selektör yaptı karşıdan gelen ne oluyor derken sağımdan ( eskiden çalışma olan yol ) 2 araç geçti yanyana. Elim ayağım bembeyaz oldu. Akşam çalışma bitmiş yolu tekrar açmışlar ben şile yolunda terste adamların sol şeridinde gitmişim gecenin karanlığında .
Burak Mehmet
25-02-2016, 11:10
Şimdi trafik sigortası bu o.ç'nin ailesine tazminat'mı ödiyecek ?
ödemeyecek... yanında yolcusu olsa idi ona ödeyecekti ..
AliGizda
25-02-2016, 15:22
Hangi kafayla ters şeride girer insan, gerçekten üzüldüm ölen vatandaşa ama hak etmiş ölmeyi. Allah' tan bir taksi ya da minibüsle çarpışıp karşı tarafa zarar vermemiş.
iyi olmuş gebermiş hak etmiş kesin alkollüdür. kamyona çarpması mucize gibi bir şey olmuş
Allah vermiş cezasını kamyona denk gelmiş. Hıyar.
HondatugraL
26-02-2016, 01:39
Anasina sovsek sucu yok kadincagizinda bu adamin neresine soveyim arkadas insanlik disi bisey ya bebegiyle cocguyla evine donen birine patlasa ne olacak ya